Pokaż pełną wersje : Mały problem z Gothic 3 :(
Pandaray
08-11-2006, 22:51
Witam ,
Mam taki mały problem :/ Gdy zainstaluje gre gothic 3 i probuje ja odpalic to wyskakuje mi pewien bład "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa.Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji." No i o co chodzi ? bo ja przeinstalowawywalem juz 5 razy ..i nic nie pomogło , za kazdym razem probowalem na innej partycji ale nic nie pomoglo bład nadal wyskakuje :/
Prosze o pomoc :D
(jesli zle miejce wybralem na utworzenie tego tupu tematu bardzo prosze o przeniesienie :D)
Pozdro :)
Podstawowe pytanania:
-czy masz pirata?
-jaki masz sprzęt?
Pandaray
08-11-2006, 23:02
Dobra mam pirata ...
sprzet : 2,4 celeron , 512 ddr ram , radeon 9550 se ,
chyba na low powinno pojsc ;/
Pandaray
08-11-2006, 23:17
Dobra dobra problem rozwiazany nie ma co sie fatygowac wytlumacze w czym byla zecz zeby ktos juz nie pisal podobnego posta :D
A wiec mialem zła instalacje systemu windows nalezy sciagnac windows instalator 1.3.1 nakładke i bedzie grac gitara :D
pozdro
Co nie zmienia faktu ze te parametry jak na Gothica III nie spelniaja nawet minimalnych
Miłej Gry
Wymagania minimalne:
1. Windows(R) 2000/XP
2. Procesor Intel Pentium(R) 4/AMD 2 GHz lub równorzędny
3. 1024 MB RAM
4. Karta graficzna ATI Radeon 9000 lub NVIDIA GeForce FX 5200 (zgodna z pixel shader 1,4)
5. 4,6 GB wolnego miejsca na dysku twardym,
6. DirectX(R) 9,0c
7. kart dźwiękowa zgodna z DirectX(R) 8,1
8. napęd DVD
szerszenowicz
28-07-2007, 12:28
Dobra dobra problem rozwiazany nie ma co sie fatygowac wytlumacze w czym byla zecz zeby ktos juz nie pisal podobnego posta :D
A wiec mialem zła instalacje systemu windows nalezy sciagnac windows instalator 1.3.1 nakładke i bedzie grac gitara :D
pozdro
ale z gdzie go sciągnąć
.Matrik.
28-07-2007, 13:59
Nie pomogę Ci, bo piracisz Gothica, ale...
KU**A MAĆ! ILE RAZY BĘDZIECIE JESZCZE PYTAĆ O TEN SAM BŁĄD?! NIE ŁASKA WEJŚĆ NA GRAM.PL I ZOBACZYĆ, ŻE PODALI ROZWIĄZANIA TEGO PROBLEMU I INNYCH? NIE ŁASKA, KUR** ZOBACZYĆ, ŻE ISTNIEJE OPCJA SZUKAJ?
Uff...
Wdech, wydech... Spokojnie kolego! To tylko zwykły spamer, no już spokojnie, oddychamy...
grzysztof
28-07-2007, 21:16
hahaha na tym parametrach to moze zobaczysz slideshow w 640^480 bez zadnych dodatkow, w kazdym razie za nic nie bedzie mozna tego podciągnac po granie...
słuchajcie widze że ktoś doszedł jak pozbyć się problemu z aplikacją gothic 3 ... mam proźbę moglibyście podaj jakiś link aby pozbyć się tego oto problemu ... chciałbym nadmienić że nie mam orginalnej wersji gothica 3 ... widze że ktoś miał pomysł z nakładką windows installer 1.3.1 także prosiłbym o link do ściągnięcia tej nakładki ... z góry dziękuje
http://www.programs.pl/pobierz,794.html
Nie pomogę Ci, bo piracisz Gothica, ale...
E tam, G3 to takie gówno, że piracić można. ;p
Ale jedynka to świętość.
Yoh Asakura
01-06-2008, 11:20
E tam, G3 to takie gówno, że piracić można. ;p
W takim razie Oblivion pewnie nie sprzedał się w żadnym egzemplarzu, bo to jeszcze większe gówno. Z internetu ściągnąłbym wtedy, gdyby Bethesda oddała mi kasę za prąd ;x
W takim razie Oblivion pewnie nie sprzedał się w żadnym egzemplarzu, bo to jeszcze większe gówno. Z internetu ściągnąłbym wtedy, gdyby Bethesda oddała mi kasę za prąd ;x
Wiesz, niektórzy przedkładają krowy nad fajne dziewczyny. ;[
I dodam, że G3 to raczej krowa - wolne, brzydkie, zarobaczone.
Oblivion może i nie jest miss piękności, ale to całkiem fajna gra.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.