Pokaż pełną wersje : wtf?
Zbychu burczymucha
03-11-2006, 21:30
Kto mi odpowie na pytanie jak to możliwe?:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13626
Chodzi mi o loga exetrisa
Nie bylo ss!
Juz link poprawiony
Naucz się linki wpisywać.
@edit
thx
ee w tym filmiku chodzi o to ,że ten Ex~ napisał kick
i tego 2. kicknęło? :o
Zbychu burczymucha
03-11-2006, 21:58
ee w tym filmiku chodzi o to ,że ten Ex~ napisał
i tego 2. kicknęło? :o
Tak kicknelo go, ale jak to możliwe ze wylogowalo?
Bo to raczej nienormalne:p
Angel of Death
03-11-2006, 22:20
@Up Eh tu chodzi o to że Exte~ się wylogował jak go bili, czyli miał battle więc to praktycznie niemożliwe ;o a jednak ... :< Coś słyszałem o takim bocie.
Zbychu burczymucha
03-11-2006, 22:31
@Up Eh tu chodzi o to że Exte~ się wylogował jak go bili, czyli miał battle więc to praktycznie niemożliwe ;o a jednak ... :< Coś słyszałem o takim bocie.
Exetris miał tbi i kicka:] i ten jego logaut wogóle nie był w jakiś sposób wywołany (boty itp.)
Można powiedzieć przypadek... :)
Always hunted
03-11-2006, 23:16
To nie bot, to opcja w Tibii...
derdevil
04-11-2006, 02:59
To nie bot, to opcja w Tibii... chcesz to na PW mogę Ci wyjaśnić o co tu chodzi, publicznie nie powiem, żeby się noobki i nupki nie dowiedziały :P
mi tez mozesz powiedziec nawet juz nie gram w tibie ale z ciekawosci :PP
Wyszedł krzyżykiem podczas walki a uhał się uhmakerem. Po 3 min go wylogowało>:)
Anvortis
04-11-2006, 11:11
EE ? stara metoda z kolegom ktory uha. Jakich 3 minutach ;| po minucie wywala znaczy na tibi 7.6 7.7x tak bylo i chodzi tutaj o przerwanie polaczenia ;]
Bill Picket (czy jakos tak) na pandori juz tak robil jak go strapowalo duzo osob ;)
z tego co czytam fajny trick :D
napiszcie mi też na PM
Zbychu burczymucha
04-11-2006, 13:03
Wyszedł krzyżykiem podczas walki a uhał się uhmakerem. Po 3 min go wylogowało>:)
Po 1 taką metodą wywala po 15 minutach :p
Po 2 nikt nie leczył :p (widziałeś ? bo ja nie:) )
Po 3 Stał 6 sec :p
coś Ci nie pyrgło, ale kombinujesz:D
EE ? stara metoda z kolegom ktory uha. Jakich 3 minutach ;| po minucie wywala znaczy na tibi 7.6 7.7x tak bylo i chodzi tutaj o przerwanie polaczenia ;]
Może i tak było ale to jest tibi.cam 7.81 :p
Anvortis
04-11-2006, 14:11
Po 1 taką metodą wywala po 15 minutach
Po 15 minutach to wywala jak nic nie robisz ale jestes zalogowany jak zamkniesz tibie to niszczysz polaczenie ...i po minucie kick
Darviniok
04-11-2006, 15:31
Po 15 minutach to wywala jak nic nie robisz ale jestes zalogowany jak zamkniesz tibie to niszczysz polaczenie ...i po minucie kick
Ciezko ci pojac ze on tam stal moze 10 sekund?
Powiedzdzie dlaczego tak i jak to sie robi PLX:baby:
Anvortis
04-11-2006, 16:45
Ciezko ci pojac ze on tam stal moze 10 sekund?
kick ? error of server ? bot ?
Podsumowując:
Nie mógł mieć kicka, bo by go wylogowało po minucie.
Nie mógł go kolega przesunąć, bo w ogień się nie da wepchnąć.
@Down: Af, zapomniałem. To musi mieć związek z tym że Dolera to enfo~
up...
To Nie mógł byc save serwer bo on sie zalogowal pózniej a jak juz sie wyloguje przy save to sie nie mozna zalogowac...
Hm... sprawdzilem to z kolega i bylo tak:
1. bilem kolege ( nie w party).
2. kolega dal exit'a.
3. po 2 min. wylogowalo go.
Niewiem jak to jest ze 1 min, 6 sek 3 min czy cos... Ja mialem 2 min :P Jakis przypadek.
@up: A wlasnie, niewiem czy tez tak macie ale jak jest save i mam Fight'a to niemoge sie wylogowac niewiem czemu :/
_edit_
Moze go kicknelo i wylogowalo bo to pvp world? ( tylko moja propozycja )
Kiszonka_The_Boss
04-11-2006, 17:50
Kozacy. To napiszcie mi jak sie tak robi na PW. A nie..... -.^
EDIT: Zasałem i ogladnołem ciekawe ciekawe :P
Always hunted
04-11-2006, 21:02
@up: A wlasnie, niewiem czy tez tak macie ale jak jest save i mam Fight'a to niemoge sie wylogowac niewiem czemu :/
Bo tak teraz jest, CIPSoft to zrobił żeby ludzie nie pkowali na SS
Zbychu burczymucha
04-11-2006, 21:32
Nie mam zielonego pojecia jak to sie mogło stać (ja kręciłem:) ) a tymbardziej Exetris. Używał jedynie (albo aż:p ) tbi i miał kicka...
