Pokaż pełną wersje : Grupy uzytkownikow "NAZWY"! w tym problem!
Nightwalker
26-08-2004, 10:48
Coto ma znaczyć ze ktos nazywa sie ROYAL MEMBER , albo Elite User?
To tak jakby ktos naprawde....wywyzszal sie. Nie samym zachowaniem ale nazwa! Mi to tak bardzo nieprzeszkadza, ale widać, ze niektórym tak.
Nie lepiej zamiast Royal Member byc Elder Member?
Ludzie opamietajcie sie! Takie nazwy same z siebie za bardzo wywyzszaja Userow do tych grup nalezacych!
Z poważaniem. jak zawsze "wpychajacy nos w nieswoje sprawy" Nightwalker.
Gonzo von Krenzel
26-08-2004, 12:48
Narazie musimy ustalić w obrębie grupy wspólne stanowisko na ten temat. Post do skasowania - przepraszam.
Stary, potraktuj to z przymrużeniem oka. I co z tego, że Royal brzmi jak wywyższanie się? Ludzi nie ocenia się po tym, czy mają "Royal", czy "Elite" nad swoim imieniem[1], a po tym co i jak piszą. :) Nie warto robić z takich rzeczy problemu :P
Spujsz najpierw na siebie Nightwalker pisane z dużej litery.To nie jest wywyższanie?No właśnie.To chyba ostudziło twój zapał do oceniania innych.
P.S.Ja chce założyć grupe El Maestro jej hasłem będzie ''w obronie szarych komórek''(ale się wywyższam:p)
Nightwalker
26-08-2004, 13:34
Spujsz najpierw na siebie Nightwalker pisane z dużej litery.To nie jest wywyższanie?No właśnie.To chyba ostudziło twój zapał do oceniania innych.
P.S.Ja chce założyć grupe El Maestro jej hasłem będzie ''w obronie szarych komórek''(ale się wywyższam:p)
Ehnm niebede sie z toba kłocił bo nieoto mi chodzi.....zrszta ty dobrze wiesz ze podales nienajlepszy przykład (z tym Nightwalker pisane z duzej litery)
co do PS: niewidze tu "wywyzszania sie"
A co do topicu. Mi to jest obojetnie jak sie grupy nazywaja(moze bez przesadyzmu...) ale "Elite Users" widac poczuli sie tym oburzeni bo:
1.Nazwali sie tak jak nazwali
2.Kłocili sie
Pozdrawiam! Nocny Wędrowiec.
Vanhelsen
26-08-2004, 13:59
@Nightwalker: Mam pytanie: Czym się oburzyliśmy bo jakś niekojarze ? A w sprawie nazwy aktualnie ustalamy cel naszej grupy i może zmienimy nazwe na coś bardziej pasujacego do celów. A tak wogule prosze wszystkich o nieroztrząsywanie spraw grup (Szczegulnie RM i EU) bo morze to przyczynić się to niechcianych zgrzytów między grupami i userami.
Nightwalker
26-08-2004, 14:04
@Nightwalker: Mam pytanie: Czym się oburzyliśmy bo jakś niekojarze ? A w sprawie nazwy aktualnie ustalamy cel naszej grupy i może zmienimy nazwe na coś bardziej pasujacego do celów. A tak wogule prosze wszystkich o nieroztrząsywanie spraw grup (Szczegulnie RM i EU) bo morze to przyczynić się to niechcianych zgrzytów między grupami i userami.
Mówisz o nieroztrzasaniu sprawy...to jednak jakas jest........ ale dobrze niebede dalej tego komentował:) Spoko jakos sie ułozy...... zobaczymy, pozyjemy. Jak ktos sie zbulwersowal to przepraszam.
Jak zawsze zyczliwy Nightwalker.
PS: Moimi postami nigdy nikogo nieobrazam jakby co.(jakby ktos poczyl sie jakim kolwiek postem urazony)
Dan the Automator
26-08-2004, 17:05
@Nightwalker
Tak, zgadzam sie z tobą. Co więcej, przydomek "royal" co do niektórych, lekko mówiąc, nie pasuje. Nie pytajcie do kogo - to jest moje personalne zdanie.
@topic
Tu nie chodzi o wywyższanie się. Po prostu Royal Member to chwytliwa nazwa (związana również z tibią - profesje - i właśnie dlatego wybieraliśmy spośrór royal, elite, master i elder). Jednak sami stwierdzić możecie, że royal brzmi najlepiej (no oczywiście oprócz Elite ;)).
Zgadzam się ze wszystkimi, którzy stwierdzili, że ten przedrostek nic nie znaczy i że nie należy robić z tego problemu. Przecież to żadna różnica, co jest pod naszym nickiem. A ludzi ocenia się po ich zachowaniu i tym, co piszą.
@Dobo
Przydomek royal znaczy królewski. Nie sądzę, żeby ktokolwiek z nas miał w sobie taką krew (jeśli się mylę przepraszam ;)), więc generalnie można stwierdzić, że nie pasuje do żadnego członka.
Wzieliśmy to do siebie i na IRC-u wymyślamy właśnie nazwe dla naszej grupy do której już nikt sie nieprzyczepi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.