Pokaż pełną wersje : Great Shield - Mit czy Quest
piter554
04-11-2006, 20:25
Witam!
w tym Temacie chciałbym zając się zagadką GREAT SHIELDA...
CZY TO PRAWDA ŻE JEST DO ZDOBYCIA...?
BRAZYLICZYCY MÓWIĄ ZE JEDNA OSOBA POSIADA GREAT SHIELDA bo wypadł z ORSHABAALA...
i nawet tak pisze na tibiabr.com ...
Może ktoś z was wie na temat tego tajemniczego shielda
Podobno ma go Rostein z titani
Sam rostein po zablokowani orshabaala napisal na forum tibi.com ze lott byl GREAT nic by niebylo w tym dziwnego, jednak "great" napisal drukowanymi literami....a reszte zdania normalnymi
CZY TO PRAWDA ŻE JEST DO ZDOBYCIA...?
nikt tego nie wie, a nawet jesli ktos wie to i tak ci nie powie EOT
Sashra 'miał' great shielda, więc jest do zdobycia
Lukaszek13
04-11-2006, 20:47
Tak potwierdzam, że Sashra miał Great Shield, ale już nie ma ponieważ został wyżucony :P. Sasha mial 200 +, jednak zabijał sie. Dużo ludzi pisało, że mial haka, ale on sam na forum.tibia.com napisal, że nie mial hacka sam padał i wyżucil itemy.
Podobno ma go Rostein z titani
Sam rostein po zablokowani orshabaala napisal na forum tibi.com ze lott byl GREAT nic by niebylo w tym dziwnego, jednak "great" napisal drukowanymi literami....a reszte zdania normalnymi
Możliwe, że chodziło mu, że loot byl swietny, a zapewne wiele osób pomyślalo, ze Great Shield, albo Great Axe
Ja też mam Gr8 Shielda. Look: http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/shields/great_shield.gif
@up
Panu z góry dziękujemy,:) tam są drzwi :)
Takie teksty mnie dobijają
@topic
BTW, ja wierzę, że ktoś posiada great shielda,
bo podobno wszystkie itemy sa do zdobycia :D
Wystarczy tylko poszukac...
@down
Eeee, nice, panu tez dziekujemy -.-
btw, to krzywo to wkleiles -.-
druidek12
05-11-2006, 09:39
W każdym razie będzie do zdobycia. Lub, jak ktoś niedawno w jakimś temacie wspomniał, będzie jeden wielki reset Tibii, będzie nowa, lepsza, i CipSoft powie, jak można było zdobyć te rare.
@Evertt
A ia mam fjenciej lalów!
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/eq1.jpg
marshallek
05-11-2006, 10:14
@up
Skoro reset to takze reset lvli.Zgadza sie?
--------------------------
Alanus Lutinum
05-11-2006, 10:39
Jakby by był reset lvli i PACCÓW oraz itemów to jakies 80% ludzi na ZAWSZE przestało by grać w tibię. Co do samego tematu to jeśli chociaż jedna osoba ma ten item to oznacza, że da się go zdobyć. Nie konieczne tak ,że każdy se może taki zdobyć, ale na pewno da się zdobyć.
W każdym razie będzie do zdobycia. Lub, jak ktoś niedawno w jakimś temacie wspomniał, będzie jeden wielki reset Tibii, będzie nowa, lepsza, i CipSoft powie, jak można było zdobyć te rare.
Aahahahaha a potem mama wylaczyla dobranocke -.-
Double post...proszę usunąć
Nie będę powtarzał tego co już było, czyli, że kiedyś była dostępna bla bla bla ale powiem co mnie dobiło oglądając tibia.łorgggg.peeeeeel :
http://img300.imageshack.us/img300/4439/greatshieldko9.jpg
Na antice jest sporo great shieldow ze starych czasow, jednego ma/ mial Toldo, jednego mial/miala Sashra, podobnie z wiekszoscia wysoko levelowych knightow.
Watpie czy gdziekolwiek indziej mozna je znalesc, GS Rosteina to jedynie plotka.
EOT.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.