PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna - This is vs Octal

Caleth
02-11-2006, 21:55
Wojna zaczęła się, gdy Octal zabiło kilku starych członków Tengu. Octal pewnie wygra, ale we'll see;]

TSmaster
02-11-2006, 21:59
Polacy jak zwykle - neutral.

Lenrock
02-11-2006, 22:21
powiedziałbyś nieco więcej ;)

Golden'Fanatyk
03-11-2006, 12:46
Od zawsze czułem obrzydzenie do "Partille" teamu , ich czas nadszedł :)

Caleth
03-11-2006, 15:11
Od zawsze czułem obrzydzenie do "Partille" teamu , ich czas nadszedł :)

Szkoda tylko, że Hampish nie jest w This is :) anyways, życzę mu wszystkiego najgorszego xP Tak samo Mitzumowi xD

Jess Veronique
04-11-2006, 00:21
wojna, wojna... ale cos podejrzanie spokojna :evul:
heh... a wogole byl jakis konkretny powod zabicia "starych czlonkow tengu"?
czy tak dla rozrywki:D?

FyFy
04-11-2006, 13:39
No ciekawie jakby This is wygrało ale to raczej niemożliwe ;)

A tak wogóle to nie mogłem się doszukać na forum dlaczego ich zabili. Mógłby ktoś napisać?

Kosher Pig
04-11-2006, 19:37
Typowe fragi rozpoczynające wojnę. Pewnie mieli jakieś "powody", ale wojna wisiała w powietrzu już od czasu rozpadu na Tengu na Octal i coś jeszcze, więc zostali zabici żeby zakończyć oczekiwanie i rozpocząć walkę.

gl to Octal, death to This is.

/Kosher Pig

Raditz Saiya-jin
05-11-2006, 10:21
Mitzum:
Nov 05 2006, 01:35:24 CET Killed at Level 152 by Helluxzii
and by Sara Grim

Slivi
05-11-2006, 11:28
z tego co mi wiadomo to jest Octal 4:1 This is we fragach

Golden'Fanatyk
05-11-2006, 11:48
No, teraz będzie ciekawie .. open battle plx : <

TSmaster
05-11-2006, 12:14
@Varene
Do open battle raczej nie dojdzie, bo macie znaczna przewage jesli chodzi o lvl, pewnie bedą klasycznie grac na mass logi a wy bedziecie expic.

film jak pada Mitzum.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/13684

FyFy
05-11-2006, 14:01
Mitzum:
Nov 05 2006, 01:35:24 CET Killed at Level 152 by Helluxzii
and by Sara Grim

To mnie najbardziej cieszy ;). Chyba jego najbardziej nielubie z octalu.
Jak padnie to póżniej pkuje na laguna islands i bierze od knightów eq.
Już tego doświadczyłem:(

Jess Veronique
05-11-2006, 15:05
heh:D nie ma lekko:P na mnie tez sie mitzum wzogacil raz :baby:

w sumie mam gdzies kto wygra (i dlaczego octal:D) ale to chyba dobrze, ze mu sie noga podwinela... nie moze byc zbyt latwo :evul:
chociaz to i tak nic nie zmieni.

Golden'Fanatyk
06-11-2006, 21:15
Eh, noobki robią mage bomby w venoRe ; d

Marczio
06-11-2006, 22:00
Eh, noobki robią mage bomby w venoRe ; d

lol, to na pewno mage bomby byly :)
Varene wyjdz raz z dp plz

_/ This is <- niezaleznie od tego kto tam jest byle by Malice, Nomsi, Xuva i Mitzum dostali po swoich szwedzkich zacofanych w rozwoju dupach

ps.
Malice:
Nov 05 2006, 20:31:08 CET Died at Level 88 by a fire elemental

Szkoda ze nie od This is ale dobrze ze frajerek padl, od jego bzdur na forum juz mi sie chce za przeproszeniem srac.

Tomku1
07-11-2006, 08:45
oj dzieci dzieci this is ma nawet spore szanse duzo ludzi jest z nimi co prawda to nie100lvle ale jakies tam sily maja bo kazdy chce cie odgryzc na mitzumie i reszcie choloty

@down
mialem na mysli tych z poza gildji this is czyli np jay'ow itp.

