Pokaż pełn± wersje : 42 Ms Vs 104Rp and 43Ms SELENA
Dzis rano usmialem sie jak nigdy :) takich noobkow jeszcze nie widzialem :)
Jedyne co zjebalem to to ze nie wyczulem momentu w ktorym ten rp wraca z dla gdyby nie to poszlo by gladko !
No ale coz LiFe Is BrUtAl :(
http://rapidshare.com/files/1388017/next_stage.rec.html
Coment plx:D
Hessoleya
31-10-2006, 11:21
Nic tam sie nie działo tylko sie lali¶cie nikt nie padł bez sensu strata czasu.
Coz no to prawda ze nikt nie padl ale ucieci 42 msem 104 rp... jest troche ciezko rotfl chcialem pokazac ze nie liczy sie lvl tylko umiejetnosci :evul:
Coz no to prawda ze nikt nie padl ale ucieci 42 msem 104 rp... jest troche ciezko rotfl chcialem pokazac ze nie liczy sie lvl tylko umiejetnosci :evul:
Cieżko? Ten pall nie walil sd, sorc tez a poza tym ani razu nie trafil mort hurem. Tak to bys padl raczej. Btw jak mial red hp mogles walic mort hura zamiast sd, pewnie by padl.
No ale i tak ładnie :)
Temu palowi nie bylo ciezko uciec bo to jakies 10 letnie dziecko ... ktore nie wie co mam robic jak kogos bije :P , ale gdyby trafil sie kto inny to bylo by ciezko :(
Mialem lekkie lagi i balem sie wastowac manny zebym nie dostal comba :(
Next time wybiore sie po kogos lepszego :P
Selena RrroOoxxX
Temu palowi nie bylo ciezko uciec bo to jakies 10 letnie dziecko ... ktore nie wie co mam robic jak kogos bije :P , ale gdyby trafil sie kto inny to bylo by ciezko :(
Mialem lekkie lagi i balem sie wastowac manny zebym nie dostal comba :(
Next time wybiore sie po kogos lepszego :P
Selena RrroOoxxX
i padniesz.
KotiConqueror
31-10-2006, 15:56
to sprobuj mnie zabic nastepnym razem :)
matekk fst bolt
31-10-2006, 19:43
Umiejetnosci ?? .... rozbawiles mnie hah uciekasz i tylko f1 f1 f1 f1 f1 albo jakie tam hotkejsy XD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.