Pokaż pełną wersje : Dark Legion The Movie
Kto gra na eterni zapewne wie kim jestesmy. Cala reszta moze zobaczyc w krotkim filmie (ok 6-7 minut) nasza historie.
Film zostal opublikowany z 2 tygodnie temu i chyba jedynie na to forum nie trafil co wlasnie naprawiam :p Powodem stworzenia byl fakt ze wlasnie jakies 2 tygodnie temu Dark Legion obchodzil 3 lata istnienia na eterni.
Film zostal zrobiony przeze mnie....nie jest moim pierwszym ani ostatnim. W przeszlosci robilem ich sporo ale na zadnym sie nie podpisywalem. Ten jednak odniosl chyba najwiekszy sukces. Wiele osob zaczelo nas porownywac do takich gildii jak UNIT czy Black Widows. Co by nie mowic walczylismy juz 3 wojny i zadnej nie przegralismy. Walczymy nie patrzac na to jak silny jest przeciwnik....ale co tam bede gadal....kto gra na eterni ten wie :D
Anyway....teraz mamy 4-ta wojne i chyba przeciwnik jest najsilniejszy. Ogolnie gromada najwyzszych lvli eterni...ale co to dla nas....6-2 w fragach Oficjalnych) i 11-2 (nieoficjalne - zabijamy ich nub charami i to nie jakies lamerskie sd combosy ale normalny fight xD)
Koniec gadania....link do filmu:
EDIT:
Witam po paru latach!
Przez ostatnie kilka miesiecy proszono mnie w privach/e-mailach/in-game o zrehostowanie mojego filmu. Niestety kopia na youtube zostala usunieta za naruszenie praw autorskich Dlatego tez dla wszystkich osob ktore chcialyby jeszcze raz zobaczyc moj stary filmik w dobrej jakosci podaje nowy link:
Data wygenerowania filmu to 30 pazdziernika 2006 - tak jest stary, nie na czasie itp. ale wiem ze wielu z was sie on podobal i w chwili obecnej nie macie jak go zobaczyc ponownie.
Problem naprawiony - tu macie ^^
http://rapidshare.de/files/47095360/...gion*****.html
Do linku musicie dodac rozszerzenie pliku wmv. Jakis lipiasty link guardian czy inny wynalazek to obcina :P
Jako bonusik dorzucam, nazwijmy to - wersje robocza NOWEGO filmu ktory niestety nie zostal skonczony. Pliki do ktorego ponizej zamieszczam link jest kopia filmu ktora krazylem miedzy kilkoma osobami ktore pracowaly ze mna nad tym filmem. Niestety nie zostal on skonczony i nie planuje go konczyc - ale mysle ze jezeli podobaly sie wam inne filmy o DL to ten was w zupelnosci "zaspokoi"
http://www.megaupload.com/?d=UVZFB2VK
Have fun
Hozzie
Native16
10-11-2006, 10:34
muamuahaha :]]
Rooooxor :]]]
Normal Fight is the Best
widzialem ten filmik z forum tibia.com :)
bardzo fajny, muzyka bardzo dobra i dlugosc tez dobra ;] jest tam pokazany bardziej trzon DL... te osoby ktore zalozyly ta gildie i sa w niej od zawsze.. nie ma osob ktore dolaczyly.. ale filmik i tak ROX ;]
a co do wojny to wygrywacie i to widac.. prawda ze PINKI sa silna gildia ale jak narazie to wy wygrywacie i mam nadzieje ze tak zostanie... najlepszy dead byl Carli.. najpierw normalny a za jakies 30 minut noob charami padla xD
GL DL :)
Swiontas
10-11-2006, 17:55
film zajebisty
widzialem na filmie kolesów o nickach Szyderca i Alanaste to sa ci sami co grają teraz na Askarze??
film zajebisty
widzialem na filmie kolesów o nickach Szyderca i Alanaste to sa ci sami co grają teraz na Askarze??
Tak... a raczej grali...
Dark Legion to Legenda...
Hail Eternia.
~~Bamberr
mozecie mi podac tytul piosenki tej od poh battle ;> z gory thx;) B) B) B)
dajcie tittle [pls ! ;]
Ludzie... Dawno nie widziałem takiego filmu :)
Trzeba go odświerzyć, i dać na pierwszą srone :D
No to do roboty, muszą być komentarzyki :)
Jak ktoś ściągnie, to dajcie komenta :confused:
Możecie jak sie nazywa ten kawalek?on sie zaczyna jak bija Majare an pohu
dajcie odpowiedz :)
Mastereczkka
05-12-2006, 20:58
Najlepszy film jaki do tej pory widziałam.
Niegdyś grałam na eterni , i wiem że IA to straszne chuje. Nie wiem po co wypowiadają te wojny jak i tak przegrają , no cóż.
Powodzenia w tej :)
tibiaplayer
05-12-2006, 21:19
own3d...
ludzie wy tylko rapidshare znacie ? ;/
jest tych stron bardzo wiele..
jak mozna to prosil bym o rehost~ na
http://www.uploading.com/
http://**************
www.speedyshare.com
dalem jakies 3 przykladowe, ale zapamietac je warto, na rapid~ mam zawsze limit :/
Dark Legion Legenda Eterni
Mam Nadzieje Ze Wreszcie Zrobi Sie Pozadek Na Eterni Bo Pinki Naprawde Przesadzaja
Zycze Duzo Fragow ;)
Your's .::Sir Steper::.
Już ściągam, zaraz z edytuje =]
Film bardzo ładny =] w drugiej piosence słyszę nightwisha chyba ale nie jestem pewien...
warto ściągać :)
Znawca_1
06-12-2006, 16:17
Film nawet tylko pokazcie jak zabijacie Majare ,a nie jjakies 100lvl co nie maja szans. Pinki i reszta pozamiata DL. I wogule co to ma byc za wojna jak Dl ciagle w pz siedzi hahah. Jestem ciekawy za ile Pinki wezma sie :))to jest tylko kwestia czasu.
omgX( ... do kurwy nedzy powiecie mi jak nazywa sie ta piosenka ona zaczyna sie od poh battle
dajcie odpoweidz bede wdzieczny:)
Film nawet tylko pokazcie jak zabijacie Majare ,a nie jjakies 100lvl co nie maja szans. Pinki i reszta pozamiata DL. I wogule co to ma byc za wojna jak Dl ciagle w pz siedzi hahah. Jestem ciekawy za ile Pinki wezma sie :))to jest tylko kwestia czasu.
Sredni lvl naszych fragow to 146~.
Zabilismy dwoch kolesi lvl 200+ - jako pierwsi w historii eterni.
Zabilismy najwyzszego paladyna na eterni w open battle (185? czy 186 .. w.e)
Zabilismy najwyzszego druida (205)
Zabilismy najwyzszego knighta (211)
Chcemy zabic najwyzszego sorca na eterni (raz juz to zrobilismy podczas innej wojny) xD
Szczerze mowiac w pinkach/nn nie ma prawie nikogo z lvlem ponizej lub blisko 100. 99% osob ma 110+ wiec o czym mowa?
Poki co jedyna nasza porazka to open battle ALE - od poaczatku wiedzielismy ze nasze szanse w open battle sa male. Why? Bo latwiej jest walczyc open gdy ma sie grupe zlozona z 20-25 kolesi ze srednim lvlem 150~ niz walczyc DUZA grupa i miec na dodatek nizszy sredni lvl. U nas jest duzo osob z lvlem ponizej 100....ja jestem jedna z tych osob.
Mimo to poszlismy na open....nas bylo 27 ich 24. Przez 30 minut robilismy z nimi co chcemy. Nie zalozylismy jednak ze ten open bedzie trwal dlugo...pokonczyly sie nam m walle i to byl nasz konies...Open zakonczyl sie wynikiem 3 - 10 (?) dla nich. Wszystkie ich fragi zostaly zdobyte w momencie gdy juz prawie nikt od nas nie mial m walli.
Anyway....skoro tak nas niby rozjezdzaja to dlaczego ONI prosili nas o pokoj juz 3 razy? :baby: I dlaczego jest 20 - 16 we fragach? My siedzimy w pz? To wyjasnia w jaki sposob przykladowo Endyhrion polecial z 111 na 125 (126 dzisiaj pewnie :D)
hozu ja mam takie pytanie moglbys sie dowiedzeic jak nazywa sie ta piosenka ona zaczyna sie od poh battle jak bija majere ;]
Odp plx ;]
Super film i super jest zrobiony gz i wiecej takich :P
Kittel Cit
03-01-2007, 18:59
Sredni lvl naszych fragow to 146~.
Zabilismy dwoch kolesi lvl 200+ - jako pierwsi w historii eterni.
Zabilismy najwyzszego paladyna na eterni w open battle (185? czy 186 .. w.e)
Zabilismy najwyzszego druida (205)
Zabilismy najwyzszego knighta (211)
Chcemy zabic najwyzszego sorca na eterni (raz juz to zrobilismy podczas innej wojny) xD
Szczerze mowiac w pinkach/nn nie ma prawie nikogo z lvlem ponizej lub blisko 100. 99% osob ma 110+ wiec o czym mowa?
Poki co jedyna nasza porazka to open battle ALE - od poaczatku wiedzielismy ze nasze szanse w open battle sa male. Why? Bo latwiej jest walczyc open gdy ma sie grupe zlozona z 20-25 kolesi ze srednim lvlem 150~ niz walczyc DUZA grupa i miec na dodatek nizszy sredni lvl. U nas jest duzo osob z lvlem ponizej 100....ja jestem jedna z tych osob.
Mimo to poszlismy na open....nas bylo 27 ich 24. Przez 30 minut robilismy z nimi co chcemy. Nie zalozylismy jednak ze ten open bedzie trwal dlugo...pokonczyly sie nam m walle i to byl nasz konies...Open zakonczyl sie wynikiem 3 - 10 (?) dla nich. Wszystkie ich fragi zostaly zdobyte w momencie gdy juz prawie nikt od nas nie mial m walli.
