Pokaż pełną wersje : 83 MS 108 RP 78 RP down! Ale nie to jest najciekawsze, zobacz.
Gromexorek
03-11-2006, 23:25
http://z11.invisionfree.com/The_best_of_Tibicams/index.php?showtopic=27
Opis filmu na Tibicams:
Yeah, A cool gang of guys Just own few polacks. watch the waves that they push back. Ive counted and it was 3 Huge waves with polacks who tried to kill them but everytime they pushed them back and survived!
"Polacks"...
bahaha cos te twoje forum nie cieszy się zbytnią popularnoscią...poki co masz tam z 30 tematow+ a replies w kazdym wynosi orkągłe 0; ))
Sir-Bodzio
04-11-2006, 08:31
HAHAHAH uwielbiam twoje filmy ^^ dawaj coraz wiencej ^^ a co do filma ROX!:P
Dość fajny film. Szwedzi tłuką polaków :D
Shadowsong
04-11-2006, 09:08
Film ogladalem jak byl save na Nebuli czyli o 8 xD Pojechali z nimi jak chcieli jedynie ten 100 (?) ek mial szczescie :D
Ahh zajebisty film =) Ładnie ten 100 ek się trzymał
Gromexorek
04-11-2006, 13:30
bahaha cos te twoje forum nie cieszy się zbytnią popularnoscią...poki co masz tam z 30 tematow+ a replies w kazdym wynosi orkągłe 0; ))
Most users ever online was 44 on Nov 3 2006, 03:26 PM
9 guests, 1 members, 0 anonymous members
Jak na forum, które ma niecały tydzień, to nieźle się rozwija. Mimo, że nie ma registered users.
matekk fst bolt
04-11-2006, 14:20
niewiem na chuj reklamujesz to swoje syfaiste forum zamiast bezposdrednio dac link z tibicams bo z tamtad te wszystkie filmy sciagasz
Gromexorek
04-11-2006, 16:22
niewiem (...)
Nie martw się... nie spodziewam się tego, że ty to akurat zrozumiesz.
@Matekk: Chej ty z bardzo inteligentnym nickiem, możesz się odczepić ?Podał to podał ciesz się, że w ogóle dał. I czemu w*******asz się do tematu odpisujesz, że Ci forum nie pasuje bo tam jest link ? Nawet filmu nie oglądałeś, wyjdź plx.
Film ? ROX BUAHDSASDHASDHAD Dobry x DDD
matekk fst bolt
06-11-2006, 16:48
@Matekk: Chej ty z bardzo inteligentnym nickiem, możesz się odczepić ?Podał to podał ciesz się, że w ogóle dał. I czemu w*******asz się do tematu odpisujesz, że Ci forum nie pasuje bo tam jest link ? Nawet filmu nie oglądałeś, wyjdź plx.
Film ? ROX BUAHDSASDHASDHAD Dobry x DDD
ogladalem takie se w ogole ten nobek z nebuli kreci slabe filmy bo juz pare widziale w jego wykonaniu i chyba tylko 1 mi sie spodobal :baby:
lycha_ziom
06-11-2006, 18:37
widać ze mój rl (Gee Rick Tidez) moja szkoła uhania sie :p
Buahah ten 100ek ładnie się trzymał, reszta "Polacks" ładnie zeszła.
\/komórką
kamillo-ja
06-11-2006, 20:43
czym odtwarzać te filmy jak sie je sciągnie ?? PLZ odp.
wrogonastawiony
06-11-2006, 21:55
Az chce sie ogladac takie cacka.. :)
@up's
i po co ta bulwersacja ze dal linka na swoje forum ? zal dupe sciska ? ludzie ogarnijcie sie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.