Pokaż pełną wersje : Wojna - This is vs Octal
Wojna zaczęła się, gdy Octal zabiło kilku starych członków Tengu. Octal pewnie wygra, ale we'll see;]
TSmaster
02-11-2006, 21:59
Polacy jak zwykle - neutral.
powiedziałbyś nieco więcej ;)
Golden'Fanatyk
03-11-2006, 12:46
Od zawsze czułem obrzydzenie do "Partille" teamu , ich czas nadszedł :)
Od zawsze czułem obrzydzenie do "Partille" teamu , ich czas nadszedł :)
Szkoda tylko, że Hampish nie jest w This is :) anyways, życzę mu wszystkiego najgorszego xP Tak samo Mitzumowi xD
Jess Veronique
04-11-2006, 00:21
wojna, wojna... ale cos podejrzanie spokojna :evul:
heh... a wogole byl jakis konkretny powod zabicia "starych czlonkow tengu"?
czy tak dla rozrywki:D?
No ciekawie jakby This is wygrało ale to raczej niemożliwe ;)
A tak wogóle to nie mogłem się doszukać na forum dlaczego ich zabili. Mógłby ktoś napisać?
Kosher Pig
04-11-2006, 19:37
Typowe fragi rozpoczynające wojnę. Pewnie mieli jakieś "powody", ale wojna wisiała w powietrzu już od czasu rozpadu na Tengu na Octal i coś jeszcze, więc zostali zabici żeby zakończyć oczekiwanie i rozpocząć walkę.
gl to Octal, death to This is.
/Kosher Pig
Raditz Saiya-jin
05-11-2006, 10:21
Mitzum:
Nov 05 2006, 01:35:24 CET Killed at Level 152 by Helluxzii
and by Sara Grim
z tego co mi wiadomo to jest Octal 4:1 This is we fragach
Golden'Fanatyk
05-11-2006, 11:48
No, teraz będzie ciekawie .. open battle plx : <
TSmaster
05-11-2006, 12:14
@Varene
Do open battle raczej nie dojdzie, bo macie znaczna przewage jesli chodzi o lvl, pewnie bedą klasycznie grac na mass logi a wy bedziecie expic.
film jak pada Mitzum.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/13684
Mitzum:
Nov 05 2006, 01:35:24 CET Killed at Level 152 by Helluxzii
and by Sara Grim
To mnie najbardziej cieszy ;). Chyba jego najbardziej nielubie z octalu.
Jak padnie to póżniej pkuje na laguna islands i bierze od knightów eq.
Już tego doświadczyłem:(
Jess Veronique
05-11-2006, 15:05
heh:D nie ma lekko:P na mnie tez sie mitzum wzogacil raz :baby:
w sumie mam gdzies kto wygra (i dlaczego octal:D) ale to chyba dobrze, ze mu sie noga podwinela... nie moze byc zbyt latwo :evul:
chociaz to i tak nic nie zmieni.
Golden'Fanatyk
06-11-2006, 21:15
Eh, noobki robią mage bomby w venoRe ; d
Eh, noobki robią mage bomby w venoRe ; d
lol, to na pewno mage bomby byly :)
Varene wyjdz raz z dp plz
_/ This is <- niezaleznie od tego kto tam jest byle by Malice, Nomsi, Xuva i Mitzum dostali po swoich szwedzkich zacofanych w rozwoju dupach
ps.
Malice:
Nov 05 2006, 20:31:08 CET Died at Level 88 by a fire elemental
Szkoda ze nie od This is ale dobrze ze frajerek padl, od jego bzdur na forum juz mi sie chce za przeproszeniem srac.
oj dzieci dzieci this is ma nawet spore szanse duzo ludzi jest z nimi co prawda to nie100lvle ale jakies tam sily maja bo kazdy chce cie odgryzc na mitzumie i reszcie choloty
@down
mialem na mysli tych z poza gildji this is czyli np jay'ow itp.
oj dzieci dzieci this is ma nawet spore szanse duzo ludzi jest z nimi co prawda to nie100lvle ale jakies tam sily maja bo kazdy chce cie odgryzc na mitzumie i reszcie choloty
Mają 100lvle i to nie jeden.
Pozostaje mi towrzyszczyc moim przyjaciolom :) Gl Nomsi, Blockhad ,Mitzum I Xuva! :D
Wydarzylo sie cos nowego na naszym kochanym srverze?
Niechce mi sie szperac na tibia.com jest pozno i jestem zmeczony
darujcie sobie "sam se sprawdz" "len" itp
thx
Wydarzylo sie cos nowego na naszym kochanym srverze?
