Pokaż pełną wersje : 24 elite,30 sorc pking (Hiberna)
http://members.lycos.co.uk/segnis/licipk.rec
Filmik krecil Lici, ale ja tez bralem w nim udzial ;).
Zapraszam do ogladania ^^
aliens000
26-08-2004, 14:49
Jeśli mam być szczery to dla mnie ten film to kompletne dno jak można być takim ...... i zabijać własnych rodaków ja bym sie wstydził umieścić taki filmik na forum X(.
Frank Parker
26-08-2004, 15:25
Tylko nie to !!
Bić polaków :/ Szwedów to co innego0 ale rodakow jak dla mnie dno !!!!
Jugo-ten_prawdziwy
27-08-2004, 06:41
Ja niemoge, jak tak mogłeś...na rodaka...o ja cie, gdyby to było na moim świecie ty byś jusz był historią :)
Właśnie sciąnołem i ogłądam. Kiepsko pk-ujecie, coś mi sie zdaje ze twój kumpel kręcił też drugi film o pk-owani, ale niezamieści go bo padł.
weee hamstwo... koles chcial ci pomóc pozyczyl line a ty sie tak odwdzieczasz... najgorszy film pk jaki widzialem...
Filmik jest przykładem typowego chamstwa i jedyne motto jakie z niego wypływa to:
POLAK POLAKOWI WILKIEM
Jak można robić komuś taką hamówę?? Dla mnie to jest nie pojęte.
Takich "polaczków" jak wy powinno się tępić, jak chwasty w ogródku. X(
Hamstwo!!X( Typki ci pomagały dając ci line a ty ich zabiłeśX(.
Ale z ciebie cham, mogłeś przynajmiej zabijać nie polaków lecz typków z innych krajów.
Tibia rulez!!
customer17
27-08-2004, 19:15
to bylo beznadziejne!! jak mozna bylo zabic tego kolesia co ze swampami wam dal line no normalnie szok macie u mnie - do reputacji!!
JJ Okocza
27-08-2004, 20:23
Nie no wiecie co. U nas w Nigeria to być nie do pomyślenia zabijać rodaka w tibia. Nie na serio głupio troszkie zrobiliście :/
to samo co wszyscy inni, koles jest dla was dobroduszny dając wam line, lub ropujac was a wy go zabijacie(chamstwo) a co do filmu jest beznadziejny. Nuda, slabiutki loot itd.:P:P:P masz ode mnie -
Druid Regis
27-08-2004, 21:06
Gram na Hibernie i moge się tylko podpisać pod tym co pisze reszta. Jeśli już chcecie pkowac to nie własnych rodaków i nie w taki chamski sposób... Ale te uwagi już nawet nie mają sensu looknijcie na statystyki ich postaci :)
Sir Segnis:
27.08.2004 12:53:44 CET Killed at Level 29 by Sunny Moonstalker
27.08.2004 12:43:55 CET Killed at Level 29 by Sunny Moonstalker
27.08.2004 12:33:19 CET Killed at Level 31 by Lifely Sorcerer
Licinium jak na razie ma więcej szczęścia ale nie ma się już po co logować :]
Ja ze swojej strony zrobiłem msg do kumpli z odpowiednim linkiem do tematu, zróbcie papa i wypierd**** z Hiberny a najlepiej z całej Tibii...
Daję również (-) z oczywistego powodu...
hmm, moze sie naraze na flejma :) ale w pewnym stopniu sie z wami nie zgadzam - owszem to ze zabili polakow to bylo straszne chamstwo, ale czemu chamstwo wieksze niz gdyby zabili Szwedow, Niemcow czy Gwadelupian? (BR pomijam swiadomie :) ) w tym cholernym pkowym rozumowaniu odebranie liny przed morderstwem jest dzialaniem pozytywnym - wprawdzie to jest juz kurestwo nieprzecietne ale czysto pragmatyznie recz biorac w ten sposob utrudniaja ofierze ucieczke czyli pomagaja sobie w pracy. Czyli czemu akurat ten topic spotkal sie z taka iloscia wyzwisk i nieco nieco spokojniejszych krytyk? Moze dlatego bo zabici byli polacy? Bo to mogliscie byc tez wy? Kiedy 103 lvl zabija 6 osob podoba sie wam bo zabici pozostaja anonimowi a gdy umiera 2 polakow zaczyna plyna rzeka krytyki. Pomyslcie o tym ze ci anonimowi zabici przez 103 lvla stracili jeszcze wiecej. Nie twierdze ze ten watek nie zasluguje na flame'a, ale jezeli juz zaczelismy to niech flame bedzie we wszystkich watkach pkersakich. Badzmy konsekwentni, OK?
