Pokaż pełną wersje : Przewodnik po ghostlandzie
]v[ichal
26-08-2004, 14:22
http://republika.pl/michal_lelavafu/glmovie.rec
Moj pierwszy film nagrany za pomysłem Pipu.Wybaczcie ze taki dlugi ale to nasz debiut.Kolejne filmy beda leprze.
Coment plx!
pozdrawiam
Przepraszamy za taki długi filmik ale jak wspomiał Michal to nasz debiut.Chciałem stwożyć taki przewodnik z myślą o tych slabszych ode mnie.
Następna filmiki beda lepsze .
PiPu
calkiem fajny poradnik zastanawialem sie wlasnie czy by nie isc swoja postacia poexpic do gh a tu patrze poradnik o gh
Teraz wiem gdzie tam isc ;)
+ do repki za zaciekawienie i taki zbieg okolicznosci ;)
Jak dla mnie to filmik słaby.
Mnie bardziej interesują respy tych dsów co się boicie.
Bo na ghule to nie problem dojść, jeśli możecie to na następnym filmiku resp dsków, :confused:
filmik taki sobie mogliście sie bardziej postarać ;) ale ciekawsze są ds-y niż te scorpy i skielety ;) pozdro
Warloczek
26-08-2004, 23:12
Michał gratuluje debiutu.
Nie chce mi się ściągać filmu, bo miałem formata nawet tibiCAM nie mam.
Takiego przewodnika nie potrzebuje bo ty sam mnie oprowadziłeś.
Thx za tamto wycieczke.
pozdro.
Klucha Ziom
27-08-2004, 01:00
filmik taki sobie mogliście sie bardziej postarać ;) ale ciekawsze są ds-y niż te scorpy i skielety ;) pozdro
Może I są ciekawsze Ds-y dla wyższych leveli ale dla dla niedoświadczonych graczy może sie przydać :] Mi sie przydało i za to THX! Pozdro ziom B)
Chłopaki a lidera to sie nie zabralo?? Zwiedzilibście wiecej, durzo wiecej ze mna... ;(
Czarniawy
27-08-2004, 16:20
Jakbyście potrzebowali blokera do next filmiku np.: na dragach pod venore, poh lub of dajcie znac chetnie sie przejde:D
kierki11
27-08-2004, 19:01
Tego szukalem!!!!
Wiem co jest w ,,Niektorych" dziurach ale napewno ten poradnik sie przyda.
Zaraz zabiore sie do ogladania, a pozniej zdam recenzje ;)
Powiem tak:
te dziury juz widzialem i nic nowego nie zobaczylem poza dziura ze scorpami,ale jak na 1 filmik to niezle ci wyszedl razem z narracja ;)
POZDRO
]v[ichal
27-08-2004, 20:52
@zbkow
Nie bylo Cie online ^^ pozdro
Artemis Do'Urden
29-08-2004, 15:07
co do filmiku nie mam zastrzezen i sadze ze jak na swoj pierwszy debiut byl on super!! :) wiec z tego co ja wiem z ghoustlandu to ponizej gsow sa stalkery tak jak wspomilnaliscie jeszcze ghousty a juz na najnizszych poziomach sa nawet warlocki i stone golemy :] -wiem to poniewasz ogladalem dzis banshee quest i jest on bardzo trudny nie radze nizej schodzic!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.