PDA

Pokaż pełną wersje : Ładny mam Avatar? :)

Khan
25-08-2004, 17:46
<---- Ładny mam avatar? Sam rysowałem :]

Ten kolo to Khan Protektor - mój guru. Narysowałem go jakiś czas temu, zeskaniłem i pokolorowałem w Photoshopie. Jak sądzicie, że wasze piktury są fajne napiszcie skąd je macie, co przedstawiają i czemu akurat takie wybraliście?

Uncle Warrior
25-08-2004, 17:49
To mi bardziej wyglada jak twarz Vegety z wlosami Trunksa O.o
nie powinno byc to w dziale inne albo OWION?

Lamdar II
25-08-2004, 17:53
Moj avatar przedstawia mnie a nie raz Vegeta jednego z bohaterow anime Dragon Ball Z :P B)

PacMan
25-08-2004, 18:01
Myśle że trzeba mieć odrobine invencji twórczej żeby coś własnego stworzyć ... niektórzy posiadają taki dar ... a inni nie... i taka jest prawda... ja akurat mam elf arcanist'a bo :
1.UWIELBIAM ELFY.
2.ZAWSZE CHCIAŁEM MIEĆ BIAŁE WŁOSY ( NIESTETY MAM CIEMNY BRĄZ WIEC JEST TO NIEMOŻLIME ) SEPHIROTH RULEZ !!
3.JESTEM I ZAWSZE BĘDE ANARCHISTĄ !! ( TAK PRZYNAJMNIEJ TWIERDZI MÓJ KATECHETA )
A JEŻELI CHODZI O SAM POMYSŁ TO UWARZAM ŻE JEST DOBRY i ORYGINALNY - a ty ? tak do ciebie mówie ! Powiedz skąd wziołeś swój avatar użytkowniku forum... ;)

Kajko
25-08-2004, 18:16
a mój avatar też jejst ładny dorwałem go z jakiegoś innego forum ale podoba mi się

hehe dziecko ulicy :)

Grzes Przewodniczek
25-08-2004, 20:10
a oto moj avatar hulk dlatego ze z komiksow i kreskowek marvela najbardziej lubie wlasnie hulka znalazlem go gdzies w necie a moj poprzedni avatar (ten gisciu z ulicy sezamkowej z papieroskiem ) dorwalem z innego forum ale jest spox wiec go mialem ;]

Kajko
25-08-2004, 21:20
przepraszam że nie edytuje ale wydaje mi się że tak będzie czytelniej a więc czy podoba wam sie muj avatar bo nie wiem czy mam szukać nowego czy narazie zostawić sobie ten?

Może taka mała sonda :)
1.jeste beznadziejny.
2.Może być.
3.Jest fajny.
4.Jest wyj****y.
:) odrazu Dzieki za odpowiedzi :)

Slajt
25-08-2004, 21:37
Ja swoj avatar też sam zrobiłem, ładny ?
Mam nadzieję
Nie jestem jakimś masterem grafiki komputerowej, ale włączyłem painta, (pierwsza faza tworzenia avatara) potem wlaczylem fotoshopa i cos z tego wyszlo.
Powiedzcie chociaz ze sie na avatar nadaje, plx
plx
plx
pxl
;D

Hez
25-08-2004, 22:13
tak btw to ilu jest na forum fanow tworczosci imc Terrego P. ?

bleblek
25-08-2004, 22:25
ja mam avart ze zdjęciem kolegi! radziłem mu żey skończył z tibiąale on mnie nie słuvhał i skończył tak jak widzicie

aktus
25-08-2004, 22:29
moj tesh jest ladny... to wojownik khorn'a

Baron Kaldrick
25-08-2004, 22:47
tak btw to ilu jest na forum fanow tworczosci imc Terrego P. ?
Np. ja =] Ba, jestem zagorzalym fanem Terrego~ Do tego stopnia, ze pale kadzidelka na jego czesc nad biblioteczka i monitorem +P W lodowce mam oltarzyk z rycina przedstawiajaca Marchewe - moj idol +P 2 metrowe krasnoludy rulz!!

A moj avatar jest legenda, bo mam go od ladnych 2,5 lat~ Przedstawia on diabełka, i jest odzwierciedleniem mojej duszy =P `Coz I`m such ivul~ o czym mogl sie przekonac kazdy n00b/pisarz kiczowatych opowiadnek/rysownik kiczowatych grafik, ktory nawinal mi sie pod reke...

MatKus
25-08-2004, 23:05
3.JESTEM I ZAWSZE BĘDE ANARCHISTĄ !! ( TAK PRZYNAJMNIEJ TWIERDZI MÓJ KATECHETA )
A co ma anarchista do arcanisty? Arcanist to ktoś, kto posiadł jakąś tajemną wiedzę, głównie odnosi się to do magów (przynajmniej w klimatach fantasy).

A mój avatar? No cóż, zawsze lubiałem smoki. Moja koalicja w Red Dragonie nazywała się "Dragons", moja dawna postać w Tibii nazywała się "Smoczyca"... A ten obrazek bardzo mi się podoba, ma fajny klimat... Szkoda tylko, że nie ja go nabazgrałem ;)

Bambuko
25-08-2004, 23:15
A mój avatar? Mój kumpel zrobił dla mnie i spytał czy pasuje do mnie, bo on uważa, że tak. No to mu powiedziałem "fajny jest" i mam;]

Gtyk
26-08-2004, 00:02
avatar przedstawia vadera stojącego na deszczu... wszystko (poza samym zdjeciem vadera, ktore i tak zmienilem na inny kolor) wykonalem sam od podstaw, deszcz, miecz, obwodke niebieska w okol vadera... mnie avatar bardzo sie podoba:D wczesniej na innych forach uzywalem "sithclone'a" ale na razie mi przeszlo i przerzucilem sie na vadera :>

n3m3s!s
26-08-2004, 00:15
A ciekawe kto zgadnie kto jest u mnie na avatarku? Nie nie, to nie jest Neo z Matrixa ;)

karat
26-08-2004, 01:25
Mój avarar jest patryjotyczny.Wielokrotnie poszukiwałem czegoś takiego aż kiedyś ktoś z forum podał adres strony wielkarzeczpospolita.net z tamtąd poczodzi mój avarar.