aliens000
27-08-2004, 23:58
Hmm to jeszcze raz ja tak czytam te posty i prawie kazdy daje minus a koleś ma +1 przypominam że trzeba mieć napisane przynajmniej 10 postów. Zdagdzam sie z tobą Druid Regis i mam nadzieje że nidługo "poprawicie nieco tych ..... " a z tobą hez sie niezgadzam ale nie będe tego komentował.
@up alez ja bardzo prosze - skomentuj - bynajmniej nie napisalem tego posta by zostal on przemilczany - zdeydowanie mam na celu wywolanie jakiejs (oby tworczej) dyskusji na tenat naszego drobnego narodowego szowinizmu. (przepraszam za uogolnienie tych ktorzy maja prawo sie poczuc tym urazeni ale wiekszosci z nas to niestety dotyczy)
OMG !! Ale przeżywacie !! PKowanie to PKowanie. I JUŻ! Jak myslicie kto więcej straci 15 lvl czy taki przypadkowy (z tych 6 zabitych przez 106 lvl)? Obejżcie sobie ten filmik z pallkiem na 99 lvl - Mi tego knighta na 40~ bylo szkoda.
Podsumowujac:
Film nie był zły ale na przyszłość zabijcie jakiegoś sorca/druta na 30lv+.
Pawelek paladyn
28-08-2004, 02:51
Powiem tylko ze ty segnis juz ma Rooka za to ze zabijasz rodakow !! Az rzygac mi sie chce jak patrzalem jak zbaijacie polaka :/ Bys sie wstydzil takie cos pokazywac , Rooked ty i twoj kumpel !!
Nie no ku*wa mać :/ Koleś chętnie wam pomógł,dał wam tą ***aną line bo myślał że wam jest naprawde potrzebna a wy go poprostu za***aliście! Wy to jesteście gó*no nie polacy,mam nadzieje że was za to zrookują :/
Hmm El MAverick jest moim kumplem .....A twój głupi filmik potwierdził mi ,że masz hunt odemnie Yberiusa i innych...I jeszcze rozumiem pekować ,ale nie rodaków i JESZCZE MOJEGO KUMPLA!!!Odrazu ci daje (minusa do reputacji) za takie hamstwo...I jeszcze się śmiałem jak Yberius was Huntowal i odrazu wy uciekaliście jak bezbronne kurczaczki....
Hmm El MAverick jest moim kumplem .....A twój głupi filmik potwierdził mi ,że masz hunt odemnie Yberiusa i innych...I jeszcze rozumiem pekować ,ale nie rodaków i JESZCZE MOJEGO KUMPLA!!!Odrazu ci daje (minusa do reputacji) za takie hamstwo...I jeszcze się śmiałem jak Yberius was Huntowal i odrazu wy uciekaliście jak bezbronne kurczaczki....
I jeszcze rozumiem pekować ,ale nie rodaków i JESZCZE MOJEGO KUMPLA!!!Odrazu ci daje (minusa do reputacji) za takie hamstwo
Ech, rece mi opadaja - gdyby zabil Bulgara to czy to byloby mniejsze hamstwo? Ten Bulgar tez przeciez ma jakichs kolegow i znajomych prawda? Ale to jest moj kumpel wiec ja i koledzy pojedziemy do ciebie i tak cie ***** ze cie matka nie pozna ty *****. Tak? A poniewaz nie mozemy tego zrobic to wstawimy ci po minusie, ktore wprawdzie sluza do czego innego, ale fajnie jest ci jakos dokopac.
