Pokaż pełną wersje : Plemiona
www.plemiona.pl (http://www.plemiona.pl/124.html) to gra strategiczna osadzona w czasach sredniowiecza. Polega na rozbudowie wiosek, szkoleniu wojska i przejmowaniu innuch wiosek. Mozna tworzyc sojusze, znajdowac przyjaciol i pomagac sobie wzajemnie. Gra sie swietnie, jest klimat. Polska wersja jest dopiera w fazie testow ale zaniedlugo powstana kolejne swiaty, na ktorych mozna bedzie rozpoczac rozgrywke od nowa.
Oto kilka screenow z gry:
http://img92.imageshack.us/my.php?image=beztytuubo7.png
http://img20.imageshack.us/my.php?image=beztytuuqqly3.png
Dodam ze to jest 100x lepsza wersja traviana, i mozna nawet powiedziec ze travian to podrobka tego :)
Czyli fani Traviana znajda tu to co chcieli :)
Beta wystartowala nie dawno, wiec bardzo zachecam do gry.
Jak by ktos linka nie widzial to...
http://www.plemiona.pl (http://www.plemiona.pl/124.html)
Lord Kazag
29-10-2006, 14:38
no...gram. rozbudowane to troche bardziej od traviana...chociaz zobacze jak poznam do konca. w traviana gram od lipca i nie zamierzam tak łatwo sie przerzucac. avager, ty masz wioske na K54?
Czekam na emiala potwierdzajacego , cos nie przychodzi :<
Tak, mam wioske na K54. Jest to jeszcze beta polskiej wersji (niemiecka juz dlugo stoi.. moze dluzej niz travian).
E-mail ... ja czekalem na niego 5 minut .
Cenarius
29-10-2006, 16:53
hehe właśnie się zarejstowałem fajne nawet a przy okazji co najpierw budować ? xD
hehe właśnie się zarejstowałem fajne nawet a przy okazji co najpierw budować ? xD
Ratusz
tartak i wszystkie budynki co dają surowcę;)
www.tribalwars.net (http://www.tribalwars.net) <--- juz jakies dobre pol roku temu wystartowalo...wiec nie wiem czym tu sie szczycic..polska wersja ? to tak samo jak z ogame...
mimo tego, dzieki wielkie bo i tak mialem zamiar do tego powrocic ;)
dobra...jakos ruszylem. jak cos to priv Evalor
Ethorahses
29-10-2006, 21:32
No, no.
Też zaczynam grać, zobacze jak będzie na piewszy rzut oka fajna gierka. Zobacze jak będzie poźniej.
Niezła gierka... mam 51 Pkt. i rośnie ;D
92+pkt + czlonkostwo w 666 ;]
up:
Masz sie czym cieszyc ... pff... macie jakiegos gma czy cos w tym stylu (nie wiem... gostek co ma 15+++ k pkt )
topic:
Tak chcialem jeszcze dodac, ze gra ma odrebny widok na miasto w nocy :)) (Po polnocy).
btw.
135+ pkt i czlonkostwo w PL :) .
przez chwile bylem w PL, i jak na razie Jannas spi z decyzcja nad sojuszem, chociaz pewnie sojusz bedzie ;)
A ja dzisiaj zostałem przyjęty do sojuszu Polan , wczoraj zaczełem grać.Mam 53pkt
A ja dzisiaj zostałem przyjęty do sojuszu Polan , wczoraj zaczełem grać.Mam 53pkt
mam od ciebie o 5 puntków więcej:evul:
niezbalansowana gra +_0 btw 2 dzien i 300 pkt ;]
up:
Bo to jeszcze beta testy Polskiej wersji :)
Pozniej wystartuje normalny serwer, i bedzie all od nowa...teraz jest tak by sie oswoic z gra dla tych co nie grali w niemiecka wersje. Pozniej bedzie wszystko wolniej chodzilo raczej :P (chyba).
Ethorahses
30-10-2006, 19:59
183 pkt i też w PL.
Polanie Rox.
Ja 191 i tez w PL :D
Edit: Wie moze ktos kiedy bedzie wersja Alpha? bo konta z beta itak beda suuniete... niemoge sie doczekac wersji Alpha :D
Down: niestety... pierw są beta a pozniej alpha panie znawco...
Ja 191 i tez w PL :D
Edit: Wie moze ktos kiedy bedzie wersja Alpha? bo konta z beta itak beda suuniete... niemoge sie doczekac wersji Alpha :D
I sie nie doczekasz pierw jest alpha potem beta....
up:
"Niedlugo, naprawde niedlugo" cytat z forum gry.
Wojo Astera
01-11-2006, 14:29
Gram 1 dzień - 175 p. Plemie : DOD
rowniez gram jeden dzien i mam 250pkt :p dochodzcie do polan
Jak mogę dołączyć do jakiegoś plemienia?
musisz sie zglosic do człowieka werbującego, u polan (dobre plemie) to Zoth
Co się stało z moją wioską...? Nie wiem, skasowało mi ją. Może to dlatego, że ciągle mnie najeżdżali? W końcu raptem nie grałem "aż" 2 dni. W każdym razie odechciało mi się grać. Poczekam sobie na koniec bety.
PS. Może jak się skończy beta, zalożymy nasz sojusz?
