zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Julera hacking <old>

Sir Radzio Angelus
06-11-2006, 18:31
Film dość stary, przedstawia tytułowego Joey'a, który zabawia się swoim programikiem. To chyba nie jest fake. Za każdym razem jak oglądam ten film to aż mnie skręca z zazdrości:]

http://rapidshare.com/files/2241453/joey_julera***** 6mb

TO NIE JEST KEYLOGGER. PLIK CZYSTY!

//edit

pobrane 20x i 0 komentarza?

rehost

http://www.**************/file/cmi128

plebaN1
06-11-2006, 19:16
nie wierze ;o po co to dawales na forum teraz bedzie mi sie snilo po nocach :D kur... tez to chce ;d
hmm na jaka tibie ten program dzialal? jesli wiesz
przeciez jak ja bym mial taki program to bym na allegro sprzedawal na kazdym swiecie i bym fortun zbil :D a w grze rozdal bym kilka free items np. golden boots :D

Guest 1900
06-11-2006, 19:22
mógłby ktos opisac co sie dzieje w tym filmiku ? ja mam blokade na rapidzie ....

=Pekin=
06-11-2006, 19:32
Koles na rooku 1 lvla postacia uruchamia programik w tle ktory generuje wybrane przedmioty, wpisuje 100 crystal cions - generate i pojawia mu sie w bagu obok rookowego jabłuszka potem jestes generuje sca i tunder hammerka ;P
I tak lazi lazi z tym filmik 2,5 minutowy na koniec wklada thunderka do bookcase w bibliotece rookgardowej smieje sie i koniec :P fajna muza
;D

shoq
06-11-2006, 19:40
Mhauahuahuahua ale n00bki!

Lol że wy w to wierzycie...
To fake, kto ma taki program? -.-

Niemożliwy jest taki bot...

Could not find character
Character hidden joey does not exist.

zoom
06-11-2006, 19:45
niemozliwe

Frapper
06-11-2006, 19:45
Bywało nie raz... Sam mam ten program gdzieś. Generuje on pakiety i wysyla do servera i w bp możesz miec 2183092809382910x medzik plejt supah mastah axe.

Raditz Saiya-jin
06-11-2006, 19:46
powiem jedno - owned?

to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ;) pozostaje sie uczyc i moze kiedys wpadne na to zeby cos takiego zrobic Rotfl :>

calkiem mozliwe jednak ze to fake/ots

shoq
06-11-2006, 19:47
Zresztą, żeby dostać "fri itans" trzeba by włamać się do serwera -.-

Bywało nie raz... Sam mam ten program gdzieś. Generuje on pakiety i wysyla do servera i w bp możesz miec 2183092809382910x medzik plejt supah mastah axe.
Dzisiaj 19:45

czyli co to dokładnie robi?

Frapper
06-11-2006, 19:53
Zaraz wam wrzuce filmik jak gosc pokazuje jak to robi.. Chcecie?:>

gavreonien
06-11-2006, 19:58
Nie Frapciu, lol nie chcemy :P

Jasne jak masz to dawaj :)

Cashtan
06-11-2006, 19:59
(...)To chyba nie jest fake(...)
Hahaha, hahaha i jeszcze jedno hahaha...
Co ty sobie myslisz, przeciez on by mogl miec mlsa itp amagad, jak mozna w cos takiego wierzyc, opamietajcie sie.

2x down:
Twoj nick do ciebie pasuje :D

Pbu
06-11-2006, 20:03
.................

Nieugiety
06-11-2006, 20:09
Po pierwsze co do samego filmiku to wiadomo, ze wałek.

Co do was, wszyscy mówicie "Boze, ja chce taki plas!", "bedzie mi sie snil po nocach", "szkoda, ze takiego nie mam", "zbyt piękne aby było prawdziwe"

A teraz pomyślcie, macie taki program i generujecie sobie super mastah armor, runy x 3423423, extra hyper mega long bright golden magic sword i inne badziewia i co dalej? Pobiegacie troche i wam sie znudzi....
Na otsach jest to samo, nie cierpie otsów gdzie ludzie latają z great shieldami, mls, dsl itp. to głupota..... Najlepsze jest to, co sie osiągneło własną pracą.