Owszem milo jest zabic pk'a, zabic znowu, zabic nastepnego dnia zeby skull nie wskoczyl a potem pozabijaja koledzy :) to jest zemsta w Tibii za zlo wyrzadzone w Tibii. Naprawde nie mam nic przeciwko rookowaniu pkow a wrecz jestem zdecydowanie za, ale to nie oznacza, ze kogos kto gral na sewerze PvP na ktorym pk'owanie jest DOZWOLONE po zabiciu kogos jest 'hunted' takze w rzeczywistosci.
I jeszcze się śmiałem jak Yberius was Huntowal i odrazu wy uciekaliście jak bezbronne kurczaczki....
A gdyby na ciebie polowal ktos z prawie 3 razy wiekszym lvl to bys poszedl mu dzielnie stawic czola?
PS off topic - czy byloby mozliwe dodanie emotki symbolizujacej totalne zalamanie? Jak czytam niektore posty to wydaja mi sie ze by byla bardzo potrzebna
Filmik słabo słabych ludzi zabijaliście i słaby loot.
Po prostu rozsmieszają mnie komentarze :
Osz ty zabiłeś polaka !! BIJ SZWEDOW!
PK to PK i nie patrzysz czy polak czy nie. Pozatym znam wielu szwedów i są wiele lepsi niż nasi "rodacy"
nie spodkałem jeszcze zadnego polaka ktory by zabil polaka bez powodu!! Ja bym na waszym miejscu nie zamieszczał tutaj linka do filmu. Zasługujecie na rooka i to podwojnego [ jak wyjda z rooka ( w co wątpie) to jeszcze raz rook :) ] ech pozdro
@ up - spotkales, spotkales tylko nawet o tym nie wiesz.
PS no chyba ze grasz na non PvP
Ech, rece mi opadaja - gdyby zabil Bulgara to czy to byloby mniejsze hamstwo? Ten Bulgar tez przeciez ma jakichs kolegow i znajomych prawda? Ale to jest moj kumpel wiec ja i koledzy pojedziemy do ciebie i tak cie ***** ze cie matka nie pozna ty *****. Tak? Takie samo chamstwo tylko wtedy niech Bułgarzy wspierają tego Bułgara, Polacy Polaka, a koledzy kolegów. Chamstwem jest to też, że po co pytali się od samego początku czy ofiara jest Polakiem. No i jeszcze line zabierać. Kręcę głową z boku na bok gdy takie coś oglądam.
Film mi się nie podobał ;/
Bofedojo
28-08-2004, 17:38
Film mi sie nie podobal!
Zabijacie Polakow, a potem mowicie ze Szwedzi sa od nas lepsi, bo sie jednocza?! Polak powinien pomagac Polakowi, tak jak Szwed Szwedowi! Gdzie patryiotyzm?! Do tworcy tematu i tego drugiego: Gratz deadow -.-.
re up, up: Nic nie mam do PKowania, a nie mowcie pozniej ze Polacy to cioty!!!
line zabrali po to aby nie mogl uciec - wredne lecz skuteczne
Ithelios
28-08-2004, 19:21
Pie.rdolnijcie się ****a w łeb.Dobrze,że zabrali line.Myślcie troche!!To był podstęp i bardzo dobrze,że nie spłoszyli ofiary.Myślicie,że jesteście za***iści bo potępiacie publicznie PK?!!!Zgraja ignoranckich n00bów-tak można was nazwać.
Swoją drogą film mi się nie podobał.Nie dlatego,że PKowaliście rodaków(Polak czy Szwed-wszystko jedno.Wybijcie sobie ze łbów ten po*******ony Tibijski "patriotyzm"!!).Film był dupny ze strony technicznej.Kiepskie PvP,kiepski loot,kiepskie fragi.To tyle.
@up. Brawo, brawo. Filmik denny z powodów slabego pvp itp. To jest typowy objaw segregacji rasowej. Spolecznosc Polski polega na tym samym co Spolczenosc Tibijska.
sir-wymiatacz
28-08-2004, 20:14
Film powinien być skasowany, pod zarzutem obrazy inteligencji rasy ludzkiej. Takiego nędznego pk-owania nie widzialem ani w grze ani na innych filmach. Jestem tylko za jednym...za zabijaniem polaków. Powód to noooby jakich mało tylko mali BR? mogą dorównać moim rodakom.