Co się stało z moją wioską...? Nie wiem, skasowało mi ją. Może to dlatego, że ciągle mnie najeżdżali? W końcu raptem nie grałem "aż" 2 dni. W każdym razie odechciało mi się grać. Poczekam sobie na koniec bety.
PS. Może jak się skończy beta, zalożymy nasz sojusz?
poprostu przejeli twoją wioske ;) ehh jakos malo wchodze surowce sie marnuja ale narazie mam 1k pkt i jestem w 666 (bardzo fajne plemie)
Knight Patryk
07-11-2006, 15:07
poprostu przejeli twoją wioske ;) ehh jakos malo wchodze surowce sie marnuja ale narazie mam 1k pkt i jestem w 666 (bardzo fajne plemie)
Daj cordy to po ciebie lece-.- mamy wojne z 666 i DOD:]
o.O polish version mojej ulubionej (tego typu) gierki...
Ale po tym, jak mi konto (wtedy - top 200 world 2, 3 wiochy, ~9k pkt) skasowali przez głupotę kumpla odechciało mi się grać ; p
Może kiedyś pogram. Wyśle mi ktoś (plx!!!11166611!) PW jak się skończy beta? Wdzięczny bym był ^.-
Wojo Astera
07-11-2006, 17:02
Wojna z *DoD* ? Jakoś nic nie słyszałem... no ale dobra.
Daj cordy to po ciebie lece-.- mamy wojne z 666 i DOD:]
huehue dziwne bo 666 nie prowadzi z nikim wojny :*
Knight Patryk
07-11-2006, 19:06
heuhueauhea marzysz mamy z nimi wojne i zaniedlugo zbieramy na nich sily.A gdbym nie mial czemu mam na jasny czerwony all z DoD i z 666 pozaznaczanych?.....Tzn. oni o tym jescze nie wiedza wiec cicho ;>
1k pkt i jestem w 666 (bardzo fajne plemie)
Uważaj Knight bo wcale nie powie ze sie na nich szykujemy ... Ehhh co za koles... a tak po za tym to pogram dopiero po becie bo taki Pe#aŁ mnie Rozwalił chociaz mialem Silne wojska...
Wojo Astera
07-11-2006, 21:57
Patryk jaki masz nick w grze ? Nic nie wiem o wojnie więc ciekawi mnie twój nick :)
mam głupie pytanie...
Jak zbudować(i w czym?)Wojsko bo ja szukam i znaleść nei mgoe a atakują mnie ;/
@edit: już wiem :P
Wojo Astera
08-11-2006, 07:48
Koszary , stajnia , warsztat , pałac :P
Knight Patryk
08-11-2006, 13:50
nie moge powiedziec dowiecie sie zaniedlugo:>
Tzn z 666 nie mamy ale jak zaczna nasze wioski dalej podbijac to.......
a z DoD wiekszosc przez Maverika co gnebi moja kolezanke... i innych dekli cwaniakow
Wojo Astera
08-11-2006, 14:16
Czyzbys sie czegos lub bardziej kogos bal ? ja naleze do plemienia *DoD* i z tad mnie to tak zaciekawilo cala sprawa tej "wojny"... moj nick to Morte.
knight patryk daj mi swoj nick w grze to cie rozwale, a szans nie bedziesz mial ze mna za duzo bo mam 8k wojska
Trichondrius
08-11-2006, 14:35
Bardzo fajna gierka ;) Tylko szkoda że mam wioske obok 2 wrogów którzy koniecznie chcą moją wioske :[ Jak narazie niejestem w żadnym plemieniu ale zamierzam do jakiegos dolonczyc =]
ps. Oco chodzi z tą moralnością ? ;)
Knight Patryk
08-11-2006, 15:36
@n4p z 666 masz tyle bo wyzebrales surowce od kolesi z 666?dzidus:< a skad wiesz ile ja mam wojska?:>
@Lenrock
jak cos to msguj mnie (Evalor) po surowce:> ja tam na razie rozwalam sobie plemie Lordowie i powoli przejmuje swoje otoczenie :>
@PL
Byscie postawili na jakosc a nie na ilosc... przynajmniej fajne farmy z was :)
@up
zwiadowcy... ?
@n4p z 666 masz tyle bo wyzebrales surowce od kolesi z 666?dzidus:< a skad wiesz ile ja mam wojska?:>
hehe widzisz nigdy nie prosilem nikogo z 666 o surowce ;) hmm jakie masz wojska? chodz do mnie; moj nick; Lenrock
pozdro 666
Knight Patryk
10-11-2006, 17:28
avager cos wam nie idzie rozwalenia studia;] i wogule mscicie sie za to ze nie chielismy fuzji?xD n4p
Grałem sobie, no i jak zwykle w takiego typu gierkach szybko mi się znudziło :P
@down: nie ma sprawy i polecam się na przyszłość ;)
PartyBoy
11-11-2006, 07:25
up: Fajna przygoda, dzięki że nam ją opisałeś :*
Mam pytanie, jak można zbadać technologie np. Toporu (bo na tym etapie jestem:()
@up:
Kuznia i jej odpowiedni poziom jest wymagany
@K.Patryk:
Ja wyslalem cale swe wojska (nie byly liczne, bo robilem wczesniej inne ataki).
Nie moja wina, ze nie wszyscy wyslali ataki -.- ... mowilem by je wyslali... w sumie wyslano z 4 ataki (1 dla kazdego gracza, nie wioski), Jakbysmy wszyscy wyslali to by juz lezal... ale nie, idioci kur... nie wyslali, no coz.
