Pokaż pełną wersje : Nowa polska gildia. No n00bs.
Zaan of Araghoth
30-10-2006, 22:49
Szukam teamu do gildi. Poszukuje doświadczonych graczy (lvl nie ma znaczenia, jeśli potrafisz naprawde dobrze grać). Planuje trenować gildie jak sie da:
-symulowane trapy
-mass logi i mass combos
-ogólnie pvp,
-i co mi jeszcze do głowy przyjdzie ;)
Potrzebuje raczej ludzi z paccem ale nie mówie że nie wezme facc. Gildia max 20 członków(bez skojarzeń xD)
Pisać tu bądź kontakt GG: 8371066
seba1210
01-11-2006, 12:17
Witajcie,mam prośbe,chciałbym należec do jakiejs gildi czy mógl bym dolonczyc do twojej??:flaga_pl:
Ja chcę stać się członkiem tej guildi. Zapłace Leaderowi 5k jeżeli mnie przyjmie!
Też chce dołączyć do gildii kontakt w grze. Moja postać ma nick: Ziomalek of Saphira
kranik17
23-11-2006, 15:59
W jakim swiecie jest ta gildia????? chcialbym do niej dolaczyc mam 10 lvl na knighta napisz do mnie
[email protected]
orschhunter
24-11-2006, 18:25
ja też się zgłaszam jestem doświadczonym graczem dobrze pkuje znam się na rzeczy. mam 16 sorcia :P
muj nick to Xevisq
shadow1230
24-11-2006, 19:07
Wszyscy jesteście tak doświadczeni jak klapki mojego dziadka.
g-u-c-i-o
21-01-2007, 18:38
Ja tesz hce a na jakim to świecie czy ta gildia ma dom gildi??
Szukam teamu do gildi. Poszukuje doświadczonych graczy (lvl nie ma znaczenia, jeśli potrafisz naprawde dobrze grać). Planuje trenować gildie jak sie da:
-symulowane trapy
-mass logi i mass combos
-ogólnie pvp,
-i co mi jeszcze do głowy przyjdzie ;)
Potrzebuje raczej ludzi z paccem ale nie mówie że nie wezme facc. Gildia max 20 członków(bez skojarzeń xD)
Pisać tu bądź kontakt GG: 8371066
eh pisze na GG i nie odpowiadzasz :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ale miałem z tego brechta, że ludzie piszą na jakim świecie zamierzasz założyć tą gildię :D jeżeli z boku (dokładniej lewego jest napisane na jakim świecie nasz kolega gra) :) Ja też jestem chętny napisz do mnie na PW :)
Zombiakus
22-01-2007, 19:04
Ja tesz hce a na jakim to świecie czy ta gildia ma dom gildi??
Rozumiem, że ktoś może być Dyslektykiem lub Dysortografem, ale to nie upoważnia Cię do totalnego nieuctwa jeśli chodzi o umiejętność czytania ze zrozumieniem. Powiedz mi, czy nie umiesz przeczytać świata na jakim gra założyciel tematu i czy nie potrafisz przeczytać, że On poszukuje "doświadczonych graczy" , a Ty pewnie nawet nie wiesz co to jest mass log, co to jest pvp i czym się różni pe fał pe od non pe fał pe.
Z wyrazami szacunku ;)
Peace
Zombiakus
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.