Anyway....skoro tak nas niby rozjezdzaja to dlaczego ONI prosili nas o pokoj juz 3 razy? :baby: I dlaczego jest 20 - 16 we fragach? My siedzimy w pz? To wyjasnia w jaki sposob przykladowo Endyhrion polecial z 111 na 125 (126 dzisiaj pewnie :D)
Porownajcie liczbe czlonkow z waszej gildi z liczba czlonkow z Pinkow
za co zabiliscie Ikezsamota :(
jescze jedno moim zdaniem nie jestescie legenda tego servera za legendy uwazam gildie takie ktore panowaly gdzies tak 2-3 lata temu sa to Revival I Reign of Darkness
Pinks ABOVE ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już ściągam, zaraz z edytuje =]
Film bardzo ładny =] w drugiej piosence słyszę nightwisha chyba ale nie jestem pewien...
warto ściągać :)
piosenka zajebiscie pasuje do filmu gz
Dark Legion Legenda Eterni
Mam Nadzieje Ze Wreszcie Zrobi Sie Pozadek Na Eterni Bo Pinki Naprawde Przesadzaja
::.[/B]
zgadza sie np dasher zaczol mnie atakowac gdy tylko weszlem na hydra hill spytac ile jeszcze bedzie siedzial (red hp)
byl film w ktorym majare podczas ataku dl mial jakies 40hp no ale niestety uciekl
Porownajcie liczbe czlonkow z waszej gildi z liczba czlonkow z Pinkow
a zobacz sobie ich lvl
taki np dasher bije z sd za 500+, spash podobnie i jak walna combo to faktycznie sily sie wyrownója...
moim zdaniem walczycie ciagle z tym samym pa, ludzie sa ci sami tylko zmieniaja sie gildie...
Hail Darc Legion
rox filmik dawno takiego nie widziałem :p
daj tytuł tego kawałku co rozpoczyna battle na PoH plxor... Ta gitara jest boska 8o
Deathles
03-01-2007, 19:59
Haha super filmik moge powiedzieć tylko jedno wielkie Gratz!
Kittel Cit
03-01-2007, 20:05
a zobacz sobie ich lvl
taki np dasher bije z sd za 500+, spash podobnie i jak walna combo to faktycznie sily sie wyrownója...
moim zdaniem walczycie ciagle z tym samym pa, ludzie sa ci sami tylko zmieniaja sie gildie...
To spash z magic dasherem walna combo za okolo 1k a caly dark legion moze walnac za 10k (te 10k to nie wiem czy to mozliwe czy nie ale tylko pisze to aby pokazac ze mimo tego i tak dark legion dzieki swojej ilosci czlonkow jest silniejszy niz pinks)
trudno jest nazwac wojna cos co mialo tylko 1 open battle, DL robi tylko sneaki, bo boja sie open battle jak napisal Hoz, nie bede sie duzo rozpisywal na ten temat bo to jest bez sensu, bo kazdy pisze hail dl, ale mozna zobaczyc co robia podkreslam, niektore osoby z DL, grzeczny, alanaste I JESTEM PEWIEN ze jak DL wygralby wojne to bedzie takie samo PA jak ze strony pinkow, my sie chociaz przyznajemy ze robilismy PA zabijalismy bez dowodow, ale z powodami, a nie jak pare osob z dl, bije, nie podaje reasonu, potem wysmysla, miga sie i na koniec oczernia na forum, ze to pinks/nn/loathe sa najgorsi, no coz, czas pokaze :)
ta nuta to:
Nightwish - Once - 04 - Planet hell
i tam widac jak majare dostaje sd, gdzie nie mogl go dostac, bo wtedy nie bylo aim battle = DL cheating ? plz :(
/
co do pokoju, juz nie bedzie proszenia, teraz to wy bedzecie prosic, mozesz sie smiac ale tak bedzie, o ile kiedy kolwiek odwazycie sie wyjsc na open battle, bo nawet dzis, gdy nas bylo zaledwie 20, endyrhion mowil ze was jest 45 na ventrillo a mimo tego nie pojdzecie walczyc, ostatnio tez sie baliscie, a potem jak rozmawia sie z wami osobno, kazdy tylko pisze "JA CHCE OPEN BATTLE, JA CHCE" no widac jak chcecie skoro do zadnego nie chcecie przystapic,
see you on battlefield,
Majkel,
Havoc fighter
03-01-2007, 23:53
mozecie mi podac tytul piosenki tej od poh battle ;> z gory thx;) B) B) B)
dajcie tittle [pls ! ;]
Autor:
Boski- NIGHTWISH!!!
Tytuł- Planet Hell :p
R0y@l...
04-01-2007, 00:10
Bardzo mi się podobał, fajnie tak popatrzeć na stare czasy w Tibii, gildia ta była widać bardzo fajna ;]
King Mati
04-01-2007, 07:27
super filmik wielkie gz dla gildi B)
Majk3l dobrze powiedziane. BOicie sie z nimi open battle i tyle PInki zondziły zondzą i ządzic bedą. In memory of You misiek:))
Majk3l dzienki za nazwe piosenki to piosenka jest zajebista
Pozdrawiam ;]
Majk3l dobrze powiedziane. BOicie sie z nimi open battle i tyle PInki zondziły zondzą i ządzic bedą. In memory of You misiek:))
a ty bys sie nie bal w ich sytuacji eh?
@Kittel cit
naucz sie cytowac
a jaka jest ich sytuacja? skoro hozugi mowi ze nas miazdza i robia z nami co chca to w ich sytuacji tylko WALCZYC, prawda? :|
Hahah, Ikez ma racje, oraz co do tych powodow, zostalem pomylkowo zabity, i chcialem wyjasnien..
a oto i one..
Tibia Forum Message
The forum is temporarily closed.
jutro editne i dam powody =)
Mam pytanie , Civatateo był w Dark Legion za czasów gdy jeszcze grał (pierwszy 100 na Eternii)
Co tu dużo pisać... film naprawdę świetny..
I ta muzyka doskonale dopasowana..
Czy ktoś mógłby mi podać tytuł pierwszej
i ostatniej piosenki?
Oryginalnie napisane przez Thebill
Jak sa kozakami za jakich sie uwazaja powinni wywołac sami battle. POdkrecaja cos ze wymiataja a open battle sie boja. Natomiast pinki sa kozakami pod kazdym wzgledem :)) pinki Zwycieza haha :) kwestia czasu...;)
POzdro dla Majk3l :))
@Majk3l
Lol dobrze wiesz, że my nie zabijamy bez powodu.... To wy zabijacie za exive -.- a open sie nie długo doczekasz :D a co do sneakow,to wy nie potraficie zrobic porządnego jak my.
Oryginalnie napisane przez Thebill
Jak sa kozakami za jakich sie uwazaja powinni wywołac sami battle. POdkrecaja cos ze wymiataja a open battle sie boja. Natomiast pinki sa kozakami pod kazdym wzgledem :)) pinki Zwycieza haha :) kwestia czasu...;)
POzdro dla Majk3l :))
a to twoje nastawienie do nich to nie czasem przez twoja ostatnia smierc eh?
@ moriax
Byles, jestes i bedziesz ****em :D
zabijacie bez powodu, Przemyslawlol zginal za free, do mnie alanaste napisal ze jak nie wyjde z pohu to mnie zabije, i bil mnie etc...
Walczycie o swiat bez PA a robicie wieksze!!
Nie pamiętasz jak cię Magic Dasher ubił? I wtedy był wielki płacz... a z resztą ze złodziejem nie zamierzam rozmawiać.
jak mowilem wczesniej, nawet nie umiecie sie przyznac, wiec rozmowa jest zbedna,
see you on battlefield,
Majkel,
a to twoje nastawienie do nich to nie czasem przez twoja ostatnia smierc eh?
haha juz dawno mialem chęc wykrzyczeć ze DL to ****e (mówie o polakach którzy tam siedzą) oczywiscie niewszyscy Respect dla Hammermana <3
Alanaste tez jest spoko według mnie a moriax udaje zioma przyjdzie co do czego to zabija haha :) frajerstwo.... nie wspominając o pesopedzie który jeszcze 5 miechów temu był mojim zajebistym ziomkiem który za free mi hmmy oddawał a ostatnio dązył tylko do tego abym był hunted przez Dl wiec musiałem powiedziec swoje zdanie na temat ich działań....
btw Dezaf i Vhalior respect too :)
Zapraszam po sova moriax do Bialegostoku na Antoniuk, Ikez i nie tylko pewnie sie ucieszy... :)
Ja tam tylko respekt mam do Dezafa =)
PitiCruzer
05-01-2007, 22:08
sova?:> czyżby Moriax stracił sova... lub chodzi o całkiem inną sprawe?
W każdym razie, Hozzie- filmik jest całkiem całkiem ;-) niezła robota
a co do tych wszystkich zwrotów, że Pinki się boją, że nas miażdzycie, że robicie z nami co chcecie itd. (mógłbym wymieniać do północy ;P) to z lekka przesadzacie. Tak, tak masz w tym troszke racji, iż niekiedy mamy słabe chwile bo sami widzicie- często mamy poprostu ważniejsze sprawy w rl i nie możemy tak jak wy być rozgrzani od godziny 00.00 dnia x do godziny 00.00 dnia xx ^^ w każdym razie, nie ma tu racji bytu wykłócanie się na forum tylko poprostu zacznijmy walczyć tą wojne jak przystało, ciao :)
/viedz
Uzywane przez "was" slowo ze sie "boimy" open jest troche zle uzyte.
Jak bysmy sie bali - poprostu bysmy nie przyszli.
A z tego co pamietam chyba jednak przyszlismy....mimo ze nasze szanse w open sa mniejsze. Pomyslcie.....3 osoby od nich...robiac combo maja taka moc jak z 5-6 a moze nawet wiecej osob od nas. Latwiej jest skoordynowac atak gdy sa to 3 osoby niz gdy jest tych osob o wiele wiecej.
Postaram sie to wyjasnic w prosty sposob.
Zalozmy ze macie lvl 100....
Walczycie przeciwko gildii ktorej sredni lvl to 30-40. Jest ich z 10 a ty jeden. Ciekaw jestem czy bys sie bal? I czy uzasadnione bylyby smiechy ze ta gildia 30-40 woli unikac openow....
I jeszcze raz.....my sie nie boimy. Bedzie okazaja - bedziemy nastepnego opena walczyli.
