zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kinomaniacy.

Jade
05-11-2006, 19:40
Chciałabym poruszyć temat, który niegdyś juz powstał, ale nie przyciągnął większego zainteresowania.

Nie myślicie, że grupę należałoby jakoś wskrzesić? Doczytałam się, że Wieszok czekał (o ile nadal nie czeka ) na przyjęcie do grupy rok. To już chyba leciutka przesada. Zapewne dużo ludu z was, nie chciałoby aby grupa była skasowana.
Może Drom powinien wyznaczyć nowych liderów grupy, skoro sam się tym nie zajmuje? Jakie jest wasze zdanie?

PS: > http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60978&highlight=Kinomaniacy

slawekmag
05-11-2006, 20:04
Moje podanie też tam leeeeeeeeeży! Zlikwidować tą grupę!

Vanhelsen
05-11-2006, 20:35
czekał czekał i czeka nadal...
Bo ponoć grupa i tak jest martwa więc po cholerę ją reaktywować...
Tyle, że znalazło by się parę łepków którzy może by ją wyciągneli z bagna, albo przynajmiej prubowali, tak jak jest parę osób chcących przywrócić świetność MTA

Zillek Edonek
05-11-2006, 20:43
Taa, moje zgłoszenie stoi tam prawie rok... tzn z 10 miesięcy...

Ashlon
05-11-2006, 21:41
Grupa jest/byla fajna, owszem. Vanessy nie ma, wiec nie ma kto przyjmowac. Porzadek mial zrobic Drom (bo przeciez Vanessa = Drom), ale wyszlo to, co wyszlo. Ostatni post zostal napisany 18-09-2006, 19:18. Wiele osob probowalo reaktywowac grupe (Hoomik, Gimlos, Matek, Magus, Oxy, sam costam skrobalem), jednak aby grupa dzialala preznie, musialoby naprawde wiele osob w niej siedziec. I tu kolo sie zamyka ;)

Zillek Edonek
05-11-2006, 21:49
Tak, szkoda , że nie mamy większej ilości miłośników kina , ale na pewno jest na tym forum ze 30 + osób , które chętnie by ją reaktywowali...

Straznik Monopolowego
05-11-2006, 21:50
Jak dalem podanie do FE to odrazu odrzucili (:<) a tutaj czekam juz z 1 miesciac :/

Walekifa
05-11-2006, 23:32
Moje też trzymało się wiele miechów.Ale potem zniknęło.

A tak poza tym,to myślę że znalazło by się bardzo liczne grono użytkowników,chcących do tej grupy dołączyć.