Dr. Omader
26-08-2004, 02:11
Moj zostal wykonany przez jednego z moderatorow, mojego dobrego kumpla Magusa. Dzieki bracie za to po raz kolejny bo jest mistrzowski ;)
Tak, to przerobiona grafika z reklamy papierosow Camel "Nie wyrzucaj zapalonego camela przez okno"

Kiedys mialem 2 inne avatary.
Ostatnio taki:
http://www.members.lycos.co.uk/dromader/img/Kleskikon.gif

A dawno temu taki:
http://www.members.lycos.co.uk/dromader/img/avkill.gif

Oczywiscie chodzi tylko o to forum, bo na innych forach jeszcze mialem kilka innych avatarow ;)

@n3m1: morda moja... znaczy twoja, na tym avatarze :P juz ci mowilem ze mistrzowski jest ;)

Merawo
26-08-2004, 02:30
A tak BTW podoba wam się mój avatarek? Bo dla mnie jest fazerski!! Ja kocham Dragon Balla mam te szachy z Dragon Balla co w kioskach sprzedawali, cale pudło plakatów, figurek całą półkę, chyba wszystkie gry (najabrdziej lubie edycje Mugen) parę koszulek na kompie pareset obrazków i filmików, i wiele innego smiecia. Na ścianie to nie mam już gdzie wieszać plakatów które ciągle skupuje od kolegów. Żebyście widzieli jak moja matka sie darła jak zdjęłem mój obrazem od komunii, żeby powiesić Goku ssj. :D
O zapomniałem jeszcze o 700 coś kartach z Chio chips (oni to neiźle na mnei zarobili)

<edit by Dr. Omader> Nie pisz 2 postow jeden pod drugim, staraj sie edytowac posty.

Zyraf
26-08-2004, 04:09
Ja mam avatar w postaci Gaary ponieważ lubie anime a szczególnie Naruto w którym wystepuje właśnie Pustynny Gaara

Dragon Conqueror
26-08-2004, 09:00
Ja mam avatar ze smokiem dlatego bo:
1. Lubię smoki
2. Nazywam się Dragon Conqueror więc jak niemogło by być smoka? :)

Dan the Automator
26-08-2004, 09:15
<----

A mój avatar (uciety, chyba npisze petycje do MatKusa >:( )
przedstawia śmierć. Odnalazłem go kiedy szukałem wizerunku śmierci na lekcje polksiego (śmierć i przemijanie). Jak mi się uda to może znajde mój avat z gery z przed dwóch lat ;) Tego raczej nikt nie pamięta~

A aktualny ukazuje wszystko - zamiłowanie do "ciemnej strony życia" ;), Death metalu... w miedzyczasie miałem jeszcze (ma gery) nekromante, zdjęcie mojej postaci... a na forum "którego-nazwy-tutaj-nie-moge-wymawiać" mam taki ;):

http://dobo1337.republika.pl/po.jpg
(to również oddaje moje zamiłowanie do death metalu 8o 8o 8o)

Makrela
26-08-2004, 10:16
<------ A ja mam taki.

Z makrelą. Wiadomo czemu. Sam zrobiłem, to chyba widać ;)

djkuter
26-08-2004, 10:57
Mój avatar mam z innego forum.
Mój stary avatarek to slime, ponieważ na początku swej przygody z tibia.pl był ,mój głośny temat ze slimem w roli głównej. Na kompie mam obrazek na avat ale jest za duży:(:(:(.

PS. Jak skompresować obrazek (dać go do WinRAR-a)??

Magus
26-08-2004, 11:08
PS. Jak skompresować obrazek (dać go do WinRAR-a)??Nalezy zmienic jego rozdzielczosc, zmniejszyc ilosc kolorow lub zapisac go w innym formacie, na przyklad *.jpg, *.jpeg, *.gif. Niektore typy, jak na przyklad bitmapa (*.bmp) wogole nie maja kompresji. Te wszystkie opcje mozesz znalezc w wiekszosci przegladarek graficznych, jak Irfan Viever czy ACDsee. mozna je pobrac na www.download.com.

Oxygane
26-08-2004, 11:20
Ja bardzo często zmieniałem avatar'y, cały czas szukałem tego odpowiedniego i chyba w końcu znalazłem. Pochodzi on z jakiejś strony z avatarami, adresu już nawet nie pamiętam.

Obłedny Rycerz
26-08-2004, 11:25
<------- A ja mam taki B)

A czemu ? Zawsze lubiłem rycerzy , to raz :] . A 2 , pokazuje moją ciemna stronę natury ;)))) . Nabazgral go jakiś gościu (nie pamiętam jaki) ,a ja tylko wpisałem na google "rycerz" i przestawiłem na grafike :P :]

kg24
26-08-2004, 11:32
Mój avatarek i tak jest najladniejszy. Sam go robilem :-)
A przedstawia bohatera mojej ulubionej MANGi ( Berserk )
Gatsu( Gutsa )

Main Vegeta
26-08-2004, 12:34
A moj ma lekkie powiazanie z Counter-Strikiem :) Nozyk i Pistolecik wskazuja na moje mordercze skolonnosci... nie zartuje, taki sobie upodobalem i mi sie tam podoba.

Vanhelsen
26-08-2004, 12:48
<------ My avatarek :D

A mój avatarek powstał z zamiłowania do filmu South Park i do "tragicznej" roli Kennego :P <lol>

Gonzo von Krenzel
26-08-2004, 13:12
A mój? Jak Wam się podoba? Sam go zrobiłem:] . Kurde 2 godziny nad tym siedziałem z czego jedna godzina zajęła mi szukanie grafik! :D Myślę, że jest niezły ;). W każdym razie... Do mnie pasuje8o .

P.S.

There seems to have been a slight problem with the database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

wtf?

MifeG
26-08-2004, 15:45
mój avatar przedstawia to co widać (tak to jeż snajper:P) a mam go dlatego że w każdej grze lubie mieć snajpere :tongue:

Misza88
26-08-2004, 23:26
Mój avatar przedstawia misią łapę ponieważ już dobre kilka lat mówią na mnie Misiek i tak jakoś zostało lecz teraz z wiekiem mówi taka ksywka nie odpowiada i jest dziecięca to teraz kumple mówia na mnie po imieniu ale tak jak ono brzymi po rosyjsu czli : Misza, Miszka, Michaił ............ Najczęściej Misza :D

-PaYo-
27-08-2004, 00:08
I like Arnold Szwachcenegger

Stu
27-08-2004, 00:09
Mój avatarek z Terrym P. ma niewiele wspólnego. Ale wybrałem go bo symbolizuje mój mozolny trud w robieniu czegoś tam (już nie pamiętam co to było). Ale pamiętam że to było ważne...

@Baron Kaldrick: Ja zdecydowanie wolę Nobbsa. Utożsamiam się z nim.

Pozdrawiam serdecznie.

karat
27-08-2004, 00:38
Twój avarar przedstawia Syzyfa który za kare musi wtoczyć głaz na szczyt góry ale zawsze będzie wypadał mu z rąk i spadał na sam dół.To kara od Bogów.Więcej przeczytasz w mitologi.

