zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pytanko

bukraj1234
07-11-2006, 15:33
Witam mam takie pytanko wczoraj skillowalem sobie knightem lecz takie to byly nudy ze otworzylem game chata i zaczelem spamowac (nie lubie brytyjczyków:p ) tera jak wchodze na moje konto to pisze YOUR ACCOUNT IS BANISHED ;( WIENC JUZ ZOSTALO zbnowane na zawsze czy tylko na ileś dni bo to muj pierwszy wybryk :D ???

XIII
07-11-2006, 15:45
zaczelem spamowac
Hi
Noob
Yes
Bye
WIENC JUZ ZOSTALO zbnowane na zawsze czy tylko na ileś dni bo to muj pierwszy wybryk
Wejdz w konto, bedziesz mial rubryke z napisem: ,,Siegnij po slownik, albo ban bedzie na zawsze".

Lasooch
07-11-2006, 15:45
Witam mam takie pytanko wczoraj skillowalem sobie knightem lecz takie to byly nudy ze otworzylem game chata i zaczelem spamowac (nie lubie brytyjczyków:p ) tera jak wchodze na moje konto to pisze YOUR ACCOUNT IS BANISHED ;( WIENC JUZ ZOSTALO zbnowane na zawsze czy tylko na ileś dni bo to muj pierwszy wybryk :D ???

Jeśli poprzez 'brytyjczyków' chciałeś powiedzieć 'Brazylijczyków' (br?) nie lubisz, to nie musisz o tym krzyczeć. Zresztą pewnie sam jesteś gorszy od większości z nich (bo sam nie znam Brazyla, którego bym nie lubił - choć wielu br nie znam). I MAM NADZIEJĘ, że na zawsze.

Lenrock
07-11-2006, 15:47
zaloguj sie na tibia.com i tam czarne na białym masz napisane na ile dostałeś bana.

@down

nie no fajnie wiedziec ze banują na kilka miesięcy <lol>

Olcott
07-11-2006, 15:47
Mogli ci zbanowac konto na kilka dni lub miesięcy ...... albo ja kiedys mialem tak ze mi zbanowali i potem usuneli :/ zebys byl pewny wejdz poprostu na tibia.com wejdz w " my account :P " zaloguj sie i tam bedzie ci pisalo w criminal record na ile ( albo do kiedy ;] nie pamietam :P ) POZDRO :P Licze ze pomoglem :cup:

bukraj1234
07-11-2006, 15:53
dzienki temat do usuniencia

Askaral
07-11-2006, 16:05
Ja mam nadzieje ze cie zbanowali na conajmniej 30 dni bedzie mniej debili gralo w tibie, niejeden brytyjczyk (brazylijczyk?) jest lepszy od takiego nooba jak ty X(

Aroonia
07-11-2006, 19:39
to byly nudy ze otworzylem game chata i zaczelem spamowac ???

No ja to bym sie wogole takiego tamatu wstydzil zalozyc... Co z tego ze 1 bana masz? To cie przed niczym nie usprawiedliwia -.-