- gowno mnie obchodzi to ze ktos jest polakiem, zabijac noobow. Zabijając polaka masz 90% ze zabijasz nooba.
kubusiek
28-08-2004, 22:30
Wez przestan takiego hamstwa to ja nie widzialem !! Masz u mnie duzego minusa !! Jak bys byl na moim swiecie to bys mial rooka jak nic !!
Master Of Dragon
28-08-2004, 22:37
GRRRRRRRRRRRRRRRRR
Polak Polaka nie no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okropny film !!!!!
Bys sie wstydzil
Znam paru kolesi na Hibernie - masz rooka
Edit: Moze nie rooka ale deada napewno,nigdy nie rookowalem polakow
customer17
28-08-2004, 22:48
przestancie odpowiadac na ten film... wszyscy itak mowia to samo a predzej on spadnie na sam dol lub na 2 strone i wszyscy zapomnimy ;)
Lol. Dzieki za pozytywne ( i mniej pozytywne ) odpowiedzi.
Btw. czy wy jestescie nazistami ? Polakow nie mozna bic ale juz szwedow i br tak ? Kurde...
Co mnie to obchodzi ze to polak. Koncze z gra na Hibernie wiec bije kogo spotkam. Na pewno ktorys z was kiedys sPKowal jakiegos polaka, wiec ....
Ostanio ogladalem filmik z tym 99 lvl royal ktory PKowal. Naprawde zal mi bylo tego 4x knighta, ktory caly czas prosil o zycie, a ten pally go zabil. Knight stracil chyba z 200 k. Bardziej mi jest zal tego knighta niz smierci 100 polskich noobow. Dziwne ze w tamtym poscie tak nie nazekaliscie.
Odwalcie się od moich kolegów k??Ten pierwszy o imieniu lici to pożądny gościu był i w imię zasad trzaskaj red skulów został hunted;]
A ten 2 się nudzi i co??
Mi się podoba.
Eh..
Co do zabijania polakow i PKowania,to chyba normalne ze go zabili.
Gdy PKujesz nie pytasz sie ''Zabije cie jak nie jestem polakiem'' lub ''Nie zabije cie bo jestes polakiek''
Poprostu zabija sie wedlug wlasnych upodoban.
Trail im sie koles,postanowili ze go ubija,zabili.
Teraz placa za wlasna glupote,ale nie ma znaczenia kogo bijesz...
King Karol
29-08-2004, 13:08
Ten film jest poprostu beznadziejny.Macie u mie - reputacji !!!
Ludzie dajcie sobie na luz. Moja stara postać była Pkowana głównie przez polaków (zreszta nowa ma 1 deada też przez polaka). Osoby które zabili świadomie (chyba ) wybrały światy na których obowiązuje pvp, a jeżeli chcą to zmienic niech przeniosąsie na np. Secure. I nie traktujcie ich jak chamów bo zabijają swoich to przecież tylko GRA.
Low Level PK
31-08-2004, 18:00
O Kurde !! Jakie Z Was Chamy !!!!
Ja Gram Na Azurze I Gdybym Mial Wyzszy Lvl To Bym Waz Zrookowal (narazie Mam 9). A Widzialem Was Kilka Razy W Venore. Oni Graja Na Nowych Postaciach Na Azurze !!! Sir Segnis To Duke Segnis A Licinium To Licinius !!! Pomozcie Ich Zrookowac...
Zycze Wam Smierci !!!!!!!!!!
Areczek Psl
31-08-2004, 22:03
Jestesćie słabi i głupi ,po co ich zabijaliscie nie lubie takich ludzi h... wam w du...
Msr. Dragoon
01-09-2004, 00:20
teee no bez przesady!!! po pierwsze to byl POLAK po drugie mily byl, dal wam line... po trzecie jestescie TCHORZE!!!!!!!!!!!!! TCHORZE!!!!!!!!! uciekaliscie i chowaliscie sie hahahaha smieje sie z takich jak wy...
