Pokaż pełną wersje : Amazon Shield <(^.^)>
Master'Fredo
30-10-2006, 00:53
http://rapidshare.com/files/1191692/Amazon_for_funn.rec.html
coment plz ;p
00:48 Elite Dirdi [56]: gdzi ejest qest na amazon shielda
HRHR:evul:
Nie kapuje. Biegasz przed depo w ank z runą kameleon zamieniająć się w różne rarki...
Aaaa :P Bo po przeczytaniu tego noobowskiego cytatu "00:48 Elite Dirdi [56]: gdzi ejest qest na amazon shielda" myślałem że jakiś quest :P
no i o nic innego mu nie chodzilo ;]
chcial pokazac amazon shield :) poprostu :)
Kuldan Azielmak
30-10-2006, 09:56
Soft buty też są na Refugi :) Fangoz ma
http://img172.imageshack.us/img172/6965/sxwt9.jpg (http://imageshack.us)
@up
rotl, nie ma Soft Bootsow na Refugii,Fangoz uzyl Cameleon Runki na bootsach z pod Serpent Tower gdzie jest Djinn. ;p
Knight Vielebn- Ten co wylootował tarcze to nabzor. Sprzedal ja za 800k + MPA, a ma Hibernie cena sięgnęła sov+sca+3kk :]. Refugia jest młodszym światem więc powinien sprzedać drożej.
@up
wlasnie lowca sprzedal tego shielda? dawno z nim nie gadalem :confused:
Master'Fredo
30-10-2006, 19:28
jejeje w calej tibi wystepuje tylko 6 tarcz a ja jestem posiadaczem jednej z nich jeejejejej to niesamowicie rzadki item B) B) B) B)
nawet i 5kk dal bym mu zata tarcze ale wolal taniej :)))) za niecale 1,5kk
hrhrhr on jest BOssssski :))))))))))))))))))))))))))))))))8o 8o 8o
hmm... jaka to trzeba byc ciota zeby sie podniecac tarcza ktorej sie nie wylootowalo i jeszcze zaplacilo za nia tak malo... jakie to zalosne x]
@ Siup
No no... Z takimi osiagnieciami jak 21 lvl to moze bedziesz mial szanse i plejt armora sprzedawac ;>
Edit: wiecej, ty jestes tylko posiadaczem, a ja jestem az tym ktory te tarcze wyciagnal
Shield ten leci podczas najazdu orkow, nie myle sie ?
Jesli tak to na jakie miasto ? W thais chyba leci armor, a na wiezy obok ab shield, albo na odwrot, nie jestem pewien xD
Gz..naprawde sexy item.
Master'Fredo
30-10-2006, 20:15
@ Knight Vielebny
taaaaaaaaaaa to ty jestes tym nupem co tak malo wzial zania ;xxxD
pewnie cie ostro sciska ze tam malo wzioles no ale to twoja styrata nupie
ale itak lubie takich nupow jak ty :*****
ps. jesssstes bosssski nupie :******:evul: :evul: :evul:
@ Knight Vielebny
taaaaaaaaaaa to ty jestes tym nupem co tak malo wzial zania ;xxxD
pewnie cie ostro sciska ze tam malo wzioles no ale to twoja styrata nupie
ale itak lubie takich nupow jak ty :*****
ps. jesssstes bosssski nupie :******:evul: :evul: :evul:
Bo twojej wypowiedzi nasówa mi się stwierdzenie, że nie masz więcej niz 11 lat. Patologia ?
hmm... jaka to trzeba byc ciota zeby sie podniecac tarcza ktorej sie nie wylootowalo i jeszcze zaplacilo za nia tak malo... jakie to zalosne x]
@ Siup
No no... Z takimi osiagnieciami jak 21 lvl to moze bedziesz mial szanse i plejt armora sprzedawac ;>
Edit: wiecej, ty jestes tylko posiadaczem, a ja jestem az tym ktory te tarcze wyciagnal
Vielebny, ty jestes nab i tyle. Nie wyżywaj się na mnie bo to co w tibii miałem osiągnąć już dawno osiągnąłem.>:)
Master'Fredo
31-10-2006, 00:41
Bo twojej wypowiedzi nasówa mi się stwierdzenie, że nie masz więcej niz 11 lat. Patologia ?
