zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa opcja na forum.

Dr. Omader
27-08-2004, 13:35
Po długich próbach i wysiłku naszego admina MatKusa zainstalowaliśmy na forum dodatkową opcje.

Będzie ona włączona w działach Handel i Gildie.

Polega na tym, że przy zakładaniu tematu w którymś z tych działów musicie wybrać świat, którego ten temat dotyczy i będzie to automatycznie dodawane do nazwy tematu. Ułatwi to bardzo użytkownikom przeglądanie takich działów w poszukiwaniu dogodnej oferty bądź gildii.

Życzymy miłego korzystania z nowości na forum.

tibia.pl team pozdrawia….

MatKus
27-08-2004, 13:40
Ten mod był naprawdę potrzebny. Kiedyś, kiedy na forum pisało kilka osób, nie było potrzeby, bo i tak każdy mógł sobie pozwolić na czytanie wszystkiego. Teraz, kiedy na forum mamy non stop po kilkadziesiąc - kilkaset osób online, jakieś usystematyzowanie tego było niezbędne.
Początkowo chcieliśmy stworzyć osobny dział dla każdego ze światów, ale to z kolei by spowodowało, że forum by się przewijało w dół dłuuuuugo, a w większości takich działów, gdzie gra mało polaków, pojawiał by się jeden post na miesiąc.
Takie rozwiązanie będzie więc chyba najbardziej optymalnym. Mamy nadzieję, że wam się spodoba.

Vanhelsen
27-08-2004, 13:48
Wypas, ale radze komuś zabrać się za jakieś lepsze przetłumaczenie tej wiadomości gdy forum było wyłączone. Fakt, że był to po poslku ale jak się czasem zdarza, język polski niebyć trudna. :P

HUNTER
27-08-2004, 14:17
To co teraz zrobiliscie jest naprawde wielkim posunieńciem dla tej strony naprawdę dziękuje i pozdrawieam wszystkich którzy pomagajom w budowie strony.Dziekuję B)

shodek
27-08-2004, 14:21
nasza kochana tibia.pl się rozwija :) bravo tibia.pl team , to ulepszenie usprawni forum :D

Meroslaw
27-08-2004, 14:55
Tak, to z pewnością usprawni praktyczne działanie forum. Gratuluję pomysłu! Tibia.pl się rozwija! Tak trzymać!

Szwedar
27-08-2004, 15:26
Bardzo fajna opcja. Ułatwi korzystania z forum. Gratulacje! ;)

kierki11
27-08-2004, 15:40
Nowa opcja (kolejna) duzo zmieni i ulatwi zycie majac 5 min czasu w kawiarence zdazymy napisac zgloszenie do gildi a takto to bylo ciezko :(

GRATZ dla moderatorow.

karat
27-08-2004, 15:57
Tibia.pl ewoluje bardzo szybko szybciej niż sama tibia a to nielada wyczyn.
Brawo.

Hegemmon
27-08-2004, 16:08
Powidziałbym tylko jedno słowo- "brawo" ale pewrnie by mnie pojechali za to i dostalbym pewnie upomnienie ;)
Powiem więc więcej niż jedno słowo- "Bravo, wery gud dżob"- to po angielsku, znaczy "brawo, bardzo dobra dobota" ;)

dam007
27-08-2004, 16:14
Moja propozycja została wysłuchana!!! Dzięki wam!!! To naprawde ułatwi rzycie.

kicek12
27-08-2004, 20:33
Odwołuje to, że napisałem, iż "DREAM Tibia.pl" zaczyna się obijać. Bo dzisiaj zrobili WIEEEEEEEEELKI :)krok do przodu... Wierzę, że to się przyda.

DZIĘKI!!! :]

Kicek

P.s. Moja rada: Piszcie duuuuuużo postów :)
P.s.2 Moja druga rada: Piszcie jeszcze więcej postów --> ;)

Aethrian
27-08-2004, 21:39
Zapewne się przyda to małe usprawnienie, ale wątpię, żebym z niego często musiał kożystać.
W każdym razie gratz dla tibia.pl team bo bez grzebania w kodzie to się nie mogło obyć, a to należy cenić, nawet jeśli nie było trudne...