Pokaż pełną wersje : Tibia.pl ArtWorm!
Vanhelsen
06-11-2006, 15:19
Czym jest Tibia.pl ArtWorm 2006? Jest to wspólna praca użytkowników tibia.pl Każdy ma prawo dodać coś od siebie do tego projektu. Oto to, co aktualnie już narysowalićmy:
http://artworm.ovh.org/ (http://artworm.up.pl)
Regulamin, info itp znajdują się na w/w stronie...
Mam nadzieje że będą jacyś zainteresowani, na wykonanie pracy jest sporo czasu, problem jest właściwie tylko z przejściem. Jeżeli ktoś by chciał brać udział z nami w zabawie, ale obawia się ze nie podoła przejścu z jednego obrazka na drugi, zawsze może liczyc na pomoc członków grupy MTA, m.in. mnie :)
slawekmag
06-11-2006, 16:16
@up
Na moją pomoc też można liczyć. I jeszcze jeden punkt do regulaminu:
Aha, i przed skorzystaniem z jakiejś grafiki z "gugli" skonsultuj się z licensją oraz najbliższym administratorem lub bannatorem.
aha jeszcze jedno:
Przykleić!
Down.
O sory :P
Vanhelsen
06-11-2006, 16:25
No to zgłaszać się. Od razu mówię, że nie przyjmujemy byle kogo, nie Wieszok?Primo, bierzemy każdego, i każdy ma szanse wstawić swoją pracę... chyba, że będzie ona całkowicie denna itp, nie skreślam NIKOGO przed zamieszczeniem pracy a i po wpadce może nadal brać udział, tzn, poćwiczy i dostanie kolejną szansę...
p.s. Sławek, zasady, pkt V.3...
Chętnie się zapisze :)
Fajna inicjatywa :)
Fajny pomysł... Powodzenia wszystkim ktorzy sie zglosza!
Ja sie nawet nie zglaszam xD Ryzyko ponownego odwrocenia kolorow jest zbyt wielkie :P.
Tak, ja czekam az przejdzie ta runda zebym mogl dac jeeszcze jedna prace :D
Shanhaevel
06-11-2006, 18:08
Gdybym nie miał na głowie Joego, to bym się zgłosił... Inicjatywa bardzo fajna.
Vanhelsen
06-11-2006, 19:02
Shan, ale to jest jedna praca na ładnych paręnaście dni, w dodatku masz 5 dni na zrobienie więc nawet bardzo zajęty znajdziesz czas :P
Na razie mamy Khazid'a i Szulk'a, no ludzie, to nie boli :P
Shanhaevel
06-11-2006, 19:24
Niech stracę, wchodzę w to.
I fajnie. Im więcej osób tym lepiej, narazie o 3 wiecej :). Moze jacyś moderatorzy by sie skusili i wzieli by udział?
@up
Uwazaj z takimi pomyslami... Jeszcze beda nas szantazowac zeby byli najlepsi xD
Hmm... A może ja się skuszę? Tylko musiałabym się ustawić tak, żeby w termin łapał mi się piątek, sobota i niedziela. No i trzeba mieć fajny pomysł... Hmm... Jeszcze się namyślę, bo to jest naprawdę fajne... Tylko nie wiem co to wyjdzie, dawno się nie bawiłam w PSie. Chyba, że zrobię wam numer i wkręcę co innego :)
BTW. Chyba, że Wieszok ma ciągle do mnie uraz po tym spotkaniu we Wrocku :P
Eileen, jestes mile widziana, jak wszyscy, którzy zamierzają sie jeszcze zgłosić! Co do terminu, to wypada różnie, jak robiliśmy te pierwsze 7 prac, to jedni oddawali po 2h a inni po 2 dniach, więc to różnie z tym bywa, zawsze można poprosic o przesunięcie na liście.
@Veruis
Myslę że nie będą. Poza tym, tu nie chodzi o to, zeby być najlepszym, tylko żeby w miare ładnie pociągnąć swoją część wężyka, to zabawa, nie konkurs :)
Hmm... A może ja się skuszę? Tylko musiałabym się ustawić tak, żeby w termin łapał mi się piątek, sobota i niedziela. No i trzeba mieć fajny pomysł... Hmm... Jeszcze się namyślę, bo to jest naprawdę fajne... Tylko nie wiem co to wyjdzie, dawno się nie bawiłam w PSie. Chyba, że zrobię wam numer i wkręcę co innego :)
BTW. Chyba, że Wieszok ma ciągle do mnie uraz po tym spotkaniu we Wrocku :P
Powiem Ci, ze swietnie by wygladal jakis Twoj rysunek reczny z dodanym przejsciem w PSie ;)
Mam pytanie... Działa wam ta stronka? Bo nawet nie wiem o co chodzi ;( a dowiedzieć bym się chciał ;p
MKM - "rużnie" r0x0r ^_^
Vanhelsen
07-11-2006, 15:23
@up: coś z server, MKM pewnie to ząłatwi:P
@Elieen: urazy nie ma :P, a co do obrazka, to wierzę, że coś wymyślisz :P jak się zgłosisz ofkors :P
Neaniver
07-11-2006, 15:31
Hummm, też bym się chętnie zgłosił, gdyby nie to, że obawiam się, iż mógłbym nie dać rady (zarówno technicznie, jak i terminowo :))
@down
U mnie też nie działa ;P
Coś się schrzaniło, nie mogę sie połonczyć z serverem na którym znajdowała sie tamta strona, zaraz cos wymyślę, zeby strona znów sie pojawiła.. :|
Radek 666
07-11-2006, 16:30
Nooo.. Ja też mam zamiar się zgłosić, ale... Żądany URL nie może zostać sprowadzony ;).
@up
Może spróbuj yoyo.pl albo 5gigs.com? ;P
Nie wiem co się stało z tamtym serverem, mam nadzieje że się odblokuje, poza nim juz chyba nie ma w sieci tak dobrych darmowych serverów :/ Przezuciłem pliki na inny server..
http://mtaworm.yoyo.pl
jest to link tymczasowy. Jak znajde wiecej czasu to się tym zajme...
slawekmag
07-11-2006, 17:52
Teraz działa lepiej. Btw, może nowa turka, a następnie będą na bieżąco dodawani?
Ja może się dopisze w weekend, jak już będę po tym występie to zrobię jakiś fajny fragment... (Ale w piątek wieczorem już będę kogoś terroryzować, żeby sobie kolejkę zaklepać! :P)
I mam nawet pomysł (ale chyba jednak ktoś tu się obrazi ;p). A z resztą - zobaczycie.
Vanhelsen
07-11-2006, 21:36
@up: od razu informuję, że używanie moich zdjęć bez mojej zgody jest łamanie prawa obowiązującego w naszym poniekąd piknym kraju i nie przejdzie przez moją dyktatorską cenzurkę :p
@Sławek: nowa turka od poniedziałku... a jak się nudzisz to książka od matmy w łapy i zakuwamy, na pewno ci się przyda :P
Aktualnie dali się wkopać: Khazid, Szulk, Shan & Eileen, czyli 12'ście osób jest la liście, tak z 8 mi sie jeszcze marzy i był by start :P
@up
Hehe... Rozgryzł mnie... Ale ja i tak mam pomysł :D I obejdę cię sprytnie i dowciapnie, a i tak zrobię swoje :P
Hehe... I teraz mam motywację do zrobienia tego - zgłąszam się i to co zastanę na www w piątek wieczorem, ew. w sobotę rano będę kontynuować :)
slawekmag
08-11-2006, 14:16
@Sławek: nowa turka od poniedziałku... a jak się nudzisz to książka od matmy w łapy i zakuwamy, na pewno ci się przyda :P
A wyobraź sobie, że jeszcze nigdy w życiu, ze sprawdzianu nie zszedłem poniżej 6. Raz mi się zdarzyło 6- dostać (piąta klasa). Przy tym nigdy się z matmy nie ucze. Matematyczny program nauczania jest tak łatwy...
@ontop
Poniedziałek? Nie lepiej w piątek? Szybciej będzie można w weekend prace robić?!
@up O Boże, ja jestem klasa mat-informatyczna i u nas wsyzscy ledwo na 4 wyjeżdzają :D w 1 gim mamy też zadania z 3 gim :/ Juz mam dośc
@topic :
Zglaszaaac sie zglaszac :p Przeciez tu jest tylko uzdolnionych ludzi :/
Dobra, strona, stojąca na ~.glt.pl już działa, nie mam pojecia dla czego wczoraj jej nie było, może konserwacja ich servera czy coś...