Jak bym byl GMem to juz byscie nie mieli tych postaci!!! macie szczescie ze nim niestety nie jestem...
teee no bez przesady!!! po pierwsze to byl POLAK po drugie mily byl, dal wam line... po trzecie jestescie TCHORZE!!!!!!!!!!!!! TCHORZE!!!!!!!!! uciekaliscie i chowaliscie sie hahahaha smieje sie z takich jak wy...
Jak bym byl GMem to juz byscie nie mieli tych postaci!!! macie szczescie ze nim niestety nie jestem...
Lol. A ty bys sie nie chowal, gdyby cie gonily 70 lvle ? Nie wierze.
CHAMY I ŻYDY? wybaczcie jam sie na rodakach poznałem . dobrze ze bili.
OMG, ten watek sie juz zbyt rozwinal - wpisuje sie zeby zlozyc doniesienie na tego posta zeby w koncu jakis Mod to zamknal.
Edit - well, czyli nie mozna raportowac wlasnych postow - wykasujcie tego posta, ok?
Mati Crusher
01-09-2004, 14:16
mowice zeby nie zabijac polakow i ze polacy to nie n00by ale jak lori zrobil serie wycieczek to kazdy mowil git spoko sski itp itd( niewylaczajac mnie) a jak kolesie zrobili skromne pkowania na polakow to od razu rep - denny filmik debile zwas macie deda rooga hacka faka itd
i zacytoje tutaj segnisa "czy wy jestescie faszystami???" bo chyba tak kazdy mowi ze brazile to debile a jakos nikt ich nie pkoje slyszalem o brazilu ktory nie umie slowa po polsku i ma 188lvl i kto mu powie ze n00b jest bo brazil z niego??? no kto???
Lord Mareeck
01-09-2004, 17:46
Ithelios ma racje ze dobrze zrobil zabierajac line ale polaka zabic??Toz to hanba jak mogles segniz Brazilyjczyków zabijaj szwedów i mexykaninów ale nie polaków CH*****Y Głąbie jak sie poprawisz zabij szweda in daj filmika.....
Szwedy-oi,oi,oi,oi,oi, wk******ą mnie tym oi zabijciie tych ch*******h szwedów bo wam do d**Y powlazą
Wiecie co, jak tak można, na moim byłym servie i to jeszcze polaków. Wiem, że się powtarzam, ale zabiliście mojego znajomego, normalnie hańba. Tam widziałam, że wielu pisało, szwedów to można zabijać, i ja jestem za zabijaniem ich, ale tylko jak huntuja za nic!! (odstęp od temetu ale sorry)
Wogóle zawiodłam się.... :(
OTOŻ JA GRAM NA HIBERII, I OBIECUJĘ WAM ŻE WY JESTEŚCIE NA MOJEJ KILL LIŚCIE (CI CO FILM KRĘCILI). MOŻE MAM MAŁY LVL (17, 27MLVL), ALE TAKIE ŚCIERWO JAK WY TO UBIJE. A NAWET JAK NIE, TO ZA 5 ZŁ JEDEN Z MOICH RL QMPLI WAS PK. NIENAWIDZE PK KTÓRZY POLAKÓW ZABIJAJĄ, WIĘC UWAŻAJCIE NA ROBIN HOODKA...
@ re co do uciekania
Mnie już goniły nie raz h-lvl, ale nigdy nie uciekałem jak tchurz.
Zawsze gadałem z nimi i jakoś to pomagało... a nawet gdyby nie to nie bał bym się zginać, bo jestem zdania że jak zawiniłem to muszę zapłacić... Jak ktoś mnie straszy może mieć lipę, bo, owszem, mam mocnych kumpli, ale nie strasze nimi nikogo. Teraz jest 1 raz - jak nie ja to kumple was zabiją - GNOJE.
PS.
Jak zgine to zabójca ma problem... Niejeden się już przekonał otym...
Lord Mareeck
01-09-2004, 19:39
Swieta racja
Haha właśnie jak oglądałem ten film to aż mi się płakać chciało więc powiem że wstydzę się takich polaków!
GoodBye
Do tych wszystkich co mowia: "Masz rooka... Moji kumple cie zabija..". Nie rozumiecie ze ja juz koncze z gra na hibernie ? Juz pewnie nawet nie wejde na ta postac, wiec darujcie se takie komentarze. Mi umieranie ta postacia sprawia przyjemnosc...
