PDA

Pokaż pełną wersje : Dark Eden Fengshen

kołbaś
08-11-2006, 16:01
Witam. Chcę przedstawić wam gre pt. Dark Eden v. Fengshen. Możliwe, że niektórzy z was już grali w dark eden, ale wątpie, że w tą wersje. Otóż tutaj nie ma hackerów, gra jest za free, jest exp x20 niż na normalnym serverze...

Dla tych którzy nie grali:

W grze mamy do wyboru 3 rasy...vampir, slayer i ouster. Każda się dzieli na profesje...

Slayer:
Sworder
Blader
Enchanter
Healer
Gunner

Vampir:
On się nie dzieli, ale są różne typy:
Str/Dex
Int/Dex
Full Int
Full Dex
Full Str
Dex/str

Ouster:
Mage(fire, water, earth)
Combat(full dex lub str/dex)

Slayer posługuje się różnymi brońmi, dla każdej profesji odpowiednia (no chyba nie musze mówić czego używa gunner np...), ouster używa wyrzutni magicznych lub chakramów, a vampir rękawic z kolcami.

Dla nowych najlepszym wyjściem jest vampir...tą klasą się też według mnie najfajniej gra. Zamiana w nietoperza, w wilkołaka, na 150 lvlu fajnie wygląda, ma fajne szaty i skille;)

Slayer i ouster to coś dla tych umiejących już grać, gra się nimi trudniej...zwłaszcza slayerem. Ouster i vampir idą w party i nabija im się lvl, a slayer w party dostaje tylko punkty statystyk...

Ogólnie gre polecam, można przy niej troche posiedzieć.

Aha, gra jest po chińsku, ale są zangielszczenia które gre troche przetłumaczają...gra też nie wpuszcza graczy nie z chin. Ale zaraz napisze jak tą blokade przełamać (sam to odkryłem;d)

Ok, jeśli was choć troche zachęciłem to ściągajcie:

Client Download: http://down.fs-only.com/FengShenFull1.5*****
Client Download (Mirror): http://www.deresource.net/downloads.php
(Dark Eden FS ONLY!!)

Patch: http://down.fs-only.com/FSPatch0913***** [ Zainstaluj przed klientem!]
Patch (Mirror): http://files.filefront.com/FSPatch0913exe/;5504471;;/fileinfo.html

I teraz słuchać...i czytać uważnie bo zamorduje;d Nie chce ani jednej wiadomości na gadu-gadu, że nie umiecie się zarejestrować...inne są mile widziane:)

www.proxifier.com Tu ściągacie program do zmiany proxy, kiedy już macie ściągnięte i zainstalowane dark eden razem z patchem, który jak pamiętamy instalujemy PRZED KLIENTEM!

To robimy tak...odpalamy proxifier, wciskamy continue evaluation i wchodzimy w options na górze. Otfieramy Proxification Rules
i zaznaczamy Proxify Only the following + manually proxified.

Oraz klikamy w Add
aby dodac plik wciskamy add i wybieramy fs***** i updater***** z folderu gdzie mamy zainstalowane dark eden...folder będzie się nazywał...no coś tam po chińsku;d (jest to konieczne aby muc wogóle grać)
Ma to na końcu wyglądać tak:
http://img90.imageshack.us/img90/5286/proxzt9.png
Klikamy ok i znowu klikamy add, tym razem możemy nazwać Mozilla i dodajemy Mozille Firefox lub inną przeglądarke której używacie. (Jest to konieczne aby muc się zarejestrować)

Ok, gdy już to zrobiliśmy i na końcu zakładka Proxified Rules wygląda np tak (najważniejsze jest to zaznaczone na czerwono i wszystko co jest po prawo, Rule Name nie są ważne)
http://img220.imageshack.us/img220/9053/prox2ru8.png

To otwieramy options -> Proxy Settings
Klikamy Add

i ma to wyglądać tak:
http://img138.imageshack.us/img138/9879/prox3uu5.png

Jak wszysto jest ok to proxifier jest ustawiony, teraz zostaje rejestracja i odpalanie gry:)

Musimy odpalić proxifiera, który jest dobrze skonfigurowany...inaczej nici z rejestracji. Tu jest potrzebne dobre proxifiera do przeglądarki. Jeśli zrobione all według instrukcji to spokojnie się zarejestrujecie.

