Pokaż pełną wersje : Programista PHP
Jak wiecie projekt Rp Online w styl coś jak Tibia upadł. Postanowiliśmy więc zmienić styl projektu. Zapewne widziałes jak takie gry wyglądają i jeśli jesteś dobry w PHP napisz do mnie na gadu gadu, emaila lub wjedz na
http://rpphp.pun.pl/
Graficy też się przydadzą :) Więcej info na stronce i na gagu.
Jest już mnóstwo grafik tylko programisty trzeba :)
slawekmag
30-10-2006, 21:20
Zgłosiłem się na grafika.
Zarandiel
30-10-2006, 21:34
Ale jaki to ma sens? Drugie knights.pl, ech... Mam nadzieję, że przynajmniej to się uda, ale to nie będzie to samo. Przynajmniej nie zbugujcie tej gry :)
Jak będzie zaawansowany team to się uda... grafiki po części są pomysł już sie przelewa na papier :)
Zarandiel
31-10-2006, 09:42
Ale pomyśl to miała być gra w czasie rzeczywistym, a wyjdzie turowe gówno -.-
Lord Wardi
31-10-2006, 09:56
Hmmm...
Kawior da pliki nowemu programiście?!
Ja zgłosiłbym się na grafika, ale muszę poćwiczyć, nauczyć się robić outfity i bronie 0.o
@Marchewki(?x down)
Ups... No znowu... (lol)
>>This message is hidden because Marchewki is on your ignore list.<<
Hmmm...
Kawior da pliki nowemu programiście?!
Ja zgłosiłbym się na grafika, ale muszę poćwiczyć, nauczyć się robić outfity i bronie 0.o
rp nigdy nie powstanie...
Kawior ma to gdzieś że miał fanów
kawior,pocałuj mnie w ****X(
Ja mam jedno glupie pytanie .... skoro szukasz programisty zeby zrobil cala gre, grafikow zeby ci narysowali obrazeczki ..... to jaki w tym wszystkim bedzie twoj wklad? Zapewne bedziesz chcial zbierac pochwaly jaka to gra jest cudwona a tak naprawde nie zrobisz zupelnie nic :/ Jesli wyskoczysz z tekstem "jestem pomyslodawca" to musze cie zasmucic ale pomysl na taka gre to ma zapewne kazdy z nas ....
Zarandiel
31-10-2006, 10:10
Ekhm... On jest grafikiem :P
Michalinho
01-11-2006, 10:45
Zarejestrowałem się dałem swoje grafiki i jeszcze pare postow :D
Marchewki
01-11-2006, 21:43
emm czy przechodzicie już na Styl Runescape:>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.