FyFy
07-11-2006, 19:48
oj dzieci dzieci this is ma nawet spore szanse duzo ludzi jest z nimi co prawda to nie100lvle ale jakies tam sily maja bo kazdy chce cie odgryzc na mitzumie i reszcie choloty
Mają 100lvle i to nie jeden.

Morii
07-11-2006, 23:28
Pozostaje mi towrzyszczyc moim przyjaciolom :) Gl Nomsi, Blockhad ,Mitzum I Xuva! :D

Slivi
08-11-2006, 23:59
Wydarzylo sie cos nowego na naszym kochanym srverze?

Niechce mi sie szperac na tibia.com jest pozno i jestem zmeczony

darujcie sobie "sam se sprawdz" "len" itp

thx

Marczio
09-11-2006, 20:25
Wydarzylo sie cos nowego na naszym kochanym srverze?

Niechce mi sie szperac na tibia.com jest pozno i jestem zmeczony

darujcie sobie "sam se sprawdz" "len" itp

thx

buu len obibok nie uczysz sie slowek siadaj masz kape, zglos sie za tydzien do poprawy

Slivi
10-11-2006, 14:52
xD

dziekuje panie psorze, przyjde na tydzien :P

FyFy
11-11-2006, 18:38
Możliwe, że dzisiaj wieczorem będzie bitwa ;]

Xagroz napisał czy nie miał bym jakiś UHow bo spodziewają sie bitwy wieczorem

Bacik_
11-11-2006, 19:15
Możliwe, że dzisiaj wieczorem będzie bitwa ;]

Straszne..... :(

FyFy
11-11-2006, 19:47
Straszne..... :(

czemu? dla mnie bardzo fajnie ;)

Phoenix_Burnhammer
12-11-2006, 10:52
Wojna zaczęła się, gdy Octal zabiło kilku starych członków Tengu. Octal pewnie wygra, ale we'll see;]

Przedwczoraj, już nie octal a tengu, otrzymało solidnego kopa między nogi
i śmię wątpić iż to Tengu wygra, wszystko zależy po której stronie opisze się trzecia, najsilniejsza guildia na servie (www.erig.net) [tak, jest to Mordor]
A tak po za tym to nuda, jak zwykle ;)

Marczio
12-11-2006, 11:07
Myslisz ze mordor cos zrobi? Z takim liderem jak ten frajer bonczek to oni sie beda bac wyjsc z pz. Daj spokoj to jest wojna 2 gildii, nikt inny nie ma tam odwagi wejsc. Tengusy niezle oberwaly.
This is FTW

i co dales mu? jak tak to _/ asslickers

Vacek
12-11-2006, 11:10
This is FTW

Myslisz ze This is jest takie wspaniale? Ze jak wygra to bedzie lepiej? huehueehu

Marczio
12-11-2006, 11:22
Myslisz ze This is jest takie wspaniale? Ze jak wygra to bedzie lepiej? huehueehu

Nie, raczej jestem przeciwko tengu. W This is nie ma tych ktorzy chcialbym zeby byli czyli byle Domne~.

Mozo
12-11-2006, 11:28
Kurde kolejny server na którym zacząłem grać, i kolejny ( Aurea ) na którym jest Wieeelkie PA ; <
Jak myślicie jest szans żeby polak, knight tam pograł czy lepiej od razu mam zmienić serva?
Jest szansa, że h-lvle bedą się prać tylko ze sobą, a nie Pkowć 50 lvle, zabierajć bohy etc.?:(

Bacik_
12-11-2006, 12:32
i śmię wątpić iż to Tengu wygra, wszystko zależy po której stronie opisze się trzecia, najsilniejsza guildia na servie (www.erig.net) [tak, jest to Mordor]

Moze kiedys zrozumiecie po ktorej stronie juz dawno powinniscie sie opowiedziec :baby:

Btw. Domnesticus wraca , wielu juz wykupilo ponownie Pacc'e

Mispex
12-11-2006, 20:06

Modror nic nie zrobi.Mieli isc na wojne ale sie rozmyslili.

Bacik_
13-11-2006, 12:44
Modror nic nie zrobi.Mieli isc na wojne ale sie rozmyslili.

Jak zwykle xD

Sieba
13-11-2006, 17:34
Robi się ciekawie po ostatniej bitwie padły aż 4 osoby z Tengu: Xagroz, Blokhah Malice, Hampish i Falcon Morales. Wydaje mi się, że ta wojna nie będzie miała końca albo dojdą do porozumienia albo się nawalać i nawalać. A Mordor na pewno nie będą walczyli wolą zostać neutralni...

