Pokaż pełną wersje : Haste! - Problem!!!
czarnobialy
09-11-2006, 19:40
Witam kupilem na Edron czar Haste, i wypowiadam formulke, juz nie pamietam jaka ale dobra bo pojawiaja sie zielone gwiazdki i chmurka na postaci i zabiera mi 60 many.
Ale jest problem bo ten czar jest na szybkie bieganie przez 60 sek a ja nie zauwazylem zadnej roznicy w szybkosci poruszania sie mojej postaci po rzuceniu tego czaru.
Mam 14lvl i 2.5mlvl
POMOCY! CZY COS JESZCZE TRZEBA ZROBIC ZEBY TEN CZAR ZACZAL DZIALAC?
O ile sie nie myle ten czar przyspiesza o pewien procent. Czyli im masz wyzszy lvl to szybciej chodzisz z tym czarem. Masz zbyt maly lvl zeby odczuc róznice :). To tyle na ten temat.
Hyh. Czar ten działa. Spojrz czy tam gdzie Ci sie pojawia znak battle masz znaczek haste. Jak masz to działa. Pewnie na takim lvl nie widać dużych zmian :P . Oblicz se na erigu ile Cie przyspiesza :)
@up
Aff, szybszy :P
czarnobialy
09-11-2006, 19:44
a predkosc zalezy od lvl czy od skilli?
Aby obliczyć swą szybkość wejdź tu (http://erig.net/speed.php)
czarnobialy
09-11-2006, 19:57
dobra dzieki.
Szkoda wiec ze kupowalem ten czar bo narazie uzytku z niego nie mam :(
Jeszcze jedno pytanie:
Jakie m/w skille powinien miec knight przy lvl 14 na serwerze Non-PVP ?
Ja mam marne chyba bo 46/46 :(
Ale troche mnie juz denerwuje ciagle stanie i skillowanie na rotach, chcialbym juz troche pozwiedzac, ale jak natkne sie na cos sredniego to mam po dupsku :/
Pozdro
Hmm, jeśli nie chcesz skillować to idź sobie na darashie na rotki i dobij sobie kilka leveli. Potem skilluj znów do 60, poexp, do 70 itd ;)
Patysiak
09-11-2006, 20:10
Tak, jak up na Twoim lvl wielkiej różnicy nie widać. A nawiasem na non pvp się strasznie kijowo skilluje więc im wyższe uda Ci się z wielkim trudem wybić tym lepiej dla Ciebie (pvp rulez, ja gram na Lucerze :-)).
@up
Na non-pvp knightem sie dobrze treni. Gorzej palkiem bo na monku nie można :P
Z tego co wiem, haste przyspiesza o 21 lv.
Niezależnie od levela.
@up
Nieprawda. Policz sobie: http://erig.net/speed.php
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.