zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Forumowe perełki czyli rotflmaomg :)

Cederiel
30-10-2006, 20:06
Konkretnie chodzi o najśmieszniejsze teksty/dialogi napisane przez userów tibia.pl ;)

Prosilbym podawac teksty, ale bez autorów - zeby nie bylo, ze sie nasmiewamy z kogos konkretnie ;p

Wiadro się respawnóje w mieście.

Pot respawnóje się w śmieciarni trolli.

szczypie w oczy :P

Mam wielki problem i prosze o pomoc!!
Grałem sobie w sobote w Tibie i bylem na skupowisku valkir i amazon przy Carlin!! I nie chcialem zeby sie Witche narodzily a inny gosciu nalegał, zebym poszedł!!
Po jakims czasie dyskusji postac mi sie wylogowała i nie moglem sie wiecej zalogowac!! Mysle ze ktos mi sie włamał!!

Nie podawałem nikomu moich pasów nawet moim najblizszym kolega!!

Nie mam tego klucza co mozesz odzyskac numer!!

Co mam zrobic, pomocy!!

P.S pisze na gg jakby ktos wiedział co zrobic 1791300

xD

BEZ KOMENTARZY PLZ :/

Ghost Nieudany
30-10-2006, 20:16
Cala "Petycja" i "Szafa Lesiaka...".

Gimlos
30-10-2006, 21:28
Tak jak napisal autor tematu : konkretne teksty czy tez tematy, nie komentowac.

Cederiel
31-10-2006, 07:07
Dzisiaj byłem świadkiem niezwykłego wydarzenia:
odkryłem, że jeden PK umie MYŚLEĆ !!!!
Do muzeum go !!!!!

Rzeczywiscie przezabawne.

Cederiel
01-11-2006, 19:09
Refresh :/

http://img155.imageshack.us/img155/4170/asim8.png[/IMG] (http://imageshack.us)
Ponawiam prośbę proszę nie usuwajcie tego prosze ja pytalem sie na innych forach ale mi nie odpisalali

Ja chyba takie coś miałem jak podczas włączania steam'a wyłączałem Firewalla : P

wIESZ, JA JESTEM NOOBEM JAK GO WYłąCZYć?

De'sH
01-11-2006, 19:23
\,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap

roxando hauhauhdushaduhaushdaushuewqnhdasdas xd

Peelelele
01-11-2006, 20:27
zeby byc w gildi nie muszisz miec pacc, ale ludzie czesto biora do gildi osoby z pacciem bo oni moga robic ue/bolty

B)

wiecie gdzie jest moze ghoul na rooku kolega kolegi mojego kolegi ma scale armor na rooku i podobno wypadla mu z ghoula

B)

potwor: Noob
teleportujesz 10 nobow podczas czaru adivadiva superdzida flamhur jestes super n00b
ma 500 hp jak go wzmocnisz czarem normalnie ma 185 hp bija orsha po 500 i óhaja cie

8o

Ludzie to mają pomysły.

Upierz
01-11-2006, 20:44
Mam problem. Mam knighta 12 lvl magic level 4 (czy ileś tam). Kolega mi mówił, że dostane za to jakąś nagrodę od GM czy to prawda???
Pisałem to z pamięci ale pamiętam że kiedyś był taki temat ;)
Albo to:
KEYLOGER PLZZZ
ty zawierasz keylogger pokazac ci skan??

Celoz
01-11-2006, 20:54
*Radix idzie do łazienki pociąć się mydłem

Upierz
02-11-2006, 15:01
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=98837
Ten temat roxuje i tyle ^^

Keel
02-11-2006, 17:44
Moj podpis.

Str4t0s
02-11-2006, 18:30
Exori gran mas vis "" wszyscy padnij! :)
blahblahblahblahblah- to napisalem by ominac limit XD

teletoobis
02-11-2006, 19:30
Czytałem sobie o różdżkach i przeczytałem o najsłabszej różdżce dla druidów, że dostaje się ją na początku, a ja dostałem maczugę DLACZEGO!!!!!!!!!!!????????