PartyBoy
11-11-2006, 10:16
To który potrzeba poziom kuźni? Mam 5 =/
Knight Patryk
11-11-2006, 12:44
@Ava
no widzisz jakie nie zgranie:<
LP zalozyliscie by nas rozwalic za to ze fuzji niechcemy tak?:P
pl nigdy nikogo nie pokona. stawiacie na ilosc a nie na jakosc. a ja narazie zaprzestaje grać w plemiona, do czasu wyjscia nowego servera.
Wojo Astera
11-11-2006, 13:55
Eh szkoda, że beta już się kończy... I wszystko od początku robić ;/
Jak chcecie kogoś rozwalić chętnie pomoge moim skromnym wojskiem nick : Morte
hehe a ja stracilem swoje 7k wojska na gosciu ktory mial 9000 ciezkiej kawalerii :D
Hm, ponawiam prośbę - wysłałby mi ktoś PW jak wyjdzie normalny (nie beta) server? Byłbym bardzo wdzięczny...
Przy okazji pojawia się idea - może zrobilibyśmy jakieś plemię? My, użyszkodnicy forum.tibia.pl? Oczywiście bez przyjmowania nubów...
Knight Patryk
11-11-2006, 14:23
pl nigdy nikogo nie pokona. stawiacie na ilosc a nie na jakosc. a ja narazie zaprzestaje grać w plemiona, do czasu wyjscia nowego servera.
eh LP nie PL:P
Radek 666
11-11-2006, 14:35
Hahah ^^. Dopiero co zacząłem grać a już leci na mnie Ventus ;p.
Całe 55 punktów ;) [tzn. u mnie].
Wojo Astera
11-11-2006, 16:34
Ciekawe kiedy zaczną się ostre bitwy ... wkońcu beta się kończy:evul:
Fire Necromacer
11-11-2006, 17:30
Od ilu punktów rekrutujecie w Legionach Polskich?
Hm, ponawiam prośbę - wysłałby mi ktoś PW jak wyjdzie normalny (nie beta) server? Byłbym bardzo wdzięczny...
Przy okazji pojawia się idea - może zrobilibyśmy jakieś plemię? My, użyszkodnicy forum.tibia.pl? Oczywiście bez przyjmowania nubów...
na stronie glownej plemiona.pl pisze kiedy wychodzi server ;)
Zacząłem grać, fajna gierka. Sojusz RON K55 Jakby co. Wioska Xantra ;p.
Lenrock: o, faktycznie xD
Możliwe, że zacznę grać.
Radek 666
12-11-2006, 19:35
227 punktów? :>
Gliny mi ciągle brakuje :/.
Trichondrius
13-11-2006, 17:36
Huh, jeszcze 1 lvl kuźni (2 sie robią ;) ) i moge robić szlachte:D a mam dopiero 1.7k :)
btw. jakie plemiona polecacie ;pp? (wczoraj miałem chyba 1,4k)
Radek 666
14-11-2006, 12:28
Zapraszam wszystkich do plemienia Shadows Of Death, mogę nawet przyjmować :). Polecam ten sojusz, naprawdę miła atmosfera, kiedy poprosisz o pomoc militarną/o surowce inni członkowie spełnią to jak najszybciej. Jeśli ktoś chciałby dołączyć niech napisze w tym temacie/na PW/w grze na nick Stonekeep.
Up:
Może byście tak zaproponowali nam sojusz: RON 15 w rankingu.
Radek 666
14-11-2006, 13:50
A jesteś jego liderem? Jeśli nie zaproponuj to najpierw swojemu liderowi, jeśli się zgodzi ja dam propozycje do nas ;).
Knight Patryk
14-11-2006, 15:13
Huh, jeszcze 1 lvl kuźni (2 sie robią ;) ) i moge robić szlachte:D a mam dopiero 1.7k :)
btw. jakie plemiona polecacie ;pp? (wczoraj miałem chyba 1,4k)
Palac ci chyba 400-600 pkt da;P
Ja jestem w Rebeli <sex> zaje*iste plemie;>.Toczymy wojne z LP ktora cala nie umie 1 naszego gracza rozwalic(studio4) n4py juz waszego zawodnika zgladzilem^^.Mowil ze mamy z wami sojusz :E
512 pkt.
no...jeszcze tylk 6 dni ;]
4000 pkt ;p mialem moje 10k wojska ale stracilem na antrasie ;(
Marchewki
15-11-2006, 16:21
poszukuje kogoś kto mnie przyjmie do plemiona mam 250 punktów :)
Jak dla mnie gra jest bardzo fajna. Gram od wczoraj, mam 142 pkt. :)
Czekam na pierwszy świat ;]
W00t, próbowaliście grać na niemieckim SDS? HQ lvl 4 buduje się 8 sekund (sic!) lvl 4 surowców daje 126 na MINUTĘ. Fajna zabawa - ponoć kiedyś ktoś w ciągu godziny wzbogacił się o 30+ wiosek (nie wiem, jaka jest prędkość na polskiej becie, ale raczej nie aż taka... a na normalnym świecie taka na pewno nie będzie). Ale podobno reset co tydzień xD
Hrabia_Citizen
16-11-2006, 19:24
Możecie mi zrobić takiego "manuala" jak zagrać w tę grę? Założyłem konto, ale email nie doszedł i nie wiem co dalej robić. Z góry dziękuję.
manual na kolejna czynnosc to...
