Pokaż pełną wersje : Piwko z Dragonami
michalbiel
05-11-2006, 22:21
to moj pierwszy fake bedzie wiecej http://img56.imageshack.us/img56/9718/1scena1fakebe2.th.png (http://img56.imageshack.us/my.php?image=1scena1fakebe2.png)
http://img248.imageshack.us/img248/5600/2scenafakejm9.th.png (http://img248.imageshack.us/my.php?image=2scenafakejm9.png)
http://img59.imageshack.us/img59/279/3scena1fakexx9.th.png (http://img59.imageshack.us/my.php?image=3scena1fakexx9.png)
ocencie prosze
Rooker666
05-11-2006, 22:29
Powiem tyle fake jest beznadziejny ale ja tez takie fakei robiłem na początku poćwicz troche.i nie przejmuj się złymi opiniami innych użytkowników ponieważ oni nie decydują o wyglądzie i przebiegu twojego fakea tylko ty o nim decydujesz.Pozdrawiam
Słabe a pozatym tzeba wlanczac screeny.
1. MAŁO
2 Miniaturki zamiast normalnych zdjęć
3 Widzę, że lubisz purpurowy kolor, ale nie nadużywaj go w fake'ach, OK?
4 Mieszasz rzeczywistość z fabułą fake story
5 Wykonanie nienajlepsze
Raczej nic dobrego tego nie wyjdzie, chyba że się MOCNO przyłożysz do pracy ;)
Fake cienki ale rob dalej. Trening czyni mistrza... rob jak najwiecej i duzo czasu na to powiec... nim wiencej pomyslisz tym lepiej zrobisz... narazie 3/10 na zachete... rob dalej...
I co zrobisz kontynuację, bo jak na razie to nie widze możliwości. Jeśli nie, to tylko forum zaśmiecasz!
@downdown: W takim razie skasować! O razu!
Koper of Drawno
06-11-2006, 14:39
Hmmm jest taki temat "Nasze pierwsze fake"...
Latox Veroxa
06-11-2006, 16:30
Nie kapujecie?? To już koniec tego fake'a patrzcie na tytuł i sceny. Za fake'a dam autorowi 7/10
Ten fake jest boski! Dzięki niemu znacznie mi się poprawił humor! ;)
"Gimli ded a smoki pijane" - jak dla mnie zdanie roku!
Ten fake jest boski! Dzięki niemu znacznie mi się poprawił humor! ;)
"Gimli ded a smoki pijane" - jak dla mnie zdanie roku!
Czyli maj masta (ty jesteś prawie jak Sejtan) stracił resztki rozumu (resztki to dobre słowo)... Usiahahahahahahhaha! W takim razie powiem że super fake i brak mi słów! Nigdy nie widziałem lepszego!
@Topic
Ło szo hoci?
Harry_Piasek
06-11-2006, 21:30
@up
Jesli dooprze to kumam (a to sie rzadko zdarza) to chodiz tu o to, ze smoki chciały się upić, ale ten krasnoludek nie chciał im dać za darmo to go zabiły :P Dosc proste, ale moze smieszne? 8o
No tyle to i ja załapałem, ale czy w tym jest głębszy sens? Ja nie widze żadnego ;[
Kurde, nie spamować, ten temat ma być skasowany albo spaść na 80 stronę...
michalbiel
07-11-2006, 14:30
Dzięki za szczere wypowiedzi takie chciałem usłyszeć i niedługo zrobie następny zapewne lepszy bo narazie to taka próba była z zamieszczeniem w necie itp
NOWY?! Człowieku, fake genialny w swej prostocie, a Ty chcesz robić nowy?
michalbiel
07-11-2006, 16:50
a co mam zrobić kontynuacje ?? pokazanie smokow pijanych ktore przez przypadek wskoczyly do lawy bo myslaly ze to woda i chcialy sie wykąpać :D i ded ?? :D
Nadrill! Nieeeeee!!! Doktorze Tracimy Go!!!!
