Pokaż pełną wersje : 99 lvl pekuje :D
Cannabis
27-08-2004, 10:13
co tu duzo muwic mega pekowanie
tu film (http://home.no/aurea/lvl99.rec)
jesli sie podoba prosze o + to reputaci :D
bedu tu dawal wszystki filmy z pk jakie mam
60 min fajny film o pekowaniu (http://users.skynet.be/evulreaperhosting/20_elder_chim.rec)
nie za dlugi ale jaki dobry loot (http://final.projectecu.net/uploads/novapkingelder27.rec)
tu spakowany konczy sie banem szybki gosc (http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/21sorc*****)
antica 35lvl nic wiecej (http://final.projectecu.net/uploads/35%20elite.rec)
ekh...jeszcze filmu nie oglądałem ale zapowiada sięciekawie, ale przejdźmy do rzeczy..pisze tego posta aby cię powiadomiś że ten 2 link nie działa. Bardzo bym prosił abyś to poprawił. Z góry thx.
Marcin the knight
27-08-2004, 11:12
u mnei wszystki filmy dobre :D fajne ze zebrales filmy z pk :D masz odemnie +
chcecie więcej to poprostu wejdzcie na forum tibia.de skąd pochodzą
Frank Parker
27-08-2004, 12:29
Hehehehehehe . Nice !
Bardzo nie ładnie takie masowe zabijanko :P
nie no fajne pk'owanie ale loot najlepszy :D
chcecie więcej to poprostu wejdzcie na forum tibia.de skąd pochodzą
Racja. Chcesz plusa do reputacji za to, że umieściłeś tu czyjeś filmy??
Kibel Kiler
27-08-2004, 16:35
Filmy bardzo fajne należą do mojej ulubionej kategorii filmowej (pkowańsko ROX :p). Masz ode mnie dużego + oby tak dalej ^.^.
Filmiki naprawde ciekawe.
Fajnie pekował ten 99 royal.:D
niezły loot z tego pekowania, aż samemu chce sie pk-ować:tongue:
filmy fajne, ale nie bardzo rozumiem postepowanie goscia z 3 filmu, wywalil bright sworda i crown shielda:P:P:P
No niestety, niektórzy zabijają nie dla lootu tylko dla zabawy, jak widze takie akcje co pk daje Bohy itp. jakimś newbie to aż mnie sciska...
Nie wiem za co wy mu dajecie +, za wklejanie cudzych filmow i jeszcze za mowienie ze to sa jego?
King Karol
27-08-2004, 22:10
Film bardzo fajny dobze ze dales na forum film o PK bo lubie takie filmy nalezy ci sie duzy + :DObys dawal coraz cześciej takie filmy!!!
Uncle Warrior
27-08-2004, 22:12
Nie wiem za co wy mu dajecie +, za wklejanie cudzych filmow i jeszcze za mowienie ze to sa jego?
Powiem tylko jedno. Swieta prawda :)
@ tworca tematu
Trudno wspomniec ze to NIE twoje filmy? Moim zdaniem to bardzo lamerskie posuneicie to jest jak żebranie o plusy =="
Zgadzam się całkowicie z powyższym graczem również ...
Film bardzo fajny dobze ze dales na forum film o PK bo lubie takie filmy nalezy ci sie duzy + Obys dawal coraz cześciej takie filmy!!!
Gdyby kolega Karol częściej przeglądałby inne forum nie tylko tibia.pl znalazłby te i wiele więcej innych filmów o pk ... prawda jest taka że każdy lubi ogladac o tym filmy , ale nie lubi byc ich bohaterami ( tj. byc pk'niętym ).
Cannabis
27-08-2004, 23:23
O guildio "Cannabis"... Pisze wasz lider i chcialbym, żebyscie nie wstawiali na forum tematów bez mojej zgody.
Dla niewtajemniczonych "Cannabis" jest to guildia i każdy vice zna hasło, wiec nie zdziwcie sie jak jakies głupoty znajdą sie na forum.
PS. Chyba bede musiał je zmienić.
Jejku znów problem. Jak nie chcecie dać plusa to po co wjżdżaci na innych. To jest ich wrażenie i ich decyzja i nic więcej na ten temat. Mi tam sie podobało... ;)
Dzięki za te filmy - lubię takie , w których fajny loocik jest :-)
A takie pytanko Lusi od czego/kogo dostałeś za 414 ?
