Pokaż pełną wersje : Mikołaj - przez ile dni w tibii?
Witam,
Mam małe, może głupie, pytanie. Przez ile dni mikołaj jest w Tibii? Mam nadzieję, że nie tylko 6 bo mam bana do 8 a mam ochote na kilkadziesiąt śnieżek(kilka postaci na świecie, na którym gram).
kamillo-ja
10-11-2006, 16:34
Ja na mikolaja czekam od 00.00 moge dostać teady beara :P
Chyba sie nie zrozumielismy. 6 grudnia jest mikołaj tylko? Bo ja do 8 grudnia mam bana...
eeee...? Ostatnio był przynajmniej pare dni, bo ja kilkoma postaciami przychodziłem, z tego jedną dopiero zaliczałem rooka
a takwoguleco ten mikolaj daje?? bedzie tez na roku?
Chyba w Tibi jest przez jakiś tydzień, rozdaje: słodycze, śnieżki i rzadko(bardzo rzadko) Teddy Bear, który jest prznajmiej wart 2kk jak nie więcej. Nigdy mikołaja nie było na rooku i chyba w tym roku też nie będzie : )
A gdzie on będzie sie znajdował?? na Vega ?
Radek 666
11-11-2006, 10:14
W każdym mieście ;P.
grzysztof
11-11-2006, 10:22
Nie pamietam dokladnie ale mikołaj jest conajmniej pare dni, chyba że tym razem bedzie inaczej.
Maciej the Sorcerer
11-11-2006, 10:24
No dobra . Dostane jakiegos cukierka ico ? Sprzedam go ? Po co przychodzic roznymi postacaimi do niego ?
Sovelios
11-11-2006, 18:23
Był mikołaj na rooku 2 czy 3 lata temu bo sam go widzialem :cygaro:
W Venore jest pod glownym depo?
Witam.
A w Kazo i Carlin, gdzie się będzie znajdować ?
Na jakiej zasadze (dokładnie) ma polegać otrzymanie prezentu ?
pozdr.
Tawer Redeye
11-11-2006, 22:46
Niestety tylko 6 grudnia
@up
Różnie mikołąj się pojawia ale najczęścieś koło karczmy/baru
Prezent dostajesz mówiąć
hi
present
bye
lub
hi
present
yes
bye
(dokładnie nie pamietam
@Up:
Głupota, Mikołaj jest conajmniej kilka dni. Z tego co pamietam to ostatnim razem był do nowego roku.
Pozdrawiam
Mikołaj jest do nowego roku chyba to każdy zdąży :)
Jalokowy_
12-11-2006, 01:07
yy co do wypowiedzi jednego z userów forum :o
Mikolaj daje Teddy Bear? albo ja zwariowalem i nie wiem o co chodzi albo Tibia upadla na glowe ;//
odp...
Sozemego
12-11-2006, 01:55
Otoz zdarzalo sie tak, ze zamiast normalnego prezentu dostaje sie teddy beara, choc z drugiej strony...nie widzialem, zeby ktos to udowodnil ;]
byl kiedys filmik jak koles dostal teady beara od mikolaja... bylo to w miare dawno ale napewno go dostal.. i byl to jakis 30lvl+ wiec napewno nie ubil orshabaala solo -.- tym bardziej ze go wtedy nie bylo.. i byl to Teady Bear a nie Annihilator Bear...
Wydaje mi sie ze mikolaj jesy pare dni.. byc moze nawet do nowego roku..
rafi_2006
12-11-2006, 09:07
A ktoś wie jakie prezenty dostaje sie najczęsciej???
Jeśli się nie mylę to w takiej kolejności:
Jabłka (15)
Pomarańcze (5)
..dłuugo długo nic...
Cukrowe laseczki (5 albo 10, nie pamiętam)
Śnieżki (5)
......jeszcze dłuuużej nic (tak od Kharos do Edron piechotą xD)......
Teddy bear
Aolde Miko
13-11-2006, 13:27
wszystko w porządku, ale po co zgadywać albo snuć domysły na http://tibia.erig.net/Santa_Claus macie wszystko ładnie opisane 8o
Drzamich
13-11-2006, 14:10
Notes:
There are rumors that if you are nice to him, he will give you a present. The Present you receive is random. You might receive:
15 Apples
10 Oranges
8 Cookies
8 Candy Canes
5 Snowballs
1 Doll
1 Teddy Bear
o.0 Nie wiedziałem że daje Teddy Beara.
Ja raz dostałem 5 snowalli, 8 lasek, 8 cookies, 15 apples.
Wszystko oczywiście innymi charami.
@up
to to masz qrde szczęście, bo ja ZAWSZE dostawałem jabłka :/
Pomiotek
15-11-2006, 17:02
to ja mam inne pytanie czy jesli dostane od mikolaja prezent w carlin to czy bede mogl tez go dostac w thais?
Niestety nie :/
Tylko jeden na postać, obojętnie w jakim mieście.
Aolde Miko
16-11-2006, 14:27
o.0 Nie wiedziałem że daje Teddy Beara.
Ja raz dostałem 5 snowalli, 8 lasek, 8 cookies, 15 apples.
Wszystko oczywiście innymi charami.
Zdaje się Teddy był dawany w starych czasach kiedy Santa był kontrolowany przez kogoś z CipSoft - erig podaje, że był to Knightmare {jeden z legendarnych już graczy - wtedy był organizowany 'wyścig' kto pierwszy znajdzie Santa. Zwycięzca dostawał Teddy'ego :)
Czy teraz Santa losowo też misia daje, nie mam pojęcia ;(
Harry_Piasek
16-11-2006, 14:34
O_o
Wiecie... Nie to ze jesem noob, bo słyszałem coś o Tym mikołaju, ale gram w tibie niecały rok ( od ferii zimowych ) i wiecie jak narazie nei widziałęm Mikołaja.
Mam pytanie. Czy on chodzi po mieście przez jeden dzień czy na hciwlke jest i zaraz nzika?
@up
to to masz qrde szczęście, bo ja ZAWSZE dostawałem jabłka :/
hah byles niegrzeczny ja dostalem laski slodkie i sniezki
Mateusz Majchrzyk
18-11-2006, 14:53
Ja podobnie jak up... ZAWSZE snieżki i laseczki ;]
Nie wiem od czego to zalezy. Prezenty od mikolaja bralem okolo 5 razy.
Radek 666
18-11-2006, 14:59
Taak.. Ostatnim razem także dostałem śnieżki i laseczki. Ale byłem jedynie dwoma postaciami =). Obie rzeczy jeszcze leżą w depo :p.
Nie wiem jak było w poprzednich latach, ale rok temu mikołaj znajdował się (tak jak to opisane na tibia.erig.net) w odpowiednich miejscach. Każdy char może otrzymać 1 prezent.
Ja ze swoich spotkań z mikołajem nie wyniosłem tylko tego miśka i lalki.
Niektórzy pytają po co ten mikołaj, ano właśnie po to, aby otrzymać prezent na święta (śnieżki wypadają tylko z Yeti, a cukierki tylko od mikołaja można dostać), tak więc cieszcie się tym grubym, czerononosym NPC. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.