Odpalamy proxifiera, i wchodzimy na stronke

http://www.deresource.net/fsonly/reg2.html

Odrazu zobaczymy czy jest dobrze skonfigurowany proxifier, mianowicie jeśli jest źle to nie zobaczycie numerka verify ^.^ Jednak poczekajcie chwile, bo może się momencik ładować.

Login
Hasło na stronke: (MUSI BYĆ INNE NIŻ HASŁO DO GRY!!)
Powtórzenie hasła do stronki:
Hasło do gry:
Powtórzenie hasła do gry:
E-mail:
Numerek: (ten który jest obok, cztero cyfrowy)
Refferal: Zostawcie puste:)

Jeśli all będzie ok, to wyskoczy komunikat i jak go potwierdzicie i nie wywali was spowrotem do rejestracji ^.^ Powinno was przenieść na inną stronke z tabelkami. Możecie zamknąć, koniec rejestracji:)

Odpalanie gry:

Odpalamy ikonke i zaznaczacie tak jak na screenie:

http://img155.imageshack.us/img155/92/loghq5.png

Kiedy odpalaimy gre to po prawo są 4 przyciski. Wciskamy ten na samej górze i wpisujemy login i hasło (do gry)

Klikamy strzałke w prawo, potem znowu strzałke w prawo i gdy pokażą się nam 3 okienka to wciskamy przycisk na dole i wybieramy:
http://img287.imageshack.us/img287/4523/denm2.png

Zangielszczenie:

Jak użyć:
Wypakowujemy wszystko do folderu Data

Link: (megaupload, bo rapid się wali..jak zacznie działać to na rapida też wrzuce)

http://www.megaupload.com/?d=WVJUU31K

@down Zmień podpis, bo warna ci wlepi jakiś modek:/

Mój nick w grze: RemstinPL (aby pisać na privie wciskamy ctrl+w i wpisujemy nick w małym okienku a potem wpisujemy wiadomość (gram wampirem))
Numer gg: 4471158
W razie jakiegoś bardzo potrzebnego kontaktu to mój nr telefonu: 693520128.

BTW...jakby coś to przy włączaniu gry (jeszcze launcher) i nie będzie serverów to sprawdźcie czy proxifier dobrze skonfigurowany, a jak wszystko ok to wciśnijcie przycisk który otoczyłem czerwoną obwódką.

BTW2. Czasem przy odpalaniu launchera wyskakuje error, olejcie...trzecim guzikiem wyłączamy launchera, a potem odpalamy od nowa...to samo w grze, czasem są disconectedy (pojawi się ramka i wywali was do menu...)
wszystko to napisał Apokalipsa z forum tibia.org.pl ja to tylko zkopiowałem za jego zgoda pozdro

Kulikos
08-11-2006, 18:08
Grałem w DE... Może się skusze ;p

Aeglos Tribunal
08-11-2006, 18:15
Grałem w DE... Może się skusze ;p

A ja sie skusze na 100000% bo dawno nie gralem , a mam ochote skopac pare wampow bede gral slayerem Blader (jak zwykle:D) dla mnie to najlepsza klasa bo ma dobry dmg i dobre skille ;).

Kulikos
08-11-2006, 18:30
Nom fakt ;p szaleje jak dziki ;p
Ja zastanawiam się nad Ousterem, wkońcu coś nowego :)

Radek 666
08-11-2006, 18:30
Mój master sworder, master enchanter i ~80 lvl INT Vamp z Internationala jeszcze się kiszą :<. Pograłbym, ale ściąganie czegokolwiek na moim super-necie mnie odrzuca... Ale w sumie dla DE chyba zrobię wyjątek :).