I o co wam chodzi z tymi sneakami? Sneakami walczylismy jak tylko DL byl. Wtedy to bylo chyba uzasadnione. Walczylo nas z 15~ a lvle byly o wiele mniejsze niz teraz. I wogole nie wiem czy znacie definicje slowa sneak....Zuza i CO zawsze robili sneaki....zabijali nam ludzi bez powodu...nie wiadomo skad.
ONI wiedza ze jest wojna a ze sie daja podejsc w glupie boat trapy i hunca w debilnych miejscach to juz nie moja wina. Jak mamy ich wywlec z pz? Jedyna co mozemy zrobic to byc off i czekac az wystawia nos poza pz i wtedy ich dopasc.
Wiadomo ze jak my zaczniemy huncic oni zaczna sneaki robic. Idiota by tylko ich nie robil. Pinki/NN robili te wasze "sneaki", robia i robic beda. Szkoda ze z mizernym skutkiem.
Czemu nie poszliscie nas bic jak dasher padl? Ze niby boat trap zrobilismy? Przypatrz sie uwaznie a zobaczysz ze mogliscie wyjsc....mieliscie piekny przesmyk zostawiony....specjalnie dla was. Wogole wystarczylo wepchnac osoby do pz i macie wolna droge....
Zastanawiam sie kim jest majkel....mighty? w/e.
Tak tak panowie....rozjezdzamy was i niektorzy z WAS to widza. Szczerze mowiac jedyny Wasz sukces to open so far.....i to sredni. Bo straciliscie taviona...
Jak dla mnie wygraliscie jedna bitwe ale wojne przegrywacie i chyba nie jestem odsobniony w tej opinii. Szczerze mowiac zawiodlem sie na was...poki co zadnej akcji nie zrobiliscie od ktorej kopara by mi opadla. Bez fragow z open mielibyscie ile? 3? 4? LOL poprostu....a my do czasu opena mielismy juz z 13-14. Zauwazylem tez ze zaczeliscie kopiowac nasze taktyki....nie mozecie nic sami wysmyslec? :]
@Ikez...
z twoich wypowiedzi domyslam sie dlaczego padles.
I ze po wojnie PA bedzie? No napewno - jezeli jestes kims kto slizgal sie na plecach Pink/NN/IA/Loathe to z pewnoscia bedziesz mial ciezkie zycie. Lepiej juz sie dolaczaj do wojny i walcz przeciwko nam - jezeli masz na to odwage.
Mamy pokazna kolekcje ludzi do odstrzalu - ludzi ktorzy wywali nas/kumpli ze spawnow, grozili itp.
Anyway:
tego ze niektorzy umieszczaja NAS w jednym rzedzie z UNIT i Black Widows nie musze komentowac?
@Pinks/NN
GL - przyda wam sie jezeli chcecie ta wojne wygrac, ale z tego co widze, wiem i z rozmow z niektorymi "czlonkami" u WAS - nie wygracie. Jak mozna wygrac wojna skoro nie wie sie o co sie walczy? Wiecie o co walczycie? Nikt mi nie potrafil odpowiedziec ;)
Wasz Unizony
Do poziomu szamba
Hozzie
@ Rexibol
Dobrze wiesz,że to nie mój Sov, więc po niego nie przyjadę. A pozatym nie miesza się tibi z rl życiem ? Chyba że jesteś za głupi żeby to zrozumieć...
albo uzależniony od tej gry -.-
@Ikezsamot
Zgadzam się z Hozugim, lepiej już dołącz do tej wojny, jeżeli w ogóle pinki bedą chciały takiego kogoś jak ty... bo po wojnie i tak będziesz mial bardzo bardzo ciężko jeśli mi wygramy.
@Moriax
to ja pisalem ze nie mieszam tibi z rl a ty juz sciagasz.. nie ladnie
sov twoj nie twoj, ale to ty sie wypytywales kazdego o moj adres, o moj nr komy, o osiedle i o ksywe, chciales? to wpadaj
a jak pinki wygraja, to po wojnie ty moriaxie bedziesz mial bardzo ale to bardzo ciezkie zycie wg mnie =]:faceoff:
wiec zycze powodzenia pinkom/nn/loathe, bo chce zeby to wlasnie oni wygrali ta wojne
@Rexibol
To się okaże... :)
@ Rexibol
Dobrze wiesz,że to nie mój Sov, więc po niego nie przyjadę. A pozatym nie miesza się tibi z rl życiem ? Chyba że jesteś za głupi żeby to zrozumieć...
albo uzależniony od tej gry -.-
@Ikezsamot
Zgadzam się z Hozugim, lepiej już dołącz do tej wojny, jeżeli w ogóle pinki bedą chciały takiego kogoś jak ty... bo po wojnie i tak będziesz mial bardzo bardzo ciężko jeśli mi wygramy.
Hah szkoda ze wtedy taki mądry neibyłes pajacu...;) btw a co do rexibola mówisz ze on jest uzależniony a tak naprawde to Ty jestes dziecko tibii haha jak nie moriax to galadus online non stop wiec patrz co ty piszesz ;)) / Btw a co do mojego cięzkiego zycia po wojnie to własnie JEŚLI WYGRACIE a narazie jeszce neiwgraliscie wiec łypa;))
be te wu
Moriax~
2006-10 172h
0m
2006-08 189h
30m
2006-07 209h
15m
2006-06 65h
15m
2006-05 187h
15m
2006-04 167h
45m
Galadus
2006-12 149h
30m
2006-11 70h
0m
2006-10 21h
0m
2006-09 13h
30m
2006-08 61h
45m
2006-07 90h
30m
2006-06 38h
15m
2006-05 52h
30m
2006-04 48h
45m
moriax, mowisz o mieszaniu tibi z rl zyciem, a kto kupuje kase w tibii za rl cash? ;)
Hozugi:
"Zauwazylem tez ze zaczeliscie kopiowac nasze taktyki....nie mozecie nic sami wysmyslec?"
to widocznie jestescie idiotami skoro wpadacie we wlasno wymyslone taktyki? ;)
"zemu nie poszliscie nas bic jak dasher padl? Ze niby boat trap zrobilismy? Przypatrz sie uwaznie a zobaczysz ze mogliscie wyjsc....mieliscie piekny przesmyk zostawiony....specjalnie dla was. Wogole wystarczylo wepchnac osoby do pz i macie wolna droge.... "
taki cfany jestes? a ciebie nigdzie nie widac na tych sneakach itp, robisz za radce prasowego? w ogole nie powinenes uzywac slowa "my" bo Ciebie tam nie widac za bardzo ^^
Znizony do poziomu jak Hozugi = do poziomu zera
Majkel,
I am not Mighty btw,
see you on battlefield,
@Rexibol
Ty się nie odzywaj,nie umiesz sam do nieczego dojść,tylko kupujesz postacie
najpierw Rexibol a potem Asuferoth.
@Ikezsamot
Nie znam bardziej fałszywej osoby od ciebie, jesteś nikim na Eternii,domyślam się, że chciałeś mi się tylko podlizać.
@Majk3l
Nigdy nie wydawałem rl kasy na tibie ^.- nie wiem kto ci to powiedział ? Mam kasy pod dostatkiem.
A pozatym zobaczymy się niedługo na polu walki i zobaczymy czy będziesz taki mądry.
@ pedał moriax
ja nie kupuje postaci uahauhauhauahah
nawet 10 groszy nie wydalem na rl tibie :DD
co do podlizywania sie to ty dla kazdego dupe lizesz auhauha podobnie jak Hod hahaha
wiec moriax, zycze ci abys polegl na polu walki uuahauh i stracil ten swoj cenny mlvl :(( tibijczyku :DD
@Rexibol
Ty się nie odzywaj,nie umiesz sam do nieczego dojść,tylko kupujesz postacie
najpierw Rexibol a potem Asuferoth.
@Ikezsamot
Nie znam bardziej fałszywej osoby od ciebie, jesteś nikim na Eternii,domyślam się, że chciałeś mi się tylko podlizać.
@Majk3l
Nigdy nie wydawałem rl kasy na tibie ^.- nie wiem kto ci to powiedział ? Mam kasy pod dostatkiem.
A pozatym zobaczymy się niedługo na polu walki i zobaczymy czy będziesz taki mądry.
kurwa tumanie niezpomnij z eja cie znam od twego dna jak padałes jak **** na 50 lvlu potem wszedles do Angel Sanctuary i sam puce waliles jak mialem 100+ hahah boze jaki bazant a teraz nabil lvl i mysli ze kozak wes wyjdz buehhehe
moriax, mowisz o mieszaniu tibi z rl zyciem, a kto kupuje kase w tibii za rl cash? ;)
Hozugi:
"Zauwazylem tez ze zaczeliscie kopiowac nasze taktyki....nie mozecie nic sami wysmyslec?"
to widocznie jestescie idiotami skoro wpadacie we wlasno wymyslone taktyki? ;)
"zemu nie poszliscie nas bic jak dasher padl? Ze niby boat trap zrobilismy? Przypatrz sie uwaznie a zobaczysz ze mogliscie wyjsc....mieliscie piekny przesmyk zostawiony....specjalnie dla was. Wogole wystarczylo wepchnac osoby do pz i macie wolna droge.... "
taki cfany jestes? a ciebie nigdzie nie widac na tych sneakach itp, robisz za radce prasowego? w ogole nie powinenes uzywac slowa "my" bo Ciebie tam nie widac za bardzo ^^
Znizony do poziomu jak Hozugi = do poziomu zera
Majkel,
I am not Mighty btw,
see you on battlefield,
Kompa mam zrypanego wiec nie gram za duzo i nawet przed wojna nie gralem. I tak jestem cfany bo grajac od czasu do czasu postacia na 84 lvlu zrobilem w wojnach wiecej niz ty.
Swoja droga ciekaw jestem czy znajdziesz mi jakiegos cfaniaka ktory walczyl solo przeciwko Magic Dasherowi (203 wtedy) i Majare (162 wtedy?) i przezyl (oni dwaj V ja). Mowie walczyl bo nie stalem i nie healalem sie tylko walilem w nich ile sie da (z pol bp sd w dashera wywalilem - pointless ale fun :D).
Powiecie pewnie - debil....isc solo przeciwko takim lvlom. Ja wam powiem - nudzilem sie - bylo przed ss wiec te ostatnie 5 minut chcialem sie sprawdzic.