Mispex
13-11-2006, 17:44
Zobaczymy,zobaczymy wojna sie dopiero zaczyna:)

Ormuzz
13-11-2006, 21:03
Polacy jak zwykle - neutral.

Igoreq jak zwykle więcej pisze niż robi, mówiłem ,żębyśmy doszli do ''this is'' ale ty.....

Marczio
13-11-2006, 21:52
Moze kiedys zrozumiecie po ktorej stronie juz dawno powinniscie sie opowiedziec :baby:

Btw. Domnesticus wraca , wielu juz wykupilo ponownie Pacc'e

nie wszyscy beda walczyc przynajmniej narazie, dailyron, claudian etc narazie neutral sa

ognik
13-11-2006, 22:17
Mam pytanie :P
Po kiego grzyba sie mieszac do wojny szwedzkiej jak sie wybija to polacy zaszpanuja (może) B) B) B) B) B) B)

TSmaster
13-11-2006, 22:21
Po co piszecie głupoty o Mordorze jak nic nie wiecie. Do wojny nie mielismy dochodzic, narazie nie wchodzimy, a niedlugo - czas pokaże ;]

Slivi
14-11-2006, 01:55
Kurde kolejny server na którym zacząłem grać, i kolejny ( Aurea ) na którym jest Wieeelkie PA ; <
Jak myślicie jest szans żeby polak, knight tam pograł czy lepiej od razu mam zmienić serva?
Jest szansa, że h-lvle bedą się prać tylko ze sobą, a nie Pkowć 50 lvle, zabierajć bohy etc.?:(

Nie ma szans, nie ktorzy w wojnie po deadzie ida i zadaja eq od graczy albo dead i hunt ;)

Ale graj, nie poddawaj sie! :D

A Mordor jak chce to niech przystepuje do wojny nawet bez roznicy po ktorej stronie, bo czy wygraja Ci czy tamci to i tak dalej bedzie PA chyba ze nie ...

Mispex
14-11-2006, 08:21
Po co piszecie głupoty o Mordorze jak nic nie wiecie. Do wojny nie mielismy dochodzic, narazie nie wchodzimy, a niedlugo - czas pokaże ;]

Z tego co wiem Muel poszedl do was bo chcial isc na wojne,a teraz od razu wrocil do nas:D? ciekawe;pMoim zdaniem to oznacza ze na war nei idziecie.A mieliscie zamiar.

TSmaster
14-11-2006, 12:06
Z tego co wiem Muel poszedl do was bo chcial isc na wojne,a teraz od razu wrocil do nas:D? ciekawe;pMoim zdaniem to oznacza ze na war nei idziecie.A mieliscie zamiar.

Pierwsze słysze :D Nie ale faktycznie Muel przyszedl z takim celem, ale sie rozczarowal ;] Więc pewnie dlatego odszedl.

Mispex
14-11-2006, 18:02
Możliwe,my nie mamy zamiar isc na wojne,chyba ze ktos do nas zacznie sie dobierac jak w wojnie tengu vs ff kiedy zaczeli nas lac chociaz nie bylismy na wojnie.

Marczio
15-11-2006, 10:28
Pierwsze słysze :D Nie ale faktycznie Muel przyszedl z takim celem, ale sie rozczarowal ;] Więc pewnie dlatego odszedl.

No bo po co brac udzial w wojnie w ktorej bylibyscie free fragami

Master Bonczek
15-11-2006, 13:07
Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)

Marczio
15-11-2006, 16:27
Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)

plan mordoru jest taki zeby siedziec cicho i jak ktora strona bedzie wyraznie wygrywala to odpowiednio wejsc w dupe i dolaczyc sie zeby wyjsc na sojusznikow. Bonczek, jestem pelen podziwu, bo 1 raz widze, ze 1 owner sprzedal postac lepszej osobie, zwykle jest odwrotnie. Ten 1 kaleczyl angielski i byl ogolnie ciota a ty se radzisz. Ile dales?