EDIT
Poświęcam moją cierpliwość i ściągam... :D
Do zobaczenia za 15 godzin ściągania klienta + patch + inne duperszmity ;).

EDIT2
Co do Oustera - grałem nim na De Thai, nawet ciekawy :). Tylko tam ogólnie exp był 1x (?), więc erm... niezbyt szybko się expiło :).

Raxev
08-11-2006, 18:45
Darmocha? ;o gram na 1000000000000000000000000000000000000000% (ha więcej niż Aeglos~ [pozdro xd])
Oczywiście Blader ;]

Avager
08-11-2006, 18:46
up:

Eh ?

Topic:
DE niezbyt mi do gustu przypadlo :) Wole Dragon Raje .

Radlic
08-11-2006, 18:47
Bah, ok
Chyba sie skusze :>

Aeglos Tribunal
08-11-2006, 21:50
heh ja tam mam juz 57% jutro po szkole zaczynam grac ;) btw. raty x20 , ale ze wszystkim ? rank i drop ? :>

kołbaś
09-11-2006, 06:41
nie wiem wejdz na tibia.org.pl i tam sie zapytaj

Aeglos Tribunal
09-11-2006, 15:01
no został mi jeszcze patch , ale zajebiście wolny transfer mam , ale cóż już ściągam ;)

Raxev
09-11-2006, 16:00
no został mi jeszcze patch , ale zajebiście wolny transfer mam , ale cóż już ściągam ;)

Mi też net nawala ładnie =/ 99% DE i zostanie tylko Patch =] Dzisiaj sobie pogram już ;]

Str4t0s
09-11-2006, 19:43
siet! Konta nie moge zalozyc bo nie widze numerka.Widze iksik:x:

kołbaś
09-11-2006, 20:06
ja tak samo moze ktos będzie na tyle laskaw i zalozy mi i koledze up konta bo cos niechce mi wyskakiwac stronka

Aeglos Tribunal
09-11-2006, 20:59
ja tak samo moze ktos będzie na tyle laskaw i zalozy mi i koledze up konta bo cos niechce mi wyskakiwac stronka

no to załóżcie odrazu mi :D

Radek 666
09-11-2006, 23:30
Rate x20?

Na international było x10, a w dzień zrobiłem 60 lvla healera... Więc tutaj w dwa dni będzie można mastera zrobić z umiejętnościami? :D

Raxev
10-11-2006, 16:58
Ale ludzie...stronka najwyraźniej jebła bo mi też nie działa...chociaż do gry sięmoge wbić. ^.^

-------------------------------

Ja próbuje co jakiś czas, ale ciągle to samo. Jeśli komuś się uda to gg:2380033

~~AnpeR~~
11-11-2006, 10:17
Lol... stronka z regiem im padla :/ cos mi sie wydaje ze nie predko to naprawia

edit: upps nie doczytalem :P trzeba miec najpierw tego profixera :P sorka :P

Radek 666
11-11-2006, 13:08
Fajny mają transfer. Skacze mi od 0,1kb do 7kb ^^. No, ale dzisiaj pewnie już sobie pogram.

Aeglos Tribunal
11-11-2006, 14:26
Fajny mają transfer. Skacze mi od 0,1kb do 7kb ^^. No, ale dzisiaj pewnie już sobie pogram.

wątpie , że pograsz bo stronka z kontami nie działa .. ;s

~~AnpeR~~
11-11-2006, 18:04
a masz wlaczonego profixera?

Aeglos Tribunal
11-11-2006, 20:04
a masz wlaczonego profixera?

taa wchodzi stronka , ale nie da się założyć konta a Ty założyłeś ??

Radek 666
11-11-2006, 20:44
Dobra, wszystko ściągnięte, ale konta założyć nie mogę :/. Poczekamy i spróbujemy jutro...