Tak czy siak
Mowie MY bo jestem jedna z osob ktora zalozyla DL i ktora go tworzyla. A ze niektorzy mi nie pozwalaja walczyc ze wzgledu na moj lvl to juz inna sprawa.
Ciekaw jestem czy bys byl taki hojrak walczac przeciwko komus kto ma lvl na poziomie 130-209 a ty sam masz 84 lol....wez sobie lbem przyrab w blat bo do niczego juz ci chyba sie nie przyda - i blat i leb.
A co do "Unizony Hoz" to widac ze twoja inteligencja nie jest najwyzszych lotow i nie potrafisz rozpoznac sarkazmu.
Widzialem tez cos odnosnie faktu ze niby nie mamy rl itp. i ze niby nie ma was online bo jestescie zajeci w rl i ze macie TAAAAAAAAAAAAAKIE zycie - high life normalnie.
Wytlumacz mi zatem jak to jest ze gdy ktos od was pada doslownie w 30 sekund macie juz 20-30 osob online??? Hmm...moze nie powinienem mowic ze Majkel to Pink/NN bo pewnie to tylko jakis nub podszywajacy sie pod nich skoro nawet nie chce wyjawic kim jest.
Smieszy mnie to ze tyle gadacie ze "oooooooo my zajeci rl jestesmy dlatego nie gramy" taaaaaaaa jasne....mamy liste waszych second charow i wiemy gdzie gracie i kiedy. Smieszne jest tez ze podczas wojny Dark Legion V Sera doslownie nikogo od was nie bylo online przez 80% wojny - wymowka ta sama, a dokladnie tego samego dnia gdy wyblagaliscie pokoj mialem chyba z 10-15 was vipach online.
Tak samo po tym jak wygraliscie open - juz wam sie wydawalo ze wojna wygrana i ze my ogon pod kuper i wio do pz....od razu expic zaczeliscie i siedzieliscie chyba do 2-3 w nocy albo dluzej. Dobrze ze niektorzy z was nie znaja umiaru i w nastepnych dniach srogo was to kosztowalo - wlasciwie juz nastepnego dnia Elite Berserker uwalony jak nub po raz drugi.....
I pamietajcie: Dark Legion to pierwsza gildia w historii tibii ktora uwalila 2 lvle 200+ w krotkim odstepie czasu.
I jeszcze jedna mala poprawka: rzeczywiscie liczymy sobie ze 100+ membersow jest jednak jedno ale - ludzi walczacych aktywnie jest u nas gora 50~. Wielu jest retired albo nie popiera tej wojny (np. Astrius) ale siedza w DL bo so lojalni w stusunku do ich Gildii (w przypadku astriusa McG).
Wielbiciel Majkela
Dżaksona nie tylko
i oczywiscie unizony do poziomu szamba
Hozzie
@Rexibol
Nawet nie umiesz się przyznać do tego co robisz.Zawsze było moriax pomóż pomóż a potem ta kradzież.Z resztą nie będę na ciebie tracił czasu dzieciaku.
@Ikezsamot
Nie wszedłem do AS na 50 lvl tylko na 80 - bo od takiego była rekrutacja.Z resztą nie miałbym nawet komu pucować bo prawie nikt z gildii nie grał.
Nie pamiętasz jak do mnie płakałeś jak cie zabili 1 raz ? Albo jak cie haknęli ?
Zasłużyłeś na to sprzedawczyku i szpiegu!Szpiegowałeś i teraz gówno z tego masz, bo twoi "kumple" z pinków ci nie pomagają.A jeśli jesteś taki kozak to wchodź do wojny....
Majk3l = Gottri Yenseen
Hahaha, jak ja lubie takie tematy, szkoda ze bartas sie tu nie wypowiada bo tez bym mial z kim sie błotem obrzucac :) A gotri to ten 130 palek co sie tak popisal w wojnie dl vs seraph? 2 dedy w 2 dni? "Kurwo poty?":baby:
Kozi_leus
06-01-2007, 14:15
z calym szacunkiem do waszych osiagniec to nie mozecie sie porownywac do najlepszych gildi . np. Loa na lunarze ktora nie przegrala chyba zadnej wojny od 4 lat . DL to jest gildia bez zadnej historii , invitneliscie poprostu mase ludzi i nie ma co sie dziwic ze wygrywacie z pinkami ( ktorzy sa o wiele lepsza gildia od was ) . A jak zobaczylem wasz open battle ..... no coment idzie grupa 30 osob i nie wiedza co robic a pinki was punktowaly jak noobow . I co ?? Boicie sie wyjsc na open battla bo jedynce co potraficie to lognac sie 30 osob i zrobic przewage liczebna . Pokazcie klase na open battle a zyskacie szacunek ludzi . nic nie mowie ale 1 Stycznia rano ( gdzie wszyscy ludzie imprezowali i spali bo imprezkach ) to DL mialo chyba 30 membersow online Maniacy jacyś ;p
@Rexibol
Nawet nie umiesz się przyznać do tego co robisz.Zawsze było moriax pomóż pomóż a potem ta kradzież.Z resztą nie będę na ciebie tracił czasu dzieciaku.
@Ikezsamot
Nie wszedłem do AS na 50 lvl tylko na 80 - bo od takiego była rekrutacja.Z resztą nie miałbym nawet komu pucować bo prawie nikt z gildii nie grał.
Nie pamiętasz jak do mnie płakałeś jak cie zabili 1 raz ? Albo jak cie haknęli ?
Zasłużyłeś na to sprzedawczyku i szpiegu!Szpiegowałeś i teraz gówno z tego masz, bo twoi "kumple" z pinków ci nie pomagają.A jeśli jesteś taki kozak to wchodź do wojny....
Majk3l = Gottri Yenseen
szpieg to jestes ty wiesniaku po 1sze nikogo neisprzedałem ani nic tylko HOD pizdoląg meni w to wjebał jak bedzie trzeba to mi pomoga wiecej eniz ci twoji przyjaciele hahaha co daja sie w chuja robic przez noobów pozatym sie za wczesnei neiciesz co do wygranej wojny bo jeszcze jej eniwygrałes FDP !
Do autora
Mogłbys jeszcze podac tytul ostatniej piosenki? Tej przy ktorej zaczyna sie filmik o 4 wojnie?
Z góry thx
Naprawdę wspaniała gildia zgrana widać ze ludzie w niej to nie jakieś dzieciaki tylko oddani przyjaciele naprawdę super gildia trzymam za was kciuki wygraliście 3 wojny wygracie i 4
POWODZENIA
@moriax
tak, wmawiaj sobie, tylko ze do viedzmina mowiles ze kupywales/kupujesz gp za rl cash i on ma nawet ssa, nie sciemniaj
@Hoz
Wmawiaj sobie to wszystko, bo przeciez jestes mega super:)
@Fagaro
O boze to ten Fagaro co nakrecil filmik jak zabijaja banda nobow 140~ ek na hacku i podniecil sie tak za prawie pocieklo ? zal, mozesz sobie mowic poty poty nie robi mnie to, tak jak powiedzialem po wojnie jak bylo IA, szyderca nigdzie sobie nie pograsz, no i masz? wow nie mozliwe? 2 chary 140+ i 2 hunted? :( You just know a shit so stfu
szpieg to jestes ty wiesniaku po 1sze nikogo neisprzedałem ani nic tylko HOD pizdoląg meni w to wjebał jak bedzie trzeba to mi pomoga wiecej eniz ci twoji przyjaciele hahaha co daja sie w chuja robic przez noobów pozatym sie za wczesnei neiciesz co do wygranej wojny bo jeszcze jej eniwygrałes FDP !
pisanie bez bledow moglo by troche podwyzszyc twoj marny poziom w tej rozmowie...
@majk3l
Kupywać? ładny tekst takie rzeczy to możesz w ubikacji robić hahaha.
A co do tego ss-a Viedzmina to jest tam mowa , że sprzedaję za rl nie kupuję ,także zajrzyj do słownika i naucz sie pożądnie czytać.
@Ikezsamot
Nie rozumiem po jakiemu do mnie piszesz. I myślę, że nie tylko ja nie rozumiem tego. Ci też radzę zajrzeć do słownika jak koledze wyżej.
Miłej nauki wam życzę.
życzy Moriax lub jak kto woli Witek.
@Majk3l
Ten szyderca ktory Cie trapnal potami kolo ank to juz dawno liczy złotowki za te 2 chary 140+, knight na eterni nie byl hunted (nie bardziej niz reszta DL) i po wojnie przypuszczalnie moglby nim grać, a to ze nowy owner zaczał pekowac to juz nic na to sie nie poradzi. Na askarze sorca ma/miał hunted bo chciał wywalic braci z servera (hahaha). Zreszta, jemu to juz lottto, nie gra w tibie.
korzystajac z okazji chcialbym cie spytac hozugi dlaczego zabiliscie aknille?
Kozi_leus
06-01-2007, 17:44
Biedny Szyderca ;(;(;( Pewnie teraz szuka pracy gdzieś , bo go z Mc'Donalda wyrzucili :(
z calym szacunkiem do waszych osiagniec to nie mozecie sie porownywac do najlepszych gildi . np. Loa na lunarze ktora nie przegrala chyba zadnej wojny od 4 lat . DL to jest gildia bez zadnej historii , invitneliscie poprostu mase ludzi i nie ma co sie dziwic ze wygrywacie z pinkami ( ktorzy sa o wiele lepsza gildia od was ) . A jak zobaczylem wasz open battle ..... no coment idzie grupa 30 osob i nie wiedza co robic a pinki was punktowaly jak noobow . I co ?? Boicie sie wyjsc na open battla bo jedynce co potraficie to lognac sie 30 osob i zrobic przewage liczebna . Pokazcie klase na open battle a zyskacie szacunek ludzi . nic nie mowie ale 1 Stycznia rano ( gdzie wszyscy ludzie imprezowali i spali bo imprezkach ) to DL mialo chyba 30 membersow online Maniacy jacyś ;p
Skad wiesz ze mielismy 30 osob online? Tez byles on? Nigdy po impie nie grales w tibie?
YES MASTER - RLY SORRY ! Co musimy zrobic zeby Panu zaimponowac? Czy jak wyslemy jednego kolesia ponizej lvlu 100 V Pink/NN to bedziesz wystarczajaco zaspokojony? A moze mamy grac bez myszek zeby pokazac swoja klase?