^_^ <10 znakow>

Asthan
03-11-2006, 16:58
jjaaa taifun ja hity ja 269 lvl jaaaa nie no tw hity boskie jaaaaa ja pier**** bo co ma hity 1k + to nie wiadomo co wiem ze to widok nie codzienny (chyba ze ktos na ots pocina xD) ale bez przeaady a ima co Ty odwalasz z bsem? xD furora spada na psy;/ przez te wojny chyba a ja combosiki lubie

Limicik ^^

Hrabia_Citizen
03-11-2006, 17:19
Szkoda ze chłopaki z tibia.com nie rozważom czegos takiego jak ułatwienie zycia nie którym graczom gdyby się pojawił spis potworów i innych zeczy było by dobrze i fajnie wtedy mniej roboty by miała nasza Tibia.pl ale nie wiadomo czy by wtedy to była dobra strona i przydatna tak wogule z tej strony korzysta połowa graczy z mojego miasta reszta to jakies inne ziomki wolom tibie.org.pl bo mówią ze tam jest lepiej bo sa boty lecz jak szukałem zobaczyci co jest nowego po update to tam było opuźnienie tak ze Ohhhh a na tibi.pl nie długo po widźiałem itemki potwory itp. widaci ze tamci troche sa w tyle

To napisał jeden z naszych kolegów na forum. Jest zbanowany chyba właśnie za ten tekst.

DRoN
07-11-2006, 17:25
Aaa i jeszcze jedno do sworda dochodzi Ice rapier który ma az 100 ataku ( lecz 1 defa przez co po jednym uderzeniu znika :/ )

10 znaków!

Excalibug
07-11-2006, 17:39
Wszedłem do jakiegoś pomieszcenia schodami i jak juz szszedlem to za mną były kraty i nie szło wejść spotkałem spidera podszedł do mnie i zabił I tu rodzi się moje pytanie. Zauważyłem bo jestem palkiem z 22 levelem że brałem mu dosyć zycia a on walił tylko z bliska. Jeśli będę miał bohy to czy on mnie dogoni, gdzie spotkam je na otwartej powierzchni i czy nie spotkam tam tej gorszej pająkowatej kreatury co wali z poison bomba
BUAHUAHA[limit]:D

Nup Mage
08-11-2006, 07:51
@Pan Reklama .... wyjdź -.-
hahahhaahahhaah

Dark Sven
11-11-2006, 09:07
http://img295.imageshack.us/img295/3699/beztytuuzg5.png (http://imageshack.us)

^^

Dark Sven
12-11-2006, 17:07
Wiem duble są złe ale trza bumpnąć

bylem na nim juz go dedlem a on mnie nie dednol
a co wam będe mówił

http://i136.photobucket.com/albums/q200/kapec_papec/walkazgs.jpg

Excalibug
20-11-2006, 16:32
ja bym się chciał zapytać czy mogę coś zrobić postaci która mnie okradła w sęsie że mowi do mnie na. pokaż rużczkę i odchodzi ja wyciagam a ona żuca jakieś niepotrzebne rzeczy na moja rużczke podbiega i zabiera i czy mogę jej coś zrobić ???? lub gdy niasę backpack a ktoś podchodzi i sobie przeszukuje???? i bieże co mu sie podoba??? żegnam i proszę o pomoc
HAUHAUAHUAMAUAHUAHHHEHE:D :D :D :D (limit)

Rav Othersider
20-11-2006, 17:32
Ja się caluję z moją dziewczyną pszed kumplami na każdej pszerwie 8o 8o 8o :] :] :] :] :]

Jak namówić rodziców do internetu?? Jest taka sprawa że sie przeprowadzam w środe i w nowym domq nie chcą mi założyć neta Mówią że źle sie ucze przez internet, jestem agresywny itd. Co robić ?? Pomóżcie

Stań obok krzesła i poproś raz jeszcze.

A u mnie za odezwanie się na lekcji jest chłosta pękiem świeżych pokrzyw a następnie obsmarowanie miodem i wpuszczenie do wielkiego ula na 3 godziny słuchając Tokio Hotel i oglądając od wszystkie odcinki Klanu po kolei. Beat me.

No comments.

Racon
20-11-2006, 18:00
"jak zmienić passy do mojej tibi?????
LUDU TIBI jak zmienić pasy do mojej tibi tzn chasło i acound number podajcie linki albo napiszcie"