Zgłaszać się ludzie, jedna praca wielu użytkowników <- jak to ładnie brzmi, nikt was nie wyśmieje, kazdy pomoze, nic tylko brać udział... :)
Radek 666
08-11-2006, 17:33
No więc zgłaszam się. Muszę jeszcze wysłać PW czy to wystarczy? ;)
I pomyśleć, że gdyby nie komputer w domu umiałbym tylko to co z lekcji, czyli Paint, Word, Excel i nakładanie warstw w Gimpie <lol>.
slawekmag
08-11-2006, 17:39
Nom. Takie polskie szkolnictwo. Radek powinien sobie poradzić. Z tego co widzę, to sami dobrzy graficy się zgłaszają!
@down
Jeśli ambitnie się do tego weźmiesz, to wyjdzie ci świetnie.
@up
To źle widzisz:D Bo ja też się zgłosiłem:P
slawekmag
09-11-2006, 18:15
To jutro zaczynamy? Czy w poniedziałek?
Vanhelsen
09-11-2006, 18:26
w poniedziałek...
Ty, ten tego, Sławek, czytanie ze zrozumieniem ci sie kłania.. :P
Wieszok, wylosój to tak, żebym nie był ani pierwszy ani ostatni :) Jestem ciekaw, czy ktoś sie jeszcze zgłosi do tego poniedziałku... :)
@Edit
@Down
Jak na razie jest chyba 12 osób chętnych, ale blizszych informacji udzieli Ci Wieszok, to on jest organizadminem :P
Radek 666
09-11-2006, 20:18
@up
Ani ja... :D
Będzie się działo, oj będzie się działo. Jaka jest przewidywana liczba osób chętnych? Bo wydaje mi się, że 15 będzie przynajmniej :P.
ha, noi to jutro zaczynamy :D?
fajnie ^^
Juź nie mogę się doczekać i o ile mój komp nie trafi do naprawy (Jak włączam Worda to mam auto reset :P) to będę zwarta i gotowa czekać na swoją kolekę :P
Radek 666
12-11-2006, 19:48
A i mam jeszcze jedno pytanie. Czy można wykorzystywać obrazki z neta? Tzn. Nie chodzi mi o ściągnięcie obrazka i dorobienie przejścia - tylko załóżmy chcemy mieć motyw giertycha to ściągamy twarz giertycha, robimy tło itp. itd.? Of course z ministrem edukacji to był jedynie przykład, nie bić :<.
Vanhelsen
12-11-2006, 20:09
Oczywiście, nie mam nic przeciw, o ile będziesz miał dostęp do praw autorskich ;] e.g. bez zgody autora nieużywamy obrazków z deviantart.com itp
Nowa lista gotowa, zaczynamy II runde :). Zaktualizowałem strone, więc wszelkie informacje na http://www.mtaworm.glt.pl .
slawekmag
13-11-2006, 10:50
I znowu pierwszy Wieszok. Ale nie tak źle, jestem czwarty.
Jaaaaaak mogłes !! :| JEDENASTA?
Ja przeciez umre do tego czasu :P
to jest...
Dajmy na to ze kazdy swoja prace bedie ropbil srednio w 2 dni, to jest 22 dni, czyli 3 tygodnie!?
O maj gad =[ xD
7. Szulk może ktoś jednak zmienić na Szulek? :D
Radek 666
13-11-2006, 15:16
Ihaaaa, 3 ^^. Mi to odpowiada ;). Choć moim zdaniem 5 dni to za dużo, i tak moim zdaniem każdy (prawie każdy?) wykona pracę w 2, góra 3 dni :).
@MKM
EDIIIIT
Już wszystko widzę.
@Szulek, wzorowałem się na tym co napisał Wieszok i dla tego była pomyłka, na stronie jest już poprawione.
heh, jestem 9, jak miło że mieszcze się w pierwszej dziesiątce :P . Jestem ciekawy co nam teraz Wieszok pokaże.
Jak się przysiadne to zrobie prace w tym samym dniu, co skończy osoba która będzie robić przedemną :). Ahh Eileen :P
@UP
A już miałem zamiar po tobie jechać.. :P
@Eileen
wybacz literówke :P
Pan i Wladca
13-11-2006, 16:32
12! phii xD
Ja jestem '7', czyli po Shanhaevelu.
Mam nadzieje, że nie zrobi czegoś
z trudnym przejściem. :) (Taa mam wielką nadzieję :D )
@edit
@Shanhaevel
teraz dobrze :D
Ahh Eilieen :P
Napisz jeszcze raz "Eilieen", to ci ioczy wydłubię :wiking:
Hmm... Ósma, czyli nie aż tak źle ^^
Pan i Wladca
13-11-2006, 20:56
@up
nie dynerwoj sie :D
Shanhaevel
13-11-2006, 21:33
Ja jestem '7', czyli po Shanhaevel'u.
Mam nadzieje, że nie zrobi czegoś
z trudnym przejściem. :) (Taa mam wielką nadzieję :D )
Spoko, postaram się... I chcę zwrócić uwagę, że przy odmianie w moim nicku nie pisze się apostrofa. :]
@up no ale on odmienia dlatego pisze apostrof ;D
To powinno sie pisac Shanhaevelu?
Wieszok streszczaj się bo nie chce mi sie czekać 3 tygodsni :P Trzeba było sie na koniec wsadzić :P
Radek 666
14-11-2006, 15:11
MKM, ja dopiero po ~50 odświeżeniach strony zobaczyłem nowe dane... Ech... ^^.
I najlepiej by było, żeby wszystkie osoby robiły góra ~dwa dni, bo po 5 dni jedna kolejka ciągnęła się będzie przez pare miesięcy :d.
Do jasnej cholery zrozumcie, ze nie kazdy spedza 24/h na dobe przed kompem, nie kazdy caly czas ma wlaczone tibia.pl, niektorzy maja zycie prywatne i swoje sprawy, a zreszta potrzebuja czas na zastanowienie sie, zaplanowanie, przyszykowanie materialow.. i samo zrobienie grafiki.. a co najwazniejsze nie w kazdy dizen ma sie checi.. 5 dni! i tak na poczatku byl tydzien! ..
Radek 666
14-11-2006, 17:53
Do jasnej cholery zrozumcie, ze nie kazdy spedza 24/h na dobe przed kompem, nie kazdy caly czas ma wlaczone tibia.pl, niektorzy maja zycie prywatne i swoje sprawy, a zreszta potrzebuja czas na zastanowienie sie, zaplanowanie, przyszykowanie materialow.. i samo zrobienie grafiki.. a co najwazniejsze nie w kazdy dizen ma sie checi.. 5 dni! i tak na poczatku byl tydzien! ..
Nie trzeba mieć cały czas włączonego Tibia.pl, wystarczy raz na dwa dni. Wątpie, żeby ktoś miał życie prywatne całymi dniami non-stop, nawet przez godzinę nie miał czasu. Do zastanawiania się i zaplanowania nie trzeba siedzieć przy kompie. Ot, pomyśleć kilkanaście minut. Szykować materiały? Jeśli chodzi ci o dodatkowe zdjecia to 5 minut na google -> grafika. Zrobienie grafiki - nie robisz jej chyba przez cały dzień. Jeśli dzisiaj nie masz chęci - zrób jutro. A jeśli wiesz, ze przez 5 dni możesz nie mieć chęci - nie zgłaszaj się... Coś jeszcze?
Shanhaevel
14-11-2006, 18:04
@Kenixia
Apostrof stawia się tylko wtedy, kiedy obcojęzyczny wyraz kończy się na samogłoskę np. Dumbledore'a. Proste. =p
ale Radek, zrozum że trzeba tez mieć pomysł. A pozatym niektórzy nie siędzą naweet raz na dwa dni ;P A nawet jesli siedza codziennie po godzinie, to maja jeden dzień na pomysl. A potem na wykonanie jeden dzień - niektórym potrzebne jest więcej czasu.
Wszystko jest dobrze. Czasu jest akurat.
Vanhelsen
14-11-2006, 19:31
@Radek 666: było 7 dni, nikomu to 7 dni nie zajmowało, zmieniliśmy na 5'ć. Czasu jest w sam raz, zauważ, że ja chodzę teraz do drugiej LO, wstaję o 6 z rana i jestem zawalony przez 7 godzin lekcjami (+2 na dojazdy), a mam jeszcze kupę innych ważnych spraw, więc nie tyle, że nie mam czasu siąść przy kompie na 2-3 godz, ale niezawsze mogę ten cały czas spędzić przy photoshopie, na złość mam jeszcze brata, więc widzisz... 5 dni jest, było i będzie, pozostały mi już tylko drobne poprawki, a więc pewnie jutro wrzucę...