Dla niedorozwojow przypomne ze gdy istanialo Devarity podczas wojny z IA walczylismy 3 openy lacznie i wygralismy 2 - w jednym nas totalnie rozniesli - fakt.
Wbij sobie do lba ze nie boimy sie wyjsc na open....jak bysmy sie bali to bysmy nie wysli a wyszlismy mimo ze gorszy sklad - koniec tematu!
Wogole widac ze jakis nie obeznany jestes bo to nie pierwsza nasza wojna. Na eterni istniejemy ponad 3 lata - dluzej niz pinki.
Ludzie przeciwko ktorym walczymy juz 2 razy nas probowali zniszczyc i cos im nie poszlo.
A ze jest nas wiecej? CO KURNA Z TEGO? Ze mass recruit? LOL Od ponad roku nikogo nie przyjelismy do gildii a ze McG i GoH sie dolaczyli to raczej nie mass recruit tylko sojusz - pewnie tego slowa tez nie znasz. Zawsze powalal mnie poziom tego forum.
3 miechy walczylismy przeciwko Seraphication - bylo nas duzo? Nah....30-40 osob w gildii z tego 20 walczylo, a sera? Sredni lvl 130-140. U nas prawie zadnego 100+ nie bylo.
Poczatek wojny DL V Pink/loathe - oni byli potega my robilismy co sie dalo. Walczylismy mass loginami bo jak inaczej? Ogolnie widze ze duzo ludzi tutaj kozaczy ale jak przychodzi co do czego to sie w sianie wszyscy chowaja.
Majkel = gottri? ROTFL chlopie....ty jestes najwiekszym "jokem" na eterni. Za czasu Devarity tak z ciebie cala gildia zbijala ze omg - jestes frajerem - byles i bedziesz. Nawet twoj "ziom" mighty uwazal cie za glaba...teraz pewnie dobrze sobie robicie ale to juz nie moj prob.
Anyway....czego bysmy nie robili dla niektorych bedziemy "beeeee" - spox. Ja to rozumiem. Zawsze jak wygrywalismy slyszalem pare glosow mowiacych "uzywaliscie team bota w czasie opena battle!11!1!", "Pingowaliscie KoFa", "To pies magic dashera gral!!" itd. itp.
@Cheat by DL
Taaaaa.....przypominam sobie ze Lord capy podobno uzywal aim bota w trakcie wojny Devarity V Ia. Co z tego? Nie byl/nie jest/nie bedzie czescia dark legion.
Devarity bylo sojuszem, ekipa zlozona z roznych gildii.
Z calym szacunkiem Kozi ale ja nawet nie mam zamiaru porownywac sie do LoA. Jak dla mnie Unit (stare), Black Widows (stare) i Del Toro (stare) byly the best. LoA to poprostu zgromadzenie high lvli podobnie zreszta jak pinki/nn. I widac ze macie biedna ta Lunare skoro nikt nie potrafi sobie z nimi poradzic.
Na zakonczenie slowa "jakiegos kolesia": ".....rozwalacie ich w filmach, rozwalacie ich na forum, rozwalacie ich na polu bitwy".
PS. Nie spodziewam sie jakiejs tresciwej odpowiedzi na moje argumenty - prawdopodobnie uzyskam odpowiedz w stylu "JAAASNE!", "HAHAHA" lub, tu cytat majkela the poty poty "Wmawiaj sobie to wszystko, bo przeciez jestes mega super" - no bo czego mozna sie spodziewac gdy argumenty waza tone a przeciwnik ma zapalke? Nie tylko w reku ale i w spodniach
Czego sobie i wam goraco zycze!
Hozzie
EDIT: Jeszcze cos! Jezeli ktokolwiek ma pytanie w stylu "jaki tytul ma piosenka xx w filmie" zapraszam na oficjalne forum Dark Legionu gdzie mozecie uzyskac wszystkie informacje i nieco wiecej.
EDIT2: Afff....drobne sprostowanie dla ludzi ktorzy widzieli open battle nagrany przez deekara. Ta nieskoordynowana grupa biegajaca gdzie popadnie i uciekajaca do MolS to nie byl DL....to byli pinki/nn !! xD A nagrywajacy jest knightem....tak zgadza sie - niech was nie zmyli fakt ze chowa sie z tylu.
www.dl.hosted-forum.com
ech panowie jak was slucham to mi sie slabo robi. najezdza jeden na drugiego niewiadomo o co tak naprawde.
wg mnie Dl nalezy sie szacunek chocby za to ze podjal po raz kolejny "walke z wiatrakami"(mam nadzieje ze nie musze tlumaczyc tej przenosni). ponadto kazdy chyba wie ze mimo wszystko to pinki/nn sa faworytwami w tej wojnie, wojnie ktora nic nie da tak jak nie daly zadne prowadzone do tej pory. finito
@kozi
nie wnikam ile masz lat, ale powinienes szanowac to ze ktos ma prace. co z tego ze w mc'donaldzie? to jakis wstyd?? i nie zwolnili go tylko sam odszedl do innej pracy rofl...
dzieki za mile slowa od rexa i ikeza :)
rofl moj pierwszy post ;D
Migfulcrum
06-01-2007, 19:01
a co z ta aknilla?
Proponowalbym zalozenie tematu w Wydarzeniach ze Swiatow i gadanie tam o wojnie, bo tutaj predzej czy pozniej jakis modek skasuje wiekszosc postow/caly temat.
Btw. jeden z lepszych filmow jaki widzialem, gratz
@hozugi
gadaj zdrow, bo tylko to mozesz zrobic, a 'jokiem' jestes w tym momencie dla mnie Ty, a teraz zamknij dupe i pokaz co potrawisz w walce a nie na forum
zegnam
still respect to DL,
see you on battlefield,
Widzę, że ktoś tu ma słabą psychikę hihi
btw dalej "kupyjesz" ?? :D
@hozugi
gadaj zdrow, bo tylko to mozesz zrobic, a 'jokiem' jestes w tym momencie dla mnie Ty, a teraz zamknij dupe i pokaz co potrawisz w walce a nie na forum
zegnam
still respect to DL,
see you on battlefield,
szkoda ze Ciebie juz nie zobaczymy na polu bitwy :(
@ ktorys noob wyzej
Co z tego ze pracowal w mc donaldzie?? ty jestes master i idziesz na prezesa pko po skonczeniu szkoly/uczelni?? ja studiuje i za*******am jako fizyczny w zakladzie zeby moje cv zawieralo cos wiecej niz "urodzilem sie i jestem" a kasy ktora tam zarabiam nie potrzebuje bo starsi daja mi 4x tyle kieszoknowego
ps/zeby nie bylo offtopu to fajny film ale lekko propagandowy, i wogole zgadzam sie z ludzmi ktorzy mowia ze hoz to noob na 84 levelu :D
pps/ ostatnio za wyplate "kupyłem" sobie psp :D
Kozi_leus
06-01-2007, 22:15
Sprawa z Mc'donaldem ludzie nie znacie sie na żartach , pozatym chodzi mi o to ze ja nie wyśmiewam się z pracy i ludzi którzy zarabiają w Mc'Donaldzie to jest praca jak każda inna ( żadna praca nie hańbi ) . Chodzi mi o to , że żal mi tego kolesia , zamiast mieć rl life to on napierdzielał w tibie całe dnie . A zostałem poprostu rozbity , kiedy zobaczyłem , że szyderca jest Tutorem --..--' . Dla tych którzy nie wiedzieli , Szyd po angielsku znał jakieś 50 słów . Testa robił mu znajomy i za ten sam fakt powinien już mieć przeje***** .
@Huz
Wyszliście na 1 open , jeżeli się nie myle i chyba przegraliście . Wojna się nie skończy szybko , więc proponuje kilka open batli i po sprawie niech każdy pokaże swoją klasę . Prosty układ , 3 open i ten kto wygra więcej wygrywa .
@"jakiś noob wyżej" mam nick kolego , więc racz spojrzeć na niego , nie musisz mnie lubić i zgadzać się z tym co mówie , nie znasz mnie więc uważaj na słowa
Biedny Szyderca ;(;(;( Pewnie teraz szuka pracy gdzieś , bo go z Mc'Donalda wyrzucili :(
Zajebisty zart B) Nic do Ciebie nie mam, ale posty wysmiewajace czyjes realne zycie w rozmowie o grze mnie rozwalaja.
a szyd po ang znal chyba tylko how long, leave, i pare przeklenstw, reszte mu pisal jeden koles na 40 ms :P
PitiCruzer
06-01-2007, 23:13
hehe, Hozugi, Hozgu.
Wlasnie to co teraz wyprawiasz na tym forum, to nazywa się "mydlenie oczu" osobom, którzy widzą tą wojne tylko po fragach i wypowiedziach innych (najczesciej osób z DL ^^)
W ogóle przytaczasz tu BEZSENSOWNE teorie, mam na myśli dokładniej te twoje opowiadanie o 10 osobach którzy posiadają lvle 30-40 i walczą z 1 człowiekem o levelu 100. Do czego to w sumie porównujesz, stękasz wciąż no toper, że macie mniejsze levele i w ogóle zero szans w open battle, na dodatek ekscytuje cie to, iż Tavion padl :) udało wam sie, gratuluje padł jeden z naszych silniejszych ludzi, ale ty policz ilu was tam glebe dało, ilu mądrych i silnych graczy?;) ale Ok wole nie przytaczać jednej i jak narazie jedynej 'walki w polu'. Wracając do tego wątku, poprostu drażni mnie gdy zawsze mówisz o tym że mamy kosmiczną przewage w lvlach niż wy, a to w cale nie jest taka ogromna prawda by rozpisywać to na angielskich i polskich forach. Chce tu podkreślic to, że ci wasi niskopoziomowcy nie są aktywni w tej wojnie, wykorzystujecie prawie non stop tylko 100+ a więc walki są toczone na równi. Spójrzcie na waszą sytuacje, a nastepnie porównajcie ją do naszej... mamy w wojne około 25 ludzi którzy jeszcze doszczętnie nie olali tibii, bo wielu olało (np. eggah) -poprostu nie istnieje dla niego juz taka gra jak "tibia", natomiast wy macie ponad 80 osób którzy kontynuuja gre, wychodzi na to że różnica jest prawie czterokrotna. Komu trudniej jest zebrać ludzi, wam czy nam?
