Pokaż pełną wersje : ZLE SIE DZIEJE
O j bardzo zle sie dzieje mialem giga laga( myslalem ze tylko ja) ale spojrzcie na to:
Antica-11
Danubia-10
Eternia-6
Isara-6
Lunara-6
Nova-7
Premia-3
Secura-14
Reszta w normie. Pdejzewma ze to poczatek konca tibi lub powstanie nowego serwera jak cos ktos wie na ten temat niech pisze
Ten stan serwerow byl na godzine 0:42.
Mam tylko nadzieje ze to nie kolejny atak bo nawet na konto nie moge sie zalogowac.
Mistrz Czarnego Miecza
17-10-2003, 01:01
Oj wiem, wszystkie Niemieckie serwy padły :/...a akurad sprzedawałem na rooku mace za 100 gp ! GRRRR
W sumie to moze nawet lepiej bo mnie dzis 2 razy pk dopadli.
Mistrz Czarnego Miecza
17-10-2003, 01:08
i co z tego żę cie dopadli (mie zawsze wywala po 12:00 lub przed :/ ) . I tak bedziesz miał to co było przedchwilka .... heh.
Mam nadzieje że to jest chwilowe bo jak to kolejny atak to po weekendzie :(:(
Nie zupelnie bo jesli serwery zrobily restart, a pewnie zrobily to wszystkie dane do mometu zapisania gry zostana utracone. I mam spowrotem swoje ukochane runki :D i prawie 12lev (tylko 34 do 12)
Mistrz Czarnego Miecza
17-10-2003, 01:15
To ładnie ...to ja mam heh ...LVL 0 !!!!!
UPDATE:
Mam chyba 5 lvl ... i dobre rzeczy ... :/
UPDATE:
Amera -> wyłączony
Antica -> 286
Calmera -> wyłączony
Danubia -> 271
Eternia -> 254
Isara -> 243
Libera -> wyłączony
Lunara -> 266
Nova -> 227
Premia -> 52
Rubera -> wyłączony
Secura -> 248
Trimera -> wyłączony
Ogółem -> 1847
UPDATE:
Wyłączyli amerykańskie serwy a na niemieckich już wchodzą :/ .
Mistrz Czarnego Miecza
17-10-2003, 01:21
JA se ide spać ...rano powinno być ...DOBRANOC :P ,
Czyli padly a juz myslalem ze to zly dzien:P. A pozatym czlowieku pograj se w bierki jak w weekend nie masz co robic, a pozatym pys poszedl do kosciola i na tace sypnol:D (bo proboszczowi na benzyne nie styka do bnv :P )
Mistrz Czarnego Miecza
17-10-2003, 01:30
OK ja siedze na serwie i mam nowe info an temat tibi :
Od 3:00 do 6:00 lepiej niechodzić w niebezpieczne miejsca bo będą kicki i "HEAVY" LAGI!!!!!!!!!!!!!!!!! (tak pisało podczas wejścia na serwa :/ ).
ale co nic nie cofnelo ci nie staciles nic? (nie to zebym by zawistny ale mi o grubszy szmelc sie roschodzi)
Mistrz Czarnego Miecza
17-10-2003, 01:35
Weź daj reseta kompa i zobaczysz
P.S. Nie ...wszystko było jak przed kickiem!!!!!!! NIC NIESTRACILEM a ty zostałeśspekowany (to co gadaleś :P )
powiem to tak zycie jest pelne niespodzianek ale najwieksza z nich jest pech. Czyli nie moge nazekac na brak niespodzianek w zyciu :D
dokladnie to samo mialem... eh
Bobercjusz
20-10-2003, 18:58
ja to tez pamietam i tez mie niestety bug ubil a wiec naszczescie wszystko sie wykasowalo z rejestru :))
ano trenuję swoim knightem (na Ruberze), no to mi się nudzi, to myślę sobie: wejdę na tibia.com, zobaczę czy może jakieś newsy na temat nowego serwa ... patrzę i co widzę ... Rubera off .... ciekawe, przełączam Tibię a tu wszystko w porządku :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.