Myśle, że może to ma związek z typem servera - Dolera (e pvp)
A może po update, coś, ktoś, jakoś... , no nie wiem
Sante Mefisto
04-11-2006, 22:31
@ pare up
ktos mowil ze to opcja w tibi prosze o opisanie mi tego na PW Xd
Pobawcie sie Tibia. CAM : )
@down
No to sie pobaw? : )
Zbychu burczymucha
05-11-2006, 00:37
Pobawcie sie Tibia. CAM : )
Ja ten film robiłem i nic się nie bawiłem :p , jeśli o to chodzi.
nic nie piszcie to musiał być jakiś błąd gry i tyle.
Na debugu chyba wywala z gry wiec jak sie umie go robic no to... :D
Debugi mozna robic z meatem, zauwazylem to jak mialem 27 lvl w miescie rotow :]
Wystarczy miec przy sobie 1 meata i robisz se debuga :P (oj ile ja tibi przeinstalowywalem przez moje doswiadczenia :D). Ale nie zawsze sie to udaje :P
PS. Probowalem to zglaszac do GMa nawet jak byl u mnie (hack list znalazlem) ale on nic :P
Hellraider
05-11-2006, 09:54
Tez tak kiedys mialem, mialem skulla 15 min i byl kick (pozniej sie dowiedzialem ze nie tylko mnie kicknelo) po minucie sie lognalem i sie okazalo ze wywalilo mnie z gry a skulla juz nie bylo, chociaz minelo moze z 5 min jego ;P
Always hunted
05-11-2006, 12:11
Na debugu chyba wywala z gry wiec jak sie umie go robic no to... :D
Debug Cię nie wywala z gry natychmiast... patrz filmik z pierwszym Morgarothem, był debug i wszyscy padli... nikogo nie kicknęło
@up
A no tak, rzeczywiscie :P
No to nici z mojego meata :(
:D
LOL Ale wy wszyscy spostrzegawczy. Nikt niezauważył że po letnim update jak ci się net rozłącza z różnych przyczyn i niema połączenie z tibią to w pare sekund masz logout. (Wątpię żeby to tylko u mnie wystąpiło) Więc niech nikt niepisze że pisze jakieś bzdury.
Red October
07-11-2006, 10:06
@up
Pewnie ze piszesz bzdury. Probowalem wylaczac internet na wszystkie mozliwe sposoby a postac i tak pozostawala w grze.
TA tylko że ja nierozłączałem go tylko sam mi się rozłączał. Raz jak mi prąd wyłączyli to mnie wylogowało i z trzy razy gdy mi się noestrada rozłączyła. Więc niepisz że pisze bzdury bo ich niepisze, a jak niewierzysz to się poprostu nieudzielaj.
Red October
07-11-2006, 19:40
Jesli kick po wyjeciu kabla z gniazdka i po kicku neo to dla ciebie cos innego to gratuluje glupoty albo poczucia humoru.
A poza tym nie z czasownikami piszemy osobno.
Szybciunio
08-11-2006, 16:08
n/c:p heh jakis bot pewnie
n/c:p heh jakis bot pewnie
lol! kolejny expert -.-
BOTy w tibi nie mogą robić nic więcej niż człowiek! zrozumcie to! jeśli gracz nie może czegoś zrobić, bot TEŻ NIE! boty po prostu zastępują klikanie w ekran przez gracza automatycznymi czynnościami
Ciekawe...może ctrl+q kliknął xD
Anvortis
08-11-2006, 17:43
lol! kolejny expert -.-
BOTy w tibi nie mogą robić nic więcej niż człowiek! zrozumcie to! jeśli gracz nie może czegoś zrobić, bot TEŻ NIE! boty po prostu zastępują klikanie w ekran przez gracza automatycznymi czynnościami
Blad ;]
Widzialem wersje mega bomba ktory po zabiciu kolesia nie zwraca uwagi czy masz skulla, pz czy cos tam jeszcze tylko odrazu logout ^^
Nie pomyslales ze mozna wyslac sfalszowany pakiet ktory oznajmi ze koles nie ma pz :D
Mowisz ze bot robi to co czlowiek ? blad ;]
hyh :PP jak juz mowimy o pz'tach to ja kilka razy mialem tak ze jak zabilem kolesia to mialem white skulla (wow:D) ale gdy pozniej mnie ktos zabil i sie lognolem w swiatyni rozwniez mialem white skulla :D widzialem tez ludzi chodzacych z white skullem po dp :} ehhhh "tibia to jak zycie , cudy sie zdarzaja" ^^ huheuhe pozdro!
Always hunted
08-11-2006, 18:08
Blad ;]
Widzialem wersje mega bomba ktory po zabiciu kolesia nie zwraca uwagi czy masz skulla, pz czy cos tam jeszcze tylko odrazu logout ^^
Nie pomyslales ze mozna wyslac sfalszowany pakiet ktory oznajmi ze koles nie ma pz :D
Mowisz ze bot robi to co czlowiek ? blad ;]
Błąd... skulle zostają, wszyscy co mają pz locka stoją, reszta daje loga...
I to jest Mage Bomb nie mega bomb
down@
nie ze skullami, tylko w chwili w której pz lock znikł, a skull jeszcze był, POOF lognął... skull mruga przez chyba 5 sekund po zniknięciu pz locka, więc mogło Ci się wydawać
Anvortis
08-11-2006, 19:02
Mniejsza oto jak sie to pisze nie uzywalem to nie wiem ale widzialem filmik gdzies na forum w ktorym loglo wszystkich ze skullami -.- ale olac to ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.