$corcerer
27-08-2004, 00:58
Mój został znaleziony na www.avatarpage.de Najpierw ściągnołem wszystkie obrazki z tej strony (teleport pro rox) a potem przebierałem... Tego złotego gostka znalazłem gdzieś pod Sci-fi .....
Bardzo mi sie podoba- jakiś złoty robocik z uśmieszkiem a'la Mona Lisa. Zawsze go używam :) (podobnie jak nicka)
BTW, chcialbym byc cyborgiem :PPPP
a avatar dorma po prostu ownzuje na calej linii :D

Gold Raven
27-08-2004, 01:26
Ja mam avatarek w klimacie Matrixa - sam robiłem :D - ale niedługo go zmienie - zrobie sobie w klimacie tibii albo morrowinda lub też diablo 2 ... zobaczymy :)

Nuntius
27-08-2004, 01:36
mialem zly dzien, bylo pUzno a mi sie nie chcialo spac.
wiec cos nabazgralem, zrbilem foto, odwrUcilem kolory w paincie i wyszlo to tam
<-------------

Kaldrick:
A moj avatar jest legenda, bo mam go od ladnych 2,5 lat~ Przedstawia on diabełka, i jest odzwierciedleniem mojej duszy =P `Coz I`m such ivul~ o czym mogl sie przekonac kazdy n00b/pisarz kiczowatych opowiadnek/rysownik kiczowatych grafik, ktory nawinal mi sie pod reke...

to moze wez skocz z ponczkiem i ze mna na piwo <.<

Dr. Omader
27-08-2004, 04:31
BTW, chcialbym byc cyborgiem :PPPP
a avatar dorma po prostu ownzuje na calej linii :D
A nie jestes? Bo ja tak... moja specjalnosc to dawanie bananów :P
Ta pomylka celowa napewno -.-""
/me kills Scor's BNC...

Jak ktos szuka fajnego avatara niech zobaczy na ta strone:
http://www.deviantart.com/

Duzo kopania w tonach avatarow was czeka ale napewno cos fajnego znajdziecie ;)

djkuter
27-08-2004, 11:45
Nalezy zmienic jego rozdzielczosc, zmniejszyc ilosc kolorow lub zapisac go w innym formacie, na przyklad *.jpg, *.jpeg, *.gif. Niektore typy, jak na przyklad bitmapa (*.bmp) wogole nie maja kompresji. Te wszystkie opcje mozesz znalezc w wiekszosci przegladarek graficznych, jak Irfan Viever czy ACDsee. mozna je pobrac na www.download.com. (http://www.download.com./)Przez jakąś godzinkę miałem avat z tej samej strony co $corcerer, nawet z tej samej kategorii S-FI ---> CREATURES oto on: http://avatarpage.rapidforum.com/sfcr1/73.jpg. Jest on nawet bardzo podobny co avata $corcerka. Macie link do tej kategogorii: http://avatarpage.rapidforum.com/scifi/creatures/creatures.html i do tego avata: http://avatarpage.rapidforum.com/sfcr1/73.jpg

Magus, dzięki twoim poradom mam nowy avatar. Wielkie dzięki i "+" ode mnie.
PS. Moja postać nie nazywa się Djkuter!!!

OXYGANE, widzę że spodobał ci się mój były avatar ;p;p;p

Andy ognisty
27-08-2004, 12:18
Ja lubie swinki bo sa taaaaaakie slodziutkie;)

Hedroxx
27-08-2004, 17:28
Mój avatar to śmierć ze Świata Dysku. Nie wiem czemu, ale coś w nim jest, głos NA PRZYKŁAD, albo próby upjania się =]. I to jego[?] fantastyczne niedostosowanie i chęć do nauki :P:P.

yon
27-08-2004, 17:40
ja tam lubie zielony ;) z obrazka ktory kiedys tam namalowalem

.. o rany, kolejne fajne miejsce gdzie mozna sobie posta nabic ;) tylko, gdzie jest licznik?!?!?!! (joke)

Tiligus
27-08-2004, 17:49
@ Dobo
Fajny ten plackowy teletubbies =).
ale kiedyś na gejego miałeś gostka z tibi (doba) w jakis futurystycznych kolorkach z napisem "Me noob plx" =P

Jaaaa=) a moj to znalazlem (anime =)) wrobilem w ramke na paincie zmniejszylem i mam xP moj char w tibie tez ma biale wlosy, ale jak dostał kopa po hacku to mniejwięcej tak wyglądał jak na avatarze (płacze;)).
Swojego mógłbym sklecić ale ten mi się podoba.

Irux
27-08-2004, 19:32
A ja mam fajny avar?
Zrobił mi go mój kumpel, nawet niewiem jak:p
Ty(Co zrobiłeś ten temat:tongue:) Masz całkiem ciekawy avar, fajna mieszaninka dwóch bohaterów dragon balla.:)
Mam jeszcze całkiem ciekawe avary ale niestety niemoge ich tu zamieścić, bo albo za dużo pikseli, albo zaduży rozmiar pliku:(.
Ale ten też mi sie podoba.

Cymcymek
27-08-2004, 19:46
Mój avatar przedstawia księge magi druidów (magia leczenia) :D

Wildy
27-08-2004, 19:57
Lol, a mój avatar przedstawia.. chyba oko, nie uważacie ? ^^
Budzi respekt ? :D
Wykonane w Photoshopie.

Tuarona
27-08-2004, 21:50
A oto muj sexy avatar <lol> Znalazlem go na jakims forum :P :miecz:

Vegefa Ziom
28-08-2004, 01:09
<((-------- Mój avatar ocenę wystawcie sami :D mi się wydaje że zasługuje na 8 w skali 10 :D

firz
29-08-2004, 15:52
<------ a to moj avatar

maly smieszny viking :P

Jazio!
29-08-2004, 16:49
A ja nie moge sobie ustawić avatara ;( Mam go an dysku i jak tam go ustawiam to nic sie nie dzieje :[

EDIT:
Pocudowałem i jakos mi sie udało:D:D
Mój Avatar przedstawia kolesia z bajki "Beavis & Butthead"
A mam go, ponieważ Moja siostra ostatnio mnie do nich porównała bo z kolegą ładujemy sie w rózne problemy tak jak oni :P

Olorion.
29-08-2004, 16:53
<-------- moj avatar, SAM ROBILEM xD jak nie wierzycie to moge narysowac drugiego ;ppppp

uzyte programy :
Paint ---> olowek, kolor czarny
muhahah xD

Aethrian
29-08-2004, 17:15
Mój avatar to ślicznie stylizowany napis "Aethrian" zrobiony oczywiście od podstaw przeze mnie.
Prawda, że uroczy? :P

sesaj
29-08-2004, 18:42
Troche to wyglada jak lekcja polskiego w pierwszej klasie...pani nauczycielka daje wszystkim dzieciom kartke z i karze kazdemu cos narysowac. Nastepnie, kazdy po kolei wychodzi na srodek klasy i przedstawia swoj rysunek...:)

A co do mojego avataru...no wlasnie, nie moglem kurde znalesc z napisem "I love this game", ale za to mam z bullsow :). No, ale ten tez rzadzi. :P

Luix Von Mag
30-08-2004, 15:41
Ładny avar Khan.
A ja mam ładny?? Mam go z innego forum.

