Pokaż pełną wersje : Tibia z 2001... Aż się łezka w oku kręci :'|
Przewalając youtube trafiłem na ten film, jeden na tysiąc-pincet gniotów.
Klik! (http://www.youtube.com/watch?v=WnjtpCrcl6A)
;( Filmik ukazujący mino hell ze starej Tibii.
Czemu ci sie lezka w oku kreci tam nic smutnego nie widzialem dla mnie to syf ...
Safree Doo
08-11-2006, 16:12
Ehh raczej normalne, tak jak up czemu ci się łezka w oku kręci?Poprostru normalne wykonywanie mino hell tylko że 5 lat temu
Taaak jasne. Łezka w oku... Twoim? Co ty mozesz wiedziec skoro w 2001 roku miales 8 lat? Pewnie nawet neta nie miales... ale spoko, nie czepiam sie. A tak co do filmu to fajny. Przypominam sobie czasy jak sie gralo w Tibie i zachwycalo 30 lvl mianem h-lvla. :D Ach te zmiany, w sumie to chyba przez nie przestalem grac... ;p
Sux... Te minotaury wygladaja jak niedorobione dwarfy :S
@Dundee
Żałuje że miałem wtedy 8 lat.
P.S. Miałem neta. Skrzeczący modem po 20zł za godzine.
tam nic smutnego nie widzialem
Smutnego? Rotfl
Sante Mefisto
08-11-2006, 18:21
fajne :P
ps ciekawostka kolesie ktorzy gadaja na filmiku sobie:
Name: Heavenly Angel
Sex: female
Profession: None
Level: 31
World: Antica
Residence: Rookgaard
Name: Goldstone
Sex: male
Level: 1
Name: Silexa
Sex: female
Level: 12
Name: Master Slayer
Level: 60
Guild membership: Diplomat of the Association of Rookgaard
Name: Evremonde Darnay
Profession: Knight
Level: 27
Residence: Carlin
Last login: Oct 22 2006, 12:21:36 CEST
reszta nie istnieje :)
Boże i ludzie w to grali ?? Jedyne dobre w starej Tibi, to mała ilość polaczków grających w tą grę, innych plusów jakoś nie dostrzegam, no nie licząć grywalności :p
Lukasz(R)
08-11-2006, 20:20
chociaz nie gralem jeszcze wtedy w tibie filmik mi sie podoba, najciekawsze jest to jak z jednej strony wiele sie zmienilo a z drugiej to jest ciekawe ze roznic prawie nei ma :P ff w tym samym miejscu ksiazka ciagle lezy mino mag tez se biega :P jedynie grafika sie zmienila
Rox Old Tibia :D
Kiedys Bylo Lepiej......od Niedawna Wszystko Zaczelo Sie W Tibi Psuc :( Nie Ma Juz Tego Klimatu ;p
FILM FAJNYY :)
Boże i ludzie w to grali ?? Jedyne dobre w starej Tibi, to mała ilość polaczków grających w tą grę, innych plusów jakoś nie dostrzegam, no nie licząć grywalności :p
Klimat <10 znakoff>
@up
...który był zdecydowanie lepszy, niż ten panujący dzisiaj, no ale cóż wszystko się zmienia.
Ri'Pablo
08-11-2006, 23:00
Gdybym grał w tych czasach, pewnie też bym to miło wspominał, ale skoro nie grałem, to mogę żewnie wspominać co najwyżej tibie 7.4 :(
Kiedys Bylo Lepiej......od Niedawna Wszystko Zaczelo Sie W Tibi Psuc :( Nie Ma Juz Tego Klimatu ;p
FILM FAJNYY :)
Popieram. Teraz to nie to samo co kiedys a szkoda
Wielki Mancyz
09-11-2006, 15:57
Grafika gorsza niz w mario brosie :D:D
Valariazz
09-11-2006, 16:03
Tibia z 2001 roku to nie to samo co Tibia teraz... Gdyby nie napisy, albo niektore miejsca i itemy to w ogole tej gry bym nie poznal xD
A co do tresci filmiku wolalbym popatrzec na jakiej pk a nie mino hell... ale nie marudze, filmik fajny ;) Fajnie jest popatrzeć jak wyglądało to pare lat temu ;P
Ciekawe jaka Tibia będzie za 5 lat?:> Tibia 9.0?:> Pozyjemy, zobaczymy!