Sowa
06-11-2006, 20:18
Po pierwsze co do samego filmiku to wiadomo, ze wałek.

Co do was, wszyscy mówicie "Boze, ja chce taki plas!", "bedzie mi sie snil po nocach", "szkoda, ze takiego nie mam", "zbyt piękne aby było prawdziwe"

A teraz pomyślcie, macie taki program i generujecie sobie super mastah armor, runy x 3423423, extra hyper mega long bright golden magic sword i inne badziewia i co dalej? Pobiegacie troche i wam sie znudzi....
Na otsach jest to samo, nie cierpie otsów gdzie ludzie latają z great shieldami, mls, dsl itp. to głupota..... Najlepsze jest to, co sie osiągneło własną pracą.

100% poparcia dla tego pana.

Dzieci na otsach kupuja itemy to zal hahaha. Albo sorciem biegaja w mpa blesed shield itp. zalled.

co do filmu to nice.

Always hunted
06-11-2006, 20:23
Nieugięty ma absolutną rację... ale filmik i tak fajny :D

Sir-Bodzio
06-11-2006, 20:24
LoL cos mi nie chodzi sciongnelem wlanczam i tu nic sama muzyka pacze czy cos na video leci i sama muza stracilem 3 min i 12 sec :/ jak ktos zna oriblem to niech mi powie ^^

JESTEM DUMNY ZE; NIE UMIEM PISAC!! xD:cup: :cup:

Frapper
06-11-2006, 20:33
http://rapidshare.com/files/2257717/End*****.html
take that

Sowa
06-11-2006, 20:34
@2up
Kodeki

google.pl ->> "Download kodeki"

Sir Radzio Angelus
06-11-2006, 21:15

Nieprawda! Sam kiedyś sprawdzałem czy rzeczywiście taka postać istnieje i wtedy była, widocznie została usunięta, ale to było dość dawno, bo ten filmik mam na kompie od dłuższego czasu...

Może i wał, ale czy zrobienie takiego programiku było niemożliwe? Teraz to chyba już niemożliwe, po tylu update'ach. Może była jakaś luka w systemie+zdolny haker, może jakiś turek?:D , oni mają talent do takich rzeczy, w końcu microsoft.fr OWNED by them (czekam na microsoft.comB) )...

cinek_1990
06-11-2006, 21:53
To nie jest zaden FAKE!! Ten program istnieje tylko jest jedno ale... Ze stworzonymi itemami nie mozemy nic zrobic a po przesunieciu ich znikaja...:p Jedyna prawdziwa rzecz na tym filmie to zmiana tekstu NPC. 8o

Shokei
06-11-2006, 23:24
Gówno wiecie, gówno widzieliscie : ) Za czasów ops nie pamiętam kiedy : D Można było generować pakiety i robić itemki jakiekolwiek. : ) Niestety bug zniknął po około 14-20 dniach :D

Btw. co to za piosenka w tle ?

@down
też : P ale wyobraź sobie ten błąd jest fajny :D

Un$i
07-11-2006, 02:16
nie da sie robic takich rzeczy -.-' tzn da sie ale i tak to nie dziala
inni tych itemow nie widza...ciekawe czemu w sklepie nic nie kupil na dowod...proste...przy zakupie czegokolwiek siano mu zniknie a npc odpowie ze nie ma tyle siana...juz probowalem sie w to bawic ale niestety tibia ma za duze zabezpieczenia

shoq
07-11-2006, 07:07
Gówno wiecie, gówno widzieliscie : ) Za czasów ops nie pamiętam kiedy : D Można było generować pakiety i robić itemki jakiekolwiek. : ) Niestety bug zniknął po około 14-20 dniach :D

Tak, to brzmi sensownie. ;]

msolak
07-11-2006, 16:05
Film dość stary, przedstawia tytułowego Joey'a, który zabawia się swoim programikiem. To chyba nie jest fake. Za każdym razem jak oglądam ten film to aż mnie skręca z zazdrości:]

http://rapidshare.com/files/2241453/joey_julera***** 6mb

TO NIE JEST KEYLOGGER. PLIK CZYSTY!

