zaloguj się

Pokaż pełną wersje : DC- Really hunt dla sorcka???

Rantrave
09-11-2006, 23:28
Dzisiaj poszedlem sprawdzic sie na DC lvl 2(czyli massa assasinow, dark monkow, badnitow witchow hunterow i innych badziewi szybko biegajacych)

ladnei sie zapowiadalo zakupilem manasy, hmmki mialem i gfb nawet:P wykosilem przy schodkach wszystko gfb, przyzwalem 2 monki do pomocy, expie expie, pierwsze potworki jako tako ida natknalem sie na witch, nagle moje monki totalnei zostaly spywnowane, to ucieklem i znowu wezwalem 2, potem mi ubili i mialem tylko na 1>_< potem czekalem znowu na monka,

expieac dalej assasiny i dark monki strasznie szybkie bylyX( doganialy mnie i mocno bily bo po az 60-40

teraz sie zaczalem zastawiac czy DC moze byc realnym expem dla sorcka, jesli tak to co powinienem wziasc optymalnei aby zuzyzec runek pokrywalo sie z lootem bo dark monki praktycznie nic nie daja a assasiny rzadko cokolwiek dobrego oprocz niezlej kaski

praktycznie nikt nie siedzi tam wiec dobre miejsce ale jak by za to sei wziasc?:>

XIII
09-11-2006, 23:33
Gdyby nie te witche, to mozna by bylo pohuncic.

P.S Jaki masz lvl i mlvl? Lvl wnioskuje, ze 27+, a to drugie?

Rantrave
09-11-2006, 23:38

dokladnie 29 lvl i 27 mlvl;p,
wiem ze to troche slabo bo jak ja marnuje z 5 strzalow z hmma zeby cos ubic to troche cienko, ale mimo wszystko tam jest za*** biscie bo malo ludzi i duzy resp ale nie wiem jak sie zabrac za to bo za szybko padaja summony:/

PapaSmurF
09-11-2006, 23:41
wiesz powiem ci ze expilem tam czestto moim sorkiem i zawsze przydawal mi sie tam ring of healing i manasy ..:) gfb niekoniecznie ale kilka zawsze sie bralo :) gora poł bp :) i z 10 - 15 manasow :P i tam od 19 lvl doszlem do 26 :P mi to wystarczyło :)

Rantrave
10-11-2006, 00:05
tak ale ja mowie o 2 lvl a nei o lvl pierwszym gdzie sa tylko same smuglery, bandity i wild warriory

XIII
10-11-2006, 00:11
Sprobuj na 60lvlu bez summonow - przy hunceniu staraj sie omijac witche. Zwroci sie z nawiazka.
P.S
Kiepski mlvl.

Patysiak
10-11-2006, 05:47
A świat?? Jeśli non pvp to można spróbować z fire devilami (jeśli juz summon), a najlepiej wbić parę lvl poziom wyżej i dopiero potem iść tam z wand of inferno.

Rantrave
11-11-2006, 00:14
Sprobuj na 60lvlu bez summonow - przy hunceniu staraj sie omijac witche. Zwroci sie z nawiazka.
P.S
Kiepski mlvl.

bo expie zamiast siedziec z bp i robic runki przed dp,

hmmm 60 lvl? omg to daleka wizja, witche cos ostatnio mocno bija cholernie:/,

hmmm bez summonow? ale to z wandem czy z samym gfb? czy to i to;p + hmm?

XIII
11-11-2006, 00:51
@up
Wand+gfb.
Co do mlvla, to moze postoj troche pod tym dp i porob runki, na pewno nie stracisz.
Dobij 33lvl i siedz na guardach, tam Ci sie zawsze zwroci, jak bedziesz mial szczescie, to nawet bez lootbaga.

Lasooch
11-11-2006, 01:12
bo expie zamiast siedziec z bp i robic runki przed dp

I słusznie.

@top: nie byłem na -2, nie wiem ; )

Co do mlvla, to moze postoj troche pod tym dp i porob runki, na pewno nie stracisz.

Straci.

Voytex
11-11-2006, 09:31
Ludzie tam nie expia bo sie nie oplaca expic, daruj sobie -2 DC

Rantrave
11-11-2006, 11:42
urm, nie oplacasie? ale pod wzgledem kosztow, czy pod wzgledem zdobywanego expa?

XIII
11-11-2006, 21:19
@up
Spoko, moze miec 50lvl i 40mlvl, nikt mu nie zabrania.

Tadin
11-11-2006, 21:28
Ja expilem na -2DC 41sorcem i bylo baaaardzo fajnie... Wziolem jakis bag gfb na wejscie poniewaz przy schodach troche tego jest i chodzilem sobie w lewo i prawo;P Mialem tez w znanazdzu troche hmm i manasy oczywiescie. Raczej sie nie wzracalo ale mialem z 2 dni huntu 3 leo army;) W dodatku nikogo nie ma tam:P kompletnie nikogo; ) jak raz na 2h ktos mi zszedl ze schodów to bylo dobrze;]
aha noi expilem bez summonow tylko WOI

Pozdro
Tadin

Dodzio_Szczodre
12-11-2006, 10:58
Ja tam byłem na small huncie, z blokerem pozwiedzać jebyne co wam powiem że była taka zajebka że nawet loota nie zdążyliśmy zbierać. Potem nasz kochany Greame Gringer polurował witche i skończyło się że stamtąd wyp********* tak jak byśmy mieli bohy :P

Pearl Agata
12-11-2006, 11:02

Dokładnie:) A zresztą tam jest waste:)

MlodyPL
12-11-2006, 11:06
Czy wam sie na serio nudzi ?!

Nie dość ze macie guardy to jeszcze szukacie jakiegos innego expiska ... X(

Pearl Agata
12-11-2006, 11:10
Czy wam sie na serio nudzi ?!

Nie dość ze macie guardy to jeszcze szukacie jakiegos innego expiska ... X(

Jak byś expił non top na Guardach, też by Ci się odechciało po jakims czasie:)

frick
12-11-2006, 11:18
Jak ktos umie grac, to nie bedzie tam wastowal..

Kusnier
12-11-2006, 11:19
up@

i do tego prawie zawsze zajete o.o

tez kiedsy bylem tam, macie racje, te witche sa najgorsze, assasiny dobre dla knightow bo jak masz duzo skille to szybko padaja (słaby def) ale expic to tam sie nie oplaca (chyba ze ktosby byl bardzo bogaty i chcial naprawde szybko zaexpic ;o)

Pozdrawiam
Kusnier

Rantrave
12-11-2006, 12:35
po prostu stwierdzilem ze DC -2 lvl moze byc swietnym expowiskiem bo malo ludzi tam jest na moim swiecie(na tym co gram), bo na 1 lvl to tam zawsze jakas banda 10 typa :P sie znedza nad bandit's i wild warriorach,

hmmmm WOI? co to?:>

hmm, czyli jak dobrze zagram to moze nie bedzie waste? dobrze slyszec;p teraz po tym update te witche naprawde sa wnerwiajace:/ a fire elementare i huntery ktore tez tam wystepuja tez sa tak wnerwiajace?

Maciej the Sorcerer
12-11-2006, 12:42
WOI = wand of inferno (rozdzka dla sorkow, od 33 lvl ):p

kamil35s
12-11-2006, 12:55
Dsy + WOI + duużo gfb

Pearl Agata
12-11-2006, 15:33
Jak ktos umie grac, to nie bedzie tam wastowal..

Sugerujesz, że ja nie umiem grać, bo tam nie expie bo dla mnie waste tam jest? :o