Niechce mi sie szperac na tibia.com jest pozno i jestem zmeczony
darujcie sobie "sam se sprawdz" "len" itp
thx
buu len obibok nie uczysz sie slowek siadaj masz kape, zglos sie za tydzien do poprawy
xD
dziekuje panie psorze, przyjde na tydzien :P
Możliwe, że dzisiaj wieczorem będzie bitwa ;]
Xagroz napisał czy nie miał bym jakiś UHow bo spodziewają sie bitwy wieczorem
Możliwe, że dzisiaj wieczorem będzie bitwa ;]
Straszne..... :(
Straszne..... :(
czemu? dla mnie bardzo fajnie ;)
Phoenix_Burnhammer
12-11-2006, 10:52
Wojna zaczęła się, gdy Octal zabiło kilku starych członków Tengu. Octal pewnie wygra, ale we'll see;]
Przedwczoraj, już nie octal a tengu, otrzymało solidnego kopa między nogi
i śmię wątpić iż to Tengu wygra, wszystko zależy po której stronie opisze się trzecia, najsilniejsza guildia na servie (www.erig.net) [tak, jest to Mordor]
A tak po za tym to nuda, jak zwykle ;)
Myslisz ze mordor cos zrobi? Z takim liderem jak ten frajer bonczek to oni sie beda bac wyjsc z pz. Daj spokoj to jest wojna 2 gildii, nikt inny nie ma tam odwagi wejsc. Tengusy niezle oberwaly.
This is FTW
i co dales mu? jak tak to _/ asslickers
This is FTW
Myslisz ze This is jest takie wspaniale? Ze jak wygra to bedzie lepiej? huehueehu
Myslisz ze This is jest takie wspaniale? Ze jak wygra to bedzie lepiej? huehueehu
Nie, raczej jestem przeciwko tengu. W This is nie ma tych ktorzy chcialbym zeby byli czyli byle Domne~.
Kurde kolejny server na którym zacząłem grać, i kolejny ( Aurea ) na którym jest Wieeelkie PA ; <
Jak myślicie jest szans żeby polak, knight tam pograł czy lepiej od razu mam zmienić serva?
Jest szansa, że h-lvle bedą się prać tylko ze sobą, a nie Pkowć 50 lvle, zabierajć bohy etc.?:(
i śmię wątpić iż to Tengu wygra, wszystko zależy po której stronie opisze się trzecia, najsilniejsza guildia na servie (www.erig.net) [tak, jest to Mordor]
Moze kiedys zrozumiecie po ktorej stronie juz dawno powinniscie sie opowiedziec :baby:
Btw. Domnesticus wraca , wielu juz wykupilo ponownie Pacc'e
Modror nic nie zrobi.Mieli isc na wojne ale sie rozmyslili.
Modror nic nie zrobi.Mieli isc na wojne ale sie rozmyslili.
Jak zwykle xD
Robi się ciekawie po ostatniej bitwie padły aż 4 osoby z Tengu: Xagroz, Blokhah Malice, Hampish i Falcon Morales. Wydaje mi się, że ta wojna nie będzie miała końca albo dojdą do porozumienia albo się nawalać i nawalać. A Mordor na pewno nie będą walczyli wolą zostać neutralni...
Zobaczymy,zobaczymy wojna sie dopiero zaczyna:)
Polacy jak zwykle - neutral.
Igoreq jak zwykle więcej pisze niż robi, mówiłem ,żębyśmy doszli do ''this is'' ale ty.....
Moze kiedys zrozumiecie po ktorej stronie juz dawno powinniscie sie opowiedziec :baby:
Btw. Domnesticus wraca , wielu juz wykupilo ponownie Pacc'e
nie wszyscy beda walczyc przynajmniej narazie, dailyron, claudian etc narazie neutral sa
Mam pytanie :P
Po kiego grzyba sie mieszac do wojny szwedzkiej jak sie wybija to polacy zaszpanuja (może) B) B) B) B) B) B)
TSmaster
13-11-2006, 22:21
Po co piszecie głupoty o Mordorze jak nic nie wiecie. Do wojny nie mielismy dochodzic, narazie nie wchodzimy, a niedlugo - czas pokaże ;]
Kurde kolejny server na którym zacząłem grać, i kolejny ( Aurea ) na którym jest Wieeelkie PA ; <
Jak myślicie jest szans żeby polak, knight tam pograł czy lepiej od razu mam zmienić serva?
Jest szansa, że h-lvle bedą się prać tylko ze sobą, a nie Pkowć 50 lvle, zabierajć bohy etc.?:(
Nie ma szans, nie ktorzy w wojnie po deadzie ida i zadaja eq od graczy albo dead i hunt ;)
Ale graj, nie poddawaj sie! :D
A Mordor jak chce to niech przystepuje do wojny nawet bez roznicy po ktorej stronie, bo czy wygraja Ci czy tamci to i tak dalej bedzie PA chyba ze nie ...