Dobra wiecej nie mam ochoty sie rozpisywac, starczy tyle uwag ile wypisalem :P zreszta... czas pokaze jak sie wojna skonczy, w sumie to jestem prawie pewien, gdybysmy mocniej na was ruszyli to conajmniej kilkanascie osob na czasie wyplacilaby sie z wojny, bo z relacji niektorzy osob z DL wynika to, że mają dość wojny, dość czestego stania w pz i dość gry 'nienormalnej', wiec takie cos prowadzi do powolnej decyzji o zakoneczniu ich kariery wojennej :P ahhh i tak, Majkel to nie Mighty ;) nie wiem skad ci to do głowy Hozie przyszło
/viedz~
@ Viedzmin
Mówisz, że DL już ma dość wojny...dziwne, że to wy składaliście już 3 oferty pokoju ??
A Majk3l to przecież Gottri~ ,bo on "kupywał" poty na wojnę nie ?
PitiCruzer
06-01-2007, 23:36
Hehe mori, tworzycie własne ironie o tym co robilismy a co nie, spojrzcie wreszcie na wlasne tyłki. Zostalismy w wojnie i jest extra! proste...
no cóż, myślę że lepsze są kupowane na wojne poty przez Gottriego, niż tibijskie GP kupowane za złotówki twoich rodziców, bez obrazy
@ Viedzmin
Dobrze wiesz , że nie kupowałem kasy tibijskiej za rl kase, jeśli masz tamten ss
to dobrze się przyjrzyj co tam pisze. A czy tak extra dla was, że zostaliście w wojnie, to nie wiem... padli u was najsilniejsi zawodnicy ( w znaczeniu najwyższe lvl).
PitiCruzer
06-01-2007, 23:43
tak, zdarza się- padli :) ale w przeciwienstwie do niektorych od was, tibie traktujemy jako chwile relaksu, i to nic wielkiego ze jakis lupek stracil poziom lub skille ;p jedzie sie dalej do konca aż przeciwnik bedzie mial dosc tego "chaosu"
Co do twojego handlu tibia-rl ... sprzedawanie lub kupowanie to jedna racja, liczy sie to ze robisz to NIELEGALNIE, ale nie nie nie macie zbyt duzo senior tutorów i znajomosci... mowie tu o nielegalnym krwawy wilku, który udaje polaka a nie wie co znaczy " jak sie masz ? " i skopiowanie tego-odczekanie na odpowiedz kogos z polakow w dl- nastepnie wklejenie mi tej odpowiedzi zajmuje mu jakies 5-10minut :)
@Moriax
Jak Cie 20 sorcow 100+ klepie w trapie to nie ma roznicy czy masz 100, 150, 200 czy 300 level, wytrzymasz poprostu pare sec dluzej.
A kwestie kupowania kasy tibijkiej za rl proponowalbym nie pooruszac, bo robia tak ludziepo obu stronach wojny, a jak nie kupuja to sprzedaja, moze i jest to nielegalne, ale nie jest to zwalczane przez cip soft, ktory prawie nie zwraca uwagi na handel kontami (o ile jakis zyczliwy nie podkabluje) wszyscy znamy z 30 osob z top 300 na eteni ktorzy zmienili wlasiciela, a tylko co'ma dostal delata :/
PitiCruzer
06-01-2007, 23:58
całkowicie zgadzam sie z Fagaro, ogromnej podstawy nie ma tu umiejetnosc leczenia, jesli mieliscie sd combo ponad 3k kazdy mogl od nas pasc, tak jak i u was.. udalo wam sie dopasc Tavion bo sie chlopak zagonil zeby wam dupe prac i zwracal uwage tylko na sdki wiec bywa :P wazne jest to ze walczyl i walczy dalej
co do handlu tibijska kasa, to tak- robi to wiele osób ale nie chwali sie tym oficjalnie tak jak Mori ;p cipsoft liczy tylko kasiorke na koncie za pacce i inne gówienka które im przynoszą wypłatke, po co mają deletowac lub banowac ludzi jezeli biznes sie kreci w swietnym stopniu, ludzie przybywaja, servery sie tworza- ZYĆ NIE UMIERAĆ, dbają tylko o update, podkreslam zjebane updaty;)
Zgadzam się z tobą Fagaro w 100 %.
zal mi poprostu Ciebie moriax, mialem do Ciebie respekt jakowy do czasu ostatnich postow, pokazales poprostu ze jestes nikim, sory ale tak jest heheheehehehee i w dupie mam twoje posty o pottach, sam z tego gnije na rl, wiec mi tym nie dojebiesz, a co do pisania o tym ze sie nie zobaczymy na polu walki, to jeszcze zobaczymy, zrobie zdjecie z twoim cialem i napisze pozdrowienia :)
see you on battlefield,
Majkel,
@fagaro
zdziwisz sie jeszcze :) zobaczymy, zobaczymy ;)
@Majk3l
Zobaczymy, nie bądz tego taki pewien.
Lol żal mi osób typu : Fagaro,Gotri... byliście , jesteście i bedziecie nikim na tym servie
P.S: Fagaro Srałes pod siebie jak ubjałes 140 ek na hacku ? -.-
Malitian
07-01-2007, 01:05
@hozugi
zegnam
still respect to DL,
see you on battlefield,
Czy mogl bys pokazac mi jak sie zamyka dupe bo troszke to jest dla mnie dziwne:o Co do Pisania ze dl robi tylko mass logi ,to mozna to skomentowac tylko w jeden sposob,walczy taka taktyka jaka przyniesie im najlepszy efekt.90 % z was pewnie by wylecialo odrazu jak by ktos z przeciwnej gildi napisal ze chce open batlle .
ZAL.PL
Lol żal mi osób typu : Fagaro,Gotri... byliście , jesteście i bedziecie nikim na tym servie
zato ty jestes bogiem na tym serwie :)
Może to nie Toxic Fire ale też fajnie:)
zato ty jestes bogiem na tym serwie :)
Wiem , gdyby nie te kurwa poty
@Majk3l
Czym sie zdziwie? i czemu masz robic zdjecie z moim cialem skoro ja nie walcze w wojnie? :) Tylko odpisuje na Twoje posty, i nie mam zamiaru sie mieszac w ta wojne, obojetnie kto wygra sytuacja sie nie zmieni, ciagle niektorzy z wygranej gildi beda do mnie sapac, a moi przyaciele w niej beda mi pomagac.
@Saronax
Ye, nawet nie wiesz jak fajnie bylo.
Film dalem na forum nie po to zeby szpanowac ze zabilem jakiegos brazola (kwestia czy mial hacka jest kwestia sporna, od kiedy sie pekuje z aolem?) ale dlatego ze knight zobyl fraga podczas gdy bylo tam duzo innych ludzi, a krazy na tym forum mit ze knightem sie nikogo nigdy nie zfraguje. Zreszta, nawet jak mial hacka to mu sie nalezalo, nauczy sie instalowac fire walla.
Ps. Filmik jets juz tuaj 1-2 miesiace a jak wylaczyli forum na tibia.com to nagle ktos zaczal tutaj pisac :D
@Majk3l
Czym sie zdziwie? i czemu masz robic zdjecie z moim cialem skoro ja nie walcze w wojnie? :) Tylko odpisuje na Twoje posty, i nie mam zamiaru sie mieszac w ta wojne, obojetnie kto wygra sytuacja sie nie zmieni, ciagle niektorzy z wygranej gildi beda do mnie sapac, a moi przyaciele w niej beda mi pomagac.
pokaz mi gdzie napisalem ze zrobie zdjecie z Twoim cialem, chodzilo o Moriaxa, a co do ciebie to powiem ze na kazdego przyjdzie czas ;)
http://img292.imageshack.us/img292/1401/beztytuupn2.th.jpg (http://img292.imageshack.us/my.php?image=beztytuupn2.jpg)
normalnie nc
nie pierwszy, nie ostatni raz ;)
nie pierwszy, nie ostatni raz ;)
zgadzam sie :)
nie no.. czytam all co tu piszecie i nie wtracam sie bo dokladnie sytuacji kto co kupowal cyz cos to nie znam ale ten ss moglby byc podstawiony.. przeciez kazdy moze sobie tak napisac ze zabil kogos i dl napisalo ze ma placic... to zaden dowod jest ze tak na prawde jest.. ja nie bronie dl tylko mowie ze to moze byc wkreta zeby pokazac ze dl jest 'ble'
teoretyzujac ze ss jest prawdziwy to Majk3l mapisal prawde ze to nie pierwszy i nie ostatni raz jak sie za niewinnosc placi/opuszcza server, obojetnie kto bedzie najbardziej liczaca sie gildia na serverze, dl, pinki czy outlaw aliance.
Maykel co ty zawracasz sobie dupe ta dziwka Moriaxem:)) toz to dno;)
Filmik wporzadeczku :D:D !
Widze ze Dark Legion niedlugo wygra i 4 wojne :)
Pozdrawiam...
z moich wypowiedzi raczej wynikalo ze jestem za dl wiec powinienem podrobic ss rexibola lub fagara a nie to....
oj ikez ikez...Jak chcesz się wyzywać to idz pod jakieś przedszkole. Ja nie zamierzam w tej chwili nikogo wyzywać bo to nic nie da. A, że tak mówisz rozumiem. Padłeś pewnie jesteś bardzo zły , ale weź w takim razie może jakieś tabletki sobie ^^
A co do słów Majk3l to licze się z tym, że moge paść. To jest wojna. A jeżeli ciebie to jara, że zrobisz ss mojego humana to prosze bardzo. Dla mnie możesz nawet ustawić go sobie na tapetę jeżeli będziesz się lepiej po tym czuł.
Kittel Cit
09-01-2007, 19:40
Czemu wasza gildia ma avatar z warcrafta?