Khan
30-08-2004, 15:44
@up

Styknie. :)

Pleszka
30-08-2004, 23:02
< - - - Moj avatar taki maly i smieszny hehehe 8o

Oops ! Oops ! Oops ! ......................Oops ! Oops ! Oops !
.................................................. ............................
Oops ! Oops ! ........................................Oops ! Oops !
Oops ! .................................................. ..........Oops !
Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops !
.................................................. .............................
*Plusik* byscie mi dali jesli moj Avatarek jest cool 8o

Blood_Drinker
31-08-2004, 08:49
<---- ale ze mnie okrutnik :berserk:

Gardło Sobie Podrzynam Dibler
31-08-2004, 16:48
<===== Mój może nie jest najlepszych lotów, ale jest przynajmniej na nim mój char:>

Nightwalker
31-08-2004, 16:57
Moze mój awatar niejest najpiekniejszy, lecz mi sie podoba i odzwierciedla to, za jak waznego czlowieka sie uwazam :)

Froggerr
01-09-2004, 14:47
A to jest muj już stały avatar bo do poprzedniego się ludzie czepiali i mi - reputacje dawali a ten że avatar jest z gry Warhammerr 40,000 i mam do tego obrazka sentymentalne uczućia !!

Starkey
01-09-2004, 19:21
W moim avatarze jest taki jeden koleś, z którym mieszkam i który zawsze za mną łazi= Ja :)

Khan
19-09-2004, 18:13
Tak se piszę żeby odświeżyć Topic dla nowoprzybyłych.

Adolphus Elbragol
19-09-2004, 19:00
A moj pochodzi z takiej wyrabiscie klimatycznej, starej gry... Ktos zgadnie tytul?
@Khand- Dzieki za odswiezenie tematu...

Dwimenor
19-09-2004, 19:22
Jak wszyscy to wszyscy, nawet ja:D
<---------------

BTW
Wczyśniej miałem behemota, ale za dużo nowych go brało i nienadążałem z wysyłaniem PW z zażaleniami:D. A jeszcze za czasów starego forum to wybrałem se ładnego kompa w kapeluszu z galerii.

joey
19-09-2004, 20:37
no to ja tez się przyłączę

<------ lubię te miasto w którym stoi ten statek
kto zgadnie gdzie to jest??
a tak na marginesie podoba wam się?? :D 8D

Bobcio
19-09-2004, 20:40
Móóój jest najleprzy :baby:

Dr.Unknown
19-09-2004, 22:25
A mój? Kto zgadnie co to i z jakiej gry??:P

Arrasekt
19-09-2004, 22:42
ja na początku gdy założyłem konto na forum tibi.pl miałem zrypany ( jeden z gotowych avatarów) zmieniłem go na TAKI którego bede używał zawsze. wkurzyło mnie to, że na tibia.de NIE można mieć avatarów większych niż 64x64 :( no i musiałem wziąść inny. Tym razem z warcrafta 3.

Uwielbiam rozmaite technologie oraz mechy, przez co mam ten a nie inny avatar :D.

limenu
20-09-2004, 16:29
a mój przedstawia moje logo, opisujące to, że świat stoi na chwiejnej łamliwej i kruchliwej podstawie. Chyba widać XD

planuje go zmodernizować więc może ulec zmianie XD..na pix.art jest taki tyci pyci więc może go niedługo wstawię.

she_devil
20-09-2004, 16:37
A mój przedstawiał mnie, przed 5 miechami 8o

Fajny nie?

Majen
20-09-2004, 17:42
A co sądzicie o miom avatarze?
Mi tam sie podoba xD.

Drybrych
20-09-2004, 17:49
Mój avatar przedstawia mój ryj, tylko lekko ciemnawy, bo pod złe światło -.-
Czasami też mam "elke" (jako kibol)

Wufei
22-09-2004, 23:18
<------ hi plz :D z jakiegoś innego fora to mam :p

Lilitha
02-10-2004, 21:59
A mó avatar przedastawia jak widać pewne mityczne zwierze zwane Jednorożcem. a wybralam wlaśnie taki bo kocham te zwierzęta tylko szkoda żę nie istnieją :(

Shanhaevel
02-10-2004, 22:23
Mam w avatarku magika(mi przypomina), bo chciałem odwzorować Shanhaevela z książki "Świątynia Złych Żywiołów". Teraz wiadomo skąd mam ksywę. :] A poza tym fascynują mnie czary i magicy (szkoda, że nie dorwałem elfiego maga). :)

Dr.Unknown
10-10-2004, 20:46
<----------Najnowasz wersyjka mojego awatara:P

Gokufan
11-10-2004, 16:43
a ja mam na swoim snoop doga i napis gokufan a powstało to tak że moj brat lubi snoopa a jak poszlem na chwile na dwor i zostawilem kompa na chwile wlaczonego i sie nie wylogowalem :P:P:P:P to mi napisalem pare postów w styl "tibia a czemu nie tebia albo tibibia?" czy "co to gp" ma 17 lat ale jest zielony na temat tibi i zoobaczyl ze kolesie maja avatary to od***al takie cos
<--------------------------------

(na tibi to sie nie zna ale avatar przestawił pedzio!:P)

Kajulec
11-10-2004, 17:52
<-------- moj avatar przedstawia lekko zmutowanego morderce z filmu "Krzyk" ;P

Zakaprov
12-10-2004, 18:14
<-------------a to moj avatarek :]
Przedstawia paszcze smoka w ciemnosciach :)
Nie wiem jak wam ale mi sie podoba :tongue:

Zakaprov (lev 18) :miecz: Pacera

Zyraf
12-10-2004, 19:21
mój Gaara i tak the best :)

Mestre
22-10-2004, 16:13
<------ fajny co

znalazłem go chyba na jakimś forum (ale niepamiętam jakim)

limenu
22-10-2004, 16:18
należy do dejvo

hoomik
22-10-2004, 16:42
a ja mam takiego samego avarka jak na innych forach... korzystam z niego już bodajże od 2 lat z kawałkiem.

Bofiro(Chimera)
22-10-2004, 17:02
mam awantara
<<<<<<<<<<<<<< potworka silnego :P

Aureliunkunfun
23-10-2004, 15:23
a patrzcie na moj avatar
<--- fajny predator nie mam go z jakiejs strony z predatorem :] 8o

djkuter
24-10-2004, 10:30
<--- mój nowy avatarek

zrobiłem go sam w microsot photo editor i pincie. Jest debeściarski co nie?