o lol ? nawet jak bym mial 10 to coci dotego ?
pewnie kolejne konto vielebnego tego nupa hrhr
Patologia ? hmm moze uciebie w rodzinie ;p weź sprawdz lepiej:D
Sebcio :)
31-10-2006, 01:36
Ten temat jest zalosny tak samo jak ta klotnia...
Juz wszyscy wiedza fredziu ze masz tego shielda i ze tak tanio go kupiules i ze vielebny go lootnal. Po co temat zakladac?
Kolega Fredziu najwyrazniej podnieca sie ze odkupil moj item co wymaga od niego az kupowania kasy na allegro...
Btw, jak nasram to tez podbierze, beda screeny :]
A i jeszcze jedno, widac ze jestem jedynym ktoremu nie odpie!rdala majac przy sobie najdrozszy ajtem na serverze... 98 lvl x] ile sie za takie placi, huh?
Kuldan Azielmak
31-10-2006, 09:18
@up
rotl, nie ma Soft Bootsow na Refugii,Fangoz uzyl Cameleon Runki na bootsach z pod Serpent Tower gdzie jest Djinn. ;p
Nie wiem może i masz racje :P sprawdze czy sie da zamienić na kilka kratek bo jak próbowałem w demon armor z kogoś domku to sie nie udało :/
Master'Fredo
31-10-2006, 13:49
BUAHAA ale ten vielebny to nup bezkitu :D
Widze ze jeszcze cie to meczy :D :D :D
a co do allegro to ja seluje gp za rl kase cos ci sie pomylilo lolku
Mam pytanie z kad ta tarcze sie bierze slyszalem o niej cos ale neiwiedizalem z kad ja sie bierze:D
@Master'Fredo
Zapewne tak wyglądasz ty i twoje granie w Tibie :) http://www.youtube.com/watch?v=z-jUw_zB4Fk
heineken
31-10-2006, 22:14
Heheh ten koles sie niezle meczy "grajac" na kompie <rotfl>
A co Elite Dirdi takiego napisał?? :)
Master'Fredo
31-10-2006, 23:37
@ Ibanez
nawet niebede wlazil w jakies syfy
Ps. niezle masz foto wygladasz jak jakas popierdolka :D pewnie masz problemy w szkole ? lol
BUAHAHA w Białystoku takie popierdolki w tibie tylko graja ;p ostre masz foto zrobiles taka mine jak bys wlasnie kleksa puszczal -.-8o
Kretynizmem od was wieje na kilometr drogie dzieci. To zdjęcie było robione w 1 klasie podstawówki i wstawiłem je dla śmiechu oczywiście jako avatar a nie z myślą o tym aby ktoś patrząc na nie wyrażał swoje ukryte pragnienia.
@FRED
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć powiedz mi to prosto w oczy. Przez internet nawet mój 7 letni brat jest mocny w gębie.
@Master
Kejlogger plaX ? Problemów w szkole nie mam bo chodze do cywilizowanego Liceum. A jak już wyżej wspomniałem jeśli ktoś chce mi ubliżać to niech mi to powie prosto w twarz.
Master'Fredo
01-11-2006, 03:45
Ibanez kretynie to ty pierwszy zaczoles mi ublizac :D
Tak wiec zakonczmy ten temat, nie wiem jaka chwala jest przedmiot od kogos kupic i miec...
Prawdziwa chwala nalezy do tego co to wyciagnal, wspolczuje tym ktorzy mu gratuluja, zycze dalszych sukcesow w obieraniu samochodow ze skorki -.-
Master'Fredo
02-11-2006, 08:29
@vielebny
widze ze jeszcze cie to męczy :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.