@down:
I najlepiej by było, żeby wszystkie osoby robiły góra ~dwa dni
Radek 666
15-11-2006, 14:50
No więc, zacznijmy od tego, że nie napisałem, żeby skrócić czas. Napisałem, żeby najlepiej wszyscy robili jak najszybciej :d.
Vanhelsen
15-11-2006, 19:33
http://img162.imageshack.us/img162/6945/endingkj1.jpg
Skończone...
Mam nadzieję, że przejście nie jest złe :)
Wieszok jak ktoś skończy to ma Tobie wysłać na PW i Ty zamieścisz??
Aha i 'najs' zrobione;D
Vanhelsen
15-11-2006, 19:50
Jak ktos skończy, to wysyła mi PW, ja sprawdzam a potem odsyłam pw z werdyktem w stylu "zamiesć w poście link na forum" albo "awww! ZUOOOO! Niestety nie zamieszczaj" :P
No, no, Wieszok zadziwiasz mnie w dobrym tego słowa znaczeniu :)
Strona zedytowana, czas na Jackiewa! :]
http://www.mtaworm.glt.pl
zapraszam wszystkich!
Ładniutkie ^^
Offtopic@ No to sie naczekam na swoja kolei xD
Świetne kolory zostawił w tych promieniach... Powiem wam tyle, że ja już w myślach widziałam podpięty pod to ładny wątek na tablecie ^^. Nom, zobaczymy co będzie dalej :).
BTW Co my wszyscy mamy z tym czarnym? W robaczku przeważa czarne tło i takie "soczyste", dobrze skontrastowane barwy - trzeba wam będzie chyba zrobić na złość i wtrącić jakiś inny, nietypowy wątek kolorystyczny :P
Vanhelsen
15-11-2006, 21:25
@MKM: danke ;) choc ja osobiście nie jestem z tego do końca zadowolony :P
@Eileen: ja zaczynałem od pomarańczowego, to już oni przeszli w czerń :P
p.s. nowy gracz: Hrabia Citizen
@Kwaso, na pocieszczenie, PaYo i Hrabia poczekają trochę dłużej :P
@Eileen
Pomyśl o mnie jak bedziesz robić prace.. :P
...i wtrącić jakiś inny, nietypowy wątek kolorystyczny
rushooffy? :D
http://foteka.pl/pokaz.php?id=7532
hehe, wykonanie pozostawia wiele do zyczenia.. mialem zreszta inne plany ale jakos praca Wieszoka nasunela mi taki pomysl :P
Radek 666
18-11-2006, 15:05
Ach, dzięki za łatwe przejście ;P. Mam już pomysł, dzisiaj albo jutro zrobię swoją =).
slawekmag
18-11-2006, 15:12
Proszę, zrób to dzisiaj, bo inaczej mogę nie zdążyć(jutro mam turniej)
oo ale ladne :D Radek zobaczymy jak ci szybko pojdzie :D
Coś nie moge wbić się na server i wżucić tego, godziny szczytu.. :/ do jutra będzie na 100%. Poza tym, dobra robota : )
Radek 666
18-11-2006, 19:06
Dzisiaj się nie wyrobię, bo muszę Photoshopa od nowa ściągnąć. Będzie jutro popołudniu.
@down
Proszę, zrób to dzisiaj, bo inaczej mogę nie zdążyć(jutro mam turniej)
:p
Vanhelsen
18-11-2006, 20:44
Masz 5 dni, czy ja rządam pracy już dzisiaj?...
@UP Nie, ale Slawkowi spieszno ..
slawekmag
19-11-2006, 10:41
Już mi nie śpieszno, Jackiew wie dlaczego...
:(:(:(:(:(
Radek 666
20-11-2006, 16:34
Komputer mi się sypie, ale praca wysłana. Nie jest powalająca, ale mam nadzieje, że przejdzie... :d
Ostatnio mam coraz mniej czasu i mniej chęci, server na którym znajduje się strona strasznie mnie wku#@#$ia. Dla tego zapytam się, czy jest jakiś chętny, aby prowadzić i aktualizować strone z robakiem? Taka osoba musiała by znaleźć odpowiedni server. Pliki ze stroną jak i pliki graficzne przekaże osobie chętnej do prowadzenia stronki.
slawekmag
20-11-2006, 17:01
Dziesięc sekud temu mu PW wysłałem a on się wylogowuje -.- łosz ty!
@top
JEHAA, tera moja kolej
Radek 666
20-11-2006, 17:47
Ostatnio mam coraz mniej czasu i mniej chęci, server na którym znajduje się strona strasznie mnie wku#@#$ia. Dla tego zapytam się, czy jest jakiś chętny, aby prowadzić i aktualizować strone z robakiem? Taka osoba musiała by znaleźć odpowiedni server. Pliki ze stroną jak i pliki graficzne przekaże osobie chętnej do prowadzenia stronki.
Ogarnięty manią plemion? ;)
Ja strony niestety nie chcę przejąć, także ostatnio nie mam czasu za dużo :d.
Ogarnięty manią plemion? ;)
Cicho bo się wyda :P
Gdybym znalazł jakiś normalny server ftp to bym prowadził.. eah :| a wszystkie darmowe są nie normalne, a płatny nie był by mi na ręke.
Vanhelsen
20-11-2006, 19:51
Serwej przejmuję w swoje łapki ja, tak się skłąda, że skleroza nie boli i właśnie przypomniałem sobie, o posiadanym serverze na neostradzie :P
Chyba, że MKM zechce samemu prowadzić na tym servie stronę. A c do mozolnej pracy z robaczkiem, praca Radka jest własnie konsultowana i zobaczymy jakie będzie zdanie dwóch innych anonimowych jury ;]
p.s. Co się wyda? ;]
@up
eee.. ja myślałam że tylko ty potwierdzasz prace...
A pozatym dlaczego reszta tego "jury" jest anonimowa? Jakoś chciałabym wiedziec kto ocenia moją prace :/
Też nie wiem czemu mam być anonimowy :P
Stronke przejmuje Wieszok. Prawdopodobnie jutro będzie zaktualizowana. Ale to już nie moja w tym głowa :P
@up
Ja sie jeszcze zastanowie, ale chyba jednak zostane anonimowy xP
Patrzcie jaka się moda na anonimowość zrobiła :D
A jak na mnie możecie się nie śpieszyć - ja potrzebuję tak około 3-4 dni, żebym mogła coś uchwycić wybitym palcem - np. piórko tabletu. Bo ja co kawałek to mam pomysł jak fajnie wejść do robaczka i na fajny temat, ale to się jeszcze zobaczy :P
Vanhelsen
20-11-2006, 22:41
@Kenixia: chce po prostu, by prace reprezentowały jako tako w miarę dobry poziom. Wysłałem parę podpowiedzi do Radka, oczywiście pamietajcie, że można prosić o pomoc, o ile ktoś się zgodzi ;P
Ahm.. czyli jeszcze poczekamy? Tak Jackiew dobrze sie zastnaow czy chcesz byc anonimowy :D To niesie ze sobą konsekwencje :P.
Vanhelsen
21-11-2006, 20:48
Radek już swą pracę zrobił, zaraz pewnie wrzuci na forum, praca przeszła, ale z bulem w sercu :P Co do stronki. Server jest kaput... szukamy czegoś lepszego, będziemy wdzięczni za a) podanie jakiegoś servera free i w miarę porządnego b) wyjasnienie dlaczego piszę o sobie w liczbie mnogiej :P
Radek 666
21-11-2006, 21:45
Radek już swą pracę zrobił, zaraz pewnie wrzuci na forum, praca przeszła, ale z bulem w sercu :P
Ech... Weż, musiałem to robić w starym Corelu ;P. Zresztą, uzdolnienia artystycznego wielkiego nie mam. A robaczek powinien być dla wszystkich ;D.
http://img49.imageshack.us/img49/7568/untitled2sl3.png
A to moja bardzo marna praca, ale mam nadzieję, że będzie pasowała... :d
Radek już swą pracę zrobił, zaraz pewnie wrzuci na forum, praca przeszła, ale z bulem w sercu :P Co do stronki. Server jest kaput... szukamy czegoś lepszego, będziemy wdzięczni za a) podanie jakiegoś servera free i w miarę porządnego b) wyjasnienie dlaczego piszę o sobie w liczbie mnogiej :P
Piszesz o sobie w liczbie mnogiej ....