Btw. Wejdzcie tutaj: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?p=115453#post115453
Tutaj Polak tez kilka Polakow zabil, i to wiecej niz ja. Zobaczymy czy beda takie same komentarzu jak u mnie.
Bye bye xD
OTOŻ JA GRAM NA HIBERII, I OBIECUJĘ WAM ŻE WY JESTEŚCIE NA MOJEJ KILL LIŚCIE (CI CO FILM KRĘCILI). MOŻE MAM MAŁY LVL (17, 27MLVL), ALE TAKIE ŚCIERWO JAK WY TO UBIJE. A NAWET JAK NIE, TO ZA 5 ZŁ JEDEN Z MOICH RL QMPLI WAS PK. NIENAWIDZE PK KTÓRZY POLAKÓW ZABIJAJĄ, WIĘC UWAŻAJCIE NA ROBIN HOODKA...
@ re co do uciekania
Mnie już goniły nie raz h-lvl, ale nigdy nie uciekałem jak tchurz.
Zawsze gadałem z nimi i jakoś to pomagało... a nawet gdyby nie to nie bał bym się zginać, bo jestem zdania że jak zawiniłem to muszę zapłacić... Jak ktoś mnie straszy może mieć lipę, bo, owszem, mam mocnych kumpli, ale nie strasze nimi nikogo. Teraz jest 1 raz - jak nie ja to kumple was zabiją - GNOJE.
PS.
Jak zgine to zabójca ma problem... Niejeden się już przekonał otym...
Oj człowieku bredzisz nawet komentować się nie chce ...pewnie twój najwyższy lvl to 25 lub coś a że nie sam lvl świadczy o wiedzy to ta wypowiedź też jest denna.
[QUOTE=Irux]Hamstwo!!X( Typki ci pomagały dając ci line a ty ich zabiłeśX(.
Ale z ciebie cham, mogłeś przynajmiej zabijać nie polaków lecz typków z innych krajów.
_______
on ma racje, jak mozna zabijac rodaków, a jak czułbyś sie ty jakby cie polak zabił?? było ZAbijac szwedów albo innych, ale nie Polaków!!!!!!!!!!!! hamstwo
pewnie twój najwyższy lvl to 25
Masz racje, mo najwyższy lvl to właśnie 17, nie ukrywam tego, ale gdy to pisałem to byłem wqrzony. I dalej popieram moja opinię, że jak się zaloguje segnis lub lici to ich będę atakował. Bo co to za przyjemność zabić polaka ZA NIC. Nie mam nic przeciwko zabiciu polaka pk. Ale taki miss click czy nawet brak jego... El Mavericka znam z widzenia. Widziałem go w Venore i w Ab chyba. I jest mi przykro że zginął. Nie wiem czy mu oddali rzeczy, ale gdyby to zrobili to zapominam o sprawie. W końcu i tak już tu nie grają.Znam z rotów czesia paladyna. To dobry koleś i też mógł paść ich ofiarą... :( To jest smutne że polak tak polakowi zrobił...
Wlasnie - po co mi mozg skoro mam dres...
MOZECIE W KONCU PRZESTAC ZAPOWIADAC DEADY, OSKARZAC, BLUZGAC I ZAMIAST TEGO POZWOLIC SPASC WATKOWI NA DRUGA STRONE????
Sorcers of titania
02-09-2004, 21:49
WszechStronny powinien Cię zjechać takie coś jest prawdziwym przykładem nie zgrania się Polaków ... Dlatego przegrywamy różne bitwy .. Polak polaka hahahah NOOB !!
[QUOTE=Irux]Hamstwo!!X( Typki ci pomagały dając ci line a ty ich zabiłeśX(.
_______
on ma racje, jak mozna zabijac rodaków, a jak czułbyś sie ty jakby cie polak zabił?? było ZAbijac szwedów albo innych, ale nie Polaków!!!!!!!!!!!! hamstwo
Omg.. Wiele razy padlem ofiara PK i gdy umieralem troche mnie to martwilo, ale jak umieram nie patrze na to czy koles jest Polakiem, Szwedem czy Marsjaninem... To jest tylko gra, a umieranie jest czescia gry. Jak teraz wszyscy placzecie ze umieracie od polaka to idzcie na Non Pvp. Tam gra duzo polakow, napewno was ktorys okradnie i wtedy bedziecie sie wsciekac i krzyczec "POLAK POLAKOWI ???!". Co za roznica czy polak czy niemiec ?
