Pokaż pełną wersje : Banuta Quest Final Room
Zamieszczam za zgodą Kanedziaka,jego filmik z Final roomu banuty :))
http://rapidshare.com/files/1222312/kanedobanutaaaa.rec.html
Mogłem iść z nimi,ale utknąłem na 7. misji :(
nie mogę dać na tibicam : File is too big. Only 2 MB are allowed.
Rehost jak ktos nie lubi rapida :>
http://www.megaupload.com/pl/?d=LHSZT258
Ehhh na full speedzie ogladalem... nudny... ale beka z nabów ;< długo musiałeś czekac zeby cie wysłuchali :o
ee jak już pisałem...filmik jest Kanedziaka....wiem,że był to nuub u.U team bo robiłem z nimi 7 misji -.-"
Spy'ian nigdy nie słuchał nikogo -.-
Teraz robię z innym teamem banute ,bo musze skończyć jako najniższy lvl,ale też jakiś nuub team u.U się teraz zebrał...już jakiś pk kilka osob dorwał etc. -.-
ciesz sie ze ci pomoglem pierwsze 3 misje ;| bo na reszte lagi nie pozwalaja
ee w jakich 3? ;> pomogłeś w 1,2. jakoś zrobiłem sam,ale niech Ci będzie...zwaściłeś mój 1bp mf -.-"
I Z KICKAMI NIE CHODź WIęCEJ NA MAłPY!!
@down xDD hehe
dzis jesli wsyzstko sie uda zobaczysz film z final rooma banuty ze mna <24ed> w roli glownej :D xD
Always hunted
05-11-2006, 12:13
oooo, Julera xD nareszcie! Zaraz się całe towarzystwo zleci, Bobcio Bobek Mały Noobek już tu jest :P
film dobry, choćby dlatego że z Julery!
Home, sweet home!
ps: ile znajomych "twarzy"
up@
on się zawsze wychwala, taki narcyz :P
down@
Typowe... jak zwykle bobek noobek :P
ps: bp mf to backpack manafluidów, czyli 20 vial of mana fluid :)
@up
bobek to sobie mozesz na rodzicow wolac jesli ci pozwola...
@2x up
a co to jest bp mf ? ;p
lol 93 ek niewie co to bp mf :D powaga? XD
www.allegro.pl
jakbys umial czytac (+) i byl spostrzegawczy (-) to bys wiedzial, ze powiedzialem to ' a co to jest bp mf ? ' w sensie, ze to TYLKO 1 bp mf wiec bardzo malo.. a czemu mialbym nie wiedziec co to bp mf ? ;p
Always hunted
06-11-2006, 13:22
Twoja logika jest powalająca... nie wszyscy mają 90 crystal coinsów w depo :( ja np mam tylko 20 na swoim nowej postaci!
skad ty wiesz ile ja mam cashu w dp ? .. akurat mam tylko 8 crystali bo sobie cos kupilem o czym tobie nigdy by sie nie snilo, jutro bedzie troche mniej.. wez tu lepiej nie zagladaj bo tylko karmisz trolla ( tym postem tez karmie.. ;/ )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.