Czyżbyś byl w ciąży? 8o :D
A ta praca jak tak sobie mysle to ona bedzie pasowac?
Przeciez tam wogóle przejscia nie ma..
Angel of Death
22-11-2006, 00:39
A ta praca jak tak sobie mysle to ona bedzie pasowac?
Przeciez tam wogóle przejscia nie ma..
Bo jeszcze ta praca czeka :> ;) http://foteka.pl/pokaz.php?id=7532
Tak wogóle to Radek nie obraź się ale ta praca jest badziewna ';..;'
@up aaaa no tak :p
No przydalo by sie uaktualnic conieco :P
Radek 666
22-11-2006, 16:02
Tak wogóle to Radek nie obraź się ale ta praca jest badziewna ';..;'
Wiem, nie musisz mnie jeszcze bardziej pogrążać :D.
Już zapomniałem jak się w Corela obsługuje, ostatnio go włączałem ~rok temu :d.
slawekmag
22-11-2006, 16:34
Jestem strasznie z siebie zadowolony, a szczególnie z kaczora, którego sam rysowałem(krzywe beziera).
http://img465.imageshack.us/img465/523/kaczorhb7.jpg (http://imageshack.us)
@edit
Zatwierdzone
Vanhelsen
22-11-2006, 17:37
Ok, suprajs! Stronka znów działa, na nowym servie i mam nadzieję, że tepsa mnie nie zawiedzie :P Nowa domena też jest "http://artworm.up.pl" no i specjalny konkursik bez nagród po za usmiechem szcześliwego dziecka. Szczegóły na ulotce i w Ogłoszeniach (na forum, bo coś na stronce narazie nie dają się zaktualizować :P) MKM, jeśli robiłeś logo, to liczę na twój udział w konkursiku :P
@down: nie wiem, wysłałem mu PW, zobaczymy...
@Wieszok
Może coś zrobie. Prędzej czy później :)
@Sławek
Ładnie... odrazu mi się z prezydentem skojarzyło.. :P
Jackz jest aktywny czy dalej ma kare?
ma kare i jeszcze nowego tableta mi zabrali : ( wiec nie bardzo chłopaki
Vanhelsen
22-11-2006, 18:17
Czyli lecimy z tym koksem dalej... Jackz: napisz mi na PW jak już będziesz miał warunki :P
Pan i Wladca
22-11-2006, 18:43
No właśnie, dawać, dawać bo jakoś wolno to narazie idzie ;p
Ano, dawać, dawać! :)
Bo ja już się nie mogę doczekać :P
Teraz Shan puźniej Szulk, Eileen no i ja ^^ ehh, Jackz się wybił drugi raz... zaległości bedzie miał jak diabli :P
slawekmag
23-11-2006, 17:06
http://img452.imageshack.us/img452/1589/1z1cu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img455.imageshack.us/img455/6919/2z2lt8.jpg (http://imageshack.us)
Vanhelsen
23-11-2006, 20:04
Czy to jest utrzyman w konwencji logo...
slawekmag
23-11-2006, 20:17
A po co drugie logo robiłem?;)
Hehe... Niezwykle przebiegły pomysł :P
Vanhelsen
23-11-2006, 20:52
Aaa... cwaniak ;) Ale chodzi mi o napis dopasowany do aktualnego logo
Jutro zrobie ten obrazek, mam gdzieś zapisany obrazek w wersji psd na pc-ecie. Zamiast pisać o jakimś śmiesznym konkursie, mogłeś napisać odrazu do mnie :P
Hehe... A wiecie co ja wam zrobię? Będę się teraz uczyć rysować te ładne (i zawiłe) celtyckie plecionki, więc jak mi się mój następca narazi to marny jego los :P
BTW. Może ja jakieś logo zrobię? Nie wiem jeszcze jak, ale może :D
@up.. to mozesz mi przy okazji kilka takich brushy zrobic xP..
Shanhaevel
27-11-2006, 14:51
Moja TRV pracka.
http://img243.imageshack.us/img243/4739/mojapracacopy2tx9.jpg
slawekmag
27-11-2006, 15:02
spox.
Kto next?
Oooo, zobaczymy jak pójdzie
Hehe... Jakbym była złośliwa (a teraz akuratnio jestem :P ), to bym powiedziała ci, że to poniżej twojego poziomu :P
... bo to prawda!
Hehe... A teraz mi www działają to popatrzę jakiego super, ekstra wypaśnego robaczka chciał mi pokazać MKM ^^
I ja też czekam na swoją kolejkę - Szulek, nie śpiesz się, daj mi czas najmniej do środy...
Pozdrowionka
Eileen Blue Rose
slawekmag
02-12-2006, 12:23
Szulek chyba opuścił forum, przynajmniej na chwilę.
Bumpuje bo już jutro kolej Eileen a Szulek nas chyba olał.
Ehh... A ja na szczęście akuratnio mam teraz trochę czasu a po ostatnich celtyckich klimatach mam pomysła na pracę ^^ Ale nie wiem czy się wyrobię. Chyba muszę :D
@edit
Cholera, poddaję się - dziś nie zrobię. Mam jeszcze chyba 6 dni, nie? Kolej Szulka mija dziś. Więc mam czas od poniedziałku do piątku... Najgorsze jest to, że muszę zrobić na kartce te wzory i potem skanować na moim trupie - potem retusz i podróba kolorów. Najpierw trzeb zrobić sobie baze na kartce w kratkę, na to następną i zrobić właściwy wzór, potem zeskanować i usuwać kratki i dopiero zaczyna się zabawa, kiedy musze to podłączyć pod Shana :D Ale to nic. Muszę naumieć się przerabiać te podstawowe wzory, żeby lepiej mi poszło... Na szczęście jutro chyba będę mieć trochę czasu...
Vanhelsen
03-12-2006, 19:23
aww... chory jestem i nie kontaktuję, Szulek obrywa gwiazdką, kolej wybiła na Elieen od dzisiaj (3) do 8'ego, mam nadzieję, że dasz radę ;] a potem PiW ;]
Hehe... Część wzorków poskanowane, pozostaje miła przeróbka - może się wyrobię ^^
Acha... Kondolencje dla tego, kto jest po mnie :D
BUMP!
http://img230.imageshack.us/img230/6708/12copyty8.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=12copyty8.jpg)
Skończone i wysłane wieszokowi wczoraj, o 23.40 :D
Zmieściłam się w terminie ;p.
Z góry przepraszam, że tak długo, ale to są właśnei uroki tego, jak sobie dowalicie tyle zajęć co ja :)
Maxioris
11-12-2006, 19:24
Coś was spowolniło z tym Robaczkiem... Jakiś szfank? :P
Jak tak to szkoda, bo fajny jest xD
@Eileen
Spodziewałem się czegoś bardziej urozmaiconego od ciebie.. :P
@UP
Tutaj każdy ma 5 dni na zrobienie swojej części, więc idzie jak idzie : )
ojeeej skończcie wreszczie ten sznureczek :Dbo jak do mnie dojdzie to masakra x_X :P
@MKM
Hmmm... Więcej to jak ja bym zrobiłą, to ktoś miałby problem z pociągnięciem tego dalej :D. Ale i tak muszę jeszcze poćwiczyć te plecionki, na drugi raz zrobię tak, że sznureczek wejdzie "w mój rewir" i potem wyjdzie identycznie, ale w międzyczasie przeplotę go przez całe miejsce jakie sobie wyznaczę na pracę :D. Narazie bawię się PSem, bo robię gazetkę na informatykę :P
Na razie prace zostaja przerwane, aczkolwiek nowe części "artworma" będą dodawane kiedy tylko znajde czas :).
Czarna_Mamba
13-12-2006, 19:52
@up
...
To mają być jaja?
Nick... ;/
Oj cos mi sie niepodoba. Dlaczego ban i brak avka.. Ale jeszcze do tego taki post. Trzeba sie go zapytać...
No to jedziemy dalej ;p?
Vanhelsen
14-12-2006, 14:49
Ano, jedziemy z tym koksem dalej, by nie było, ktoś był moim tak wielkim fanem, że postanowił się pode mnie podszyć ;] Ja jestem jedyny, "Jestem kimś. Mieszkam na forum gdzie wszyscy patrzą na mnie jak w tęczę. No chyba, że coś nie-halo, bo wtedy nie śmią spojrzeć mi w oczy. Co zresztą doskonale rozumiem, bo takiego autorytetu jak ja to się nie spotyka codziennie…" ;]
Wieszok, tylko nie popadnij w samouwielbienie.. :P
Czyżby PiW zapomniał że się zemną zamienił miejscami w naszym artwormie..?
