Rinnaroc
31-10-2006, 19:53
Piszę tu, bo www.guildwars.pl nie działa
- Kupiłem dzisiaj nową grę Guild Wars
- Zainstalowałem, wszystko ok
- Odpalam gre
- Wpisałem CD-key i utworzyłem konto
- Stwarzam postać, wybieram profesję - klikam next -
- Dochodzi do wybrania płci postaci, wybrałem male - klikam next - i
WY***UJE MNIE DO WINDOWSA X(
- Nie załamując się odrazu próbuje odpalić gre jeszcze raz, problem ten sam - wybieram płeć, klikam next i witaj pulpicie !
Wszystkie wymagania spełniają mi wymogi gry
Windows XP, 2626 mHz, 768 ramu, GeForce 5200, Directx 9.0
Jak by kto pytał - tak, reinstalowałem, nawet 2 razy i nadal to samo.
Jak to pomoże, to taki sam problem(z wywalaniem do windowsa/resetem kompa) miałem z grami RYL2, Maple Story, Silkroad Online i jeszcze pare)
Czy ktoś mi powie o co tu chodzi ? Jestem strasznie wkurzony, bo wyj***ałem 130zł w błoto(no chyba, że pomożecie ;) )
@Down
Sterowniki też mam najnowsze, już zdążyłem je 10 razy ściągać, gdy miałem problemy z innymi grami :D Ale z tym forum spróbuje zaraz napisać. Chociaż mi samemu się wydaje, że coś mi się dzieje z kartą graficzną, np. jest wysunięta albo co. Jakbym wiedział gdzie jest to bym pogrzebał troche w procku.
- Kupiłem dzisiaj nową grę Guild Wars
- Zainstalowałem, wszystko ok
- Odpalam gre
- Wpisałem CD-key i utworzyłem konto
- Stwarzam postać, wybieram profesję - klikam next -
- Dochodzi do wybrania płci postaci, wybrałem male - klikam next - i
WY***UJE MNIE DO WINDOWSA X(
- Nie załamując się odrazu próbuje odpalić gre jeszcze raz, problem ten sam - wybieram płeć, klikam next i witaj pulpicie !
Wszystkie wymagania spełniają mi wymogi gry
Windows XP, 2626 mHz, 768 ramu, GeForce 5200, Directx 9.0
Jak by kto pytał - tak, reinstalowałem, nawet 2 razy i nadal to samo.
Jak to pomoże, to taki sam problem(z wywalaniem do windowsa/resetem kompa) miałem z grami RYL2, Maple Story, Silkroad Online i jeszcze pare)
Czy ktoś mi powie o co tu chodzi ? Jestem strasznie wkurzony, bo wyj***ałem 130zł w błoto(no chyba, że pomożecie ;) )
@Down
Sterowniki też mam najnowsze, już zdążyłem je 10 razy ściągać, gdy miałem problemy z innymi grami :D Ale z tym forum spróbuje zaraz napisać. Chociaż mi samemu się wydaje, że coś mi się dzieje z kartą graficzną, np. jest wysunięta albo co. Jakbym wiedział gdzie jest to bym pogrzebał troche w procku.