Aeglos Tribunal
11-11-2006, 21:54
Dobra, wszystko ściągnięte, ale konta założyć nie mogę :/. Poczekamy i spróbujemy jutro...

ja czekam już od paru dni i lipa xPPP

Raxev
14-11-2006, 12:17
ja czekam już od paru dni i lipa xPPP

Od czwartku czekamy i lipa;d mnie tam już to zaczyna denerwować ;ff

Aeglos Tribunal
14-11-2006, 12:32
Od czwartku czekamy i lipa;d mnie tam już to zaczyna denerwować ;ff

taaa jak bym mógł grać od tego czwartku to już master blader pożądny by był :D

Bociano
14-11-2006, 16:03
mez teh vamp O_O

kołbaś
14-11-2006, 16:49
up
a ty to po jakiemu to napisales
btw jak ktos codziennie sprawdza i będzie wkoncu mozna to pw odrazu do mnie albo wiadomosc na gg(o to najlepiej)

Raxev
17-11-2006, 20:46
@kołbaś:
Ja sprawdzam codziennie i codziennie to samo ;f

kołbaś
17-11-2006, 22:12
wejdz na tibia.org.pl hyde park i tam temat o dark eden fengshen jest nowe ip pod któe trzeba ustawic profixera a jak nie wyswietli sie wam za 1 razem obrazek to prawym i kliknij pokaz obraz

GohanDemonek
18-11-2006, 01:37
A ja mam inny problem... Instaluje patcha, potem klienta, odpalam proxifier'a i chce dodac fs***** i updater***** problem w tym że, gdy wchodze do folderu z gra i juz zaznaczam te pliki one nagle znikaja. Szukalem recznie i szukajka, po prostu ich nie ma... Instalowalem pare razy i zawsze one znikaja a nie mam pojecia czemu. Mógłby ktoś wrzucić te dwa pliki na rapidka? :baby:

Aeglos Tribunal
18-11-2006, 10:05
wejdz na tibia.org.pl hyde park i tam temat o dark eden fengshen jest nowe ip pod któe trzeba ustawic profixera a jak nie wyswietli sie wam za 1 razem obrazek to prawym i kliknij pokaz obraz

No tak razem z Isaakiem je znaleźliśmy :D:D i pykamy hehe ;)

Str4t0s
18-11-2006, 10:44
@up : Prosze podjacie linka dokladnie do tego tematu :D

kołbaś
18-11-2006, 15:34
pls sam sobie poszukaj a co trudno otwozyc tibia.org.pl forum owion hyde park i tam na 1 stronie teamtu dark eden fengshen jest napisane chyba no nie

Radek 666
19-11-2006, 20:53
Blah... Może ktoś ten IP podać? Hyde Park obecnie chwilowo nie funkcjonuje :P.

kołbaś
19-11-2006, 21:15
moze u ciebie
funkcjonuje, tyle ze forum tibia.org jest zawalone spamem więc wejdz w godzinach porannych

alexneovo
16-12-2006, 20:10
Elo czy ktos z was moglby podac link do tego forum albo jesli laska to ip !!!! moje gg 5778433

Apticer's
18-12-2006, 21:12
Ja zrobiłem sobie nowe konto (bo do wcześniejszego chasła zapomniałem xD ) i nie wiem o co wam z tym IP chodzi... mi pięknie się wszystko za pierwszym razem zrobiło ;) I gra ktoś jeszcze w to? Ja, jak narazie (bo chwili grania :P ) mam 13 lvl wampirem...

alexneovo
18-12-2006, 21:57
bo wiesz ja robilem wszystko tak jak było na tych screenach w cytacie ktory kolbas skopiowal z innego topicu ktory nieistnieje a na nim bylo nowe id gdyz to jest stare id ktore bylo aktualne 2 miechy temu a mi jest potrzebne nowe id kore zna Bakura ale on mi nieodpisuje ani na gg ani tutaj wiec myslalem ze ktos zna to nowe id i mi poda lecz chyba sie przeliczylem !! a tak pozatym to te wszystkie strony z dark edenem niechca mi dzialac http://en.darkeden.com to mi niedziala i www.darkeden.com/en na wersje TH mi dziala ale krzaki sa a linku do wersji China nieznam !!