@Down
Jeżeli chcesz być wcześniej w kolejce, to proś ludzi na pw.
PS. To jak się podszyję pod MKM i będę CKM
Ja nie jestem tak sławny jak Wieszok :P
Hrabia_Citizen
14-12-2006, 20:50
A powiedzcie mi czy istaniałaby możliwość przyspieszenia terminu oddania pracy, tj. móglbym zająć miejsce wyżej w tabeli gdybym poprosi? Albo mógłbym zastąpić kogoś kto zrezygnował? Rozważam właśnie zadeklarowanie się ale chciałbym móc szybciej zrobić pracę, nie czekać tyle czasu :D
PS. To jak się podszyję pod MKM i będę CKM xD Sory za offtopa i beznadziejny humor xD
@down, down
Ok, postaram się jakoś "wcisnąć" się w listę, ostrzegam tylko, że praca nie będzie piękna, no może będzie poprawna. Mógłbym zrobić pracę ołówkową, w tym jestem lepszy niż w grafice komputerowej. Dzięki za odpowiedź.
Pan i Wladca
14-12-2006, 23:32
Mnie można przesunać w dół :/ sry chłopaki i dzieczyny ;p brak czasu :////
Vanhelsen
14-12-2006, 23:54
@MKM: oj za późno, już sobie ołtarzyk buduję :P
A może tak sam stworzyłem Wleszoka? ;] Ach te teorie spiskowe :P
@Hrabia_Citizen: pogadaj z kimś kto jest na liście przed tobą, jak zechce się zamienić, to ja nie widzę problemu :)
@PiW: nieoficjalnie, oficjalnie zresztą też, lądujesz na dole :P szkoda, że nie miałeś czasu, ale masz jeszcze szansę :P A od jutra czas Khazid'a teraz idę spać, uzupełnię wszystko jutro ;]
Ja już moje skończyłam :P
http://img182.imageshack.us/my.php?image=kenixiahg6.jpg
:P
Dzięki MKM za poprawki :D
Moja kolej... Całkowity brak pomysłów, ale będzie dobrze...
@down
ta kompresja to chyba moja wina.. :P
slawekmag
29-12-2006, 22:34
Kenixia pieknie tylko troszke za duza kompresja przez co troche brudno. Ale nie spodziewalem sie tak dobrej pracy.
Nooo fajna praca :D Widac postęp ;)
Wreszcie niedlugo moja kolei :D:D , btw. MKM nie musisz sie spieszyc xD , bo nie mam ps'a >.<
Oo , a moze ktos z was ma key-gena do Photoshopa 9.0 CS ?? PLX, to wazne
jak cos to wiadmosci na PW
Pozdr0 B)
Korektor
31-12-2006, 17:13
Wieszok, zapisz mnie do kolejki, zrobię pracę ołówkową :D
ZeuSbobo
31-12-2006, 22:38
Kurcze zrobiłbym prace do artworm ale tablet mi kolega zabrał więc może kiedy indziej
Moja część : )
http://mkm2006.fm.interia.pl/mkmekk.jpg
To teraz niech się Kwaso przez weekend i jeszcze troche męczy.. ;]
up@
Ładniutkie oO
Dla mnie miodzio :D:D
Tylko dzisiaj za to sie nie wezme (melanz) i jutro raczej tez nie :/ (kac)
w niedziele pewnie nauka ale postaram sie zrobic :D:D
Pozdr0 pozdr0
piwo z wami B)
ZeuSbobo
05-01-2007, 17:30
Woow MKM to jest Super Kwaso już sie niemoge doczekać :]
@up
Ano racja, widać rękę mistrza...
@UP
mistrza... lol :P
Pierwsze co wysłałem Wieszokowi to mnie wyśmiał no i poprawiałem.. :D
Dobra...kwasek cytrynowy rox , dzbanek miety tez wporzo >.<
Pokonalem kaca i zrobilem xD
http://img518.imageshack.us/img518/576/artwormiiwh8.jpg
Dlaczego tak wczesnie ?? A tak se :P Bo jutro i pozniej nie mam czasu ...moze praca jest oh ah pym py rym pym boska ale coz...:P
Zygam zielenią wam powiem xD
Pozdr0 pozdr0
piwo z wami B)
ZeuSbobo
06-01-2007, 15:03
@kwaso
U niezłe i jaki ładny kotek :)
Ładne, ładne, tym bardziej że na kacu :D
Wszystkich, którym nie dane było widzieć pierwszego posta w tym temacie, w którym to znajduje się link do strony z naszymi pracami, serdeczne zapraszam na stronę gdzie będziecie mogli podziwiać to, co do tej pory zrobiliśmy.
http://artworm.up.pl
@Down
jest licznik odwiedzin..
BTW. Zróbcie może licznik odwiedzin :P To dużo roboty nie jest wstukać gotowy skrypt z neta - nie musi być nawet grafizny, ale będziecie mieli wgląd jak bardzo jesteście sławni ;p
PaYo... forum go miesiąc nie widziało, ale może sie obudzi. Miejmy nadzieje :]
slawekmag
07-01-2007, 21:02
BTW. Zróbcie może licznik odwiedzin :P To dużo roboty nie jest wstukać gotowy skrypt z neta - nie musi być nawet grafizny, ale będziecie mieli wgląd jak bardzo jesteście sławni ;p
Przeciez jest od poczatku... nie widzisz???
Fajne prace ;)
Łoooo ! przykleili nas :D
ZeuSbobo
08-01-2007, 17:25
Ok wieszok zapisz mnie do listy
Radek 666
08-01-2007, 19:55
Że tak powiem na forum obecny raczej nie jestem, ale tutaj wchodzę cały czas, sprawdzam jak wam idzie i czekam na moją kolejkę :p.
To się teraz tak ślimaczy strasznie.. :P po dwie prace na miesiąc...
Muszę podziękować ładnie za przyklejenie tematu Besnowi, ciesze się że tak szybko się za to zabrał ;). Również ciesze się bardzo z tych nowych osób, które chcą tworzyć razem z nami tą wspólną pracę. Jestem ciekawy, jak ten nasz worm będzie wyglądał w 2008r : ). No i jeszcze, zachęcam tych wszystkich, którzy potrafią ale którym nie chce się brać udziału, aby jednak się zmusili i zapisali do naszego projektu.
ZeuSbobo
10-01-2007, 22:26
Payo czas minoł teraz czas na Hrabia Citizen
Ja tam bym się go stąd pozbyła (chyba większość wie o co chodzi), bo ja raczej nie przypuszczam, żeby coś zrobił...
BTW. Miło, że zostaliśmy przyklejeni ^^. Jeszcze jakby ktoś w końcu zrobił pasujący napisik zamiast tego linka, to byłoby fajnie, bo pomysł jakoś tak utonął :P
ZeuSbobo
11-01-2007, 16:23
http://img443.imageshack.us/img443/6199/shb3.jpg
To teraz czas na Khan'a potem korektor i wkońcu ja 8o
Hrabia Citizen nie będzie brał udziału, teraz kolej na Khan-a.
Jeszcze tylko 3 osoby i rozpoczniemy drugą rotacją listy : ) Wlecze się nam to jak diabli, ale ważne że jakoś to idzie..
@Down
Rozmawiałem z nim przez gg, nie chce brać udziału.
Korektor
11-01-2007, 19:15
Z tego co tutaj widzę to są same prace komputerowe, nic ręcznego. Pora to zmienić! Strzelę tutaj coś ręcznego, pewnie nie na super-mega-Blacko poziomie, ale będę się bardzo starał ;)
@Eilieen,
O co Ci chodzi? Czemu on ma nic nie zaprezentować?
@down,
Nie powiedziałbym żeby kradzież była radzeniem sobie. Ale i tak dziękuję za odp.
Ostatnio zaserwował nam jako swoje dzieła grafiki z jakiejś gry, ale dobrze, że Blacko "akurat" (ta, jasne, nasz Blacko wie i ma wszystko ;p) grał w nią i przeszedł dostatecznie daleko, by te grafiki zobaczyć - co więcej wystarczyło wbić do folderu gry, by mieć je w dość sporym formacie... Miałaby zapas genialnych prac na pół roku z hakiem, jakby się nikt nie zorientował :D
Ogólnie mówiąc facet sobie radzi :P
ZeuSbobo
12-01-2007, 21:33
A pytaliściesie Khana czy bendzie robil prace ?