Tomciog
06-11-2004, 15:10
<--------
Mój avatarek;)
Jest to jedna z moich postaci w troche odwróconych kolorach:D

Veda
06-11-2004, 15:14
<---- a ja mam taki avater :P
poprostu GTO r0x0r :D

Rincewind
06-11-2004, 18:29
mój avatar przedstawia krasnoluda, bo jest to moja ulubiona rasa i nawet jest troszkę podobny do mojej postaci w D&D.

xaotan
06-11-2004, 19:29
A ja mam ładny? przedstawia on Spongeboba Kanciastoportego i patryka.
Reszta tego obrazka jest w moim podpisie :)
Dorwałem go z jakiejś stronz ale niewiem jakiej

Draqu
06-11-2004, 20:05
jesli ktos grał w choćby jedna gre ze znakomitej serii : The legend of Zelda , na pewno wie skad pochodzi moj avatar :P. To jest elf " Link" ktory ma uratowac ksiezniczke Zelde i powstaje z tego cala legenda .Strasznie mi sie podoba ta gierka nad ktora spedzilem chyba jeszcze wiecej czasu niz nad tibia wiec chyba oczywiste dlaczego mam taki avatar :P

Raul
06-11-2004, 20:07
A mój przedstawia Jana Pawła II w moskiewskiej cerkwii patrzącego w niebo i wzywającego gwiazdy, aby zaczęły lecieć w stronę księżyca... -.-

A tak na serio to każdy kto chociaż trochę się interesuje piłką nożną to powinien widzieć kogo przedstawia mój avatar.

No dobra i tak nie wiecie:
Raúl Gonzalez Blanco z Realu Madryt. I co i tak trudno się domyślić, że muszę tu Wam pisać kto to jest? Nawet mój nick na to wskazuje. -.- lol

Spoko już nie płaczcie. :P

Ghost Nieudany
07-11-2004, 11:02
Mój to czarno-biały gość w Power Armorze z Fallouta na tle powiewającej flagi USRaju...

Nałogowo gram w Fallouta, więc taki sobie zrobiłem...

Wcześniej był Assasin z GangstaWar.
Jeszcze wcześniej - Rogaty Rozpruwacz z Dungeon Keepera.
Jeszcze wcześniej - postać Garfielda z filmu.
A na początku mojej egzystencji na forum - mały avatar wzięty jeszcze z Jaskini Behemota.

@down:
A czym ściany w łazience obłożysz? Kafelkami, płytami? A niee, tylko avatary się do tego nadają!

Aval'yah
08-11-2004, 19:19
a moj avatar.. hmmm jak to powiedzila kiedys moj qmpel Yazon Zigrin
A co do avatara Aval'yaha (to mój qmpel z klasy) zrobił go sam... symbolizuje jego talent i twórczość 8o :tongue: :tongue: :tongue:

A tak na serio to zrobilem go se z nudow w paincie;p wg mnie ma jakis specyficzny urok :tongue:

sesaj
08-11-2004, 19:25
No ja se zmienilem avatarek. Nareszcie mam cos co mi sie podoba :)
Co sadzicie o nim? :)
Jakby ktos nie widzial co on przedstawia, to mowie, ze znak Jordana :)

Stalin rosja
08-11-2004, 19:41
Mam jedno pytanie: co zrobic aby miec awator?

sesaj
08-11-2004, 19:52
Mam jedno pytanie: co zrobic aby miec awator?
Panel kontrolny uzytkownika...I wszystko jasne :)

misieklol
08-11-2004, 20:07
a mój avatar??
fajny??

hoomik
08-11-2004, 21:58
ładną mam sygnaturke? :)

Dr.Unknown
08-11-2004, 22:04
ładną mam sygnaturke? :)Hihie, Hitman rox:) poskładałeś to czy znalazłeś?

Nightwalker
08-11-2004, 22:20
Hm....wypowiadałem się w tym temacie, ale to było jakiś czas temu no i avatar mi się zmieniłł :)
Teraz mam najlepszy jakikiolwiek miałem :)

hoomik
08-11-2004, 22:20
wszystko sam składałem. Wykorzystałem elementu kilku tapet, sciagnalem czcionke hitmanowa i tekst wklepalem ;]

Rahim
09-11-2004, 14:03
Mój avatar to najlepsza (moim zdaniem) postać z heros of might and magic shadow of death

Solmyr wymiata :P

hoomik
09-11-2004, 14:18
wymiatałby, gdyby nie ta pikseloza... weź to trochę pomniejsz, duże wcale nie znaczy lepsze...

hoomik
21-11-2004, 12:10
Ładny mam avatar? :)

zar3k`
21-11-2004, 13:35
Ja mialem juz kilka awatarow na tym forum ale ten co mam teraz najbardziej mis ie podoba taki juz zostanie. Rysowalem go sam i mi sie podoba. Przedtswia napis Tibia (moze niezbyt czytelny) za kratami. Oznacza to ze nikt nie moze zniszczyc tibii ;)

Bambuko
21-11-2004, 13:39
Hoomik lepiej gdybyś napisał tam coś w stylu "Hitham" ;]

Zagan
21-11-2004, 16:17
A mój avatarek przedstawia głównego bohatera gry Soul Reaver, Raziela :) - jedną z moich ulubionych postaci z gier :p

Slajt
21-11-2004, 18:45
Moj avatar najlepiej mnie odzwierciedla :* ;)
OFFTOPIC
Co to znaczy "Gloria Ordo Invictis" ?

she_devil
21-11-2004, 19:02
OFFTOPIC
Co to znaczy "Gloria Ordo Invictis" ?
znaczy, ze gosciu jest w Ordo Invictis

Dominator_pl
21-11-2004, 19:08
znaczy, ze gosciu jest w Ordo Invictis

A o to i Moj avatar ;p

Baron Kaldrick
22-11-2004, 22:07
Pierwsza zmiana avatara od 3 bodajze lat (biorac pod uwage ogolny moj staz na forach). Jak sie podoba?...

Rankor
22-11-2004, 22:11
@up
Ta tera widac ze jestes nikim ;]
j/k
A tak poza tym bałdzo ładny :P

Mine is nice :P

Mr LaMeR
22-11-2004, 22:16
3-miesięczny topic, fajnie ^^

Mój avatar przedstawia lame. Nie mam nic wspólnego z lamami. Oprócz tego że jestem lamą.

hoomik
22-11-2004, 22:24
Jak sie podoba?...
Nie podoba. Taki jakiś... nijaki. Tylko nie tłumacz, że taki ma być, bo nie tędy droga ;)

djkuter
23-11-2004, 09:09
Jak sie podoba?...
No może rewelacyjny nie jest,ale odzwierciedla twoją rolę na forum :P. Ale ogólnie sopx

djkuter
23-11-2004, 09:32
<-------- co sądzicie o moim nowym avatarze.

hoomik
23-11-2004, 15:23
to ze jest do dupy?

