Pokaż pełną wersje : Atak piratów na liberty bay :_]
Krótki filmik mojego autorstwa, zobaczcie jak to się skończyło ;]
http://www.uploader.pl/file/2026/atakpiratow.rec.html
tomcioka
06-11-2006, 20:25
Filmik jest czyst, krutki i fajny! :P
No nie koleś normalnie zajebi*** jesteś pełna mana i zero reakcij. Wroć lepiej na rook-a skoro jeszcze nieumiesz posługiwać się czarami.:baby:
Panika :D. Mi dzisiaj tak quary wyskoczyły ale dałem sobie rade, ale też sie trochce osrałem. A chłopak poprostu nie wiedział co sie dzieje :p
@up
Panika + lagi :p
Pomyliłem hotkeye i jeszcze lagi miałem :p
Poza tym się tego nie spodziewałem że nagle się ich tyle pojawi, zresztą nawet gdyby użył jakiegoś czaru to wątpie żebym uciekł bo kilka ich mnie otoczyło... jeszcze do tego myślałem że jakoś wytrzymam, bo wcześniej się z nimi nie spotkałem...
Trudno lvl jutro odrobie :p
Sir-Bodzio
07-11-2006, 07:31
Widac ze; glupi film -.- jak sie ma lagi nie idze sie tam takom plage i jak pomyliles se hotkeye to se daj nanie obrazki ;] Nie polecam Ocena:3/10
No nie koleś normalnie zajebi*** jesteś pełna mana i zero reakcij. Wroć lepiej na rook-a skoro jeszcze nieumiesz posługiwać się czarami.:baby:
Na rooku to stary idziesz i raty z ue jedziesz...
jaki typ omg !! tak pasc to trzeba umiec... :baby: :baby: jak zobaczylem ten filmik i jego smierc to poprostu 8o :D :D :D :D :D Zal.br ? :cup:
Widzę UrbanQ,że jesteś pro gamerem i nigdy nie padłeś przez własny bład..GZ!!!1111 -.-
Mi sie hotkeye nie raz mylą ;] zdarza sie :]
@topic
2 razy padłem w tym miejscu co Ty...raz 11lvl druidem xD ,a drugi raz 20ed....lagi -..-...chociaz best solo pirata zrobilem :D
Valariazz
09-11-2006, 15:25
Filmik krótki i nic prawie nie pokazuje oprócz paru piratów i (O.o?) Smugglerow... Ot idziesz i filmik kończy się tak jak się zakończył ;)
A szkoda, bo może byłoby troche więcej akcji...
Widzę UrbanQ,że jesteś pro gamerem i nigdy nie padłeś przez własny bład..GZ!!!1111 -.-
Mi sie hotkeye nie raz mylą ;] zdarza sie :] 2 razy padłem w tym miejscu co Ty...raz 11lvl druidem xD ,a drugi raz 20ed....lagi -..-...chociaz best solo pirata zrobilem :D
czy ja powiedzialem ze nigdy nie padlem ?? poprostu widzac jak padles ty zachcialo mi sie smiac i nie mow ze nie mogles stamtad uciec i ze cie cos otoczylo^^ bylo obok ciebie 2 moze 3 piraty a ty zamiast uciekac biles pirata... a po drógie nie pomylily ci sie hotkeye tylko zapózno ich uzyles no cóż
2 razy padłem w tym miejscu co Ty
a skad ty mozesz wiedziec gdzie ja padłem ??
Knight_Siedlce
09-11-2006, 19:31
omg padl to padl moze zpanikowal moze mial freeza albo laga albo hotkey mu niewszedl ^.-
@topic filmik fajny ale szkoda ze niepokazales wiecej z tej plagi ja akurat w tym momencie musialem dawac loga tak bym sobie skoczyl :S
czy ja powiedzialem ze nigdy nie padlem ?? poprostu widzac jak padles ty zachcialo mi sie smiac i nie mow ze nie mogles stamtad uciec i ze cie cos otoczylo^^ bylo obok ciebie 2 moze 3 piraty a ty zamiast uciekac biles pirata... a po drógie nie pomylily ci sie hotkeye tylko zapózno ich uzyles no cóż
eee ty nie widziales jak uzywalem hotkeyow ,bo nie robilem filmow z julery..i gdzie widziasles jak padlem? o.o interesujace -.- --.--<bilem piraty,lecz co zrobi 20ed przeciw stadu piratow? ^.- no pomysl -.- >
to z tym ,ze padlem w tym samym miejscu to do autora termatu bylo --.--
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.