Prosze o zamkniecie tego tematu, poniewaz wszystkie posty sa takie same i wystarczy przeczytac 2 i 3 post i wiadomo co bedzie w reszcie.
cYa
Masz racje, mo najwyższy lvl to właśnie 17, nie ukrywam tego, ale gdy to pisałem to byłem wqrzony. I dalej popieram moja opinię, że jak się zaloguje segnis lub lici to ich będę atakował. Bo co to za przyjemność zabić polaka ZA NIC. Nie mam nic przeciwko zabiciu polaka pk. Ale taki miss click czy nawet brak jego... El Mavericka znam z widzenia. Widziałem go w Venore i w Ab chyba. I jest mi przykro że zginął. Nie wiem czy mu oddali rzeczy, ale gdyby to zrobili to zapominam o sprawie. W końcu i tak już tu nie grają.Znam z rotów czesia paladyna. To dobry koleś i też mógł paść ich ofiarą... :( To jest smutne że polak tak polakowi zrobił...
Każdego szkoda polak polakowi jeszcze gorsze rzeczy robi
@Sorcers of titania-wszechstronny go zjedzie bo nie jest rasistą i nie zabija br chyba byłby debilem/rasistą??nvm .Dobra załóżmy że zabijać się nie będziemy a co z złodziejami ja bym raczej od nich zaczął...:PTwoje IQ pewnie też nie duże bo wypowiedź twoja to nobowska wypowiedź
@do niektórych:
Dlaczego kochacie filmiki ssy od itheliosa jak zabija polaków czasem??
Przecierz on polaka bije na niegooooooooooooo
Widzę, że tutaj całkiem ciekawa dyskusja się wywiązała. Nie zabijać Polaków ?? Niby dlaczego ?? Nie gram na świecie PvP gdyż gram na Securze, ale wiem jedno - wiele Polaków to złodzieje, lurerzy, traperzy, looterzy itd. Oczywiście nie wszyscy lecz co waszym zdaniem powinien robić PK zanim kogoś zabije ?? Może przeprowadzić sondę z ofiara aby sprawdzić czy to dupek czy dobry gracz ?? Tak samo znam wielu graczy innych narodowości, którzy są świetnymi graczami, pomagającymi gdy tylko mogą i starającymi się żyć ze wszystkimi w zgodzie .. oni zasługują bardziej na śmierć z ręki PK niż np. Polak looter, tylko dlatego, że są innej narodowości ? Z drugiej strony wypowiedzi, że nie istnieje coś takiego jak patriotyzm w Tibii jest błędne .. jestem w polskiej gildii na Securze i uważam, że jest z nas zgrana ekipa gotowa pomagać sobie gdy zajdzie taka potrzeba. Moim zdaniem i jedni i drudzy mają trochę racji .. Wszyscy, którym tak bardzo się nie podobało to co zrobili na tym filmiku niech teraz udowodnią, że Polacy potrafią się zjednoczyć i niech ich zrookują zamiast wyzywać ich na forum .. łatwo na forum wyzywać i grozić .. udowodnijcie, że stać was na coś więcej (i nagrajcie to i wrzućcie na forum .. z chęcią zobacze ;))
Pozdrawiam
PeBe
Nie powiem, fajnie mieć temat z 3 stronami przezwisk, ale do mnie ci jeszcze troche brakuje (miałem 5 stron przezwisk :P). A specjalnie dla forumowych "patriotów" zrobie filmy z zabijaniem samych polaków moimi nub charami, i zobaczymy ile wtedy będzie stron ;).
Youri plx no... Ja chce pobic rekord... LUDZIE, tego nie bylo w filmiku ale zabilem jeszce 3 polakow !!!! xDDDD
Mati Crusher
03-09-2004, 19:17
polak, brazil, szwed, marsjanin sd na wszystkich tak samo dziala wiec po co sie klucic???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.