Matheous
23-11-2004, 15:31
@BK-Depresja Gangstera?:P Wez qrna, juz lepszy byl ten poprzedni:) A wogole to ten napis nikt-w pierwszej chwili myslalem ze to czerwono-bialy krawat Samoobrony:D:D:D:D
A moj avek to Vegeta, najlepsza postac z najlepszego anime swiata, to moj idol i mam do niego RESTECP wiec nie bede mu pitolil na twarz brodki a na glowe mu nie wpitole czapki mikolaja. UNDERSTAND?

hoomik
23-11-2004, 16:15
lepszy taki idol, niż pokemony -.-

djkuter
27-11-2004, 12:42
<---
kolejna zmiana na "mikołajowego" avataru. To mój brat

hoomik
27-11-2004, 13:20
ch.ujowy avatar. Niewyraźny, brzydki, zamazany i w ogole be.

djkuter
27-11-2004, 13:22
bo jest z duuużego zdjęcia, innego nie posiadam

kidler
30-11-2004, 10:36
A mój, nic dodać nic ująć, po prostu święta...

djkuter
30-11-2004, 14:33
ch.ujowy avatar. Niewyraźny, brzydki, zamazany i w ogole be.

a teraz? tez jest zly ale chyba lepszy od poprzedniego

MaReK
01-12-2004, 18:48
A mój to "Seat Leon" mam moze go dlatego, ze jest to mój ulubiony model samochodu, ale długo sie bawiłem, zeby go tu dać, ale w końcu mi sie udało... :)

Prawda, ze ładny... ;)

W przyszłości musze go mieć !!! ;)

Pozdr

Zagan
01-12-2004, 19:33
<--------- Mój nowy avatarek przedstawia kolesia z płyty Linkin Park "Hybrid Theory" :), albo mnie kiedy wyciagne spod bluzy skrzydełka :p

Dr.Unknown
05-12-2004, 18:13
bump, Jak się podoba mój nowy avatarek? Mam nadzieję, że każdy kojaży kultową postać światowego horroru? Nie? No to macie ułatwienie...
http://img108.exs.cx/img108/6959/d2d11720freddie20kru.jpg

Stratos[PL]
05-12-2004, 18:21
bump, Jak się podoba mój nowy avatarek? Mam nadzieję, że każdy kojaży kultową postać światowego horroru? Nie? No to macie ułatwienie...
Jakis dziadek pomazany czerwona kredka i ubrany w jakies lachy
Brawo dla mnie!
Nigdy nie przepadalem za takimi dziadkami na avku wiec zmien se :P

Dr.Unknown
05-12-2004, 18:25
Wszystkie twoje posty są na zadziwiająco niskim poziomie, nie obrażaj postaci, które podobają się innym, na pewno ktoś lubi Freddy'iego na tym forum.
P.S: EE jakieś omamy? Ja dziadka nie widzę...

djkuter
06-12-2004, 16:34

Nie kojażę tego kolesia

Dan the Automator
18-12-2004, 12:30
I jak wam się podoba mój nowy avat ;-) zastanawiam sie czy nie zostanie na stałe. ;<
<--------

Olorion.
18-12-2004, 12:39
lól :D fajny -.-

Dr.Unknown
18-12-2004, 16:42
I jak wam się podoba mój nowy avat ;-) zastanawiam sie czy nie zostanie na stałe. ;<
<--------Umm, a co to jest? Bałwanek :balwanek: ??

Vanessa
18-12-2004, 17:05
@Dr.Unknown

No jak to? Przecież to podobizna Doba... ;)

ps. mój pierwszy avatarek, który możecie podziwiać został zrobiony specjalnie dla mnie przez Magusa (w prezencie świątecznym)

Rankor
18-12-2004, 17:47
Moj stary avatar zostal troszke zmodyfikowany~

Zmiany wprowadzil Kaldrick ;]

Ignac Motyka
18-12-2004, 18:14
he he a moj?
nie nie jestem abcy... ascy... adcy... no nawet to slowo przez gardlo nie chce przejsc...
no ale kazdy ma jakies inne zamilowania(poza tibia i dziewczynami-mam nadzieje)

)]

Vanhelsen
18-12-2004, 19:30
<--- My new Avatar http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif

Postanowiłem wreszcie zmienić Kennego http://forum.tibia.pl/images/smilies/smilex.bmp Tym razem, żadkie ujęcie bez kaptura. Fajny ?? Ale w tym nieda się robić animacji z oczkami, a nawet niechce mi się jej robić :P

Virius
18-12-2004, 19:43

Postanowiłem wreszcie zmienić Kennego http://forum.tibia.pl/images/smilies/smilex.bmp Tym razem, żadkie ujęcie bez kaptura. Fajny ?? Ale w tym nieda się robić animacji z oczkami, a nawet niechce mi się jej robić :P

Spoko. A mój??????????????????????????????????????? Achhhh strasznie trudno go było zdobyć :D :D :D :D :D :D :D :D

Wufei
18-12-2004, 19:59
no a mój to se je boski jedyny nie powtarzalny ulubieniec masy
dupek kwaskoman (dr.slump) hehe ... bzykoman jest jednak lepszy ale jakoś nie znalazłem :O:O=/

Dr.Unknown
18-12-2004, 21:37

Postanowiłem wreszcie zmienić Kennego http://forum.tibia.pl/images/smilies/smilex.bmp Tym razem, żadkie ujęcie bez kaptura. Fajny ?? Ale w tym nieda się robić animacji z oczkami, a nawet niechce mi się jej robić :PNie wiem jak w serialu, ale w movie zdejmował pod sam koniec filmu;)

Obłedny Rycerz
18-12-2004, 21:46
<-------------A zauwazył ktoś mojego nowego rycola ? ;) .Wcześniej miałem rycerza naszkicowanego pzrez jakiegoś kolesia , ten teraz to szkic Nightmare'a z Soul Calibura 2 :)

Bambuko
18-12-2004, 22:04
<--------
Weź go obetnij, plz... Nie mogę patrzeć na to płaskostopie.

RE DOWN:
Zrobiłem:Phttp://plemie.republika.pl/zwie.gif

Dan the Automator
18-12-2004, 22:15
Umm, a co to jest? Bałwanek :balwanek: ??
Jedooki bałwan z kosmosu, zrobiony nie ze śniegu, tylko z kosmicznego smalca ;<

losux.boo.pl ;<

Ashlon
18-12-2004, 22:21
@UP : Satan i 100lec i tak lepsi ;)

Mikae
18-12-2004, 22:44
Ja mam weri weri koszmarny xP (Jakis ludek co mruga oczami co 4,5 sek.)

na pewno ktoś lubi Freddy'iego na tym forum.
Baaa, jak nie jak tak?