Apticer's
25-12-2006, 12:13
Mam problem... musiałem zrobić formata i teraz nie wiem co jest... Instaluje patch, instaluje gre (a to ma być w osobnych forlderach czy w jednym?) i mi się włacza update... no niby wszystko fajnie tylko że po tym update to mi wyskakuje tylko wersja DK2 a nie Fengshen... mógłbym mi ktoś krok po kroku opisać jak to zainstalować...? :|

Apticer's
20-04-2007, 16:44
Na początku napisze że wiem jak edytować posty, a pisze nowego żeby temat odświeżyć :) I mam mianowicie taki problem/pytanie. Czy da się vampirem podbindować skille pod klawisze? Np. żeby pod 1 -acid touch, 2- coś tam. Bo trochę nie wygodne jest to jak trzeba zmieniać w czasie walki klikając na to okienko ze skillami i wybierając z tamtych miniaturek. Więc jak? Da się i jak to zrobić?

Aeglos Tribunal
21-04-2007, 21:25
Na początku napisze że wiem jak edytować posty, a pisze nowego żeby temat odświeżyć :) I mam mianowicie taki problem/pytanie. Czy da się vampirem podbindować skille pod klawisze? Np. żeby pod 1 -acid touch, 2- coś tam. Bo trochę nie wygodne jest to jak trzeba zmieniać w czasie walki klikając na to okienko ze skillami i wybierając z tamtych miniaturek. Więc jak? Da się i jak to zrobić?

taa da się włączasz skills (nie ctrl+K tylko ctrl+s) najeżdżasz myszką na skilla i naciskasz od F9 do F12. Na juednym F możesz mieć 4 skille ;)

Doomhammer
29-04-2007, 10:04
Witam czy moglby mi ktos podac link do downloadu? poniewaz te 2 linki w temacie niedzialaja a w googlach nic nieznalazlem...(tak to jest jak sie szuka w śmietniku) z gory bardzo dziekuje

nurgiel
30-06-2007, 16:34
wzuci ktos najnowsze patche bo updater nie dzialal mam versje 1.7 a zeby dzialala najnowsza 2.0 musze wperw sciagnac starsze wersje niech ktos poda linki (tylko zeby sie nie sciagaly 5kb/sex)

Lend
05-07-2007, 13:10
Najbardżej klimatyczna giera na świecie!!!!!! mimo swej grafiki ona jest the best ale ten krzaczkowy serwer -.-... www.endarkeden.com << ale dowload nie działa nie wiem czemu ;/

kołbaś
06-07-2007, 11:32
bo i download i rejestracja nie dzialaja. Zostaly zamkniete. Pozdro. btw ten 1 post juz nie aktualny wystarczy miec klienta bez zadnych proxy itd.

Lord_Kamcio
13-11-2007, 04:14
wszystkie INFO o DarkEdenie znajdziecie na www.DarkEden.Hepi.pl ! moje forum i kolegi xd mimo ze jest na swiecie od nie wiem pol roku xD to wszystkie info jest tam zawarte !!! od czasow starego INT po czasy najlepszego DE jakim jest DarkEden FS !!!

P.S

smiesza mnie posty ludzi ktorzy upieraja sie ze INT bedzie dzialac tak jak kiedys......buahahahahahaaaa tak jak kiedys z HACKAMI !!!

ooo lol alter xD

wiec bierzcie dupe za pas nie o*******ac sie i grac w DarkEden FS !

bez hackow i tak dalej xD

www.DarkEden.Hepi.pl - tutaj znajdziecie wszystkie info jak odpalic , skad sciagnac najnowsza wersje clienta i tak dalej w razie pytan pisac na gg....moje gg znajdziece na www.DarkEden.Hepi.pl xD
moj nick na moim forum to Kamcio xD