Odebrac maila...
Ile placisz ? Bo nie chce mi sie pisac kolejnego punktu, jakim jest - zaloguj sie...
Nic za darmo.
@2xup
Też nie mogłem sie doczekać maila, okazało się, że wpisałem "gmial' zamiast "gmail". Morał: sprawdź pisownię i zarejestruj sie jeszcze raz.
Valanath
17-11-2006, 21:06
Jak w temacie, wyczesana gierencja... Gram z kumplem narazie 244 pkt. K44 kiedy bedzie alpha?? Jutro (sobota) o 17 chyba startuje świat 1 jeśli sie nie myle. Grałem w ogame, thecrims i kilka innych ale ta gierka mi sie podoba najbardziej :D
a nie widzisz co pisze na stronie glownej plemion?
odrazu przy wystartowaniu serwa (20 listopad) i po zrobieniu kont dajemy tu swoje nickii robimy plemie ;] może coś z tego bedzie (tera mam ponad 1000 punktów)
już 13.401 pkt :p 666 roxior
Radek 666
18-11-2006, 15:03
Ja jedynie ponad 2k punktów... Późno zacząłem ;). A jeśli powstanie plemię Tibia.pl to jednak nie dołącze, jestem wierny Shadows of Death =).
ej...chcę się zalogowac i pisze mi że konto nie istnieje... co robic ??? 'halp plx' !!! :D
To dziwne, ale też tak mam;(
Przecież musieli kiedyś konta pokasować, jak w pon startuję Serwer 1.
Też tak mam i nie narzekam tylko czekam na Serwer 1 ;p.
btw. przez ten błąd nie spełniłem swojego zadania na becie. Chciałem wejść do pierwszej 1000, a byłem 1037 ;/.
EDIT: mój błąd, przepraszam że wprowadziłem was w błąd.
panthera
19-11-2006, 01:08
znacznie ciekawsza gra to np. http://farmersi.pl.
nie trzeba ciagle czegos upgradowac. za to trzeba nieco myslec. i wszyscy maja jednakowe szanse - nie sa faworyzowani ci, co ciagle są online.
Radek 666
19-11-2006, 11:40
Wcale nic nie pokasowali... Jakiś błąd techniczny po prostu ;).
byście czytali forum to byście wiedzieli czemu tak jest
Świat 1 ruszył. Nick - lass ; )
Jak ktoś mnie nie lubi, zapraszam na wymianę argumentów, gdy minie 'okres ochronny' ; p
down: ja teraz zacząłem z miejsca 420... ale idę jak burza z 5 surówki/h xD
Radek 666
20-11-2006, 18:16
Nick Stonekeep - teraz będę w TOP100 :D. Poprzednio zacząłęm za późno, ale do TOP400 i tak dociągnąłem :d.
Nick MKMM, jedziemy panowie... i panie!! :D
Omigosz, wpadłem do tribe'a z jedenastoletnim liderem xd - ale przynajmniej 1 miejsce mamy.
44 pkt, miejsce 263.
Radek 666
20-11-2006, 19:18
Ja też 44 pkt. a miejsce 553 :<. Jestem egzekwo na drugim miejscu z 700 innymi osobami ^^.
Nice, szkoda, że budynki budują się wolniej niż w becie... Narazie 45 pkt., 885 miejsce. Może byśmy jakiś forumowy sojuszyk założyli?
zapraszam do plemienia northrend, pisac do hellbike lub mrwirus.
Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam wszystkich do plemienia Shadows of Death S.D. aktualnie jestem w nim ja, Radek 666 i sporo innych ludzi. Jak by był ktoś zainteresowany, mój nick MKMM (529|507).
ja 49 punktow i mam wlasne plemie jak cos to piszcie do mnie
51 pkt i 46 miejsce
W plemieniu LP (Legiony Polskie), moje stare dobre plemie z Bety :) Ownowalismy (nawet 666,tam duzo nie zgranych osob bylo... wchodzilo tylko po to bo czuli sie bezpiecznie, bebusa pojechalismy w ostatnie dni)).
70 pkt. Plemię SA (2 miejsce jak narazie) mogę rekrutować i zarazem jestem dyplomatą, chętnie kogoś przyjmiemy :), nick jak na forum (FanGrek) K55
Panic-Archer
22-11-2006, 20:11
Od wczoraj gram w plemiona i strasznie mnie to wciągneło, gra ma fajna grafikę chyba najlepszą interaktywną ze wszytkich gier tego typu w które grałem..
hehe 214 pkt i 300~ miejsce ;p przez noc zeszło mi 200 miejsc :confused:
A mi się odechciało grać na polskich plemionach. Zapraszam za to na world 4 na www.tribalwars.net - szybkość 1,5, przyjemniej się gra (zaczęło się dzień później a już mam więcej pkt niż Ty, Lenrock) ; )
Radek 666
26-11-2006, 14:18
Ach, ja narazie gram tutaj. W Shadow jestem, 200+ punktów. Ale surowce mam, więc zaraz będzie więcej =).
hehe 214 pkt i 300~ miejsce ;p przez noc zeszło mi 200 miejsc :confused:
Nie mów :D ja mam tyle samo punktów i jestem na 475 X(
Radek 666
26-11-2006, 16:16
To się z godziny na godzinę zmienia :p.
