Pokaż pełną wersje : Furora War - 133EK and 158RP OWNED
Torn Saximercus
05-11-2006, 18:14
Witam , filmiki z Tibicams
Pasterz the Axemaster dead :evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13692
Yubov dead
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13667
Widać Vision bierze sie do roboty ;)
Enjoy :p
ZOstawcie pasterzzaaaaa HSUAHsuahsua xD
Devil Spocony
05-11-2006, 18:51
Furora coraz bardziej mnie zaskakuje :p :p
Plx filmik z taifunem X( X( :confused:
AlortDeath_17
05-11-2006, 21:33
very nice film :] Furora rox :D ten z Pasterzem :S of curse :)
Stefan Wichura
05-11-2006, 23:03
ciekawe kiedy taifun zacznie komus pomagac : ) bedzie wtedy fajnie haha :D
Heh niezle tylko ja jus niewiem po czyjej stronie jest imagram mój qmpel mowi ze imagram z nim sie qmpluje a w wojnie jest w druzynie pasterza
Nie odpowiadajcie na moją odpowiedz bo ja sam niewiem co w niej napisalem:D :p
Heh niezle tylko ja jus niewiem po czyjej stronie jest imagram mój qmpel mowi ze imagram z nim sie qmpluje a w wojnie jest w druzynie pasterza
Imargam formalnie jest neutralny ,ale kibicuje Vision bo w niej jest Katrila(rl imargama) ,a pozatym Ima hunci Pasterza.Co do Taifuna.Być moze pomoże Aberratio.(Dlaczego nie pytać)B) .Wszystko niedługo sie roztrzygnie.Zobaczymy ale bendzie ciekawie
14:30 Nordmark Oblivion [118]: 17:50 You lose 5 hitpoints due to an attack by Nordmark Oblivion.
14:30 Nordmark Oblivion [118]: LOl
n/c
Nom racja gdy Taif się dołączy będzie co oglądać ^^
Imargam formalnie jest neutralny ,ale kibicuje Vision bo w niej jest Katrila(rl imargama) ,a pozatym Ima hunci Pasterza.Co do Taifuna.Być moze pomoże Aberratio.(Dlaczego nie pytać)B) .Wszystko niedługo sie roztrzygnie.Zobaczymy ale bendzie ciekawie
Masz jakieś szersze informajce na ten temat ;) ??
15:17 Barles Karste [129]: kto tak drze sie? xD
pasterz padł od pierwszego lipnego combo, a yubov chyba ze strachu pomyliles hotkeysy :D
pastuch co tak cienko lahahah ... zal.pl xDD
z sun ci tak ladnie szlo a teraz? ;>)
pfff... ;p
CIENKO !!! XDD
Greetings
jak się Taifun do kogoś przyłączy to będzieźle, bo z nim pewnie czipsu może kris itp., a wtedy wiadomo ze po vision zreszta z samym taifuinem juz by byla ogromna roznica ognia
matekk fst bolt
06-11-2006, 19:45
gralem na furorze i troche znam tam sytuacje moczykij dobry kolega ktory zna z rl 2 ownerow taifuna nielize mu dupy jak polowa h lvli
najwieksze lizodupy taifuna
:Imargam
:James Caros
:Magrami
: (kiedys bardzo dawno nackers ) ktory odpadl z serva tak samo jak polowa ludzi ktora scigala taifuna w expie min.
:Mestor Rhu
: draverik
: Pasterz the axemaster (przez jakis czas niegral)
:Conrad Ma'fer
: Dronne
nieznam wiecej byc moze nniepamietam
zdanie dla tych ktorzy mowia ze zazdroszcze taifunow lvl i nielize mu pupeczki :)
SRAM NA TAIFUNA I JEGO PLEBOWATYCH PSOW :) NIEZAZDROSZCZE MU TEGO 290 ZASHAREROWANEGO LVLA
IridiaCarlinPk
06-11-2006, 19:46
wiem, ze to trudne ale tajfun w podziemiach molts/desert itp za duzo nie pokaze bo jak strapuja tajfuna to 1 dobre combo i tyle tajfuna widzieli....
ale za to na open battle ue 1000+ i sd 450+ sie baaardzo przydaja no i bursty nawet po 200 beda wlazic xD
wiem, ze to trudne ale tajfun w podziemiach molts/desert itp za duzo nie pokaze bo jak strapuja tajfuna to 1 dobre combo i tyle tajfuna widzieli....
ale za to na open battle ue 1000+ i sd 450+ sie baaardzo przydaja no i bursty nawet po 200 beda wlazic xD
sd za 600+. a taifuna i tak nie łatwo zabic, bo ma on 8k many i zycia tyle co 100ek
Yreneush
06-11-2006, 19:57
A w trapie już nie moze tego sd i ue? :balwanek:
w ogóle żeby trapnąć trzeba najpierw dogonić...
Jucha Furora
06-11-2006, 20:05
Taifun to jeb*** skurw**** bo jak sie sharuje i to jeszcze na wojnie niby neutral a bije z vision czemu?! bo magrami czy jakos tak kupil chara starry kris bycmoze i bardzo stary nackers bo sie na rl znaja i taifun pomaga neutral to neutral taifun spie**alaj!od vision HAIL VISION!X(
nie płacz, taifun nikomu nie pomaga
Taifun to jeb*** skurw**** bo jak sie sharuje i to jeszcze na wojnie niby neutral a bije z vision czemu?! bo magrami czy jakos tak kupil chara starry kris bycmoze i bardzo stary nackers bo sie na rl znaja i taifun pomaga neutral to neutral taifun spie**alaj!od vision HAIL VISION!X(
Szkoda mu swoich lvlow XD
krzysiek21bn
07-11-2006, 19:37
po 1 taifun teraz jest nie do zabicia (ew. lag, kick itakie sprawy)
bo bije z sd 500+ bije z ue 1000+ bije z visa 300 + (w czlowieka).
po 2 taifun pomagal w wojnie (bil anabolla) jest to na fimie open battle kolo venore- desert.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.