@down: Kto uratuje mistrza Nadrilla! Szybko! Ktokolwiek!
Nadrill! Nieeeeee!!! Doktorze Tracimy Go!!!!
Na niego nie działa reanimacja (jest tak zuy, że na niego to nie działa, ale oddycha jak inni)! Trzeba zrobić sztuczne oddychanie! Kto się odważy? Musimy chyba iść z nim do dżungli, bo wątpie żeby po tym ktokolwiek się na to odważył (oprócz małp).
Always hunted
11-11-2006, 12:57
Na niego nie działa reanimacja (jest tak zuy, że na niego to nie działa, ale oddycha jak inni)! Trzeba zrobić sztuczne oddychanie! Kto się odważy? Musimy chyba iść z nim do dżungli, bo wątpie żeby po tym ktokolwiek się na to odważył (oprócz małp).
Wyobraź sobie małpę(albo takiego goryla!) robiącą sztuczne oddychanie Nadrillowi.... omg
fake:
kiepski, ale "Gimli ded a smoki pijane" to rzeczywiście dobry tekst :P
Wyobraź sobie małpę(albo takiego goryla!) robiącą sztuczne oddychanie Nadrillowi.... omg
fake:
kiepski, ale "Gimli ded a smoki pijane" to rzeczywiście dobry tekst :P
Kolejny zarażony... Trzeba was przemieścić na bezludną wyspę i tam zostawić :/
Usiehusie, chcesz Nadrilla na bezludną wyspę, do pani Niny, wysłać? Tego dzidka można, ale miszcza pasków chyba nie...
Hmmmm... Dobry pomysł, wszystkich fake'owców wysłać tam!
Najlepiej zrobić im jeszcze ograniczenie - nie ma next party, nie ma posta :D
Albo nawet tego obrzydliwego Miszę.
Goryla byłem sobie w stanie wyobrazić, ale Miszy już nie o.0
Goryla byłem sobie w stanie wyobrazić, ale Miszy już nie o.0
On jest całkiem podobny do goryla.
Ludzie, fake jest zajebisty! Normalnie czemu go wcześniej nie widziałem?!
BTW. To jest OTS :D
Mój 'goryl' to Misza, jest na każde usługi i najbardziej dziwne zachcianki.
A wysłanie szejkowców na wyspę tylko zmniejszy poparcie koalicji.
Poza tym, macie ciekawe pomysły dotyczące zniszczenia Wielkiego Nada, hm.
Co do fake... rób szybko lepszy, bo Mino Fake zaraz Cię przebije z podpisu.
BTW. To jest OTS :D
Gdzie tam, normalnie prawdziwa Tibia!
zawalisty fake naucZ mnie tak!! plis 100/10 ofc
Marcin24
11-11-2006, 18:34
To jest takie głupie że aż śmieszne :D
Ale nie martw się, (sam się dziwie) widziałem gorsze :blazen:
Nadrill ma rację !!! Spójrzcie na ten fake od innej strony, a ujrzycie piękno w tej prostocie !!! On jest perfekcyjnie wklejony i ma elementy humorystyczne... ;>
Dla niekumatych : I ja i Nadrill po prostu stosujemy ironię
@edit@down
Mówisz masz !
Tja, to wklej se link do podpisu...
Rozumiem co pokazuje avatar Nadrilla... Jego wyróżnianie się (pod względem wyglądu i nie tylko) od reszty...
lord orzech
11-11-2006, 22:18
łahuahauahuahahuahahuahauhaauahaua
leze i kwicze xD rozwalil mnie twoj fejk i pocczucie "chumoru"
Gimli ded a dragony pijane-> omg whats was that xD
Onionhawk
12-11-2006, 00:38
Rob w tym temacie ta twoja kontynuacje, z dragami co wskakuja do lawy bo mysla ze to woda
<Prawie jak POWAGA>
no to do dziela ;>
@up
A od kiedy dragi lubią wode ;>
@topic
Extra fake, rób tak dalej a wszyscy dadzą jego link do swojego podpisu ;)
Najwspanialsza praca jaką w życiu widziałem. Jestem wzruszony.
