zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Acient hunt

Dawergo
08-11-2006, 16:08
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13833 wybralem sie na maly acient hunt i oto jak to sie skonczylo

AlortDeath_17
08-11-2006, 17:57
film fajny, nieźle ci szło na początku ale puzniej ... :(

Un$i
08-11-2006, 18:02
sam hunt na ancientach mi se bardzo podobal...nigdy jeszcze nie widzialem takiego hunta...moze moim pallkiem sie wybiore kiedys tam ;p
a co do zakonczenia filmu...no to wtopa bo...(nic nie mowie ):p

dukos
08-11-2006, 19:40
2 comba po ~200 i exura gran nie pomogla :/

zdarza sie i tak. troche ryzykowne chodzic expic na ancienty z takim lvl. to moim zdaniem z dragami najbardziej zdradliwe potworki w grze. ale technika calkiem niczego sobie.

btw. po co nosisz w bp jakies bagi z ringami, czesci skladowe addonow i jakies inne niepotrzebne pierdy? rob co chcesz ale ja zamiast tego wolalbym zabrac next bp mf. nie wiem co straciles z eq ale obsidian knife warty jest i z 10k. mogl zostac w depo. jezeli odzyskales deda to good ale jakbys nie odzyskal to lipton :]

Dawergo
08-11-2006, 19:50
2 comba po ~200 i exura gran nie pomogla :/

zdarza sie i tak. troche ryzykowne chodzic expic na ancienty z takim lvl. to moim zdaniem z dragami najbardziej zdradliwe potworki w grze. ale technika calkiem niczego sobie.

btw. po co nosisz w bp jakies bagi z ringami, czesci skladowe addonow i jakies inne niepotrzebne pierdy? rob co chcesz ale ja zamiast tego wolalbym zabrac next bp mf. nie wiem co straciles z eq ale obsidian knife warty jest i z 10k. mogl zostac w depo. jezeli odzyskales deda to good ale jakbys nie odzyskal to lipton :]

Deda odzyskalem, bezdety nosze bo latam po roznych expowiskach i czesto nie chce mi sie odniesc rzeczy do dp :P

Segalczuk
08-11-2006, 23:44
23:36 Dawergo Sewery [52]: do 40 mf siedze
jak to sie mowi kto kogos nie slucha to . . . a jesli sie siebie nie slucha to uuu ;)
Ale ogulnie ladnie , dobra taktyka i w ogule i mi sie wydaje gdyby tam sie dluzej posiedzialo i ze 300 mf wzielo to by "hyba" wyszlo lepiej niz na dragach gp'ki loocik i saphirki po 200 gp jeden ;].

Kasztaniaczek
09-11-2006, 07:23
Ehh... peszek... =\ ale hunt na tym lev jest ryzykowny, combo i ded...
powininesc miec exura sio or vitke(sio lepsze) a nie gran, bo od coomba sie nie wyleczysz moim zdaniem solo to na 60 lev+ or 70 lev+ jest dosyc fajne i mniej ryzykowne

Valariazz
09-11-2006, 15:46
A ja myślałem że bicie Ancientow takim sposobem solo byłoby troche trudniejsze... Szkoda że tak się to skończyło...

Pozdro