Pokaż pełn± wersje : Problemy z linuxowym klientem tibi (LAGI)
Animatrix
01-11-2006, 01:41
Tak jak w temacie czy osoby ktore korzysaj± z systemow uniksowyh (linux) maj± lagi, mam ubuntu 6.06 PL mam zainstalowane sterowniki do ati radeon pobralem 2 wersje tibi na lina i na obu wersjach mam lagi i chce sie dowiedziec czy dasie jakos to rozwiazac. jeli ma kto¶ czas i checi to piszcie :)
Zobacz czy tez na windowsie masz lagi.
Jak tak to albo zmien dostawce internetowego albo zadzwon si spytaj sie co jest grane.
u mnie klient na linuxie czasami tylko poskacze przez 3 sek co jakias godzine przez lag systemowy :p a tak to czysto. Linux rzadzi ;]
WiedĽmin
01-11-2006, 19:57
up@:
Uwaga bo będzie teraz usuwał linuxa i winde instalował tylko po to, by sprawdzić jak tam tibia działa :P No chyba, że ma dwa dyski (ja mam :D ).
Animatrix
02-11-2006, 00:36
heh mam 2 systemy win XP oraz ubuntu 6.06 na windzie nigdy nie mialem lagow ;p
nom ja tez mam 2 systemy ;]
dziwne z tymi lagami niestety nic ci nieporadze :(
Animatrix
02-11-2006, 14:19
heh noto trudno trzeba jakos zyc. ake umnie te lagi wygladaj± tak jak bym mial odpalone 2 albo 3 klienty tibi i to trohe denerwujace jest ;/
Tak wiem, od¶wieżam stary temat, ale mam powody. Jak przeczytałem używasz karty graficznej ati (jak ja) i współczuje. Nie radzi sobie ona z openGl'em co jest następstwem lagów. Mam 5 frames :( Nie wiem czy kto¶ wie jak to naprawić, ale jesli tak prosze o pomoc biednym użytkownikom karty ATI.
PS. Jesli od¶iweżani tematu jest niezgodne z regulaminem proszę to usun±c, w chwili bierzacej nie mogłem do nigo zajrzeć :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.