Shanhaevel
20-11-2006, 21:01
Heja chciał bym wam dzisaj opowiedzec o najnowszej częsci z seri gier need for speed a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi bo coprawda jest trochę krótka ale z przyjemnoscia sie w nia gra i niema takiego czegos jak w poprzednich częsciach ze po 2 h grania gra nam sie kompletnie znudziła w carbonnie jest całkiem inaczej wyscigi sa trudne ale niezniechaca yto asz tak bardzo do tej gry jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta egzotyczne gdze jest naprzekład Lambordzini gajardo i mulcielago , sa auta z ameryki coprawda cierzkie do opanowania ale gdy odpanujemy niech sie kazdy boij i sa auta tunerskie czyli fabrycznie stuningowane ale po letk9im tuningu te auta potrafią pojechac . W ostatnim wyscigu sigamy sie z wolf-em ma on naprawde poządna bryke a nianowicie audi quatro (koncept) jest go tak bardzo trudno pokonac lecz po jakims 30 razem powinno sie udac wam jego pokonanie . Po pokonanu 2 etapów w których scigamy sie z wolfem najpierw w miescie potem w kanionie dostajemy unikalne auta czyli shelbi , nissana skylane ( skyline jest wedlug mnie najlepszym samochodem w grze jak i w rl )
I oczywiscie czego zabraklo w Most Wanted czyli wyciguw drifterskich w carbon sie pojawiły szczeze uwazam ze trórcy tej gry postarali sie w tym rodzaju wyscigu jestm zwolennikiem wlasnie driftu i uwazam ze jest to bardoz fajny rodzaj wycigu , coparawda o gustach sie niedyskutuje ale wyraziłem swoje zdanie o tje gdze niewiem jak wam sie podoba ta gra ale mi na 10+ .
I zapomniał bym o tym ze gdy podbijemy jakies terytorium to w wienkrzosci rzypadków kiedy podbijemy następny i dostaniemy samochud bendze chciała podbic twoje terytorium inny zespułcoprawda zazwyczaj jest to prosty wycig ale sa niektóre BdBd trudne .
Ja oczywiscie przeszłem jusz ta gre w 100% .
MAM PROSBE DO KAZDEGO KTO DA KOMA ZEBY UDZELIŁ OCENY DLA TEJ GRY W SKALI 0-10 . xD

/me rotfluje
pwnt!

Xedram
25-11-2006, 14:22
"Wczoraj Kupiem Bochy i koles mi je popsó ;//"

XDDDD hahaha

Rav Othersider
26-11-2006, 15:28
jak sostać haj lvl w krutkim czasie? otusz barco łatfo, bierzemy claba i japko na ruckguarcie i iciem na szdzury i je walimy maczukom po łbie i pierzemy trupy i spszedajemy w sklepie, jak wpijecie 2 level to ićcie na pajonki albo rodwormy (bardzo mocne), na 8 levelu kupcie maca i ićcie do drugiego miasta najlepiej carlin a tam ekspcie na bugach do 50 levela i kupcie brass seta i morning stara a na 60 levelu dokupcie utebo lux i szypko bieknijcie na snaki i gobliny i tak ekspujcie pszes 2 lata a jak wpijecie 100 level to kupcie scale armor i battle hammer i na demona jećcie ale uwaga on jest mocny i silnie bije z renki i ruszdzgki. A jak was pk goni to dajcie szybko loga

mam nadzieie rze fiele osup becie siem stozofało do mojih rad !!!!!!!! X(

O żesz kurka!

Radek 666
26-11-2006, 21:19
Rotfl 'n Lol

http://img120.imageshack.us/img120/5567/eloeloromanaj4.png

Kulikos
27-11-2006, 19:25
Na takie coś jest jeden dobry sposób- ręka pudziana+drewniana deseczka+ zadek dziecka =^^
Przepiękne ^_^

Rooker666
27-11-2006, 23:42
Jestem w dobrym humorku bo mam zalegalizowanego WINDOWSA za friko.Teraz mogą przychodzić do mnie dzwi otwarte ;D

Chciałem sie tylko podzielic radością

:D:D:D to mnie rozwaliło

slawekmag
28-11-2006, 16:51
Witam! mam palka na 8 lvl z skillem 25 nie cierpie podnosic tych spearuw ani niczego innego do trenienia ...... A wy To lubicie?:(

no lol po prostu

Rav Othersider
14-12-2006, 18:21
buhahahah gm nie moze sobie tak o to poprostu robic hara i dawac na niaego itemki bo tobia nimil a by sensu najprawdopodobnie feyk

Spadłem z krzesła.

Dark Sven
18-12-2006, 09:55
Po drugje: To..... NIE WAŻ SIĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TIBIE BO JAK PRZYJADE DO TEGO WROCŁAWIA I JAK CI DUPE SKOPIE ZA TEGO SYFA TO SIE NIEPOZBIERASZ. JASNE?! DOTARŁO?! NOOO! I TAK MA BYĆ!!!!!!X(

<3 Priti raz,dwa,trzy,cztery,piec,szesc,siedem,osiem,dziewi ec,dziesi ęć

Edit
A twoja stara nie ma plecoof! I choj!!!!!111111111111111
;00000000000000000000000000
Ironia... ale rotflowałem przez 10 minut. Taka bzdura a cieszy. (albo ja jestem taki tępy)

Rav Othersider
23-12-2006, 23:54
Mogles dac tytul: moj stary zabija stara solo style, evul lotz

:D :D :D :D :D :D :D

Impalable
26-12-2006, 19:59
Pall - +Zasięg ;P, na początku fajny, zawsze hitniesz boltem (chyba że nie trafisz)
..........