Pozdro.
Co wy wiecie o starej Tibii dzieci neo? wtedy neostrada nie była jeszcze tak popularna.
PolishDrinker
09-11-2006, 16:32
no własnie a teraz gra tyle noobow, wlaczaja w to ciebie i tą twoja debilna odpowiedz -.-
Valariazz
09-11-2006, 16:37
Co wy wiecie o starej Tibii dzieci neo? wtedy neostrada nie była jeszcze tak popularna.
Bo Ty oczywiście jesteś evul pro który gra w Tibie te 8-9 lat i wiesz o niej wiecej niz Cipy nawet? Popracuj nad sobą...
Valariazz a ty moze jestes taki evul pro gamer kto gra od 1997 roku i logles sie jako drugi gracz do tej gry? NIE pozatym patrz na date dolaczenia innych do grona uzytkownikow tego forum. aliens dolaczyl w 2004 ty w 2006. Roznica? on tu sie wypowiada od 2 lat ty nawet nie rok wiec Stfu noobie!
no własnie a teraz gra tyle noobow, wlaczaja w to ciebie i tą twoja debilna odpowiedz -.-
A o co Ci kaman. Popisałeś się inteligencją nie ma co.
ta grafika przedstawiona na filmiku nie oddaje ani klimatu, ani nawet grafiki tamtejszej tibii. ta grafika byla lepsza tylko film ja znaaaacznie pogarsza, co nie zmienia faktu ze niektorzy sie wypowiadaja jak moi koledzy z bloku:
-jak mozesz grac w ta tibie, jakies kurwa kwadraciki, zagraj w csa!
jak juz ktos kiedys powiedzial: "dzieci wychowane na grafice" ;];]
Valariazz
09-11-2006, 18:03
Valariazz a ty moze jestes taki evul pro gamer kto gra od 1997 roku i logles sie jako drugi gracz do tej gry? NIE pozatym patrz na date dolaczenia innych do grona uzytkownikow tego forum. aliens dolaczyl w 2004 ty w 2006. Roznica? on tu sie wypowiada od 2 lat ty nawet nie rok wiec Stfu noobie!
1 Nie, nie jestem evul pro gamer który gra od 1997 roku i nie logalem sie jako drugi gracz do dej gry. Zadowolony?
2 Dzisiaj nawet aktywowalem TE konto ale wypowiadalem sie na forum tibia.pl od okolo 2 lat, tylko ze mialem inne konto.
3 Ty tutaj zachowujesz sie jak noob, a nie ja.
4 I nadal uważam że ci, którzy nazywaja dziecmi neostrady tych ktorzy wypowiadaja sie od starej tibii powinni cos ze soba zrobic. (Teraz oczywiście sprobuje mnie zbluzgac... tak sadze ) :)
Pozdro.
Ale jesteś fajny. Mogę Cię polizać ?
idz sie zabij.
Nie ma roznicy kiedy kto dołączył..ja gram w tibie od 13.05.03 a konto tutaj mam od xx.10.05 wiec co mam czuć się gorszy bo ktos wczesniej założyl konto? Niektórzy ludzie nie wchodzą na forum i swietnie grają w tibie...zeby taki np. Taif. założyl konto 09.11.06 i cos powiedzial to bys go zbesztal ze nic nie wie o tibii?:D albo jest nubem?
No... Tylko ze ani na lvl ani na date dołączenia patrzeć sie nie opłaca bo później sie okazuje że koleś ma 180~lvl i jest debilem, albo ze ma konto od 2 lat i to samo ^.^, ja tam wole tibie za czasow 7.1, to i grafika byla calkiem niezla i klimat ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.