Vanhelsen
14-01-2007, 00:55
Już nie robi, ale zrobił :)
Przepraszam za tą długą nieobecność na forum, tak to jest jak komuś z zaskoczenia spali się płyta główna :P A że swoje lata miała, to na nowego kompa musiałem czekać aż/tylko tydzień :P
Dzisiaj jestem zajęty wojowaniem z sterownikami i innymi duperelami, jutro wrzucę pracę Khana na stronkę.
Grafika spuzniona ale wyslana do wieszoka... Wiem ze na pewno nie zostanie przyjeta, bo nawet sie nie postaralem :/
No sory, ale sie za puzno obudzilem
Pozdro
EDIT - skoro i tak nie zostanie przyjeta grafika to pokaze ja innym :P
http://img316.imageshack.us/img316/497/payosg0.jpg - 30 min roboty, wiec nie linczowac ;]
ZeuSbobo
14-01-2007, 21:54
@payo
Fajna praca tylko że sie troche spóźnileś
Może ją wkleją ale raczej nie bo khan już zrobił prace
Korektor
15-01-2007, 21:33
Na wstępie zaznaczę, że jestem początkujący, więc nie linczujcie mnie... To moje przedłużenie artworma...
http://images11.fotosik.pl/23/1b56b62d18e89e4c.jpg (www.fotosik.pl)
@down,
Jak będzie duża potrzeba i presja z Waszej strony to przysiądę trochę dłużej nad tym. ;) Trzeba wziąć margines jeszcze na to, że to moja pierwsza przemyślana praca :D
Fajnie, to mógłbyś mi doradzić co dodać do tej pracy? Chciałbym żeby zachowała chłodny wygląd.
slawekmag
15-01-2007, 22:10
Obie te dwie prace jak dla mnie słabe, chłopaki mogliście posiedzieć ciut dłużej niż te pół godzinki. No ale jednak można spróbować jeszcze raz ;) i poświęcić na to więcej czasu.:)
@up
Presja jest, przynajmniej ode mnie. I jeśli masz problem to służymy pomocą (zarówno w technicznej jak jak ty to nazwałeś przemyśleniowej sferze)
ZeuSbobo
15-01-2007, 22:27
@Korektor
Ta praca troche zaslaba moja pewnie bendzie nie lepsza :P
A co do pracy PaYo to jest fajna prosta ale fajnie wyglonda
@edit
Ej korektor czemu twoja praca niema dobrych wymiarów ??
Korektor
15-01-2007, 22:55
Bez jaj... Ustawiałem 460/600... Coś się kopnęło i będzie trzeba robić od nowa... A może to i nawet lepiej, przynajmniej będę mógł wykorzystać nowe pędzle i czcionki, któe mam dzięki Sławkowi ;)
Vanhelsen
16-01-2007, 19:20
Na prośbę ZeuS'a drobne wyjaśnienie: PaYo przysłał pracę za późno, o jakieś 4 dni, gdy zresztą Khan podesłał mi swoją, praca Korektora została odrzucona ze względu na poziom i ma on czas do 18'stego na nadesłanie nowej, wtedy poleci ZeuS, potem Celoz i fin
ZeuSbobo
16-01-2007, 19:24
Ej wieszok pokaz prace khan'a
@edit
Dzieki :)
ZeuSbobo
19-01-2007, 10:11
Daje nowego posta bo jak bym edytował to by nikt tu nie zajrzał
Oto moja praca do Artworm
http://img264.imageshack.us/img264/2420/artsnh3.jpg
czemu tak wcześnie ponieważ niechce tego przedłużać okropnie wolno to idzie
Vanhelsen
19-01-2007, 18:01
Primo, jesteś najszybszym dostawcą pracy ;] miałeś cynk, że Korektor nie przyśle pracy w terminie? :P
Secundo, Korektor nie przysłał... czas na ZeuSa... przysłał, a więc czas dla Celoz'a... ;] A zaraz po nim chwilka przerwy i nowa seria :)
p.s.
Zeus - najpierw praca do mnie na PW, przejdzie i wtedy postem jak chcesz...
Korektor
19-01-2007, 18:33
Przepraszam, że tak wypadło, ale mam teraz sesję i nie znalazłem czasu na artworma. Muszę się uczyć. Poza tym chciałbym się zapisać do nowej serii, za tydzień już powinienem mieć więcej czasu. Jeszcze raz przepraszam, ale rozumiecie, nie mogę zawalić semestru.
http://img232.imageshack.us/img232/3931/artwormou3.jpg
Wiem, ogień jest moją słabą stroną ...
Vanhelsen
20-01-2007, 14:49
OK, no to druga tura za nami :) Teraz dajcie mi chwilkę na nagranie się w Obliviona, w najdalej w poniedziałek wieczór będzie lista na drugą turę :)
ZeuSbobo
20-01-2007, 14:51
@wieszok
Odrazu mówie że sie zgłaszam na 2 ture :p
Wieszok@
Ozesz ty :P , uzalezniles sie juz od Obliviona. Zapomniales o nowej liscie do next tury xD
nununu , zapisze cie na odwyk dla zapalonych graczy :P
Poprostu Pitbul
23-01-2007, 18:31
up@
Lol tak samo ja jestem uzależniony od Sacred xD.
mariomenek
23-01-2007, 20:17
A tak zapytam : Jak robicie te " obrazki "
Podoba mi sie Wieszoka praca i Jackiew'a
@Wieszok
Hehe, ja się teraz wciągnęłam w SpellForce II (przyznaję się :P). Ale już mi net naprawili to spokojnie mogę nawet pierwsza w robaczku być :) (jakby ktoś powątpiewał w moje zgłoszenie :P).
BTW. Miło was widzieć ;)
@UP
Wiatry zerwały więzy ze światem? :P
@top
Wieszok użył takiego ciekawego chwytu, powiedział że najpóźniej w poniedziałek wieczorem, ale nie powiedział w który poniedziałek :P tak czy siak jeżeli do soboty Wieszok nie utworzy listy, to ja to zrobię :]
ZeuSbobo
24-01-2007, 21:15
@MKM
To soboty uu to mnie dużo kolejek (1 ale to szczegół) chyba że ktoś w 1 dzień zrobi prace ale to tylko od Wieszoka zależy A i Wieszok dodaj prace celoza
Vanhelsen
24-01-2007, 23:43
Oto nowa lista, czas dla Khazida liczony będzie od jutra, czyli do 29'ty stycznia.
1. Khazid
2. Pan i Władca
3. Radek666
4. Eileen
5. Kenixia
6. Jackz
7. Shanhaevel
8. Jackiew
9. Wieszok
10. ZeuSbobo
11. Kwaso
12. Khan
13. Slawekmag
14. PaYo
15. Korek
16. MKM
17. Celoz
18. Szulek
ZeuSbobo
25-01-2007, 10:57
Aaaa 10 :( Wieszok zrób mi łatwe przejście :P
@down
On to wczoraj napisał :P
A no fakt 29'ty stycznia napisał
slawekmag
25-01-2007, 11:20
Oto nowa lista, czas dla Khazida liczony będzie od jutra, czyli do 29'ty stycznia.
A nie od 25 stycznia? Czyli dziś (wczorajsze jutro :P) Ktoś ma zły kalendarz...
Wieszok! Ja cię chyba kopne! :P Znowu po Eileen !?? :P Ty chcesz żebym kiedyś tegprzejscia wogóle nie potrafiła zrobić!! :P?
Nie no zartuje ;]
Eileen zrób prostrze przejście, prosze :P
slawekmag
25-01-2007, 20:47
Ja chcę trudne przejście, żeby mi się nie nudziło. Khan, postaraj się.
Wieszok! Ja cię chyba kopne! :P Znowu po Eileen !?? :P Ty chcesz żebym kiedyś tegprzejscia wogóle nie potrafiła zrobić!! :P?
Nie no zartuje ;]
Eileen zrób prostrze przejście, prosze :P
To poproś o przeniesienie :P Pomijam fakt, że twoje przejście było fajne i ciekawe i to JA miałam naprawdę z tym problem :D
BTW. Ciekawe co nasz Radziu mi stworzy ciekawego. Twarz wklei tylko w połowie? XD
ZeuSbobo
26-01-2007, 14:17
@up
Oj to było mocne z tym radkiem :D
@edit
O zaczyna sie ślimaczenie Jezu mam nadzieje że da jutro
Radek 666
26-01-2007, 23:25
To poproś o przeniesienie :P Pomijam fakt, że twoje przejście było fajne i ciekawe i to JA miałam naprawdę z tym problem :D
BTW. Ciekawe co nasz Radziu mi stworzy ciekawego. Twarz wklei tylko w połowie? XD
Jeśli chcesz to nie ma sprawy =). No, ale postaram się zrobić coś ciekawego.