Po co piszecie głupoty o Mordorze jak nic nie wiecie. Do wojny nie mielismy dochodzic, narazie nie wchodzimy, a niedlugo - czas pokaże ;]
Z tego co wiem Muel poszedl do was bo chcial isc na wojne,a teraz od razu wrocil do nas:D? ciekawe;pMoim zdaniem to oznacza ze na war nei idziecie.A mieliscie zamiar.
TSmaster
14-11-2006, 12:06
Z tego co wiem Muel poszedl do was bo chcial isc na wojne,a teraz od razu wrocil do nas:D? ciekawe;pMoim zdaniem to oznacza ze na war nei idziecie.A mieliscie zamiar.
Pierwsze słysze :D Nie ale faktycznie Muel przyszedl z takim celem, ale sie rozczarowal ;] Więc pewnie dlatego odszedl.
Możliwe,my nie mamy zamiar isc na wojne,chyba ze ktos do nas zacznie sie dobierac jak w wojnie tengu vs ff kiedy zaczeli nas lac chociaz nie bylismy na wojnie.
Pierwsze słysze :D Nie ale faktycznie Muel przyszedl z takim celem, ale sie rozczarowal ;] Więc pewnie dlatego odszedl.
No bo po co brac udzial w wojnie w ktorej bylibyscie free fragami
Master Bonczek
15-11-2006, 13:07
Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)
Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)
plan mordoru jest taki zeby siedziec cicho i jak ktora strona bedzie wyraznie wygrywala to odpowiednio wejsc w dupe i dolaczyc sie zeby wyjsc na sojusznikow. Bonczek, jestem pelen podziwu, bo 1 raz widze, ze 1 owner sprzedal postac lepszej osobie, zwykle jest odwrotnie. Ten 1 kaleczyl angielski i byl ogolnie ciota a ty se radzisz. Ile dales?
kurde piszecie o tej wojnie ale zaden z was zdjec nie moze dac?B) X(
Master Bonczek
15-11-2006, 18:11
plan mordoru jest taki zeby siedziec cicho i jak ktora strona bedzie wyraznie wygrywala to odpowiednio wejsc w dupe i dolaczyc sie zeby wyjsc na sojusznikow. Bonczek, jestem pelen podziwu, bo 1 raz widze, ze 1 owner sprzedal postac lepszej osobie, zwykle jest odwrotnie. Ten 1 kaleczyl angielski i byl ogolnie ciota a ty se radzisz. Ile dales?
Haha od początku gram ja... możesz spytać Varene albo kogoś :-) i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;) a tak w ogóle to kim jesteś?:D
A co do planu Mordoru to nie ja powiedziałem :)
i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;)
ciezko to nazwac nieprzykladaniem sie, bo to co pisales to bylo godne smiechu po pachy. Bywaly posty typu
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd.
Master Bonczek
17-11-2006, 10:37
ciezko to nazwac nieprzykladaniem sie, bo to co pisales to bylo godne smiechu po pachy. Bywaly posty typu
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd.
Bez przesady :] Moze Ci się śniło... ale nadal nie wiem kim jesteś :>?
Kosher Pig
17-11-2006, 20:54
Jak narazie, Tengu wygrywa 1 fragiem.
Codziennie przybywa fragów, być może this is wygra? (Chyba jestem jedynym, który ma nadzieje, że nie.)
/Kosher Pig
Dzisiaj Mitzum kolejny raz pkuje na Laguna . I kolejne 50k sie poszło jebać.
Oczywiście nie dotknął nikogo z mordoru, widać,że się boją:)
Z czasem dzięki niemu Tengu ma coraz więcej wrogów...
No i doszło do połączenia gildii:)
HAIL Mordor & Inferno!
nie musisz wiedziec kim jestem, wazne ze ja wiem kim ty jestes, i nie wmawiaj mi bzdur nie wszyscy sa tacy glupi zeby nie rozpoznac zmiany ownera. Why kil me tengu som honour blzzz lól przypomnij se
Master Bonczek
19-11-2006, 19:43
Dobra koniec bo żal :) Widać nie masz jaj aby się przyznać kim jesteś :-) A i powtórze jeszcze raz, że ja gram od początku tą postacią, a postów w stylu "no kil mi" z mojej strony na pewno nie było i nie będzie.
Inferno_/
rekin from azura
20-11-2006, 00:10
Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)
Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)
A co ma wyniknąć?
Jess Veronique
20-11-2006, 09:19
jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D
jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D
A ten stan wojenny duzo nie daje... tengu i tak expi i do tego niektorzy pkują (kasy nie mają ? )
moim zdaniem trzeba ubic pare razy Mitzuma i This is wygra xD:D :D
@ post 51 - nie jestes jedyny, ktory ma nadzieje, ze wygraja Tengusy.
@ post 52 - nie ilosc jest wazna, o ile - zreszta akurat Tengu nie ma wiekszych szans na przegranie.