Strugii
15-11-2006, 16:47
kurde piszecie o tej wojnie ale zaden z was zdjec nie moze dac?B) X(

Master Bonczek
15-11-2006, 18:11
plan mordoru jest taki zeby siedziec cicho i jak ktora strona bedzie wyraznie wygrywala to odpowiednio wejsc w dupe i dolaczyc sie zeby wyjsc na sojusznikow. Bonczek, jestem pelen podziwu, bo 1 raz widze, ze 1 owner sprzedal postac lepszej osobie, zwykle jest odwrotnie. Ten 1 kaleczyl angielski i byl ogolnie ciota a ty se radzisz. Ile dales?

Haha od początku gram ja... możesz spytać Varene albo kogoś :-) i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;) a tak w ogóle to kim jesteś?:D

A co do planu Mordoru to nie ja powiedziałem :)

Marczio
16-11-2006, 17:27
i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;)

ciezko to nazwac nieprzykladaniem sie, bo to co pisales to bylo godne smiechu po pachy. Bywaly posty typu
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd.

Master Bonczek
17-11-2006, 10:37
ciezko to nazwac nieprzykladaniem sie, bo to co pisales to bylo godne smiechu po pachy. Bywaly posty typu
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd.

Bez przesady :] Moze Ci się śniło... ale nadal nie wiem kim jesteś :>?

Kosher Pig
17-11-2006, 20:54
Jak narazie, Tengu wygrywa 1 fragiem.
Codziennie przybywa fragów, być może this is wygra? (Chyba jestem jedynym, który ma nadzieje, że nie.)

/Kosher Pig

FyFy
18-11-2006, 01:20
Dzisiaj Mitzum kolejny raz pkuje na Laguna . I kolejne 50k sie poszło jebać.
Oczywiście nie dotknął nikogo z mordoru, widać,że się boją:)

Z czasem dzięki niemu Tengu ma coraz więcej wrogów...

Mispex
19-11-2006, 11:41
No i doszło do połączenia gildii:)
HAIL Mordor & Inferno!

Marczio
19-11-2006, 16:08
Bez przesady :] Moze Ci się śniło... ale nadal nie wiem kim jesteś :>?

nie musisz wiedziec kim jestem, wazne ze ja wiem kim ty jestes, i nie wmawiaj mi bzdur nie wszyscy sa tacy glupi zeby nie rozpoznac zmiany ownera. Why kil me tengu som honour blzzz lól przypomnij se

Master Bonczek
19-11-2006, 19:43
Dobra koniec bo żal :) Widać nie masz jaj aby się przyznać kim jesteś :-) A i powtórze jeszcze raz, że ja gram od początku tą postacią, a postów w stylu "no kil mi" z mojej strony na pewno nie było i nie będzie.

Inferno_/

rekin from azura
20-11-2006, 00:10
Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)

FyFy
20-11-2006, 01:28
Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)

A co ma wyniknąć?

Jess Veronique
20-11-2006, 09:19
jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D

FyFy
20-11-2006, 21:29
jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D

A ten stan wojenny duzo nie daje... tengu i tak expi i do tego niektorzy pkują (kasy nie mają ? )

ognik
22-11-2006, 15:03
moim zdaniem trzeba ubic pare razy Mitzuma i This is wygra xD:D :D

Naharth
22-11-2006, 17:40
@ post 51 - nie jestes jedyny, ktory ma nadzieje, ze wygraja Tengusy.

@ post 52 - nie ilosc jest wazna, o ile - zreszta akurat Tengu nie ma wiekszych szans na przegranie.

@ post 60 - wydaje mi sie, ze niezbyt powaznie ten post pisany - tak czy siak This Is sie to nie uda.

Marczio
22-11-2006, 18:49
@ post 51 - nie jestes jedyny, ktory ma nadzieje, ze wygraja Tengusy.

@ post 52 - nie ilosc jest wazna, o ile - zreszta akurat Tengu nie ma wiekszych szans na przegranie.

@ post 60 - wydaje mi sie, ze niezbyt powaznie ten post pisany - tak czy siak This Is sie to nie uda.

war staty powinny byc pisane obiektywnie a nie jak przez ciebie, stronniczo

Liva
22-11-2006, 18:58
Moim zdaniem w późniejszych czasach i tak Inferno może stanąć po stronie Tengu (mam nadzieje że nie) czy teżThis Is. Inferno ma wybór moga wspomóc Tengu to bedzie koniec This is, jak i na odwrót a być może zostanie tak jak jest :) ? Prosze po mnie nie jechać to tylko moje zdanie :confused:.

