Pokaż pełną wersje : ,,dark hairy beauty sleeping here"-> kopalnie kazzo
Dziś w czasie traina rozmawiałem na game chacie. Jeden z graczy napisał, iż w kopalniach kazzo zobaczył: ,,snow ball princess, 7 dwarfs and bad sister ^^+ book, she was called "dark hair beauty sleeping here" - something like that"
Zaciekawiło mnie to, więc prosze Was abyście napisali, co wiecie o ,,Królewnie", oraz gdzie ona się znajduje. Jeśli to jakiś quest to prosze usunąć ten temat.
Nightwalker
27-08-2004, 11:11
Głebokow w kopalni "na ktorej zosotalo wybudowane kazz" znajdziesz bodajze na - 8 czy - 7 spiąca postac w łóżu i kolo niej 7 wkurzonych Guardów :)
a dalej o tym czyms nic niewiem ;/
Królewna śnieżka i 7 krasoludków :)
Dodam tylko że w tym pokoju oprócz siedmiu dwarf guardów jest witch, a na stole leży jabłko...
Aż piękny książe na białym rumaku przybędzie aby ją oswobodzić i obudzić. :)
To chyba zostało zrobione tak dla picu, albo i nie. Jest się przynajmiej z czego pośmiać.
Ciekawe kiedy Kopciuszka ktoś znajdzie, a jej dwie złe siostry to będą dwie Amoazonki, a macocha Valkirią. ;) Co wy na to?
tylko co jak bedzie tam jeszcze jej kochany krolewicz? w koncu to jakis hero musi byc?
Jak ktoś jeszcze zna jakieś jajca w Tibii to niech wrzuci, ja chętnie poczytam :)
resurrection
28-08-2004, 02:39
na zachodniej części vegi [ice islands] znajduje się chatka mikołaja, a w środku m.in. piłka, statek w butelce ;) niestety nie da się wejść do środka. po obu stronach domku pasą się za krzaczkami po 4 jelenie [renifery?], przed domkiem mikołajowa skrzynka pocztowa, a cały ten obszar to protection zone [nie można atakować].
zikmaster
04-02-2009, 12:24
a jak będzie chciał ją pocałowac to sie nie uda ponieważ nie można sie całować w tibii
pech
Zalgadis
04-02-2009, 15:14
up@
Archeolog
Gollumek
04-02-2009, 17:15
a jak będzie chciał ją pocałowac to sie nie uda ponieważ nie można sie całować w tibii
pech
Twój stary to Indiana Jones, a ty podążasz w jego ślady i odkopujesz takie starocie xD.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.