//edit

pobrane 20x i 0 komentarza?

rehost

http://www.**************/file/cmi128

po 1 wiecei dobrze ze istnieja boty ktore zmieniaja wyglad twojej postaci ale nikt inny tego wygladu nie widzi tak samo z ta kasa lub rzeczmi. filma nie ogladalem bo wydal mi sie nobowski!!! mozesz zmienic wyglad 10gp na 100000kk ale jak rzucisz na zmeinie to bedzie to 10gp.......

Sir Radzio Angelus
07-11-2006, 16:36
po 1 wiecei dobrze ze istnieja boty ktore zmieniaja wyglad twojej postaci ale nikt inny tego wygladu nie widzi tak samo z ta kasa lub rzeczmi. filma nie ogladalem bo wydal mi sie nobowski!!! mozesz zmienic wyglad 10gp na 100000kk ale jak rzucisz na zmeinie to bedzie to 10gp.......

On włożył SCA do szafki ;p, nie powinien się zamienić w 10gp?

Always hunted
07-11-2006, 17:03
On włożył SCA do szafki ;p, nie powinien się zamienić w 10gp?

To był Thunder Hammer :P chyba...

Vick
07-11-2006, 19:51
Btw. co to za piosenka w tle ?

tytuł to : Placebo - every you and every me

pozdro.

SpAyKeR
08-11-2006, 00:11
Ja sie tak tutaj zastanawiam nad takimi rzeczami:
Po 1. Nikt nie wpomniał w ogóle o jego stronie (czyżby nikt nie sprawdzał, może nadal istnieje)nie istniejącej, chociaz mam wątpliwości czy kiedykolwiek ona istniała.
Po 2. na google.pl wpisałem odpowiednią fraze na temat jego programu i też ani słuchu o nim, a powinno coś być napisane na angielskich stronach.
Po 3. Nie zgadza mi sie jego ruch, stanął koło bibliotekarza i on chodzil szybko (czyżby w dawnej tibii NPC chodziły szybciej, a w niedawnych update co raz wolniej, czy to nie wydaje sie dziwne?), on zaś jak chodzil to lagi i freezy tak jakby, a znów patrząc na blibliotekarza chodzil dosyc szybko.
Po 4. Okienka na windowsie od kiedy są takie jak on tam miał ? i od kiedy tak przedziwnie na winie wygląda notatnik(hmmm... czyżby korzystanie z linuxa i przejścia na windowsa? (czyt. ataki na serwer).
Po 5. Cały film jak i program mógłbyć odpowiednio spreparowany. Okienka narysowane w paincie i powklejany inny text. Itemy mogłby być wklejone.
Reasumując:
Jedna wielka niewiadomo, nikt nie wie jak on nagrywał i co robil z filmem.

Wielki Mancyz
08-11-2006, 09:14

możliwy bo moj kumpel taki miał -.- podmienia ci sprity np zamiast leather bootsow widzisz bohy :p

Always hunted
08-11-2006, 11:41
możliwy bo moj kumpel taki miał -.- podmienia ci sprity np zamiast leather bootsow widzisz bohy :p

To nie bot, to nawet legalne chyba jest... jeśli zrobisz to samemu (nie korzystasz z żadnego oprogramowania)

shoq
08-11-2006, 14:39

chodzi o to, że niemożliwy jest bot do robienia sobie rzeczy, a nie do sprawiania wrażenia, że robi.
Co do zmiany sprite'ów to wygląd się zmieni, ale on dał look na thunder hammera i pisało "You see a thunder hammer...... It is blessed by Gods of Tibia". Zmiana sprite'ów czegoś takiego nie zmieni...

T3H_VirUs
08-11-2006, 15:43
Mnie sie wydaje ze to fake gdyz nie istnieja takie programy...no chyba ze se zmienisz recznie (ale to tylko wyglad):| to mozna hackingiem nazwac a itemy chyba tylko position: God moze tworzyć....chociaż tego tez nie jestem pewien : [

Grenni
08-11-2006, 15:58
ajajaj fake panowie fake

Lokoloki
08-11-2006, 21:12
hehs jak by cos takiego istniało xD 100cc chociaz xD ;d

Native16
10-11-2006, 10:14
lol nie wiem co o ty myslec ;/

Native16
10-11-2006, 10:25
Ofmg :D:D