Pokaż pełną wersje : Życie Arstena.
Filmik znalazlem na YouTube. jest naprawde warty obejrzenia!!! mi sie bardzo spodobal. super wykonanie + dobra muza = ale to juz sami zobaczycie.
link:
http://www.youtube.com/watch?v=ujY0UUqlU5I
no, to milego ogladania.:D
Kryptonics
09-11-2006, 15:24
film jako film spoko ale arsten byl bardzo nieprzyjemnym typem.
Pomijajac fakt ze zajmował resp całymi dniami, to nie dawał innym nawet jak sobie zajeli. Pewnego dnia jak byłem na wyjeździe zadzwonił do mnie kumpel i powiedzial ze hakneli Arstena i poleciało mu 70 mln expa
euforia była do tego stopnia ze jeszcze tej samej nocy naje**łem sie jak szpadel. Patrząc przez pryzmat czasu powiem szczerze ze troche zal takiego chara, ale w tylu ownerów (conajmniej 3 wszak on sam tego nie ukrywał zbytnio) można lekką ręka zrobic 2 takiego chara w niedługim czasie.
tomcioka
09-11-2006, 16:29
Kryptonics sam byłem światkiem jak mu hydry bloczyles wienc nie wiem czemu o nim muwisz takie rzeczy. A co do jego hackniecia to leganda glosi, ze zostal ukarany za nie dawanie innym huntowac na hydralari ;) .
Kryptonics
09-11-2006, 20:07
@up
to wcale nie musi być legenda :D
a hydry mu nigdy nie bloczyłem (jego jedynym blokerem był Taurus) prawdopodobnie ci sie pomyliło ze spandrelem bo jemu blokowałem często i gęsto
tak btw. kupiłem od niego mój pierwszy MPA za ~900k :d to był czasy wtedy jeszcze nie był tak pojebany ...
tomcioka
10-11-2006, 11:03
@up
NIe mial on 1 blokera miel tez Dray Mack i przepraszam faktycznie ty mu nie bloczyles pomulilo mi sie z Fenox Rivox wiec Arsten nie mial 1 blokera.
Drzamich
10-11-2006, 12:49
Filmik znalazlem na YouTube. jest naprawde warty obejrzenia!!! mi sie bardzo spodobal. super wykonanie + dobra muza = ale to juz sami zobaczycie.
link:
http://www.youtube.com/watch?v=ujY0UUqlU5I
no, to milego ogladania.:D
Filmik spoko, ale to ja go znalazłem co nie?
Co do Arstena, kiedys zapytałem się na game-chacie (Astera) czy ktoś znał Arstena.
Pierwsza odpowiedź była taka:
"I knew this noob who share account on 180 lvl"
Filmik jest spoko.Szczególnie ten ostatni fragment z anhilatorem.
A jesli chodzi o Arstena to wiem tylko tyle ze na jakis czas wyprzedzil tripide z lvl
Lukasz1111
14-11-2006, 15:39
no no Gz hara :) i wogule
Lukasz1111
14-11-2006, 15:41
no no Gz hara :) i wogule
A co do jego hackniecia to leganda glosi, ze zostal ukarany za nie dawanie innym huntowac na hydralari ;) .
Po prostu źle dobrali kolejnego ownera, that's all..
huh z czego mi wiadom to hacknol go pan co ma 4x dh w domku da i djinn blada :) kto wie o kogo chodzi :D
huh z czego mi wiadom to hacknol go pan co ma 4x dh w domku da i djinn blada :) kto wie o kogo chodzi :D
Djinn blade zdobył z hacknięcia kogoś innego, Fids Leonheart (albo podony nick) bodajże, więc.. ;p
Kryptonics
14-11-2006, 16:33
hmm ciekawe rzeczy mówicie :d kiedyś jak expiłem sobie w stone tomb to trpidia leciał z swoją br ekipą na thalasa, a juz popołudniu miał w domku djin blade, nie wiem czy to ten i nie wiem co sie potem z nim stało ale to chyba jedyny na servie...
hmm ciekawe rzeczy mówicie :d kiedyś jak expiłem sobie w stone tomb to trpidia leciał z swoją br ekipą na thalasa, a juz popołudniu miał w domku djin blade, nie wiem czy to ten i nie wiem co sie potem z nim stało ale to chyba jedyny na servie...
Ta, z tego co sie orientuje to Tripleshare został okradziony przez tego Fiddsa albo jak mu tam, no a póżniej owner tej chatki w Veno hacknał Fiddsa :P
Br powarr \../
Djinn blade zdobył z hacknięcia kogoś innego, Fids Leonheart (albo podony nick) bodajże, więc.. ;p
nie powiedzialem z kogo zdobyl djinn blade ale opislaem wlasciciela domku prawdopodobnego hackera :D
Ja tam sie ciesz co prawda juz niegram na asterze ale sie usmialem
Nalesnik
15-11-2006, 14:55
Uuuuuu :(
Szkoda ze hacked :/ ja bym rozpierd**** cos :/
Film świetnie odwzorowuje sens tibii... pgujesz expisz męczysz się a tu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.