@ post 60 - wydaje mi sie, ze niezbyt powaznie ten post pisany - tak czy siak This Is sie to nie uda.
@ post 51 - nie jestes jedyny, ktory ma nadzieje, ze wygraja Tengusy.
@ post 52 - nie ilosc jest wazna, o ile - zreszta akurat Tengu nie ma wiekszych szans na przegranie.
@ post 60 - wydaje mi sie, ze niezbyt powaznie ten post pisany - tak czy siak This Is sie to nie uda.
war staty powinny byc pisane obiektywnie a nie jak przez ciebie, stronniczo
Moim zdaniem w późniejszych czasach i tak Inferno może stanąć po stronie Tengu (mam nadzieje że nie) czy teżThis Is. Inferno ma wybór moga wspomóc Tengu to bedzie koniec This is, jak i na odwrót a być może zostanie tak jak jest :) ? Prosze po mnie nie jechać to tylko moje zdanie :confused:.
Prosze po mnie nie jechać to tylko moje zdanie :confused:.
jade cie8o
Gripex-noc
22-11-2006, 19:54
Vacek możesz domnie napisac na GG?-.-
war staty powinny byc pisane obiektywnie a nie jak przez ciebie, stronniczo
No to powiedz mi slonko - gdzie sa !!stronnicze!! moje war statystyki?
Sa jak najbardziej obiektywne, jak moga byc. A ja? Ja nie musze byc neutralny - w This Is sa ludzie, ktorzy byli dla mnie niemili, a Tengu, byli mili.
This Is juz w tej chwili pokazuje, ze nie ma pomyslu na wojne. Dolaczenie sie Inferno do wojny po stronie This Is nie przesadzi jednak sprawy. Ale tego nie jest w stanie przewidziec nic.
Moim zdaniem w późniejszych czasach i tak Inferno może stanąć po stronie Tengu (mam nadzieje że nie) czy teżThis Is. Inferno ma wybór moga wspomóc Tengu to bedzie koniec This is, jak i na odwrót a być może zostanie tak jak jest :) ? Prosze po mnie nie jechać to tylko moje zdanie :confused:.
Inferno już chyba dawno wybrało, po której stronie jest....
A pozatym This Is sie praktycznie już poddało...
Próbują coś robić jak nie ma tengu on-line ale nie mogą ubić nawet 50ek, wręcz przeciwnie, prawie padają od teoretycznie 2 razy słabszych graczy.
Vacek możesz domnie napisac na GG?-.-
yes 10 znaków
No to powiedz mi slonko - gdzie sa !!stronnicze!! moje war statystyki?
Sa jak najbardziej obiektywne, jak moga byc. A ja? Ja nie musze byc neutralny - w This Is sa ludzie, ktorzy byli dla mnie niemili, a Tengu, byli mili.
This Is juz w tej chwili pokazuje, ze nie ma pomyslu na wojne. Dolaczenie sie Inferno do wojny po stronie This Is nie przesadzi jednak sprawy. Ale tego nie jest w stanie przewidziec nic.
Liczysz fragi ktore byly zrobione przed wojna czego sie nie liczy po czym jak ci polowa osob mowi ze jest zle to ty pozjadales wszystkie mozgi i dalej sie zapierasz ze jest dobrze. Te punkty nie robia na mnie wrazenia, moze znasz sie na robieniu statow ale robisz to stronniczo powtarzam
Liczysz fragi ktore byly zrobione przed wojna czego sie nie liczy po czym jak ci polowa osob mowi ze jest zle to ty pozjadales wszystkie mozgi i dalej sie zapierasz ze jest dobrze. Te punkty nie robia na mnie wrazenia, moze znasz sie na robieniu statow ale robisz to stronniczo powtarzam
Jesli jestes choc odrobine rozumny, a czlowiek osiemnastoletni powinien juz byc, to zapewne zrozumiesz dlaczego tak zrobilem. Jesli chcesz poszukac - to poszukaj, definicje war fraga zrobilem duzo wczesniej. Nie zmienilem jej i dlatego liczylem. Jako, ze sporo osob mi powiedzialo, to w koncu zmienilem - ale powtarzam, nadal uwazam, ze powinny byc policzone, gdyz nadal to jest jakas strata dla jednej ze stron. Zreszta teraz juz od DAWNA jest inaczej, wiec czemuz stronnicze i dlaczegoz do tego powracasz?
A punkty? Sa duzo bardziej obiektywne niz war fragi - nie maja na Tobie robic wrazenia bo nie bardzo o to dbam, czy robia, czy nie.
Kosher Pig
24-11-2006, 08:16
Dlaczego uczepiliście się tej fraglisty? Daje ona tylko ogólny pogląd na to kto wygrywa. Ważne są tylko payouty/retiry/huntedy forevery.
/Kosher.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.