PDA

Pokaż pełną wersje : Helmet Of the ancient:jak zrobić aby był pelny?

piter554
06-11-2006, 17:47
Witam w tym temacie chciałbym zapytać was
czy helmet of the ancient może być pełny czy to mit...

OSOBISCIE POSIADAM NA CHARZE <89lvl> ten helmet...
i niewiem jak zrobić aby był pełny...

POZDRAWIAM

Didek Boys
06-11-2006, 17:56
Wkladasz kamyk i masz pelny to jest ten small ruby.
I to daj moc na iles tam minut potem znika i znowu jest nie pelny :P

Kajulec
06-11-2006, 18:46
Helmet of the Ancients można uzupełnić Small Ruby. Pełny HoTA ma 11 arma, niepełny tylko 8. Small Ruby uzupełnia HoTA na 30 minut, potem kamyczek znika.

Rethfing on Aldora
06-11-2006, 19:06
Z tego co mi podpowiada Tibijski Zmysł jest kamyczek, który mu daje 11 arma na stałe. Ale to tylko wymysł/zmysł.

wizu
06-11-2006, 19:53
Po 1 nie kupuj charów na allegro... nie ładnie :P
Po 2 Jakbyś sam taki lvl wyhodował, to byś wiedział, a jakbyś nie wiedział, to by ci kumple powiedzieli....
Po 3 z moich informacji wynika, że potrzeba Samll Ruby ;)
Po 4 po 30 min helmet wraca do swoich normalnych właściwości.
Po 5 Idziesz chyba tam gdzie go stworzyłeś, i kładziesz red gema i jego, i wtedy powinno być. nie wiem na 100%, bo nie robiłem tego nigdy.... mam 46lvl nie chwaląc się :P
@Down
A to sorki, zmylił mnie opis "The gem is glowing with power." ;)
Opis z erig.net
Without the Small Ruby, the armor of this helmet is only 8. Each gem has the duration of 30 minutes and after this time the gem disappears so the helmet becomes the Helmet of the Ancients again. Pharaohs guard the pieces of the helmet. It is said that a Soul Ruby would make this helmet to have always armor 11, according to a book in the Ankrahmun Library.
Bez Small Ruby(małego rubinu, miałeś rację :)),obrona tego hełmu wynosi tylko 8. Każdy kamień ma czas działania 30min, a po tym czasie znika i hełm znowu staje się zwyczajnym hełmem. Faraoni strzegą częsci tego hełmu. Jest powiedziane, że "soul ruby" (nie wiem rubin duszy, czy jakoś tak) może sprawić, żeby hełm miał zawsze oborę 11, według książki w bibliotece w Ankrahmun.

Lord Arturs
06-11-2006, 19:59
@up
Z tym red gemem to sie mogłeś powstrzymać:P
Osobiście miałem z ...eee..... 3 hota w mojej karieze, i dam sobie jaja powyrywac ze trzeba small ruby i tylko na 0,5h:P
Do zamknięcia:P

Legion ferri
06-11-2006, 20:18
HOTA - Aby mieć full Hota używamy na niego Small Ruby i mamy na 30 minut Full Hote, jest także mit o Soul Ruby który daje nam full na zawsze. Close topic

Lenrock
06-11-2006, 20:25
zeby byl pelny na stale potrzebny jest, jak juz koledzy powiedzieli soul ruby, ktory jest z questu chyba. ma go kilka osob w calej grze

XIII
06-11-2006, 22:20
@up
Wypada bardzo rzadko z bossa necro Necropharusa, wylotowal go ktos na Selenie, ale nie jestem do konca pewien.