Chwalicie sie trzema wygranymi wojnami, to co powiedzie na LoA ktore wygrało 8 wojen ?:D
@Kozi_leus
Wiesz co ty juz na temat wojen sie nie wypowiadaj bo poprostu żal dupe sciska jak dostawaliscie od OV i co potem?LoA plax we are nuubs halp as plaaax -.-. Wiec ty mi juz o wojnie i o open battle nic nie mow , wlasnie z tego co pamietam to wy w snake attacki tez sie bawiliscie hmmm... kto przypadkiem zdjal Hagina i Shivera na hydrach??? babcia?? Wy! wiec nic nie mow ze snake attack to jest jakies gowno....bo sami sie w to bawicie.... wiec jak oni sie bawia i wy tez to nic nie mow.
Liczy się to , że Dark Legion wygrywa tą wojne i co z tego ze nie wychodzą na open battle i ze ich jest duzo . Wiele osób z dużymi lvlami jeszcze jest , czemu nie wchodza do Pinków bo wiedzą ze Dark Legion to wygra.
Uważam ze DL powinno wygrać tą wojne i wygraja . Pozdro :) i Gratz za Haboca ;)
Wczorajszy open battle 1-0 dla DL
Haboc
Jan 11 2007, 00:13:26 CET Killed at Level 147 by Moriax Vollihalak
and by Lucid Darkwind
PitiCruzer
12-01-2007, 16:21
BUAH! naprawde, macie się czym szczycić :)
Powiem wam szczerze, że od tej open battle zdałem sobie dopiero sprawę jakimi tchórzami jesteście :)
Sytuacja wyglądała tak: zabiliście za free Dark Legolas of Darkness (oczywiscie wasz powód to, że wyszedł z gildi bo widział bezsens w tej wojnie), zebraliśmy hmmmm ok. 15 osób, zalogowaliśmy kiedy was było ponad 40stu i zdecydowaliśmy walczyć z wami 15stoma osobami, w gruncie rzeczy to low lvle zostały u was w pz, ale dalej było was prawie 30~ na open battle.
Nie chcieliście przyjść do nas na Edron, rozumiem was :p nie ma tam miejsc ucieczek. Non stop dostawaliśmy priv msgs typu "no co boicie sie?! wpadajcie sie lać kozaki! czekamy!" więc zdecydowaliśmy się walczyć na waszych warunkach, przyszlismy do was na Ankrahmun, wasz teren, wasze warunki. Totalnie się wam pomieszało z tego co widziałem (zresztą, tak jak zawsze na open battle). Zaczeliscie wytwarzać "chaos" kiedy obchodziliśmy was ze stron, których wy sie nawet nie spodziewaliscie... No wiec tu sie zaczelo, zaczeliscie uciekac na północ, bo zdaliscie sobie sprawe, że was pierzemy jak chcemy, nawet gdy jest nas 2x mniej liczebnie... Uciekaliscie dość szybko jak na was przystało ;p, zwialiscie na skałke gdzie staneliscie w 1sqm i czekaliscie na nas aż wejdziemy, na dodatek vt nam padło :) i nie mielismy chwilowej komunikacji, więc Haboc myśląc ze headstrong'ujemy wbiegł na góre- a tam już znając system Dark legion stało ok. 10 noob charów którymi przesuwaliscie i trapowaliscie Haboca, proste że padł aczkolwiek jednym słowem zjebał, jego błąd że sie wbił tam gdzie nie trzeba... No cóż, szczycicie się "wygraną" 1-0, heh tylko że nie nazwałbym tego Open battle, a raczej "s*******amy gdzie pieprz rośnie", mieliscie fart że sie wam udało po drodze ubic przypadkiem Haboca... po czym daliście gazu na necro :) oczywiscie nie musze tlumaczyc ze zablokowaliscie totalnie droge do necro noob charami (było ich ponad 20?:P), na necro zwykły exit i tp!
I właśnie w taki sposób przez Dark legion został rozegrany ostatni 10minutowy open battle:)
btw. to tylko było dla publiki, tych którzy nie wiedzieli co i jak się działo... jeśli myślicie, że coś zmyśliłem to sami obejrzyjcie filmik a sie przekonacie kto stchórzył :baby:
/Viedz~
Wiele osób z dużymi lvlami jeszcze jest , czemu nie wchodza do Pinków bo wiedzą ze Dark Legion to wygra.
mylisz sie, pinks/nn nie potrzebuja nikogo temu nie biora nikogo pod swoje skrzydla, pare/parenascie osob pytalo o dolaczenie 100~+ i nie chcieli nikogo wiec nie pisz bzdur :)
/
Co do open battle to serio myslalem ze cos bedzie sie dzialo, ale gdy zobaczylem co robi dl to mi sie plakac chcialo ze smiechu, wszystko napisal juz viedz, wiec nie mam sie co rozpisywac, ale zal mi dupe sciska jak Hozugi pisze "OPEN BATLE 1:0 DLA NAS" NO to jest smieszne heheheeh
Your's,
Majkel,
PitiCruzer
12-01-2007, 21:48
Tak, dokładnie jak napisał mój poprzednik, niestety, a raczej stety Pinki/NN/Loathe nie są na tyle naiwni by masowo rekrutowac byle kogo, kto aby miał lvl 100+ i powiedział 4 słowa "I wanna join war!" ... nie nie nie, nie jestesmy jak DL ;) w sumie to ich problem kogo biora, moze i ufaja ludziom ale takie ufanie konczy sie niezbyt dobrze, bo ciezko zapanowac nad 120 membersami, jedyne co tym zyskali to cholerna przewaga liczebna i ogromna aktywność, ale kto wie czy nie mają w gildi szprychy?:-)
aaaaaaaa to wy myslicie ze mass rekrutujemy....o lolz.....skoro tylko 4 slowa sa potrzebne zeby sie dostac do DL to dlaczego jakiegos szpiego nie wetkniecie? Bo naaaah...nie macie szpiega u nas. Wiem to bo juz zbyt wiele akcji planowalismy bez zadnych wielkich tajemnic i o zadnej nie wiedzieliscie i wpadaliscie w nasze pulapki jak dzieci.
Pokaz mi chociaz jedna osobe ktora przyjelismy od tak bo ma wysoki lvl i chce walczyc u nas. Zadnej nie znajdziesz.....
Zadnego randoma nie przyjelismy jak narazie.
Wszyscy ktorzy dolaczyli to albo czlonkowie McG/GoH albo nasi kumple ktorych huncicie tylko dlatego ze sa naszymi kumplami.
Sprawa odnosnie legolasa - podczas wojny Dev V ia wyplacil sie mimo ze ta wojna bylo miedzy innymi z jego powodu - bo IA zaczelo go huncic za free. Mimo to po jakims czasie postanowil sie wyplacic bo "nie mogl expic".
Po wojnie doslownie blagal nas zebysmy go przyjeli do gildii jeszcze raz. Dlugo dyskutowalismy na ten temat na naszym forum i postanowilismy dac mu druga szanse ale jak jeszcze raz sie wyplaci to juz po nim.
Pare miechow pozniej ktos z pinkow (zuza i spash chyba) zabili go bo "mial najdluzsze imie w battle list".
Byl ZNOWU jednym z powodow dla ktorych ta wojna sie toczy jednak nie tylko odnosnie tego historia sie powtorzyla - nie dosc ze zginal jak nub bo chcial expic (!!!) a ludzie na vent/gc mowili mu ze nia ma isc bo nikogo od nas nie ma online - mimo to poszedl i padl jak nub.
Spoko - dostal zjeby i tyle....
Po pewnym czasie powiedzial ze woli expic niz walczyc w wojnie (ktora apropos toczy sie z jego powodu miedzy innymi) i sie wyplacil po raz drugi co juz okrywa czlowieka hanba i skazuje go na smierc.
I serio....przestancie juz plakac ze nas jest o 10 wiecej na openach bo sie osmieszacie....co z tego? Na openie DL mial ludzi z lvlami 70-80 nawet. Przyszli mimo ze mowiono im ze sa "free fragami".
I ze DL uciekl? Poszli w inne miejsce po tym jak Haboc padl -.- Czy musza jak pieski przy was siedziec? Jakos nie pofatygowaliscie sie zeby do nich przyjsc....mimo ze czekali. Straciliscie jednego i wystarczy - wazne ze strat wlasnych nie ma, a czy zabijamy wam 1 czy 10 to juz nie wazne. Kazdy nasz frag ladniej wyglada niz wasz......no np. moj jest boski - lvl 84 zabity przez 204 elder - no WOW wyczyn jak byk.
Zuza pozniej mowil maverickowi ze nie przyszliscie bo niby ventrilo wam padlo. Prooooooooszze was....zal mi 4 litery sciska....
PS. Nastepnym razem jak sie logujecie zeby zabic kogos kto ma 15 minut pz lock robcie to szybciej. Slyszalem tez ze nie moglsicie tej osoby znalezc w tombie lol...ze poszliscie do zlego tomba nawet.
PS2. Endyhrion sie zastanawia czy zabijecie go zanim lvl 150 ustuka.
PS3. Jest nas tyle bo to jednak 3 gildie walcza przeciwko pink/nn a ze wszyscy siedza w DL to coz - lepsza komunikacja jest niz by kazdy siedzial w swojej gildii.
PS4. Liczebnie bylo was 23~ nas 28~ z tego 8~ osob u nas mialo lvl ponizej 100. Najnizszy lvl u nas podczas tego opena to 77. U was bylo to Chemic jezeli go liczyc a jezli nie to erm.....110? Jest ktos nizej u was?
Najwyzszy lvl u nas na openie to 171. Powyzej 120 mielismy z erm...4? osoby. U was najwyzszy lvl na openie to 203....90% waszych na openie to ludzie z zakresu 130-160.
I tak...wzialem to z filmu z tego opena nakreconego przez Mavericka wiec zanim zaczniecie wygadywac ze bylo nas na openie 3974238462834628374 a u was jeden Zorro powinniscie chociaz na chwile popatrzec w vipy albo na pole bitwy.
EDIT:
O.O szczerze mowiac nie wiedzialem ze bylo "nas" online ponad 40 i 20 jeszcze na nub charach. Kurcze nas to jednak jest pelno aff!!!! Szczegolnie ze nasz vent wiecej niz max 50 osob nie pomiesci xD i chyba tylko raz mielismy caly vent zawalony.
Nie nasza wina ze jak ktos nas popiera to przyjdzie na jakiejs postaci sprobowac jakos pomoc ale wiekszosc spora wiekszosc nubkow przyszla poprostu popatrzec.