A mi się odechciało grać na polskich plemionach. Zapraszam za to na world 4 na www.tribalwars.net - szybkość 1,5, przyjemniej się gra (zaczęło się dzień później a już mam więcej pkt niż Ty, Lenrock) ; )
na tw jest troszeczke inaczej ;D
na tw jest troszeczke inaczej ;D
Inaczej=lepiej ; )
Ja gralem za czasow startu tribal wars ;D Tam istnial sojusz P.T.W zrzeszajacy polakow na world 1 ;D Teraz zostal rozwiazany i przenieslismy sie tutaj. Aktualnie 4 miejsce w rankingu plemion
Drow Ranger
29-11-2006, 00:41
tez gram w plemiona, jestem w plemieniu SA, pisac do mnie jesli chcecie sie przyłączyc od 160 pkt [ moj name Kofi], jesli niemacie tylu pkt zapraszam do sSA
Up: 180 pkt. teraz kiedy mamy wojne z Legionem X to nawet 200:p ja też chętnie kogoś przyjmę(do SA oczywiście).
Radek 666
29-11-2006, 20:02
Jestem z sojuszu Shadows, mamy wojnę z LEGIONem. Jeśli są jakieś chętne plemiona do pomocy. W sumie wojują z nim SA [nasi sojusznicy], Shadows, [ZS], GTW, $$RD$$, PRMiW, może jeszcze ktoś =).
przeciez ty jestes w shadow;]
Drow Ranger
29-11-2006, 23:57
Niestety obawiam sie ze przegramy tę wojne ;/ Przynajmniej bedzie nam ciezko, Mam nadzieje ze Przymieze SA i Shadow + inne plemiona wygrają tą wojne z legionem i hona.
masowki precz! gogo legion!xd
Drow Ranger
30-11-2006, 01:28
Legion musi sie liczyc z tym ze niezawiera wogule sojuszy, jedyny to z hona z tego co pamietam, a SA i Shadow jest wspierane wiec legion moze miec klopoty z opanowaniem takiej sytuacji =]
nie ma juz zadnej wojny, ale cezar to idiota, bo sam chcial wojny a potem jeszcze przeprosin.
Kto moze przyjmować w plemieniu ELITA, byłem SA jako dyplamata i rekrutant.
Marchewki
30-11-2006, 20:38
haha jestem w Plemieniu Legion nie macie szans :D już prawie jesteśmy w rankingu 1 :D
haha jestem w Plemieniu Legion nie macie szans :D już prawie jesteśmy w rankingu 1 :D
Prawie robi wielką róźnicę xD.
Ja sobie spokojnie pkt zdobywam :).
Radek 666
30-11-2006, 21:10
przeciez ty jestes w shadow;]
Jakbym nie wiedział :d. A piszę jakbym nie był? ^^
masowki precz! gogo legion!xd
Dziękuję za poparcie :D.
nie ma juz zadnej wojny, ale cezar to idiota, bo sam chcial wojny a potem jeszcze przeprosin.
Tak, zgodzę się, cezar to naprawdę wielki idiota :/. Próbowaliśmy załagodzić sytuację i pisaliśmy, że "Jesteśmy gotowi do wojny" to on odrazu uznał, że z nim walczymy.
Pożyjemy zobaczymy =).
Kozak.. -,-
Legion ssie, a do tego ma lidera idiote. Członkowie Legionu są zbyt pewni siebie, myśląc że te 300 osób będących w Shadow i SA to sami puści idioci, którzy myślą że w masie siła. Co raczej prawdą nie jest, o czym wkrótce się przekonacie, między innymi sam to utwierdzę : )
A ja ledow zacząłem i suzkam ludzi w okolicy (kontynent 55) do pomocy i sojuszu :P
A ja ledow zacząłem i suzkam ludzi w okolicy (kontynent 55) do pomocy i sojuszu :P
Graj lepiej na angielskim (http://www.tribalwars.net) świecie czwartym - serdecznie zapraszam : )
Nie wiem, co wy w polskich plemionach widzicie... W2/W4 na TW ma większą szybkość, więc zabawa jest fajniejsza, bo nie trzeba czekać miesiąca na 5 włóczników ;>
Graj lepiej na angielskim (http://www.tribalwars.net) świecie czwartym - serdecznie zapraszam : )
Nie wiem, co wy w polskich plemionach widzicie... W2/W4 na TW ma większą szybkość, więc zabawa jest fajniejsza, bo nie trzeba czekać miesiąca na 5 włóczników ;>
włóczników? w plemionach nie ma czegos takiego ;d chyba ze ci chodzilo o pikinierow, ale to i tak głupoty gadasz, bo zobacz ile dopiero jest server 1 a już robią tarany i konnice. hail shadow
włóczników? w plemionach nie ma czegos takiego ;d chyba ze ci chodzilo o pikinierow, ale to i tak głupoty gadasz, bo zobacz ile dopiero jest server 1 a już robią tarany i konnice. hail shadow
Spear to włócznia - z polskich Plemion nie pamiętam nazwy...
A co do taranów i konnicy - server 4 angielski jest dzień KRÓCEJ, konnicę sam posiadam (taranów jeszcze nie), a top plejer podchodzi pod 1k punktów.
btw - ktoś jest na 54 kontynencie to już go nie mgoe dopaść jak jestem na 55? (to raz :P)
dwa - jeżeli nie mgoe, to nie popykam z Lasoochem.