Czy mogl by ktos dlamnie sprawdzic czy na tych filmikach niema keylogera ?
Bo ja niemam zaufania a chetnie bym sobie oglondnol je :)
Wiec niech ktos sprawdzi anty virusem bo mi sie skonczyl czas anty virusa :)
Z GoRy ThX aha i ja potrafie sie odwdzieczyc :P
PoZdRo
Arthevariel
29-08-2004, 16:22
Spoko filmik mi sie podoba.
chcialbym m8iac taki lvl :P
Zidoge Powraca
30-08-2004, 14:39
Zaglebisty filmik dajcie mi ta postac :P:P:P:P:P:P Ja chce taki lvl
Luix Von Mag
30-08-2004, 15:48
Fajne filmiki podobało mi sie pekowanie, szczególnmie tego 99lvl :D
Dawny Gnom
28-11-2004, 18:37
k***a jaki fart z typa wyleciał c arm bs crus helm gs
tez bym tak chcial
mi kiedys sie trafiło z typa dragon shield steel helmet dragon hammer noble arm knight legs boh i 8bp of sd
Mroczny_Elfo
28-11-2004, 20:07
EE nie mgoe sciagnac 3 flimow cos jest nie tak 3 ostatnie :(((((((((
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Ten film jest już na forum kilkanaście stron wstecz.
LOL. Gosc sobie skopiowal linki do filmow z innego tematu i mysli ze sobie zrobi dobra reputacje
Pijako-Cfaniak
28-11-2004, 21:36
Fajny filmik :cup: ale jednak miales malo sd :( loot tez nie najlepszy ;(
3 ostatnie linki nie działają popraw to
@re Pijako-Cfaniak
Pffff..i ja Cie z rl znam ??? :p Boshe weź napisz chociaż o który filmik Ci chodzi.. a tak poza tym to ja te filmiki już dawno widziałem...
dziku011
29-11-2004, 07:28
Ja terz nie rozumiem osub które pk-ują dla zabawy chya że ta osoba pkowana tego chce ale sam jeszcze nie pkuje bo za slabe sille mam :D
Hmm dlaczego moderatorzy nie usuwają tematów, ktoe są zkopiowane ze wcześniejszych??? X(
Vegefa Ziom
29-11-2004, 11:10
Ja terz nie rozumiem osub które pk-ują dla zabawy chya że ta osoba pkowana tego chce ale sam jeszcze nie pkuje bo za slabe sille mam :D Po pierwsze kto by chciał być pekowany? -.-
Po drugie poproś kogoś niech ci kupi pod choinkę słowniczek ortograficzny
Ja rozumiem osoby pekujące na takich lvlach, hakerzy, i tyle...
Eee tam gadacie tez gram na titani i zeros teraz ma 108lvl chyba...
- jest w unicie
ale cobyscie robili na takim lvlu?
pozniej jak bedziecie h lvlami to wam sie expienie znudzi ;)
EDIT
eee ja nie wiem facet 7 lvl i takie eq na titani a to drogo chodzi :/ i tez dlugo wytrzymal i nie wiem czemu akurat tyle tego wypadlo red skulla nie mial :/
pierwszy film po prostu rulezz xD
wielkie "GZ" ode mnie
Pyro Mat
30-11-2004, 16:19
Fajny filmik :cup: ale jednak miales malo sd :( loot tez nie najlepszy ;(
Po pierwsze to nie jego sd....on zamiescil te filmy z tibia.de...zeby zdobyc wiecej reputacji..nie wiem za co go chwalicie jak nie ma po co?No COMent
Po pierwsze to nie jego sd....on zamiescil te filmy z tibia.de...zeby zdobyc wiecej reputacji..nie wiem za co go chwalicie jak nie ma po co?No COMent
Hmm nie zgadzam się z tobą, że to filmik z tibia.de, bo jak na tym forum przewiniesz pare tematów wstecz, to znajdziesz identyczny filmik. On se go poprostu skopiował. X( Ciekawe co na takie coś moderatorzy???
Jea wiecej takich filmów :P
spoko podobaja mi sie !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.