Wogole podaj mi definicje open battle wg. pinks/nn bo z tego co do tej pory czytalem to open powinnien trwac przynajmniej 2 godziny....przynajmniej jedna ze stron powinna stracic ok 10-15 osob i za zadne skarby nie mozna zmienic terenu walki gdy ten nie odpowiada jednej ze stron.
PitiCruzer
13-01-2007, 17:19
Muahhaha, jak zawsze "pełen pokus" i śmieszny Hozugi!:)
Gadasz głupoty o liczebnosci, wciskasz nam ze bylo nas 23, to obejrzyj filmik i spytaj korepetytora od matemtyki jak się dodaje a nie mnoży
hmm, druga sprawa- placzesz o przykład kiedy choć raz zainvitowaliscie byle kogo kto powiedział 4 słowa, no to masz - Saint spear. I wychodzi tylko na to że przyjeliscie go bo mial 130lvl, a wiec bierzecie byle kogo, aby miał level, nie ważne czy jest mózg czy nie ma ;p
ok, nastepny wątek, chwalisz sie ze czekaliscie na nas na necro ta? to po jakiego chuja ustawiliscie 20 noob charów żeby blokować do was drogę dojścia? sorry ale my latac nie umiemy i nie moglismy jakos nad głowami im przeleciec :) ahh od kiedy 'czekaniem' nazywacie exitowanie i teleportowanie? bo z tego co widzialem odrazu jak wam pz poznikały nagle każdy byl off, świetne czekanie :). Open battle to open battle zazwyczaj na wiekszej powierzchni terenu, a nie chowanie sie po zwięzłych jamach i czekanie na przeciwnika z trapem.
hehe, nastepne twoje klamstwo że "mieliscie 4 osoby powyżej 120lvl" świetnie świetnie :)! było ich o wiele wiecej, a reszta na open battle to coś powyżej 110+ wiec wielkiej różnicy nie robi gdy sie ma te 4,5 lub 6 lvli mniej niż 120!
Non stop narzekasz ze masz lvl 84 i nie mozesz walczyc, ze Dasher zrobil wielki wyczyn zabijaja 84 paladyna! skoncz wreszcie ten bullshit i nabij kozacko level 150, wtedy bedziesz mogl walczyc i sie zemscic, jasne?;p
Ahhh, a co do Legolasa, to widze ze kazdy z was podaje inny powód ;) jeden mowi ze was szpiegowal, inny mowi ze wyzywal a trzeci ze musial pasc bo to byla kara, jedno i to samo! zabiliscie osobe z która mieliscie przyjacielskie więzi, nie wiem czy wam niewstyd:)
over n out!
/Viedz~
odnosnie legolasa, kiedy wyszedl z wojnyz IA i potem strasznie lizal dupe to czesc osob nie chciala wiecej tego brazola widizec w gildi a czesc uwazala go za dobrego kumpla ktory popelnil blad, jego aplikacje mozna chyba jeszcze przeczytac na forum DL. jako forme kompromisu wynegocjowali ze przyjmuja go, ale jesliz kolejnej wojny wyjdzie to ma hunta i on sie na to zgodzil, wiec obiektywnie rzecz biorac legoas wiedzial co robi i czym to grozi i powinien byc szczesliwy ze skonczylo sie na jednym dedzie a nie na obiecanym huncie.
odnosnie liczebnosci, nie rozumiem jednego, paru pinkow narzeka ze dl moze ich bez mała czapkami nakryc i szpanuje ze ma takie a nie inne fragi, jednakze chcialbym sie dowiedziec kto wydal komu wojne i czemu zuzawoh dark legionowi, wiec gadanie ze legionistow jest duzo mnie wogole nie przekonuje skoro to DL stal sie ofiara mniej lub bardziej uzasadnionej agresji. wiec pinki wiedzialy na co sie szykuja.
Faktem jest tez ze do dl wystarczy napisac "hello i got 100 level, 10 bp sd and i dont like pinks, can i join war?" i jest sie membersem, a zeby dojsc do pinkow trzeba sie postarac (o ile jest to wogole mozliwe) znam jednego 130+ ed ktory chodizl i prosil o invita do pinkow przez pare miesiecy i i tak nie dostal, a wartosc bojowa takiego druida jest dosc duza
to czy to bylo czy nie bylo open batle chyba nie ma zadnego znaczenia, fatk jest taki ze DL zabil jakiegos kolesia (legolasa) i uciekl przed riposta pinkow. to dlaczego tak sie stalo nie jest juz istotne. Dlaczego pinki nie zabily jakiegos kolesia z DL i nie uciekly w ten sam sposob, kilku sie krecilo na daramie (legolas padl podczas rajdu) ja bym sie wcale nie zmartwil jak jeden czy drugi legionista pałetajacy sie podczas rajdu i zabijajacy moje stwory zaliczyl zgona.
Nie grałem nigdy na tym serverze wiec nie moge sie wypowiedzieć na temat samej gildii i sytuacji panujacej na Eternii, ale film bardzo mi się podobał, jeden z lepszych jakie do tej pory widziałem, warto obejrzeć. Moja ocena 9/10.
znam jednego 130+ ed ktory chodizl i prosil o invita do pinkow przez pare miesiecy i i tak nie dostal, a wartosc bojowa takiego druida jest dosc duza
owszem, nie temu ze go nie lubilismy go nie bylo, poprostu pinks/nn/loathe weszlo takim a nie innym skladem do wojny i nie zamierzaja brac kogo popadnie do pomocy, wiedzieli na co sie porywaja, nawet w tym tyg mnie pytalo z 6 osob 100-120 o join do wojny, odsylalem go do liderow i nawet teraz na pytanie czy ktos chcial dolaczyc do wojny nudek pisze tak
"13:36 Nudek [152]: ye many, around 15 ppl" a co do dl, to tak jest, biora sobie znajomych do wojny, albo tych co z nimi sharowali acc wczesniej, np Loonely Ku~~~ ktory sharowal/sharuje z Endyrhionem dolaczyl do wojny bez problemu, tak samo brat alanaste, wiec dolaczyc do dl nie jest problemem i prosze Cie hozugi, nie osmieszaj sie piszac ze tak nie jest ;-)
Zabojca_jeleni
15-01-2007, 14:40
Huj Tam.. nasrane w gary macie:P po co ingerujecie w "czynniki zewnetrzne" huj kogo obchodzi kto dzieli acc albo kto ile kupil kasy na allegro. Kazdy to robi. A co do gry; z pewnoscią nie załatwicie spraw tyrając się na forum. Odnośnie taktyk, każda dobra aby tylko wygrac wojne, niech nawet dl ma 500 noob charów to i tak nikt im tego nie zabroni, Wy tez mozecie sobie zrobic kilka :) to juz zalezy od własnej woli. Nie chce się wypowiadać jak będzie po wojnie ze względu na to że i Pinki jak i DL byli/są/będą PA (jednostki) to juz zalezy tylko i wyłącznie od indywidualnego charakteru gracza.
Na koniec:P zróbcie open battle z wszystkimi membersami Pinkow/DL kto zostanie ostatni ten wygrywa wojne :D bo z pewnością 90% waszych ludzi chciało by jeszce raz spokojnie i bez presji poexpić :)
P.S. do Viedz~ Jeszcze kiedyś sie zemszczę za tą śmierć :D i odzyskam swój bp mana fluidow xDDD
TO TYLKO GRA !!!! ROBIĄCA Z WASZYCH MÓZGÓW GÓWNO !!!! 4FUN
Witam po paru latach!
Przez ostatnie kilka miesiecy proszono mnie w privach/e-mailach/in-game o zrehostowanie mojego filmu. Niestety kopia na youtube zostala usunieta za naruszenie praw autorskich :( Dlatego tez dla wszystkich osob ktore chcialyby jeszcze raz zobaczyc moj stary filmik w dobrej jakosci podaje nowy link:
Data wygenerowania filmu to 30 pazdziernika 2006 - tak jest stary, nie na czasie itp. ale wiem ze wielu z was sie on podobal i w chwili obecnej nie macie jak go zobaczyc ponownie.
Problem naprawiony - tu macie ^^
http://rapidshare.de/files/47095360/Dark_Legion*****.html
Jako bonusik dorzucam, nazwijmy to - wersje robocza NOWEGO filmu ktory niestety nie zostal skonczony. Pliki do ktorego ponizej zamieszczam link jest kopia filmu ktora krazylem miedzy kilkoma osobami ktore pracowaly ze mna nad tym filmem. Niestety nie zostal on skonczony i nie planuje go konczyc - ale mysle ze jezeli podobaly sie wam inne filmy o DL to ten was w zupelnosci "zaspokoi" :P
http://rapidshare.de/files/47095053/DL_Preview*****.html
EDIT:
W linkach musicie dodac koncowke pliku wmv ktora zostala zakryta gwiazdkami inaczej film nie zacznie sie sciagac ;p
Wof, ale sytuacja wyglada calkiem inaczej niz opisywales ze 3 lata temu ;]
Wiem...oby dwa filmy sa nie na czasie. Przedstawiaja przeszlosc. Przez ostatni rok czy dwa lata bardzo duzo sie zmienilo. Widzialem juz ze zmiany zaczynaja zachodzic w trakcie robienia mojego kolejnego filmu (aka czas gdy niektorzy w DL zaczynali sie nudzic i zaczal sie rodzic pomysl na Decessus) dlatego nigdy go nie skonczylem bo musialbym wszystko w nim zmienic ;)
Bardziej patrzcie na to jako nie film reklamujacy nas tylko film pokazujacy jak bylo kiedys ;) a teraz to juz DL - przynajmniej dla mnie - nie istnieje :baby:
Dotarly do mnie informacje ze drugi (nowy) film nie dziala. Najwyraznie cos sie zrypalo podczas wysylania go na rapidshare.
Zrobilem re-hosta na megaupload. Ta kopia dziala - sprawdzilem na kilku kompach ;) Windows Media Player odtwarza bez problemu....
http://www.megaupload.com/?d=UVZFB2VK
Jakies opinie mile widziane odnosnie drugiego filmu bo pierwszy to juz na youtube od kilku lat byl sporo opinii juz otrzymalem :baby:
Co tu dużo mówić... Filmik zajebisty;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.