Nie wono urzywać wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w srodku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v".
Mam dylemat moralny czy cie raportnąć :D
Ilus Thor
12-11-2006, 12:04
mhm, to jest na zasadzie: Siedzą dwa gołębie na dachu. Jeden grucha, drugi jabłko. Albo: Czym się różni kominiarz od pralki? Kominiarz jest czarny!
Z obydwu tych dowcipów się śmiałem co nie miara, tak samo jak z tego tekstu. Proste jest ok, a kurve nie :).
Harry_Piasek
12-11-2006, 12:16
No i po zo ten spam?
@Ameriov: Pligxs, nie reportuj, będe grzeczny już!
@down: Dziękować!
Nie raportne bo prawde napisałeś ;)
@topic: Ey ja kcem nekst part plix!
nie no poważnie fajne ta prostota jest najfajniejsza i humor
rob kontynuacje ztym ze wpadl do wody tylko zeby smoki nie umarly plx pxlxplxpxlpxl
Gimli ded a smoki pijane... Rządzisz!!! :D
+ "Gimli ded a smoki pijane"
+ humor
- wszystko!!!
Rob kontynuacje!!! Ja chce się śmiać!!!
2/10 + 3/10(humor) = (Argh... Ta wyższa matematyka :P) 5/10(1/2)
Harry_Piasek
14-11-2006, 07:55
A no tak... Czy państwo szanowni (szanowni?) mogliby przestać robić offtopicu w tym skromnym fake'u? Z góry dziękować...
*chowa twarz w rekach* Nie bijcie w twarz! TYLKO NIE W TWARZ!!
@down
Oh, mój drogi hlepku xD MI też się to nei podoba -,- załóżmy fanclub :P
WSZYSTKIM SIĘ TO PODOBA! Czemu nie mi?
BeNcHaKeR
14-11-2006, 16:22
a mi sie nawet podoba \,,/ {;,,,,;} \,,/
kiedy next party? ;>
fast next part !!!1111oenoen
Gimmi nekst part plax. Dai mię do fejka!!!!1111oneoneoneoneununununrazrazrazeinzeinz
Lagon Night
20-11-2006, 18:08
@Ameriov: Pligxs, nie reportuj, będe grzeczny już!
@down: Dziękować!
Może zrobię to za niego...
Topic@
Genialny w swojej prostocie
Sposób na Nadrila(jeśli jeszcze się nie wyleczył)
Wcisnąć mu to co ma na środku głowy(w sygnaturze), ewentualnie nos
Down@
Może to nie na pewno. A że warna dostałeś to trudno.
@up: Będziesz taką świnią? Warna już dostałem...
Obscenity
21-11-2006, 16:06
ten fake mozna porownac z szanownym panem Kononowiczem :)
a zdanie "gimli ded a smoki pijane" jest jak odjechany sweterek pana Kononowicza :)
@up
Masz coś do Kononowicza??
@topic
Rzeczywiście ten fake jest jak jego sweter!
-=DanieL=-
28-11-2006, 18:53
Nie doceniacie inteligencji, ukrytego przesłąnia oraz geniuszu autora tematu! Ten
fake'i można zinterpretować do polskiej młodzierzy. Pomyślcie sobie, że taki dziadek sprzedaje własnoręcznie wystrugane zabawki na straganie, cieszy się popularnością i podchodzi 2 dresiarzy którzy go zabijają i zabierają mu dobytek dla celów prywatnych. Czyż ten fake'i nie uderza w ten sposób w wasze oczy? Czyż nie kręcą wam się łzy współczesnej świadomości z tego co się dzieje w polsce w oczach mentalnych rozważań każdego z nas? Zastanówcie się nad tym... . Osobiście składam pokłon autorowi... .
