zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jak dostać się na Fibule

wojtexes
27-08-2004, 12:41
chcę się dostaćna fibule ale nie wiem zbytnio do ką iść pewnie do thais ale czy tam jest jakiś statek czy co???? i szłyszałem terz żę na fibule są roty czy to prawda?

Res
27-08-2004, 13:48
na fibule dostaniesz sie takim tunelem obok thais bys musial poszukac:D
a co na fibuli jest -niewiem
Jak komuś pomogłem to dajcie plusika ;)

Dwarf
27-08-2004, 13:59
Na fibuli... roty hmmm sam nie wiem ale slyszalem ze sa dsy :D a na powierchni pelno wilkow :D

Mortis Carion
27-08-2004, 15:32
idziesz na poludniowy zachod mainlandu i tam na rogu jet tunel przez ktory idziesz az dojddziesz do fibuli
potem idziesz do zebraka niepamietam imienia i mowi tak : hi,help,yes,yes,yes. i dostajesz klucz ale zeby dostac musisz miec 800gp ze soba
no i wtedy idziesz do studni w centrum miasta i tam sa takie dzwi. otwierasz je kluczem od zebraka i masz roty beholdery dsy orci...milego polowania :tongue:

ALBERT
27-08-2004, 16:38
Mortis Carion dzięki za info mi też się przyda!! :D
Ale czy nie złamałeś w pewnym sensie zasad tibia.forum.pl?? :o
Bo to chyba quest spomming (czy jakoś tak - LOL 8o ) był!!

DAMIANIVE
27-08-2004, 18:57
1. Ale czy potwory są w jakikolwiek sposób pogrupowane?
Bo jeżeli jest możliwość, że expiąc na rotach wpadnę nagle na dsa to ja tam nie idę.

2. Czy są tam duże ilości potworków? Bo nie opyla mi się wydawac 800gp zeby zabic kilka rotow.

3. Czy expi tam wiele osób?

Lepa
27-08-2004, 23:21
No dobra zacznijmy.W studni są drzwi do których potrzebujesz klucza od żebraka.To kupujesz go i idziesz do nich.Otwierasz i są schody a tam kila drzwi.Są tam 3,4 respy Ds'ów i ze 40 rotków.W następnych drzwiach są orki,a w jeszcze w następnych resp bh.Wiencej nie pamiętam.

Jeśli komuś pomogłem to prosze o małego plusika.PlzPlzPlzPlzPlzPlzPlzPlzPlzPLz

Merawo
28-08-2004, 01:24
Na wschód są dzrzwi w środku jest tabliczka mówiąca, że na południe jest skarb. No i tam dalej jest dziura i za nia skrzyna, ale już sie nauczyłem zeby nie łazić po dziurach bez ropa. Jeśli ktoś wie co w niej jest niech mi powie na PW najlepiej.

Axoh
29-08-2004, 14:56
Rada na pszyszlosc... Zanim napiszesz posta skorzystaj z opcji 'szukaj', byly juz teamty o tym jak dostac sie na Fibule, byly nawet mapy...