Jeżeli moge, to może walne tam drugiego guba
ale nigdzie więcej :P
btw - ktoś jest na 54 kontynencie to już go nie mgoe dopaść jak jestem na 55? (to raz :P)
dwa - jeżeli nie mgoe, to nie popykam z Lasoochem.
Jeżeli moge, to może walne tam drugiego guba
ale nigdzie więcej :P
Możesz. Te kontynenty to taki jakby podział administracyjny, można to nazwać kwadratowymi województwami ;p - tylko oczywiście im dalej tym dłużej.
I pykaj z Lasoochem ; )
edit: głupio to wygląda, jak co drugi post mój, więc teraz tu napiszę:
down: zawsze możesz grać na obu ; )
zostaje na plemionach, mam 410 pkt i nie chcem tego tracic
Dobra lasooch.
Pytanie zalezne od tego, cyz tam pójde
ile surówców mi dasz? </suszy zęby>
Marchewki
01-12-2006, 07:40
to dawaj cwaniaku ja mam duże wojsko nie dasz rady :> nawet w 5 nie dalibyście rady na moje wojsko
Radek 666
01-12-2006, 09:25
to dawaj cwaniaku ja mam duże wojsko nie dasz rady :> nawet w 5 nie dalibyście rady na moje wojsko
Jesteś baaaardzo pewna siebię Krysiu...
Nie niedalibyśmy rady, tylko nawet 75 pikinierów i 75 mieczników połączonych z murem na 8 może rozwalić ~700 pikinierów ;d. Może ty spróbujesz do mnie wjechać? =)
mur na 10 i 100 pikow i 70 miecznikow i dalej rosnie. kto wpadnie?
Dobra lasooch.
Pytanie zalezne od tego, cyz tam pójde
ile surówców mi dasz? </suszy zęby>
AFAIK do bodaj 12 grudnia na W4 surowców za fri przesyłać nie można ; >
Marchewki
01-12-2006, 18:23
dawaj zatakujesz kogoś z naszych lecą wszyscy
@Las:
A to nie ide ;)
jak co to na gg wal xD
@up:
A na mnie ktoś się rusyz? No?! No?!
Wszyscy tacy bojowi, a na mnie nikt nie pójdzie!
<pomija fakt, że pewnie jest za młody by go atakować>
:P
Marchewki
01-12-2006, 20:44
ja już 500 punktów to jak dla mnie
wystarczająco
@up
a to ciekawe, bo na stronie pisze ze nawet 400 nie masz, baa, nawet nie jestes w legionie!
Marchewki
01-12-2006, 22:30
emm a ja mówiłem że mam taki sam nick jak tutaj lol :/
Radek 666
01-12-2006, 22:31
910 marchewki ^BLX^ 398 1 398
Pffff... :d
EDIT
No to podaj swój nick =).
Poprostu Pitbul
03-12-2006, 18:51
Supcio gierka, pykam od dziś i mam 82 pkt. :). Jak narazie jestem w słabym plemieniu.
PiTeRo (Założyciel Plemienia) 14 666
HAHAHAHA w Shadow założyciel to diabeł xD.
Witam!
Ja natomiast zapraszam wszystkich grających na stronę (http://www.plemiona.go.pl/) poświęconą zaawansowanym statystykom (i nie tylko) z Plemion - http://www.plemiona.go.pl/ . Na ten moment strona dopiero powstaje (bo i sama gra jest młodziutka), ale już daje nam możliwość obejrzenia podstawowych statystyk przyrostu punktów, zmiany miejsc itp. - z dokładnością godzinną.
Już niedługo dostępne będą statystyki otoczenia (podanego punktu), porównania, bardziej szczegółowe statystyki i wiele, wiele innych (czekamy również na Wasze propozycje :] )
Przepraszam od razu za serwer i grafikę. O ile ta druga powinna już dzisiaj być w miarę gotowa to serwer może jeszcze parę dni działać nie tak szybko jak komercyjne serwisy, ale taka już jest nasza bolączka - serwisów nie komercyjnych :)
Raz jeszcze zapraszam i polecam:
http://www.plemiona.go.pl/
EDIT:
Strona ma już graficzne statystyki, działa znacznie szybciej i na wszystkich przeglądarkach, choć na IE są jeszcze pewne problemy. Co prawda non stop cos jest dokładane, wiec różnie to bywa, ale moim zdaniem juz wygląda (funkcjonalnie) nie źle.
Radek 666
18-12-2006, 14:22
Ucichło tutaj jakoś...
http://forum.plemiona.pl/showthread.php?t=887
Fire Necromacer
18-12-2006, 21:49
Uchichło, bo teraz w plemiona sie gra straaasznieee dłuuugooo. Nie to co beta =p
Długo to mało powiedziane, szkoda tylko, że nie chce się kończyć :P
A tam długo.
Mam już ponad 1000 pkt, a to tylko dlatego, że troche armii straciłem już.
