zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa Tibia.

Parys
25-08-2004, 17:54
Stało się. Jest to nieoficjalne zdjęcie, co Cip-Soft ma zamiar zrobić z Tibiią w 2010r. Ma też być wprowadzona nowa nazwa z przedrostkiem "The": The Tibia. Dodatek z Filtrowaniem ma nieść nazwę Randka. Pełna nazwa będzie wynosiła: The Tibia: Randka. Ma też zostać zmieniona czcionka. Grafika się nie zmieni. Nowe przedmioty to: Serca, czekoladki w kształcie serduszka, wibratory i inne. Ma też zostać wprowadzony xiądz, który będzie umożliwiał wejście i wyjście z/do związku małżeńskiego. Narazie będą możiwe tylko związki Heteroseksualne. Może w przyszłości będzie można zawrzeć związek Homoseksualny, a także tzw. Trio.
Oto jeden ss:
http://www.tibianews.net/picday/000132.jpg
SS nie jest mój! Wykonał go pewien śmiałek ze strony www.tibianews.net, który włamał się do głównego komputera Cip-Softu i zabrał ten ss.

Punish
25-08-2004, 18:14
To chyba jakis żart :D
Skoro jest napis "you advanced in flirting" wiec pewnie podczas rozmowy mesko zenskiej gra sama wybiera kwestie :)

Moglby ktos przetlumaczyc to co ta kobita mówi?

Kajko
25-08-2004, 18:22
heheheheh no to wypas a bedzie można się je**ć i płodzić 1 lvle :)

ken
25-08-2004, 18:57
hahah a ciekawe czy będą prezerwatywy :)

Vanhelsen
25-08-2004, 19:26
ROTFL, wez wymyśl jeszcze historyjke do tego UFO z tibianews :P

Gumez
25-08-2004, 19:32
hahah a ciekawe czy będą prezerwatywy :)

heheh dobiłeś mnie tym textem :D:D:D gumki na medal :P

Kajko
25-08-2004, 19:38
heheh cipy mogli by zrobić coś takiego naprzykład że sie je***sz i ci dochodzi mana i życie bardzo szybko np. co sekunde :)

Ildefons
25-08-2004, 19:45
SS nie jest mój! Wykonał go pewien śmiałek ze strony www.tibianews.net, który włamał się do głównego komputera Cip-Softu i zabrał ten ss.
Co wy tacy napaleni?Ten ss'ek jest zrobiony przez kogos(napewno nie przez Cipow,bo jakby sie ktos wlamal to byscie jush nie mieli nic w depo albo starcilibyscie postaci),ale pomysl na ss'a dobry.

Gorcik
25-08-2004, 19:46
Stało się. Jest to nieoficjalne zdjęcie, co Cip-Soft ma zamiar zrobić z Tibiią w 2010r. Ma też być wprowadzona nowa nazwa z przedrostkiem "The": The Tibia. Dodatek z Filtrowaniem ma nieść nazwę Randka. Pełna nazwa będzie wynosiła: The Tibia: Randka. Ma też zostać zmieniona czcionka. Grafika się nie zmieni. Nowe przedmioty to: Serca, czekoladki w kształcie serduszka, wibratory i inne. Ma też zostać wprowadzony xiądz, który będzie umożliwiał wejście i wyjście z/do związku małżeńskiego. Narazie będą możiwe tylko związki Heteroseksualne. Może w przyszłości będzie można zawrzeć związek Homoseksualny, a także tzw. Trio.
Oto jeden ss:
http://www.tibianews.net/picday/000132.jpg
Już się boję są nooby thiefy a teraz będą też gwałciciele :P

Bal Ur
25-08-2004, 19:58
Gratuluję wspaniałego fake'a.

Mam jakieś dziwne i nieodparte wrażenie, że wszyscy uwierzyli w to całe włamywanie sie i wogóle. ;) No ale to nic mogę się mylić, a może nie.

+ za pomysł

Kajko
25-08-2004, 21:06
heheh no wypas z tymi gwałcicielami a propo tego uwierzenie przecierz wiadomo że to jest żart a wszyscy tak gadają dla żartów chodziasz fajnie by bylo gdyby cipy zrobili coś takiego :)

Vacter
25-08-2004, 21:58
[************************************************** ************************************************** *****]