Ktoś nie zaczai ironii to go zabije xd
<<<Kiemi>>>
28-11-2006, 19:25
1. Male obrazki
2. Nudne
3. Slabiutka Fabula.
4. Nie rob dalej.
Zecze milego dnia B)
z tego fake'a autentycznie smialem sie przez okolo 5 minut hahaha, a zdanie "gilmli ded a smoki pijane : D" wedlug mnie przejdzie do historii tak jak knajt z tvnu ;d
Rajciu! I od 57 postów cały czas tutaj o jednym odcinku? NO normalnie niezły spammik nie ma co xD
@topic
Jak już na początku powiedział Nadrill
„Gmili ded a smoki pijane” – Zdanie roku :D
Ogólnie fake do niczego, ale ma swój urok :P
michalbiel
01-12-2006, 19:08
Widze że podoba się w swojej prostocie ten fake ale niektórzy go nie rozumieją :/ Daniel nie wiedzialem że ten fake można tak zinterpretować :D i dzieki wielkie za SZCZERE OCENY tylko takich oczekuje
Obscenity
01-12-2006, 19:18
@up nie zbieraj ocen tylko zabieraj sie do roboty !
Wyjasni mi ktos co jest takiego fajnego w zdaniu "Gimli ded a smoki pijane" Bo ja nie kumam ...
slawekmag
01-12-2006, 20:05
Ironii nie kumacie?
Ten fake naprawde jest denny.
nieeeee, ten fake jest zajebisty
Severino
01-12-2006, 21:41
Wyjdź i nie wracaj.
LOL ze coś takiego zrobileś... głupie
Rav Othersider
22-12-2006, 09:14
Fake warty odświerzenia.
Super ;).
Virusmaxi
22-12-2006, 10:46
Ee.... no nic nie powiem bo Tibia.pl support...
Poprostu Pitbul
22-12-2006, 14:13
Ale "gut" fake! "gimli ded a smoki pijane" W.Y.M.I.A.T.A!!!!!!!!!!!!!!!
10/10(serio;])
Mój text też jest fajny, "- Witamy. - Witam. - Mamy zadanie cie zabic." xD.
Mój text też jest fajny, "- Witamy. - Witam. - Mamy zadanie cie zabic." xD.
xD
W sumie to dobrze, że fake nie jest prowadzony. Kolejne odcinki byłyby śmieszne na siłę, a tak geniusz nie jest zbezczeszczony...
Wyjasni mi ktos co jest takiego fajnego w zdaniu "Gimli ded a smoki pijane" Bo ja nie kumam ...
To jest fajne, że Gimli ded a smoki pijane, nie jarzysz? Ojej :confused:
predalien
24-12-2006, 09:27
Ten fake WYMIATA i ten tekst "gimli ded a smoki pijane".
Undead_Dragon
27-12-2006, 10:56
Hahahah???
Co w tym smiesznego :|
Nazywasz to Fake'i ...
Jesli ktos sie z tego smieje to widac ze ma cos z glowol -.-
1/10
Idioto!
Nadrillowi chodziło o link w twoim podpisie a nie jego! xD
@topic
Spam Plx! Archeolog!!! Troll blaaaaaax!
To naprawdę fajne!
Zrób kolejną część to się pośmiejemy.
,,ded"hehehe
michalbiel
27-12-2006, 14:32
nadrill ma racje nie bedzie kontynuacji bo po co wam wciskac smiech na sile ale za to zrobie nowy :D tylko teraz musze wymyslec jakis ciekawy temacik
Lord Wardi
27-12-2006, 14:58
Powiem tyle:
Zobaczyłem sygnaturkę Nadrilla - myślę sobie - o0 jakiś nowy fajny ZUY fake :D Zobaczyć trzeba!