Gra jest prosta jak budowa cepa
przypominam o tej wspanialej grze ^^
w poniedzialek rusza swiat 6.... zamierza ktos grac?:>
Elesar Inferno
25-03-2007, 22:50
łeee uwazam ze prznoszenie sie na coraz to nowe siwaty z checia zownowania ramkingu jest bezsensu lepiej grac na swoim swiecie i dozyc tam do wladzy
ps. gra ktos na serv 3?
ja mam 2700+pkt i w jutro przejmuje 2 wioske ;D
Eles tak ja gram na 3 swiecie mam 566 punktow.
Gdy tylko osiagne 1000 bede ladowal w surki :P.
Elesar Inferno
26-03-2007, 23:20
Mam prosbe do zapalonych graczy to zajmie wam 5 sekund? twórzcie wioski na 3 swiecie bo wkoncu zabraknie kolo mnie do przejmowania a mzoe akurat traficie sie kolo mnie bardzo bym prosil :P
TW (www.tribalwars.net) W4, 65k pkt., 10 wioch, planuję podbój poddanych 5-7 (kumpel kończy grać).
Idzie do przodu.
edit: 73k pkt i 11 wioch. W planach na dziś 80k pkt i wioch 12.
edit: missclickiem złą cyferkę w nazwie światam wpisał, alem już poprawił.
Ja gram na 3 swiecie (4k pkt) i 5 (ponad 500pkt).
Ja gram na serwie 5 i mam ~520pkt. Jestem na K43 :)
Podróbka Traviana...?
Zobacz kiedy powstał travian a kiedy plemiona...;(
... a co tam, pospamuję.
Szybki przyrost punktów ostatnio, już 125k. Wykresik. (http://w4.twplus.org/index.php?tool=file&pid=13617)
Alanus Lutinum
06-04-2007, 15:18
Ja gram jakis niecaly miech mam ok. 2.7k punktow i niedlugo druga wiocha bedzie :)
Loleczka
10-04-2007, 19:50
ja zaczęłam niedawno, jestem głównie na drugim świecie, moja wioska to Lolowo, mam tylko 269 pkt :(
Świat 1, K 43 Gracz Kusnier, 4.992 punktow.
Świat 2, K 46 Gracz Kusnier, 7.455 punktow.
Jak co to PW :)
Nick: Forlen, świat 5, TOP150, 10k pkt. ;)
Nick: Forlen, świat 5, TOP150, 10k pkt. ;)
Jakbyś był na 6 świecie to może bym zastosował wazelinę ;).
Hellbike, s6 ;>
Jak tylko dowiem się co można pozytywnego o tobie powiedzieć - dam znać ;'PP.
Re.Down
Wojska budujesz wchodząc w odpowiednim do tego budynku (pierwszym budynkiem do budowania wojsk są Koszary).
Drzewko, kiedy co możesz budować, masz tu:
http://forum.plemiona.pl/showthread.php?t=2927
-Mathew-
25-04-2007, 11:40
SKończyłem dopiero toutrial i jestem początkującym...mam pytanie,jak "wychodować" jakieś wojsko,rycerzy czy coś...?
@Edit:
kolejne pytanie:
Czy budowa tych wszystkich budynków kosztuje jakieś surowce,i czy mozna sprawdzić ile naprzykłd spichlerz zabiera drewna gliny czy żelaza?
Nie mam pojęcia po co wy gracie na polskich Plemionach, skoro angielskie są lepsze (bo o połowę szybsze, to ma wbrew pozorom duże znaczenie, bo w miesiąc zrobię o ponad połowę więcej niż wy - ponad, bo potem jest coraz szybciej i tak. A jak ktoś was tu przejmie to się wkurzać będziecie, że w trzy odbyty więcej czasu :P)...
Re.Up
W sumie ja gram dla jaj, i nie będę płakał jak za 3 miesiącie mnie np. Scream przejmie. Na angielskim pewnie się zaloguję jak nowy świat powstanie.
kolejne pytanie:
Czy budowa tych wszystkich budynków kosztuje jakieś surowce,i czy mozna sprawdzić ile naprzykłd spichlerz zabiera drewna gliny czy żelaza?
Wszystkie budynki kosztują surowce, w Ratuszu jest przecież napisane ile potrzeba danego surowca żeby rozpocząć budowę, czyż nie?
EDIT:
Re.Down
Dzięki za info ;).
Re.Up
W sumie ja gram dla jaj, i nie będę płakał jak za 3 miesiącie mnie np. Scream przejmie. Na angielskim pewnie się zaloguję jak nowy świat powstanie.
Następny nowy prawdopodobnie będzie taki jak te polskie, dopiero 8 prawdopodobnie będzie szybszy (tak było dotychczas, 1 wolny, 1 szybki).
@up: np ^^
-Mathew-
25-04-2007, 17:12
Dzięki Thero ! Teraz rozbuduje ratusz do 3 poziomu i będe pro evól mastash :)
115 pkt. Thenoran świat 6 ;)
gram to z 2 miechy i za 5 godzin bede miał pałac a następnie zaczne przejmowac wioski :evul:
Szybki'Byll
16-07-2007, 17:18
ja na szóstyn świecie gram pod nickiem Dratris
a ja oddam konto 237k pkt na s6 komus kto dobrze zna c++ i pomoze mi z pewnymi zagadnieniami.
