Pokaż pełną wersje : co sie bardziej oplaca?
arkhonus
10-11-2006, 22:32
Otoz to: Postac: 10 lvl skile 40/40. i co mam robic dalej? trenowac dalej spearami jezeli tak to na jakich potworkach? a moze kupic sobie strzaly i isc gdzies expic zeby skil sam sie wbil? jakie rozwiazanie jest najlepsze.? z gory dziekuje za pomoc.
ZeboslawCalmera
10-11-2006, 22:48
Dotreń do 50 dista ,bierz łuk i expić.Cyklopy na Mount Sternum tylko musisz trzymać je jak najdalej od siebie,bo jesteś pallem w związku z czym nie nosisz tarczy i Cyc ostro cię może walnąć.
Sir Radzio Angelus
10-11-2006, 22:52
@up
chyba oszalales! Na tym lvl? Tam jest ciasnno w *uj i w dodatku pełno ludzi, zblokuje go ktoś i pada...
Lepiej idz do kopalni, mniejszy exp ale za to wiecej miejsca i bezpieczniej.
kamillo-ja
10-11-2006, 22:53
expic bo szybciej wyskilujesz.
arkhonus
10-11-2006, 22:58
a na jakich potworkach?? bo na trolach w ab juz mi sie nie chce. jakie potworki sa dobre by szybko doskilowac 50 dist i czy przy skilowaniu ladowac rowniez w shielding?
ZeboslawCalmera
10-11-2006, 23:21
@up
chyba oszalales! Na tym lvl? Tam jest ciasnno w *uj i w dodatku pełno ludzi, zblokuje go ktoś i pada...
Lepiej idz do kopalni, mniejszy exp ale za to wiecej miejsca i bezpieczniej.
Ja ciebie rozumiem Cyc to silny potwór i tam faktycznie jest ciasno.Można łatwo trapnąć, jednak mój kolega palladyn chce tak zrobić i w zasadzie podałem autorowi taką propozycję jaką zarzucił mi mój kumpel.Ale fakt nie wiem czy to jest dobry pomysł.Może lepiej roty na fibuli i uzbierać na lepsze EQ.Może soldki....co myślicie??
Dodzio_Szczodre
12-11-2006, 10:27
Otoz to: Postac: 10 lvl skile 40/40. i co mam robic dalej? trenowac dalej spearami jezeli tak to na jakich potworkach? a moze kupic sobie strzaly i isc gdzies expic zeby skil sam sie wbil? jakie rozwiazanie jest najlepsze.? z gory dziekuje za pomoc.
To zależy... Masz dużo czasu wytrwałości dotreń do 60 dista i jedziesz. A jak nie to 55 dist na cycklopy (ten distance po to aby mu się zwracało)
Lecz raczej radzę trenić.
Pzdr
expić... może skile na vlu nie będą imponujące ale męczyć się spirami i wogóle... lepiej exp bo strzałami szybciej nabijesz niż spirami (większa celność) ;)
pzdr all
Mystic_Shadow
15-11-2006, 22:29
Hmm... Moim zdaniem już powinieneś expić !!! Ja na 9 lv mialem juz skille 35/... i zaczołem expić poczatkowo na trollach nastepnie na dwarfach i tam do 15 lv szybko pujdzie :) jak amsz juz 15 lv to idz na Ghule i Skiellety na DC expij caly czas z arrow a skill pujdzie bardzo szybko . Aktualnie tym sposobem mam 51 pallka ze skilami 77/... Wiec EXPIJ !! (z ARROW ) :)
kamil-ziom
19-11-2006, 13:43
Wg mnie idz na Rotwormy, weź ze sobą dobry sprzęt i atakój je, możesz włączyć full def. dla poprawy skili, ale powinieneś powiększyć sobie exp.
(zbieraj Mace z Rotwormów i sprzedawaj ją- jest z tego nawet dużo kasy)
Jeśli będziesz tracił dużo życia- idz na Orki.
:cyclops: :lucznik:
CzofiaWitch1
19-11-2006, 14:20
Ja doradzam tak : Zrobic skille do 60/60 a potem isc na ghostland:)
Dodzio_Szczodre
20-11-2006, 19:33
Ja zrobiłem tak: 60 dist 15 lvl, brałem bp hmm, kilka uh i bp mfów i jazda na ds'y i bh. Loot bardzo dobry był za strzały mi się zwracało :P
Capality
21-11-2006, 16:55
Wg mnie idz na Rotwormy, weź ze sobą dobry sprzęt i atakój je, możesz włączyć full def. dla poprawy skili, ale powinieneś powiększyć sobie exp.
(zbieraj Mace z Rotwormów i sprzedawaj ją- jest z tego nawet dużo kasy)
Jeśli będziesz tracił dużo życia- idz na Orki.
:cyclops: :lucznik:
OMG, czy ludzie czasami nie mogą się przyłożyć X( to słowo mne tak kuje w oczy, że nie moge
@Topic
Wbij 50 dista na rotach i idz exp łukiem
Mroczny Alfons
21-11-2006, 19:19
Hmm... Moim zdaniem już powinieneś expić !!! Ja na 9 lv mialem juz skille 35/... i zaczołem expić poczatkowo na trollach nastepnie na dwarfach i tam do 15 lv szybko pujdzie :) jak amsz juz 15 lv to idz na Ghule i Skiellety na DC expij caly czas z arrow a skill pujdzie bardzo szybko . Aktualnie tym sposobem mam 51 pallka ze skilami 77/... Wiec EXPIJ !! (z ARROW ) :)
Taa tylko ze z arrowami wyciagasz 70% expa co z bolcami.
Ja mam 62 na 28 lvlu i expi mi sie fajnie.Najpierw dotrenilem 59 pozniej pking bo mialem, niegrac i mialem 52 przez dedy
Niedawno wrocilem do tego chara i expilem normalnie bolcami i ten dist mi wskoczyl sam.
Wiem ze niejest on za wysoki ale wole to niz patrzenie sie monka 3h zanim bedzie adv.
Jak bede mial troche czasu dotrenie 50 shielda i leje na trening.
I niemowcie mi ze mam dupne skille bo na luzie sobie teraz dragi klepie...
GiantSpider
21-11-2006, 23:58
Najlepiej w ogóle nie trenować od 40 dysta.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.