Vanhelsen
18-12-2004, 23:25
Jedooki bałwan z kosmosu, zrobiony nie ze śniegu, tylko z kosmicznego smalca ;<

losux.boo.pl ;<8o8o8o Komixy ROX !!! :D

"Jednooki bałwan z kosmosu" :D

Dr.Unknown
18-12-2004, 23:43
HAHA, dzięki za strone Dobo, Aj low ju!
<-------------Tymczasowo, zobaczymy jak się przyjmie
Aha, brońcie drzew młodzi padawani!

Ghost Nieudany
19-12-2004, 00:02
Drunk, bucu, zająłeś 666! :kat:

A ja sobie wyjątkowo wstawiłem Woźnego Garbatego Dżona z "!LOSUX!"... Szkoda, że mój koffany Tom'Ash zajęty jest. ;(

Dr.Unknown
19-12-2004, 11:30
Drunk, bucu, zająłeś 666! :kat: Not anymore, masz odrazu ładnie wyciętego.
http://img141.exs.cx/img141/5517/sza9qr.png
Oraz jak ci się niechce hostować/uploadować z dysku URL imejża
http://img141.exs.cx/img141/5517/sza9qr.png
A ja wracam do mojego najpierwszejszego avka na tym 4um.
<-----------------------

Sokei
19-12-2004, 11:38
Mi to wygląda jak z bajki Dragon Ball Z hehehe
A tak przy okazji to ty łądnie rysujesz :ban:

Vanhelsen
19-12-2004, 12:24
Hrhr, Mania Avatarków z LOSUX się zaczyna ??

Faworytkrw
19-12-2004, 21:06
A jak wam się podoba mój avek i sygnaturka? Oba obrazki robione w Paincie :p
EdIt
Chciałem dodać że pochodzi z gry Outlive.

Makilili
21-12-2004, 13:50
Mój avaratek przedstawia teraz samochodziki palące gumę we wzorek mojego nick'a :D

@MaReK
Dam głowę że to Seat Leon w wersji Cupra R :D

rafal<vaviec>
21-12-2004, 14:00
<--------------------Barcelona rulezzzzzz.Kocham ten klub on rzadzi . Od wielu lat oglądam ich mecze ahhhh cudowna gra .Szkoda , że odeszło wielu wspaniałych zawodników Rivaldo, Kluivert , Saviola .

joey
21-12-2004, 15:09
<--------

http://www.losux.za.pl/44.JPG
muhahaha te komiksy wymiatają
http://www.losux.za.pl/48.JPG
rotfl'n'lol

Zakapturzony Executor
21-12-2004, 15:29
Yeeach, racja, ten komiks rulez, co z tego, że jest powalony, wazne że jest śmieszny

joey
21-12-2004, 15:59
btw. ładny jest mój nowy avatar?? jutro go zmienie :P

Vamerian
30-12-2004, 19:54
a jak sie podoba wam mój avatar :D zrobiony na wzór gazetki "HUNTED"

Hamel
30-12-2004, 20:18
Mój avant znalazłem gdzieś w folderach Crazy Taxi 3
Podoba mi się :D :cup: :cup: :cup:

Harnigo
30-12-2004, 20:22
Musialem przyciac ,ale tak wyglada dobrze :P To był screen :]

Wiślaczek
30-12-2004, 23:11
Moj avatar znalazlem przypadkowo ,podczas robienia porzadku na kompie, dlatego nie wiem skad on sie ziol na moim komputerze

Slagolash
30-12-2004, 23:19
<-----------RHCP rulez :P

Kajulec
30-12-2004, 23:53
<===--- moj terazniejszy avatar przedstawia.. mnie! :D Comment plx, bikos ajm a nup..

Gtyk
31-12-2004, 00:08
a moj pochodzi z letniej akcji na forum gwiezdne-wojny.pl ;) akcji w ktorej z okazji puszczenia ktorejs tam serii x-files kilka osob postanowilo zrobic sobie x-filesowe avatarki... Mihoo zrobil podstawe+nicki, ja zrobilem rozne kolory dla kazdego z nas i tyle :] a ze tam mam nick lukaszzz <kuzwa... admin nie chcial mi zmienic tutaj :P > wiec stad nick lukaszzz tam ;) Byla jeszcze akcja Heyah ktora ogarnela polowe forum.... :D:D:D:D

djkuter
01-01-2005, 13:15
Nowy "losuxowy" avat. Przedstawia Grzesia z kopmiksu na stronie www.losux.boo.pl (http://www.losux.boo.pl)

Str4t0s
01-01-2005, 14:15
----Nowy avek przedstawiajacy ziomislawa
jak sie podoba?

Dan the Automator
01-01-2005, 15:51
<===--- moj terazniejszy avatar przedstawia.. mnie! :D Comment plx, bikos ajm a nup..

Mój komentarz już znasz ;-) - nie ćpaj ;<

Thero
01-01-2005, 15:54
<-- mnie się nie podoba, ale nie chce mi się zmieniać...

djkuter
01-01-2005, 18:25
Mój komentarz już znasz ;-) - nie ćpaj ;<

Dobo, lubisz smalec :):):), a może masz płaskostopie :P:P:P

Michaleq
01-01-2005, 19:41
JAK MOZNA WSTAWIC AVATARA ???
BO NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA ? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Shanhaevel
02-01-2005, 10:55
Zmieniłem avata z Sylwestrowego na zwykły. Sam dorobiłem uszy elfa!

http://img150.exs.cx/img150/2122/fa568ey.jpg Oryginał

<------------ Moja przeróbka. :D

Bambuko
02-01-2005, 13:32
Eee te uszy są brzydkie:P Ale i tak lepiej od starego avatarka djkutera, więc możesz zostawić.

Uncle Warrior
02-01-2005, 13:41
Jak znać zycie to moj swiateczny avek zostanie przez caly rok bo nie chce mi sie zmienić :S

Michaleq
02-01-2005, 18:44
<------ To jest mój Avatar.... :)
Wygląda jak n00b na pancernym kucyku ale 8o
jest funny :cup:

djkuter
02-01-2005, 20:19
Eee te uszy są brzydkie:P Ale i tak lepiej od starego avatarka djkutera, więc możesz zostawić.

SuPeRMAN, ale to już było i nie wróci więęęęęęęęęcej :P

Berburio
02-01-2005, 20:48
<------ trzeba tłumaczyć?? :) przedstawia on apokalipse na koniu we własnej osobie:) EDIT: Oooops to nie to forum:) mam apokalipse na www.tibia.org.pl:) a tutaj mam te buźki okrągłe tyle że w scence z matrixa 2 gdzie neo naparza się z całą masą agentów:) skrojiłem go komuś z tego forum:)

Justyś plx :P
02-01-2005, 21:34
<---- edit: jak juz powiedzial djkuter Co sądzicie o moim avatarze (lub avacie) :p

Elendart
03-01-2005, 17:33
<-------- dlaczego smok ....... kocham smoki :D:D

Ye-ti
03-01-2005, 18:14
http://img149.exs.cx/img149/6849/prvband87hp.jpg<====Mój przedstawia podporucznika Carwooda Liptona z "Kompanii Braci"
Może go niedługo zmienie(na lepsze?:P).