Dark Sven
26-12-2006, 22:07
http://img304.imageshack.us/img304/962/fffea8.png (http://imageshack.us)

Dla potomności xD

Ghost Nieudany
26-12-2006, 22:39
@up
http://rapidshare.com/files/9063390/wiek_walenia_konia_xD_-_Forum_Tibia.pl.mht.html

I jeszcze to.

zwaniq
27-12-2006, 02:49
:evul: X( :cup: jakis typek rozpoczal kiedys temat o jakiejs innej grze niz tibia i nagle jakis chair fighter zaatakowal
sorki ziom ale tu sie gada o tibi a nie o innych gierkah wiec narqaX( X(
n/c

ej jerzeli w ankh sa piramidy to gdze jest faraon w nich pohowany?:evul:

Kubalolz
27-12-2006, 12:58
OdLoToWy ten poradnik narescie nie musze sie bac ze w tym miescie jakies guwno (pk-szmata,Potworek) cos mi zrobi
MAle pytanko czy arkanum jest dla facc
SUPER JESTEM PIERWSZY
ROTFL!! Pytał się o Ankh ROTFL!!
Ja nie umiem wstawic zdiencia ale mam pala na 10 lvl i z gohsta mi wypadlo troche gp i scale armor
gratólóje miztżó rze miauęś takjego luuta!111
a wienc tak
jak wyjdziesz na ruguu(czy jakos tak )czyli na wyspie nowicjuszy ic odrazu na raty zabijaj i zabieraj
serek i cialka (nie pamientam czy zostawiaja kaske ale hyba 2gp ) cialka sprzedawaj w sklepie a ser zostaw 8) i tak exp do 2lvl mozesz jusz wyjsc z miasta
ale nie wychoc najpierw uzbieraj 60gp i kup linke
za 50gp w sklepie lub od gracza(u gracza jest taniej )
a potem za 10gp kup lopatke i uzupenij zapas torchy
8) i odnuw serkiem HP ic potem na zuczki przy zece (jest kupa kamieni otkop je lopatka i wskakuj jest tam duzo zukuw wienc zes nie mala ale moga cie zabic
jak sa w wienkszyh ilosciah i tam exp do 4lvl )
a potem ic na trole i tam exp do 6lvl a potem ic na szkielety i tam jusz do 8lvl exp a potem mozesz zostac i expic tak zeby byc blisko 9 albo jeszcze lepiej 10lvl ic do wyroczni wybiesz carlin jest tam malo PK :evil: ic do depot zostaw tam kaske i mniej potrzebne fanty ) zabiesz bron tarcze i takie tam line i lopate
i trohe torczy (a jeszcze lepiej ic do gildi i kup light 100gp koszt)wejc przes kratke do kanalu i zesie rub na zuczkah az do 9lvl a potem ic na trole i nanih do 10lvl puzniej ic z kims na roty i tam do 12lvl a potem rub co hcesz
tobje tesz miztżu gratólóje siwietnego poradniczczka egzpilem na ruguu tak jak hciaueś miztżu asz do 13 lewera i mnie
rzuk zabil on byl ślny i biu mnje po 10 hyba s ruszczki a ja miauem agza a suorda rzeby dobic go s proztego chita aha mam pytanie czzy suhasz meza i mietka rzczerzżniaka???// aha jeszcze mam cos do ciebie a nie lepiej bic calyu czaz sziipy lub rabittttki bo one som wajne i dajom durzo egzpa odpowiec pligz!!!1111acha i na majna wyszedleam na wenor tam jest durzo ludź i mnie bijom i jusz mam szusty lewer i mam kluba i słorda i nikt mi nie hce zpżedaci leprzego suorda a skille mam 15/15 aha i jeztem knajthem (a jak graues w mu to moge tobje powjedźeci rze jeztem darg gnajtiem1!!1111

joey
02-01-2007, 15:26
Siemka mam pytanko.
Czy da sie namierzyć czyjeś IP z Tibi znając tylko jego postać??
Bo jeden typ mi na skilowanie zlurowal Wicha,i nie zdazyklem uciec
bylem ztrapowany
prosze pomozcie bo chce go znalezc z kolegą i mu na****ć za to
chciał zeby mi eq zlecialo

Hehe, dzieci neo.