Omg jak sie ciągnie to wszystko >.<
ZeuSbobo
29-01-2007, 15:11
@up
Jeszcze nawet jedna osoba nie zrobiła :D do 23:59 ma czas :P a potem PIW
Radek 666
30-01-2007, 08:37
Ja będę robił najdłużej za 4 dni, więc trzeba będzie codziennie wchodzić, żeby kolejeczkę sprawdzać :D.
Pan i Wladca
31-01-2007, 21:34
Dobrze sie składa, akurat na łikend będe miał robotke xD
slawekmag
31-01-2007, 22:39
Echh... Ślimaczy strasznie, dlatego, że czas pracy jest tak długi i gdy coś nikt nie zrobi, to zamiast zapytać się o dalszą chęć uczestnicta to stawiacie gwiazdki. Wiem, może pomysł nie jest zły ale naprawde zżera okropnie dużo czasu. Mnie zrobienie kaczorka zajęło półtorej godzinki...
Vanhelsen
31-01-2007, 23:43
Echh... Ślimaczy strasznie, dlatego, że czas pracy jest tak długi i gdy coś nikt nie zrobi, to zamiast zapytać się o dalszą chęć uczestnicta to stawiacie gwiazdki. Wiem, może pomysł nie jest zły ale naprawde zżera okropnie dużo czasu. Mnie zrobienie kaczorka zajęło półtorej godzinki...
Ale nie każdy od zaraz ma pomysł w głowie i natchnienie oraz dobry chumor by spracować przy kompie...
PiW - You turn nał... ostatnią pracę masz na www.artworm.up.pl
ZeuSbobo
01-02-2007, 18:42
Dawno tu niebyłem i co widze nic siet tutaj nie zmieniło i zgadzam sie w połowie z Sławkiem kasuj ich i zmień z 5 dni na mniej bo strasznie to idzie
Vanhelsen
01-02-2007, 19:47
Ołkej, PiW leci jeszcze na starych prawach, Radek oberwie 4'ema dniami i ani dnia mniej/wiecej :P
Chłopaki, gazem, bo ja na biwak pojadę z harcerzami i nici z robaczka. Okropnie się to ślimaczy! ;(
Pan i Wladca
02-02-2007, 19:57
Ja bym zmienił rok w logo z 2006 na 2007 xD
prace już wyslalem do wieszoka, lipa bo lipa ale jest =)
slawekmag
02-02-2007, 20:43
Może z tej okazji jakieś nowe logo
/me myśli o konkursiku
@PiW
Zajebiste
co do tego loga, gdzieś wyje***em to stare w wersji psd, wiec bedzie trzeba zrobić nowe. Sławek, jeżeli masz jakiś dobry pomysł to pokaż co potrafisz i odwal coś, co zaprze nam dech w piersiach.. :P
Pan i Wladca
03-02-2007, 00:56
Konkurs? Czemu nie =)
Radek 666
04-02-2007, 11:29
Dzisiaj jeszcze wyślę pracę~.
Błagam, niech tylko to "dziś" nie oznacza "dziś na minutę przed północą", bo ja jutro z rana na biwak jadę i chcę zdąrzyć :P
Pan i Wladca
04-02-2007, 15:53
@radek
tylko zrób łatwe przejście dla Eileen
Może być trudne, byle bym miała czas na zrobienie, jutro o 8.30 mam stać na bacznośc i liczyć moich harcerzy i zuszki ;p
Fajna jazda, nie ma co. Idę się pakować dalej.
@edit
Z powodu jutrzejszego, a właściwie dzisiejszego mojego biwaku najpewniej nie zdążę zrobić pracy tak szybko, ale w terminie 4 dni się chyba zmieszczę skoro wracam w czwartek wieczorem, nie? Jeżeli tak, to proszę o nieprzerzucanie mnie na liście. Jak nie dążę na termin to poprosę o przerzut 1 osobę w dół. ;p
ZeuSbobo
05-02-2007, 20:53
Radek nie śpij tylko prace dawaj :P
ehm...HAl0 ?? Jest tu ktos ?? oO
Vanhelsen
08-02-2007, 12:43
ehm...HAl0 ?? Jest tu ktos ?? oOJest jest, to ze nikt nie postuje, nie znaczy, że robaczek śpi ;] Nad wszystkim czuwam :D
BTW. Do kiedy ja mam czas na robaczka? Do dziś? Bo dopiero co wróciłam z biwaku, spałam aż 3 godziny ostatniej nocy i wogóle to jestem happy ;p
Pan i Wladca
08-02-2007, 20:03
@up
3 godziny? ja po 6 przespanych ledwo żyje ;p
btw. kogo jest wogole kolej?
Vanhelsen
08-02-2007, 21:22
@Eileen ;] Do 23:59 w 11'stego ;]
@PiW: Eileen ma czas :P
Wychodzi na to, że moja. Wogóle nikt nie aktualizował listy... A ja zrobiłam kawałek pracki i jestem w kropce.
Kto teraz ma robić swoją część? Wieszok, lista jest zaktualizowana? Robimy to dalej czy w ch*a lecimy? Jeżeli ktoś nie ma zamiaru robić niech nie robi, ale niech się wypisze z listy, tylko wstrzymują wszystko.
Lord Wardi
11-02-2007, 21:32
No właśnie... Ostatni kawałek robaka jest wykonany przez "Pan i Władca"...
"Aktualności:
W tym momencie, dalszy ciąg naszego robaka tworzy:
Khazid
Jego czas na wykonanie pracy to:
[25/01/07 - 29/01/07]
Następną osobą jest:
Pan i Władca"
Ale mi aktualności ;x
Pan i Wladca
11-02-2007, 22:24
Nasz mastah leci sobie w kulki poprostu ;p
Vanhelsen
11-02-2007, 23:08
No właśnie... Ostatni kawałek robaka jest wykonany przez "Pan i Władca"...
"Aktualności:
W tym momencie, dalszy ciąg naszego robaka tworzy:
Khazid
Jego czas na wykonanie pracy to:
[25/01/07 - 29/01/07]
Następną osobą jest:
Pan i Władca"
Ale mi aktualności ;xOlej sobie aktualności :P Czas Elien chyba to jutra wieczór:P Nie martwcie się, nad wszystkim czuwam :D
http://i120.photobucket.com/albums/o181/eileen-bluerose/wlasciwycopy.jpg
No i jest kawałek, który poszedł już tez jako PW do Wieszoczka... Powinno się idealnie składać, teraz powzięłam lepszą technikę robienia :)
W końcu się doczekałem.. :P good job ;)
Teraz Keni, bierz się do roboty, bo czas to pieniądz :D
Przepraszam, ale ja naprawdę nie wiedziałam co tam dorobić... Jakoś tak dziwnie...
czy mi sie wydaje czy mam tekstore na końcu
ZeuSbobo
12-02-2007, 20:46
@up
Przykro mi
@wieszok
http://img117.imageshack.us/img117/5103/dsfdc3.png
Popraw :P to
@edit
Kenixia przypominam że masz czas do 15.02 pospiesz się trochę bo okropnie się to ślimaczy
@up
hello twój czas na robaczka, do 16'stego
/\ Wiadomośc od Wieszoka, czyli mam czas o jeden dzień dluzej niz Ci wychodzi. Pozatym nie mam jakoddac wczesniej, bo mam niefajne przejscie (przynajmniej dla mnie) pozatym dopiero dzis cos zaczęłam robić bo pomysłu nie miałam.
@edit
zreszta co za roznica juz skonczylam xD
Vanhelsen
15-02-2007, 00:27
@up
Przykro mi
@wieszok
http://img117.imageshack.us/img117/5103/dsfdc3.png
Popraw :P to
@edit
Kenixia przypominam że masz czas do 15.02 pospiesz się trochę bo okropnie się to ślimaczyPrimo, tutaj wszystko jest OK, Eileen daruje sobie kolejną serię :P A przy okazji, do ponaglania to ja tutaj jestem, i nie martw się, robię co należy ;]
Ostatnia praca:
http://img115.imageshack.us/img115/8191/kenixia2fc6.jpg
Jackz ma czas do 19'stego...
slawekmag
15-02-2007, 15:10
See you later
eligejter :P
Świetna praca.