Ja też gram na 6 :D
Nick X-zero :D
:D :D
A ja gram na swiatach 6,7,8 jak ktos by chcial mnie dorwac to nalpiepiej na 7 swircie nick Hyzy k51 plemie The Knight Of God ;)
Gra ktoś jeszcze na Tribal wars, albo Die-stamme ?
na 5 serwie gram i mnie nie pobicie :D:D:D jestem za silny :P
Tak też w to gram <super gra> ale na s1 i s2
ja na 9 swiecie nick Pekko ;p
Goldscorpion
23-03-2008, 12:32
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem surowców, bądź wynajęciem wojsk do ochrony na pewien czas na świecie 16 prosze pisać na gg 9387970.
Ach no tak! Zapomniałem dodać, że gram na 16 świecie i mam już całe osiemipułtysionca pónktuf! xD
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem surowców, bądź wynajęciem wojsk do ochrony na pewien czas na świecie 16 prosze pisać na gg 9387970
Own3d.... :d
Starpack
23-03-2008, 14:08
gram na s7 mam 2 konta
1 konto 10.171 P 3 wiohy
2 konto 5.271 P 2 wioski
Grałam z miesiąc, potem mi się znudziło.
Grindenhald
30-06-2008, 11:00
Gram juz troche, wkreca sie i jest klimat...Najlepszym motywem w grze jest zdobywanie wiosek, walimy typa az mu sie gra znudzi i przejmujemy jego wioske x]
W 100% legalne i darmowe zarbianie a potem kupowanie darmowych kont preminium na plemionach.
Po ->wejdź na www.paypal.pl i załóż konto osobiste,
gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać
wtedy dajemy anuluj.
Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila,
następnie zarejestruj się na ***.TO klikając http://***.to/?r=Pitpiw
Po II->Wciskasz Register (w prawym górnym rogu)
1Username- Twój login bez jakiś specialnych znaków
2Password - Hasło (conajmniej 6 znaków)
3Confirm Password- Potwierdzenie hasła
4Email Address- E-mail
5Confirm Email Address- Kopjuj z punktu 4 (potwierdzenia e-maila)
5PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz w tym polu E-mail który podałeś i którym się logujesz na Paypal
5Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
6Referrer - proszę o wpisanie Pitpiw , podając mój nick dosyajesz 0.30% na start ponieważ mam konto preminium.
7Terms of Service- regulamin - Przeczytalem i z regulaminu nic nie jest niezgodne.
8Security code- przepisz cyferki, które są z boku (nie trzba dużymi literami)
III->Logowanie (przycisk logowania tam gdzie rejestracji)
Logujesz się:
Username (Twoja loginu który podałeś przy rejestracji):
Password (Hasło które podałeś też przy rejestracji :D):
Security Code: (przepisać kod z obrazka również małymi literami)
Jak zarabiać.
Dajesz Surf Ads po zalogwaniu i masz różne linki.
Wchodzisz na link pojedynczo i odczekujesz 30 sekund. Możesz w tej chwili robić co Ci się podoba oczywiście nie wyłaczać tej stornki :D. Po wykonaniu tej operacji idzesz do następnego linku. Zauważysz, że po odświeżeniu strony, będą linki poskreślane, oznacza to, że link na dzisaj jest wyczerpany. Linki pojawiaja się i znikaja jest ich mniej wiecej od 6-9.
Jeżeli widisz "No Current Ads" to link jest nieważny nie ma się nim co przejmować.
Wejście na np. 8 linków dziennie zajmuje Ci 4 minuty. Więc naprawde warto.
By sprawdzić stan swojego konta kikasz "MY STATS" tam masz wszystko bonusy i ile kasy zarobiłeś. Jak już chcesz wypłacić, możesz wypłacić tylko kwote przekraczająca 10$. W My Stats prawie na samym dole (przedostatnia linijka po lewej) Account Balance (cashout) dajesz to cashout i wypłaca Ci na twój paypal. W ten sposób możesz kupić konto preminium na plemionach bądź konto na RapidShare:D
Puzniej logujesz sie na plemionach dajesz konto preminium masz np. za 20 zł dajesz paypal logujesz się i już ;D
Życze miłego zarabiania.
I powodzenia w grach. ;D
Albertus
19-01-2009, 16:50
522.149 Punktow
;D dobra gierka
Dragonit
19-01-2009, 16:55
18 s - 238 k pkt. Fajnie się gra, wojna z jednym plemieniem które jest drugie (a w zasadzie powinno być pierwsze) na świecie, z drugim której jest w top 20 i trzecim o połowę słabszym niż nasze ;P
Rocket Slayer
19-01-2009, 16:57
Co ludzie w tej grze widzą... Wiocha.
@up:
No bez przesady.
@topic:
Grałem, wole Ikariama ;]
Dragonit
19-01-2009, 18:15
Rocket - tak się wydaje jak się nie grało lub gra krótko ;) Po paru miesiącach zaczyna się prawdziwa zabawa, tyle taktyki, strategi i zabawy, mnóstwo znajomych we własnym plemieniu, zawsze się coś dzieje i w ogóle ;)
Rocket Slayer
19-01-2009, 18:53
Tiaaa już to widze jak mi woźnica pod chatę przyjeżdza -.^ Gry jak ogame plemiona/travian są według mnie mało wciągające. Może jak na browserówke to jest dobre, lecz dla mnie nie.
Coś mi nie dochodzi na wp.;(
Poradzicie coś?
Może zmień e-mail? Najlepiej na gmail.
Jeżeli ktoś gra na 28 ś. i chce do plemienia niech pisze do Dynasti13
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.