zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia War Merrie Melodies vs Arcaniun

Picuś
07-11-2006, 13:45
Jak w temacie x)

http://rapidshare.com/files/2278750/ank_battle.rec.html

Ciao

Hasis
07-11-2006, 14:59
jednym slowem OWN3D!! 8o

Izull
07-11-2006, 15:31
Tiaa, no to polaczki pokazali co umieją. Ale jak tu można wygrać

15:18 Anas Kiro [95]: bot

15:24 Anas Kiro [95]: :*
15:24 Anas Kiro [95]: ng or black proxy?

15:41 Lordnazgul [135]: u mean huxy attaked me and the macro shooed me sds
15:41 Lordnazgul [135]: -.-
15:41 Lordnazgul [135]: it was increicibly
15:41 Lordnazgul [135]: 10 sd in 1 sec

Wystarczy, że padł Kash na samym początku i było po wojnie, a szkoda po niedawnym dedzie Chealino ładnie się zapowiadały losy Iridi.

P.S. Za co walili Lordanazgula wie ktoś ??

Picuś
07-11-2006, 15:51
Wystarczy, że padł Kash na samym początku i było po wojnie, a szkoda po niedawnym dedzie Chealino ładnie się zapowiadały losy Iridi.

P.S. Za co walili Lordanazgula wie ktoś ??[/QUOTE]

Wiesz... troszke się z tym nie zgodze bo znam z rl prawie all Merrie~ i wiem na co ich stać, moim zdaniem Merrie~ poprostu jest mało zgrane, w Arc jest o połowe mniej ludzi niz w Merrie ale widać, jak ta guild sie dobrze rozumi.
A lordnazagul pewnie obrywał za to, że moze jest za polakami? ;p

Izull
07-11-2006, 15:59
Wątpie, żeby byli aż tak dobrze zgrani, wydaje mi się, że to wina bota.

heineken
07-11-2006, 16:10
Mozliwe ze maja takie dobre zgranie ale niechce mi sie wierzyc moim zdaniem predziej to bot a tak naprawde kto to wie ??

Izull
07-11-2006, 16:11
@up

Twój stary xD

heineken
07-11-2006, 16:20
Twoja staraaaa :]
P.S<rotfl> zoabczymy w srode przed treningem :D <cwaniak>

Picuś
07-11-2006, 16:44
Twoja staraaaa :]
P.S<rotfl> zoabczymy w srode przed treningem :D <cwaniak>

Hehe ale macie zajawke XD... wracając do sprawy wojny... nie chce mi się wierzyć, że to wina bota :/ sami widzieliście jak oni biegali... Jurand biegał sam gdzieś ze skulem po Ank... a reszta grzała pupke w pz'cie uwarzacie ze to normalne?? bo ja myśle ze to wstyd. Sami widzieliście ze było ich mnustwo mowa o Merrie~ a połowa z nich a nawet większość była na piramidzie w Ank :/ to było poprostu śmieszne...! moje zdanie jest takie, że oni nie potrafią się zgrać i tyle, bo jeżeli jest war to walcze do końca o honor a nie, że stoje i czekam...
pozdro 600

heineken
07-11-2006, 17:01
Dobrze mowisz niestety polowa gildi Merrie~ nawet nie podjela sie walki ;/ (brak ambicji, strach??) a Arc dobrze sobie radzilo od poczatku nacieralo i latwo fragi zdobywalo <rym> :P moze nastepnym razem sie uda cos lepszego zoorganizowac Merrie~~

Izull
07-11-2006, 17:15
Może nie być następnego razu, jeżeli mają zamiar nadal tak rozgrywać bitwy. Mogli wykorzystać jeden słaby punkt Arc, ale tego nie zrobili, mianowicie ich pewność siebie. Na GC śmieją się z polaków i mówią, że są łatwymi fragami. Mogli ich zaskoczyć, ale cóż...

@Heineken

Zobaczymy zobaczymy, będziesz płakał jak Ci rączke złamie B)

heineken
07-11-2006, 17:27
No mogli napewno w pewien sposob zaskoczyc ich ale niestety nie podjeli sie zadnej proby jedyne do robili to przechodzili do defensywy

Hehee jescze zobaczymy Mati :PP

Izull
07-11-2006, 17:34
Post do kasacji.