Dark Sven
15-05-2007, 20:23
Bump! Skolekcjonowałem troszkę perełek!

wesciesie kurwa od tej ortografi wywale

przynajmniej jestem huliganem a nie kujonem nie kuje w ksiazkach tylko
odpalam race na stadionie i tym sie ruznimy ze ja cos z zycia mam
a ty tylko kujesz tyle na paczatku wspomnialem ignorujcie beldy i kazdy post z trescia typu
ortografia
bledy robisz
itp
traktuje jakozwykly bezczelny spam

Amulet of Shield
Arm : 3
Wazy : 10,5 oz.
Wylatuje z : The old Window (niezwykle rzadko), Demodras (czasami)
Dodatkowe : dodaje 5 do shieldingu
Warty : 10k
Old window ; D

Zalozylem temat na temat UfO lub jescze innych ciekwaych przypadkach.
hodzi o to zeby muwic o reczach kture wdzielscie ale nie sa on normlanego zdarzenia .
NP. ja wracajac ze szkoly (ANGLIA) idac z kolegami okolo godziny 3:30
widizielsmy jakies swiatlo na niebie jedno swiatlo co sie rodzielilo na 2 i zaras na 6 i kiedy kolega wyja telefon zeby zrobic temu zdjecie zniknelo .
nie mam pojecia co moglo byc8o .
.

Szczerze muwiac ja bardzo durzo o tym wiem .
Czytalem nawet ze bylo ufo w polsce itd. atu masz raport tak jakby z miejsca trujkat berludzki jest opsiane co sie tam stalo

skopjowlaem to z jednej ze stron na temat UFO milego czytania :)

(...)

przepraszam za moje pismo ale JA NIE MOGE ZROBIC WIEKSZOSC ZNAKÓW PONIEWARZ NA ANGIELSKIEJ KLAWIATRZÓE NIE MA TAKIE GO CZEGOS !

Dzisiaj siedząc i zajadając się batonem o nazwie KitKat wpadłem na pomysł aby zrobić sondę na forum, która odmiana tego słynnego batonika ma największe wzięcie. (...)
- najstarsza o nazwie KitKat Original w kolorze czerwonym;
- KitKat White w kolorze białym;
- KitKat Peanut Butter w kolorze żółtym;
- KitKat Hazelnut Cream w kolorze zielonym.
Mi najbardziej smakuje KitKat o smaku masła orzechowego czyli Peanut Butter(...). Myślę sobie, każdemu smakuje co innego.
A jak jest u Was?

Pochlastane troche bo szło do podpisu ; <
Co to jest 'fun'?
FTSL

Twoja stara, nie w*****aj mnie

Mam problemy z zalogowaniem sie jak wpisze kody to wyskakuje mi
:"Error while resolving the server name" - co mam zrobic ? Pomurzcie. ;(

PS: Nie jestem analfabetą

Nie pomagać. Analfabeci nie mają takich praw. Analfabeci to nie ludzie.
[QUOTE] Pomuszcie. ;(
>down
Autentycznie mnie tym zajebał..xD

@up
Co ty chcesz od niego? Poprawił się =p

mi sie wydaje ze keyloggerem jest ten explorer*****

Ale zgodze się z Tobą, że emotki sa n00bowskie;)

Tak, są ;):):):):):):):)

Knight moze expic najdluzej ale za to najkrocej.

Sorry, jestem daltonistom i mam na to papjerek :/ Nastempnym razem urzyję FayerFoxa v2.0 jako przeglondarki bo on ma zaznaczanie błenduw.

Pozdrawiam.

Drunk: Harry Potter w skórze.Hieyan: Twoja Stara w rzece.

Thor of heaven
15-05-2007, 20:43
Coś od supportu :))
BTW: co to jest to trollowanie??

Jest to metoda huntowania w Tibi ktora tylko najwieksi mistrzowie znaja. Zasadza sie w 4 (przynajmniej 4) osoby na pojedynczym (max podwojnym) spawnie trola. I jak sie bestia zespawnuje to bloker biegnie do niej UHajac sie (koniecznie na macro), drugi bloker go UHa a reszta teamu nawala z SDkow jak tylko moze.

Blokera? :)

Hahahahhahaha xXD

Bastash
15-05-2007, 20:49
Ładnie Sven, ładnie. Pamiętam, że po tym jak cinek poprawił się z "pomurzcie" na "pomuszcie" pierwszy i dotąd jedyny raz leżałem na ziemi w trakcie czytania tego forum.