Vacek
22-11-2006, 19:25
Prosze po mnie nie jechać to tylko moje zdanie :confused:.

jade cie8o

Gripex-noc
22-11-2006, 19:54
Vacek możesz domnie napisac na GG?-.-

Mispex
22-11-2006, 21:24
Pożyjemy zobaczymy:)

Naharth
22-11-2006, 23:28
war staty powinny byc pisane obiektywnie a nie jak przez ciebie, stronniczo

No to powiedz mi slonko - gdzie sa !!stronnicze!! moje war statystyki?

Sa jak najbardziej obiektywne, jak moga byc. A ja? Ja nie musze byc neutralny - w This Is sa ludzie, ktorzy byli dla mnie niemili, a Tengu, byli mili.

This Is juz w tej chwili pokazuje, ze nie ma pomyslu na wojne. Dolaczenie sie Inferno do wojny po stronie This Is nie przesadzi jednak sprawy. Ale tego nie jest w stanie przewidziec nic.

FyFy
23-11-2006, 03:32
Moim zdaniem w późniejszych czasach i tak Inferno może stanąć po stronie Tengu (mam nadzieje że nie) czy teżThis Is. Inferno ma wybór moga wspomóc Tengu to bedzie koniec This is, jak i na odwrót a być może zostanie tak jak jest :) ? Prosze po mnie nie jechać to tylko moje zdanie :confused:.

Inferno już chyba dawno wybrało, po której stronie jest....

A pozatym This Is sie praktycznie już poddało...
Próbują coś robić jak nie ma tengu on-line ale nie mogą ubić nawet 50ek, wręcz przeciwnie, prawie padają od teoretycznie 2 razy słabszych graczy.

Vacek
23-11-2006, 09:31
Vacek możesz domnie napisac na GG?-.-

yes 10 znaków

Marczio
23-11-2006, 19:52
No to powiedz mi slonko - gdzie sa !!stronnicze!! moje war statystyki?

Sa jak najbardziej obiektywne, jak moga byc. A ja? Ja nie musze byc neutralny - w This Is sa ludzie, ktorzy byli dla mnie niemili, a Tengu, byli mili.

This Is juz w tej chwili pokazuje, ze nie ma pomyslu na wojne. Dolaczenie sie Inferno do wojny po stronie This Is nie przesadzi jednak sprawy. Ale tego nie jest w stanie przewidziec nic.

Liczysz fragi ktore byly zrobione przed wojna czego sie nie liczy po czym jak ci polowa osob mowi ze jest zle to ty pozjadales wszystkie mozgi i dalej sie zapierasz ze jest dobrze. Te punkty nie robia na mnie wrazenia, moze znasz sie na robieniu statow ale robisz to stronniczo powtarzam

Naharth
23-11-2006, 21:58
Liczysz fragi ktore byly zrobione przed wojna czego sie nie liczy po czym jak ci polowa osob mowi ze jest zle to ty pozjadales wszystkie mozgi i dalej sie zapierasz ze jest dobrze. Te punkty nie robia na mnie wrazenia, moze znasz sie na robieniu statow ale robisz to stronniczo powtarzam

Jesli jestes choc odrobine rozumny, a czlowiek osiemnastoletni powinien juz byc, to zapewne zrozumiesz dlaczego tak zrobilem. Jesli chcesz poszukac - to poszukaj, definicje war fraga zrobilem duzo wczesniej. Nie zmienilem jej i dlatego liczylem. Jako, ze sporo osob mi powiedzialo, to w koncu zmienilem - ale powtarzam, nadal uwazam, ze powinny byc policzone, gdyz nadal to jest jakas strata dla jednej ze stron. Zreszta teraz juz od DAWNA jest inaczej, wiec czemuz stronnicze i dlaczegoz do tego powracasz?

A punkty? Sa duzo bardziej obiektywne niz war fragi - nie maja na Tobie robic wrazenia bo nie bardzo o to dbam, czy robia, czy nie.

Kosher Pig
24-11-2006, 08:16
Dlaczego uczepiliście się tej fraglisty? Daje ona tylko ogólny pogląd na to kto wygrywa. Ważne są tylko payouty/retiry/huntedy forevery.

/Kosher.