Po 7 sekundach otwierania strony forum i obrazków stwierdziłem, że to Nadrill jest pijany, nie smoki ;p
Nie no poważnie, co w tym jest śmiesznego i fajnego? Błędów nie wymieniam, klawiaturka moja kochana padnie. bu!
@Wardi
OMG, Ty w ogóle nie czujesz ironii...
Undead_Dragon
27-12-2006, 18:36
Kurwa jesli masz problem z linkami w moim podpisie to porozmawiajmy na GG !
Komentujez moj Fake'i a sam kurwa nie umiesz dobrze swego "-.-
Zaraz ci obluzuje srobki!
@Wardi
OMG, Ty w ogóle nie czujesz ironii...
To nie była ironia... Nadrillowi się to serio podoba >_<
1/10, ale spox.B)
widzialem gorsze;)
michalbiel
15-03-2007, 20:36
jedni mowia do bani drudzy średni a trzeci ze the best heh nie wiem co teraz myslec ;D czy mam talent czy nie i robie najgorsze fake
Jestes ekstra! Jestes PiW!
Twuj fejk jest boski, rub wiencej!
Rób, rób, przynajmniej sie nudzić nie będe...
KoNska dawka śmiechu mi dobrze zrobi.
Turok_666
16-03-2007, 08:02
Robisz jedne z najgorszych fake nie słuchaj tych co mówią że jesteś the best (sorry ludzie ktoś mu musiał to uświadomić)
Koper-owski
16-03-2007, 08:13
Gosh...N/C
sirpatrick
16-03-2007, 09:00
8/10Za humor:D :D ...
Fabuła słaba i wykonanie dosyć mizerne, ale rób dalej. Czekam z niecierpliwością na next part:) .
(Jak Maniak może)
Patrzcie ludzie tak sie robi prawdziwe fejki:D takich żeczy to nawet arashel nie zrobi:D
Maniak69
02-01-2010, 20:48
Fakt. To jest poniżej jego poziomu
A fake zajebisty, rób więcej.
Punk-O-Muffin
02-01-2010, 22:29
Najbardziej Epicki Fake Lat 2000-2070
Kryzys wieku średniego tego działu skoro odświeżają?
to się fahowo nazywa wspominanie starych(lepsiejszych) czasówB)
Fak, tu są moje posty z czasów kiedy wciąż jestem idiotą, ale to bardziej okazywałem. Btw, genialny fake.
GargoinX
03-01-2010, 10:07
Nie zgodzę się. To nie fake jest genialny (bo jest żałosny), ale tekst "Gimli ded a smoki pijane", który stał się chyba najbardziej znanym tekstem w fake'ach na tibia.pl, no i jest kultowy, bo po tylu latach nadal jest znany.
Maniak69
03-01-2010, 15:20
Zabawne - wystarczy rzucić meme do jednego z fake'ów i staje się on ponadczasowy.
Co w nim ponadczasowego?
3 obrazki ledwo posiadające te wymagane formy i treść...
Btw. Przestańcie odświeżać, odgrzewanie starych kotletów nikomu nic nie da, a ten fake to kiepski przykład do naśladowania...
ponadczasowy jest w nim tekst gimli ded a smoki pijane który był używany w wielu świetnych fejkach np: precel
edit
o właśnie precel
Zacytowanie tego w Preclu to był HOŁD dla tego fake.
który był używany w wielu świetnych fejkach
Tym tekstem pogrążyłeś się w moich oczach...