Kalwin
03-01-2005, 19:41
Jak wam się podoba mój avatar?

LOLO
03-01-2005, 21:14
Nawet może być a co powiesz na mój:)

Taliboy
03-01-2005, 21:24
Ja muj skroiłem z jakiego sruskiego forum o warezie :D ale mi sie podoba

Kavkospijacz
03-01-2005, 21:27
Mój może nie jest zbyt orginalny ale nie moglem nigdzie znaleźć kolesia ktory se pieknie sączy kawke i wybrałem ten , a dlaczego bo Szatan jest fajny,najbardziej go lubiłem z Dragon Balla!!!!
Szatan Rox!!!hehe

Mathea
04-01-2005, 21:42
Hmm..mój avek został zaczerpnięty ze strony http://members.lycos.co.uk/linkup71/ i za zgodą właściciela (znam go troche;) ) mogład w nim cos zmienić...czyli dodałam napis Mathea ;)

Wild Dragon
05-01-2005, 16:50
@ Wildy
Oh, co Ty mi podbierasz avatara ?
Chcesz dostać w zęby ? ;P
( To nie groźba plx ! )
Aaa... Przypominam sobie... To mój dawny profil ... Skoleroza , ech .

Dryb
05-01-2005, 16:53
Mój pokazuje zafascynowanie South Parkiem. Na drybrychu miałem same gówna po za prawie takim samym jak ten (tylko w 2D)

Dr. Omader
11-01-2005, 15:04
Ostatnio jak pewnie niektorzy zauwazyli wrocilem do mojego drugiego avataru jaki mialem na tym forum ;)

Ten jest bardziej mroczny ;)
Ale camela od Magusa ciagle mam i uzywam na niektorych forach ;)

BTW. Kto zgadnie co jest na tym avatarze?

Dr.Unknown
11-01-2005, 15:14
Ostatnio jak pewnie niektorzy zauwazyli wrocilem do mojego drugiego avataru jaki mialem na tym forum ;)

Ten jest bardziej mroczny ;)
Ale camela od Magusa ciagle mam i uzywam na niektorych forach ;)

BTW. Kto zgadnie co jest na tym avatarze?Jakaś podpowiedz?
Koleś na ładnym tle?

Dr. Omader
11-01-2005, 20:07
Ehz... co za nupy nie moga zgadnac :(
Podpowiedz: postac z znanej strzelanki FPS

Bambuko
11-01-2005, 21:13
Hmm, czyżby Andrzej Gołota?

Specter
12-01-2005, 06:39
a jak wam sie podoba moj avatarek? dlaczego taki? > bardzo przypadl mi do gustu :D

djkuter
12-01-2005, 08:36
@ Drom
może Dorota Zagórska i Mariusz Siudek :D:D:D:D:D^_^:D :D:D:D:D

Emil1
12-01-2005, 21:45
Mój avatar wyciąłem z tapety którą znalazłem na jakieś stronie o smoczkach. W sumie to już szukałem dobrego avataru od długiego czasu ale żaden nie spełniał wymagań (rozmiar). Przed chwilą wpakowałem jeszcze fajnego gif'a do podpisu.

Thero
12-01-2005, 21:51
@Drom
Mario? Albo kubuś Puchatek...

@Topic
Mój jakże beznadziejny avatar, za niedługo- mam nadzieję- zmienię na inny, i nabije jeszcze jeden post, z nowym avatarem- mam nadzieję- buahaahauamuahaua <--- Śmiech n00ba.

she_devil
13-01-2005, 21:45
a moj plx plx?

Mistyczny
14-01-2005, 19:30
a ja mam taki :)

Shane Of Darkness
15-01-2005, 07:14
Moj jest taki jaki widzicie. Mi się osobiście podoba.

Tibia Ruleeez !

Imię : Shane Of Darkness :] :] :]
Miasto : Carlin, ale mam wszystkie rzeczy w AB
Level : 8 zaraz 9 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Profesja : Knight ;)
Skille : rosną ale narazie 28/29 B) B) B)

Cisak
17-01-2005, 21:15
A mój avart przedstawia hmmm...Sam nie wiem kogo wiem że ściągłem na http://www.avatarpage.de/ :D

Filipok
18-01-2005, 21:51
<<<----------
<<<---------- Czyz to nie jest piękny ąvatar ;)
<<<----------

Owszem, piękny. Dodaj jeszcze ze zerżnięty z Doba.

Peter The Blacksmith
19-01-2005, 14:49
Ja mojego zrobiłem przeciekawym programie Face Maker PL

Abraham2
20-01-2005, 19:54
<---------TO JA W REALU<SERIO>!!!!!
<---------No moze mam wiekszy zarost!!!! B)

Ashlon
20-01-2005, 20:42
a jak wam sie podoba moj avatarek? dlaczego taki? > bardzo przypadl mi do gustu :D

Hrhr. Www.battleon.com > Dragonslayer quest? ;)

@Drom : Za male jest, zeby ocenic. Moze q3?

A kto zgadnie, co jest na moim? ;)

Dr.Unknown
21-01-2005, 20:44
<------So sweet, eh?
<edit>
PROFESOR ATOMUS OWNED!!!

Iron
21-01-2005, 20:59
a jak mój się wam podoba chociaż sciągłem go a niezrobiłęm podoba mi sie bardzo i dlatego go tu wrzuciłem

limenu
21-01-2005, 21:25
shane of darknes@

czy ty wklejasz to:

"Imię : Shane Of Darkness
Miasto : Carlin, ale mam wszystkie rzeczy w AB
Level : 8 zaraz 9
Profesja : Knight
Skille : rosną ale narazie 28/29 "

pod każdy napisany przez ciebie post? nie widzisz ze jest cos takiego w opcjach jak "podpis" ?

Aureliunkunfun
21-01-2005, 21:45
a popatrzcie se na tego Pana
<---- kto zgadnie kto to ??? :D a jasne ze wiecie ;p przecie to jest ........ sami zgadnijcie :D :cup:

Vamerian
22-01-2005, 13:12
a popatrzcie se na tego Pana
<---- kto zgadnie kto to ??? :D a jasne ze wiecie ;p przecie to jest ........ sami zgadnijcie :D :cup:
Predator?
<== A mój avatar bardzo porsty , poprostu moje oko ;)

Str4t0s
30-01-2005, 11:51
<========= A moj? Podpowiem ze jest z hl2.Zgadnijcie co to jest :D

Rozpruwacz
02-02-2005, 20:12
Mój avatarek to pierwszy szkic footmana do Warcrafta III. Dorwałem go gdzieś na battlenecie i zmniejszyłem.

Tasior
02-02-2005, 22:18
<---------- Szczypior z www.joemonster.org