@up
dzięki :P
Dzieki za pomoc Mkm ;P
bo to przejscie to jeszcze nie na moje sily bylo ;P! aLE NASTEPNYM RAZEM ROBIE SAMAA! xD
@Up
No ja myśle że sama :P
Jackz ma chyba kare, ale spróbuję się z nim skontaktować.. ;] może chociaż raz coś doda :P
Mam pytanie. Jak zostałem przyjęty do udziału w ArtWormie, to dopisujecie mnie do tej listy, czy mam czekać do kolejnej edycji?
Vanhelsen
17-02-2007, 23:09
Mam pytanie. Jak zostałem przyjęty do udziału w ArtWormie, to dopisujecie mnie do tej listy, czy mam czekać do kolejnej edycji?Faroth, wybacz, skleroza, dopiszę następnym razem przy edycji
slawekmag
18-02-2007, 09:33
Wieszok, to wrzuć go na listę, nikomu to nie zaszkodzi.
Jackz-a nie było na forum od 26-01-2007, na gg też się nie odzywa, myślę że Shan może swobodnie brać się za część która przeznaczona była dla Jackza.
ZeuSbobo
19-02-2007, 19:23
Mam nadzieje że Jackz zrobi prace ale coś mi się nie wydaje
Vanhelsen
23-02-2007, 01:03
No niestety nie mogę skontaktować się z Shanem... GG w profilu nie ma a skrzynka na PW zapchana ;], Shan, jak będziesz, to wyślij mi pw ze swoim GG ;]
Z tego powodu przerzucam go o oczko wyżej i teraz czas dla Jackiewa do 27-ego
http://worm.bluesfear.com/index2.html
Wasz ArtWorm to jeszcze dziecko w porównaniu do tego na górze.:D
slawekmag
23-02-2007, 14:41
Ta, Jackiewa też nie ma ostatnio na forum. Wogóle sobie sporo osób olewke z nas urządziło.
Tu trzeba wprowadzic jakies porzadki ...
Bo cholera mnie bierze ze czekam z tydzien a tu zadnych postępów...
Mam taki pomysl...Zeby ta osoba na ktorą przypada kolejka potwierdzila swoja obecnosc. Najpierw ktos musi go poinformowac np. gg , pw , email albo co , ze jest jego pora.
Jesli ta osoba w przeciagu dwoch dni nie potwierdzi obecnosci i tego ze jest gotowa do robienia artworma to traci kolejke i robi nastepna osoba...bo nie ma sensu czekac...stoimy w miejscu
troche chaotycznie ale coz...spieszy mi sie
Pozdr0 B)
ZeuSbobo
23-02-2007, 19:11
@up
ja się z tobą zgadzam trochę to trwa zanim do mnie dojdzie to minie rok jeżeli shan nie da odpowiedzi do jutra to niech następna osoba da prace bo nawet i zmniejszony został termin na 4 dni a trwa to jeszcze dłużej niż wcześniej
Vanhelsen
23-02-2007, 21:01
@up
ja się z tobą zgadzam trochę to trwa zanim do mnie dojdzie to minie rok jeżeli shan nie da odpowiedzi do jutra to niech następna osoba da prace bo nawet i zmniejszony został termin na 4 dni a trwa to jeszcze dłużej niż wcześniejShan aktualnie pracy nie robi, nie mogę się z nim skontaktować (zapchana skrzynka + brak gg w profilu), teraz robi kolejna osoba z listy, zmniejszyłem czas z 7 dni na 4 plus skasowałem gwiazdki na rzecz automatycznego out'owania... a potwierdzanie wprowadzę już od następnej edycji, wraz z paroma innymi zmianami za jednym zamachem...
p.s.
wszystkie zgłoszenia od teraz będą przyjmowane już na kolejną turę...
slawekmag
24-02-2007, 16:15
Hmm, widzę, że Wieszok jeszcze nie napisał więc może ja to zrobię.
Jackiew nie wykona pracy, więc kolej na naszego mistrza, Wieszoka.
P.S. Zerknijcie do podpisu.
@down
To fragment naszej rozmowy na gg.
P.S. Zerknijcie do podpisu.
Skąd masz? Ale się wścieka.:o
Vanhelsen
24-02-2007, 19:52
Skąd masz? Ale się wścieka.:oA ja mu sie nie dziwie... sławek, pardon, ale artworma administruje Ja i względnie MKM i nie życzę sobie ponaglania innych...
Shan nadal się ze mną nie skontaktował, Jackiew nie ma możliwości więc zabieram się za swoją pracę, i by nie było, 4 dni od 24 kończą się 28.02 o 23:59... -.-"
No wreszcie cos sie dzieje :D
Jackiew rox xD
Mam nadzieje ze tera wszystko pojdzie jak po masle oO
Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD
Shanhaevel
25-02-2007, 12:57
Jestem, miałem tylko skrzynkę zapchaną. I tak, pasuje mi miejsce po Wieszoku.
ZeuSbobo
25-02-2007, 16:43
@up
Po wieszoku jestem ja :P chyba ze coś się tam po przestawiało
Vanhelsen
25-02-2007, 20:06
@up
Po wieszoku jestem ja :P chyba ze coś się tam po przestawiałoShan jako, że nie mogłem się z nim skontaktować został przerzucony wyżej o 2 okienka :P
Wieszok, tak myślałem nad tym, aby usprawnić nieco tego naszego worma i doszedłem do wniosku iż powinniśmy, powiadamiać dwie-trzy następne osoby o tym iż ich czas nadchodzi, tak aby psychicznie się przygotowały, a w razie czego wcześniej powiadomili o tym iż nie mogą w tym czasie wyprodukować czegoś od siebie.
Przydało by się też aby każda osoba na liście, która nie chce brać udziału, powiadomiła o tym. Nikt nie ma zamiaru wypytywać co każdą serię 20+ osób o to czy dana jednostka ma chęci czy nie, to zbyt czasochłonne i nikomu bawić się w sprawdzanie tego nie chce.
Vanhelsen
25-02-2007, 22:15
Wieszok, tak myślałem nad tym, aby usprawnić nieco tego naszego worma i doszedłem do wniosku iż powinniśmy, powiadamiać dwie-trzy następne osoby o tym iż ich czas nadchodzi, tak aby psychicznie się przygotowały, a w razie czego wcześniej powiadomili o tym iż nie mogą w tym czasie wyprodukować czegoś od siebie.
Przydało by się też aby każda osoba na liście, która nie chce brać udziału, powiadomiła o tym. Nikt nie ma zamiaru wypytywać co każdą serię 20+ osób o to czy dana jednostka ma chęci czy nie, to zbyt czasochłonne i nikomu bawić się w sprawdzanie tego nie chce.Co do drugiej części, tak jest... każdy może w każdej chwili się wypisać wysyłając mi PW< tak jak to zrobiła Elieen, jeśli się nie wypisze, automatycznie uznaję, że bawi się dalej. Co do pierwszego, rozpatrzę, i przy okazji:
Wszelkie uwagi co do zasad, regulaminu, funkcjonowania robaczka proszę o wysyłanie na moje PW, pozastawiam się nad nimi, co od razu zaowocuje nowymi zasadami od kolejnej tury.
@DOWN: tak jak piszesz, ale bez Jackiewa
ZeuSbobo
25-02-2007, 23:11
Troszkę sie pogłubiłem teraz jest kolej Jackiew potem Wieszoka , Shana i moja a potem tak jak jest na liście ??
@edit
Shan zrób mi łatwe przejście :P
Shanhaevel
02-03-2007, 15:18
Troszkę sie pogłubiłem teraz jest kolej Jackiew potem Wieszoka , Shana i moja a potem tak jak jest na liście ??
@edit
Shan zrób mi łatwe przejście :P
Errrhem... Ze względu na temat mojej pracy przy przejściu będziesz się musiał trochę napocić... :] Wybacz.
Pracę mam już prawie gotową.
EDIT:
Tamtaramtamtam...!
Z efektu jestem zadowolony.
http://img404.imageshack.us/img404/525/jediwormkoncowycopybm5.jpg
Creditsy (najważniejsze):
Saehral
jackieocean
ConstantToker
monroe art
Brushe (te pioruny) by Scully7491
Wszyscy są członkami Deviantartu.
ZeuSbobo
03-03-2007, 19:12
OO przesadziłeś jak ja to mam zrobić :( no trudno pomęczę się
@edit
E nie było tak trudno
http://img339.imageshack.us/img339/1327/artworm3ww6.jpg
Oświecić mnie plax oO
Czyja kolei tera?? Moja czy Wieszoka??xD
Btw. Ladniutkie prace :D:D
Mile dla oka
Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.