Jakoś nie przypominam sobie żadnego świetnego fake w którym ten tekst można było zobaczyć, a siedzę w tym dziale już dość długo (może i za długo).
precel był świetny może powiesz inaczej co??
a w drugim (może nie świetnym a dobrym) Xarov chyba tak to sie nazywało
ponadto tekst jest najbardziej znanym powiedzeniem w dziale
Precel jest świetnym fake dla ludzi o niskim ilorazie inteligencji i słabym poczuciu humoru. W moich oczach jest to wyróżniający się fake, może i wybitnie wyróżniający się, ale na pewno nie świetny. Właściwie swym poziomem niewiele różni się od Piwka, jednakowoż różnica polega na tym, że Michoss celowo sprowadził ten fake do tego poziomu, a Piwko jest po prostu tak samo głupie jak ówcześnie jego autor.
Co do najpopularniejszego powiedzenia na forum, to było ich kilka, zaś tym najbardziej znanym zdecydowanie jest "to pokaż swoje fake", który występowało już dziesiątki razy, choć zawsze w innej formie. Jest to standardowe powiedzonko prawie każdego nowego forumowego cwaniaczka, a wypowiadali je nawet ludzie, których dzisiaj bali byście się o to posądzić.
GargoinX
04-01-2010, 16:31
wypowiadali je nawet ludzie, których dzisiaj bali byście się o to posądzić.
Np. tacy jak ja. :cup: <szczypta wyrafinowanego humoru>
Po pierwsze obrażasz mnie próbując mi wmówić , że mam niski iloraz inteligencji po drógie o gustach sie nie dyskutuje
Po trzecie może i nie powiedzonko a cytat z fejków
po drógie o gustach sie nie dyskutuje
A krytyka to co? To samo, masz swój gust i mowisz co ci w danym dziele nie pasi...
@down
Ty serio?
Autor ocencie prosze
W miarę fajne , ale trzeba było dodać parę dupereli ;-)
@piokko
Ależ skąd... Wszystko zależy od interpretacji tekstu, ja nie wymieniłem żadnych nicków i nie odniosłem się do żadnej konkretnej osoby, prócz autora Piwka. Być może twoje wnioski wywodzą się ze zwykłej nadinterpretacji mych słów, być może nie... ^^
Nawiązując do dalszej części twej wypowiedzi, my nie dyskutujemy o gustach a o fake i o jego poziomie, który faktycznie jest dość niski, a to że komponuje się wręcz idealnie z poziomem części użytkowników, jest faktem dość powszechnie znanym.
Zmierzając do końca wspomnę, że tekst to tekst, nikt nie zaznaczał że chodzi o cytat z fake i raczej nikomu nie robi to większej różnicy, a nawet jeśli to zawsze można to zmienić (t.j. wykorzystać tekst w jakimś fake)
@Arashel
W prawdzie z definicji krytyka powinna być obiektywna i uzasadniona, ale jak wiemy definicja ta jest wyidealizowana i czysto teoretyczna, toteż z praktyką ma niewiele wspólnego xD
Albertus
29-01-2010, 17:07
ten fake powinien być przyklejony ;p genialny jest... :)
To se go wydrukuj i przyklej do czoła...
Albertus
29-01-2010, 18:00
dobry pomysł , wydrukuje i przyczepie na ścianę. Ten Fake to legenda tego forum.
ścianę.
czoło =/= ściana, chociaż często bywa taki związek, że za jednym i drugim są pustaki ;[[
Trochę mi szkoda autora tego "fejka" bo zrobil tylko 3 screeny i sluch po nim zaginął. Ale fake swoje przesłanie ma <rotfl> co ja gadam bez sensu to -.-
Naślę na ciebie uliczną bandę Trolli i wtedy dostaniesz wpi****l za odkopywanie tematów nie na swoim terenie.
I fajnie, że po raz sześćdziesiąty przypominasz nam o tym fakcie.
igtto214
01-09-2010, 12:22
The God decided to create “woman”,and he should take a rib from Adam. He gave Adam some sleeping-pills smilely,said:”Adam,enjoy the sleepy,this is the last chance that U could enjoy a peacefully sleep without any noise.” No money (http://www.igtto.com/) no way in real life,no gold (http://www.igtto.com/gold_game.php?id=2) no way in game!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.