heineken
07-11-2006, 18:35
Skosuje to Ci morde :D:D

Picuś
07-11-2006, 19:16
Skosuje to Ci morde :D:D

Ej :p nie przezywajcie się, bo mi posta usuną :D a co do Merrie~ oni zawsze będa chcieli walczyć, ale nigdy nie wygrają to już nie pierwszy raz, jak Merrie~ podjęło się walki i przegrali.. :( trochce żal bo na iridi Arc rządzi :/ no ale cóż... Gdyby Merrie~ obmyślili jakiś plan taktyczny na pewno by coś to dało, no ale zapewne oni nawet GC nie maja otwartego :D Merrie~ jak narazie każdą zaczęta bitwe dostaje w pupke i tak chyba zostanie do końca, ja na ich miejscu opuściłbym ten Server bo to serv przez przyszłości jak narazie :)

heineken
07-11-2006, 19:28
no dokladnie ja jeszcze pamietam czasy gdzie w Arc bylo znaczniej mniej ludzi a mimo to potrafili pokanac nie jedna gildie gdzie bylo kilkanascie ludzi wiecej wiec to jednak w pewnym stopniu swiadczy i zgraniu Arc

Picuś
07-11-2006, 20:10
Siur.. :) Tym bardziej, że guild Arcanium już długi czas więc przez ten okres na pewno się zgrali, nie to co Merrie~, że kazdy z Polaków był dotychczas w innej guild prawda?, tym bardziej, że Bezok,Kashrius da'Roc i inni polacy do nie dawna sami byli w Arcanium :). Wojna rozplątała się po tym, że Bezoka i Kasha wy**** z Arc więc oni z zemsty Zabili paru dobrych kumpli Arcanium między innymi Mailstorm Bellator'a :/ ale do teraz nie mogę sie dowiedzieć jakie są powody, że Bez i Kash zostali wydaleni z Arcanium :D może Arc liczyło właśnie na to, a może poprostu nie mieli się z kim lać i udowdnić ze to oni rzadzą serverem? :P moim zdaniem gdyby nie doszło do tego, że bez~ i spółka pozabijali tamtych może byłby spokój? hmm... a Tak w ogóle to chciałym się czymś pochwalić :)

19:45 You advanced from Level 82 to Level 83.

Jinikao
08-11-2006, 00:40
Zaczelo sie od tego ze wyrzaucili ansza piątke z Arc poniewaz nie pasowalo im ze Bezok, Chea i Aure tak szybko expia i bali sie ze im zagroza w przyszlosci. To nie my zaczelismy ta wojne lecz oni, Zabijali np da'rocow zabili Sir SLaviaxa który jak zwykle spekal i dal dupy(z jego powodu ja zaczolem walczyc) Gdyby na poczatku nie pomagali im ludzie z Triad to pewnie by ta wojna inaczej wyglądala no ale coz.

Picuś
08-11-2006, 13:03
@up
Aaa no tak masz rację, teraz sobie przypominam ze pierwsze padali da'roc, pózniej padł slav :P no ta.. masz racje gdyby nie Triad to za pewne arc dostało by baty no ale tak to już jest...

Arra
08-11-2006, 14:03
fajny film

Picuś
08-11-2006, 14:10
@up
o boże koleś no comment... plujesz się bo nie zauwazyłem ze guild merrie~ zostało zmienione na prolacks? tak w ogóle to już wiem od czego się zaczeło tylko nie mogłem sobie tego ułożyć w całość kapisz base?

Picuś
08-11-2006, 14:16
Acha i jeszcze jedno, zdziwiłbyś się ;] na pewno nie znam 2-4 osób z Prolacks! bo znam ich o wiele więcej =/ więc milcz prosze! nie mam zamiaru się z tobą kłucić na ten temat bo mało wiesz... pozdro.

tabaluga
08-11-2006, 14:17
Ktoś pisał ,że polacy nie mają szans z arc! może to i prawda ale dużo ludzi przecież gra dochodźą nowi gracze u nas jak i u szwedów ,ale ja powiem tylko jedno moja gra na tym serwerze jest teraz tylko po to by pokazac szwedom ,że też potrafimy grac !!! Może i teraz mam mały lvl ale on rośnie i chce w przyszłości dołączyc do wojny i ubic jakiegoś szweda :evul: nawet jeśli mnie do tej wojny nie wezmą to stane po stronie polaków na siłe ! nie trzeba sie poddawac tylko trzeba walczyc !!!

Gruhard
08-11-2006, 16:33
Lol.. Widać, że gówno wiesz o Iridii... Proponuję: naucz sie pisać po polsku & rób tematy o swoim świecie.

PS: Lordnazul'a bili za to, że prawdopodobnie Fire of Hell chciała pomuc MM w wojnie-wszystko się wydało. Po za tym masz racje, że MM jest słabo zgrane i połowa z nich wogole nie wychodzi na wojne. Moim zdaniem Fire of Hell + MM + Ethical powinno dać radę Arc! Tylko kuwa idzcie wszycy się bić, a nie 50% osób siedzi w PZ! ..

Picuś
08-11-2006, 17:17
[QUOTE=Gruhard;1068867]Lol.. Widać, że gówno wiesz o Iridii... Proponuję: naucz sie pisać po polsku & rób tematy o swoim świecie.

Heh... mam nadzieje, że nie kierujesz tego do mnie?