Krwioplaczasty
06-11-2006, 22:34
Z tego bossa necromanty to wypada soul stone który jest potrzebny do addonu
wienc niema on zandego zwiasku z helmem a z tego co wiem faraony i hota bylo wczesniej niz ten boss a o tym soul ruby nie slyszlem ale nie wykluczma jego istnienia(fajnie by bylo :D)

Evil Maul
07-11-2006, 09:18
Omfg... Hota ma 8 arm po wlozeniu small ruby ma 11 arm na 30 min , legenda glosi ze po wlozeniu soul stone hota m na zawsze 11 arm niestety , kolega wylootowal z bossa necro soul stone i nic nie dalo sie zrobic tylko dzieki temu kamienowi mozna bylo zdobyc addon . Wiec na dzien dzisiejszy NIE DA SIE ZROBIC TAK ZEBY HOTA MIAL 11 ARM 4EVER

Keel
07-11-2006, 14:55
Omfg... Hota ma 8 arm po wlozeniu small ruby ma 11 arm na 30 min , legenda glosi ze po wlozeniu soul stone hota m na zawsze 11 arm niestety , kolega wylootowal z bossa necro soul stone i nic nie dalo sie zrobic tylko dzieki temu kamienowi mozna bylo zdobyc addon . Wiec na dzien dzisiejszy NIE DA SIE ZROBIC TAK ZEBY HOTA MIAL 11 ARM 4EVER

Nie Soul Stone, tylko Soul Ruby.

Evil Maul
07-11-2006, 15:03
Nie Soul Stone, tylko Soul Ruby.

omfg... who cares ;p wazne ze wiadomo o jaki kamien chodzi :P

Sowa
07-11-2006, 18:23
ahhahaha ile razy każdy mu jeszcze powie,napisze to samo?

eloelo520
07-11-2006, 18:35
ahhahaha ile razy każdy mu jeszcze powie,napisze to samo?

Spójrz.

Nr 1
Helmet of the Ancients można uzupełnić Small Ruby. Pełny HoTA ma 11 arma, niepełny tylko 8. Small Ruby uzupełnia HoTA na 30 minut, potem kamyczek znika.

Nr 2
Z tego co mi podpowiada Tibijski Zmysł jest kamyczek, który mu daje 11 arma na stałe. Ale to tylko wymysł/zmysł.

Nr 3
Po 1 nie kupuj charów na allegro... nie ładnie :P
Po 2 Jakbyś sam taki lvl wyhodował, to byś wiedział, a jakbyś nie wiedział, to by ci kumple powiedzieli....
Po 3 z moich informacji wynika, że potrzeba Samll Ruby ;)
Po 4 po 30 min helmet wraca do swoich normalnych właściwości.
Po 5 Idziesz chyba tam gdzie go stworzyłeś, i kładziesz red gema i jego, i wtedy powinno być. nie wiem na 100%, bo nie robiłem tego nigdy

Nr 4
HOTA - Aby mieć full Hota używamy na niego Small Ruby i mamy na 30 minut Full Hote, jest także mit o Soul Ruby który daje nam full na zawsze. Close topic

Nr 5

Dopiero pięć takich samych niemalże postów. Czyli jeszcze z 5-10 wpadnie :)

Hazel
10-11-2006, 16:20
Wszyscy doslowini wszycy sie nie znacie. zeby HoTA byl pelny musisz miec SOUL RUBYwtedy na kamyczku masz "use wich" i dajesz na helmet i masz pelny

BlackWolf
10-11-2006, 17:02
Wszyscy doslowini wszycy sie nie znacie. zeby HoTA byl pelny musisz miec SOUL RUBYwtedy na kamyczku masz "use wich" i dajesz na helmet i masz pelny

! Witam !
czyzby to byla ironia czy joke tygodnia ? nie wazne .....
Powiedzial to knight z 28 lvl ( pewnie przeczytal kilka postow albo uslyszal od jakiegos debila pod depo o tym soul rube i sie zaczyna podniecac jak dziecko 6-letnie na gwiadke -.- )..... nooby sie szerza w zaskakujacym tempie ;( !

Ps. Please skasujcie juz ten temat , bo nooby zaczynaja odpowiadac ...... !

dambibi
11-11-2006, 11:45
a ty masz sorca 28 a na 28 knighta wyśmiewasz jak jest niech jest niemożna gestylkulować? po to ten temat