Pokaż pełną wersje : 108rp, 110ek, 112ed, 132ek OWN3D :)
Pierwszego fraga niewidac bo nienadazylem za innymi za szybko padl 112ed ;p
reszte widac good, film troszke dlugi akcje na pozostalych hlvlach zaczynaja sie od 80~ minut niepamietam dokladnie i pod koniec.
http://rapidshare.com/files/2844718/partofwar.rec.html
:evul: X( Wyjdź?X( :evul:
Shorty_Master
11-11-2006, 10:19
:evul: X( Wyjdź?X( :evul:
e? :baby: czemu on ma wyjść ? :p
Guest 1900
11-11-2006, 11:09
@down
masz racje :)
co do filmiku to jak na wojnie CHAOS i tyle ;] mnie takie filmy nie kreca ;p ale jesli ktos lubi i ma duzo czasu to czemu nie
Jakim cudem wpakowales 2,5mb na rapida ? :D limit jest do 2 mb jak sie nie myle hehe ;p zaraz dam edita co do filmiku bi triche mi zajmie go ogladnac
Chyba z tibicams ci sie pomylilo xd
Baku@
Sam lepiej wyjdź X( i lepiej niewracaj bo aż mi cie żal jak czytam te twoje komenty na temat Xereny
Btw co do tego jak padłeś to trzeba być upośledzonym żeby w walce z Rowdy myśleć że tengu was nieuwali :D
Hehe, ladny filmik kermit :) Moze pobawimy sie jeszce kiedys sec charmi? :)
Jakby co to zlap mnie na gg :)
Signed,
Zizka Deathlock
@up
radze zmienic podpis ;]
ładnie ; D
MagField
11-11-2006, 17:50
Filmik nawet dobry tylko że długi i nudny;p
Baku@
Sam lepiej wyjdź X( i lepiej niewracaj bo aż mi cie żal jak czytam te twoje komenty na temat Xereny
Btw co do tego jak padłeś to trzeba być upośledzonym żeby w walce z Rowdy myśleć że tengu was nieuwali :D
Przykro mi to słyszeć z twych ust przyjacielu. A co do wojny, to się nie mieszaj, bo nie ty spadłes o 20 lvli za nic^^
@zizka
OFC :P tylko rs znika i jazda
@Baku
hmm Ge'Ralt skad ja znam ten nick eh juz niepamietam sorka za te uposledzony ale troche mnie wkrzyles tym pierwszym komentem
@topic
more comments plx ;p
co jest do qr.. klikam na tego linka(patrz pierwszy post) daje "for free i qr.. nie widze nigdzie dowland.. jak to sciagnac do qr...:baby:
wrogonastawiony
12-11-2006, 15:28
Proponuje najpierw nauczyc sie sciagac z rapida ;)
Małe faq by me:
1. Otwierasz nowe okno i odpalasz link z rapida,
2. Zjeżdzasz na doł i klikasz FREE.
3. Znowu na doł.
4. Jeżeli wszystko jest ok (rapid ma ograniczenia - chyba ze masz płatne konto) rozpocznie się odliczanie.
5. Gdy licznik doleci do 0 przepisz kod ;)
6. Kliknij download i sciaganie rozpocznie się samo ;]
ps. rapidshare nie wspolpracuje z akceleratorami sciagania (np. flashget)
pozdr
No nareszcie. ^.^
Wybijcie ich wszystkich ;s.
Chyba czas wracać na xerene ;]
BTW. Kermit pamiętasz mnie jeszcze? ;d
No nareszcie. ^.^
Wybijcie ich wszystkich ;s.
Chyba czas wracać na xerene ;]
BTW. Kermit pamiętasz mnie jeszcze? ;d
Skad wiesz ,że jak ''this is'' wygra war to nie bedzie PA ;) , chodż na ogół to tylko mitzum zrobił na mnie PA <k**tas jeden> GL
Skad wiesz ,że jak ''this is'' wygra war to nie bedzie PA ;) , chodż na ogół to tylko mitzum zrobił na mnie PA <k**tas jeden> GL
Nawet jak zrobią PA to będzie raczej mniejsze niż PA tengu. ;o.
Za czasów "świetności" to codziennie ktoś z nich ganiał po veno krzycząc do każdego "pay or die"
Do tego ich noob chary omg... Expisz sobie jakby nigdy nic a ty przychodzi ~20 sorc i zaczyna kraść loota/zabijaćtwoje potwory... Zaatakujesz takiego to po 30 sec zjawia się jakiś pan z tengu i cie ubija...
@wrogonastawiony
no ok.. tak jets na ogol ale czasem nie ma odliczania.. co wtedy?
@ormuzz
yy..co to PA:baby:
@zizka
OFC :P tylko rs znika i jazda
@Baku
hmm Ge'Ralt skad ja znam ten nick eh juz niepamietam sorka za te uposledzony ale troche mnie wkrzyles tym pierwszym komentem
@topic
more comments plx ;p
Noł problem. z reguły nie śćiągam nizcego w *****
wrogonastawiony
14-11-2006, 14:55
@wrogonastawiony
no ok.. tak jets na ogol ale czasem nie ma odliczania.. co wtedy?
omg ;p
przeczytaj co tam pisze :) limit jest wyczerpany (albo ty cos ssales od nich albo ktos z twojej sieci ssał), jedynie sciaganie z premium acc jest bez limitow
Co do tematu to i tak pewnie bedzie pa... mniejsze lub większe ale bedzie :)
Mefisto of Deth
14-11-2006, 17:47
Anisi wrzuc filma na tibicams.net bo nie moge sciagnac :P
Rehost plx
Mefi, Anis to jest Anisi?? :>
To nie jest Anisi xD
EDIT:
Filmik niezly ale dlugo czekaliscie w kazo no i ta wycieczka od venore do kazo i z kazo do thais.
Zastanawia mnie jedno jak pod koniec filmu jak wracaliscie z tunelu na fibule, to czemu na statku jak byla Xuva to go nie ruszaliscie
Mefisto of Deth
14-11-2006, 18:45
Rehost plx
Mefi, Anis to jest Anisi?? :>
Mozna sie domyslac ale nie wiem :P
Baku@
Mieszasz do "bylej" wojny jak bys byl jej uczestnikiem... Było mineło. Rodwy było zbyt cwane, my zabardzo nie myslelismy. Chyba chlopie nie patrzyles na ciag wydarzen tej wojny. I zapewne nie wiesz jak sie rozpoczeła. A co do komentów Baku o Xerenie to jego sprawa. "Uposledzonym" to chyba jestes ty. Nie smiej sie dziadku z czyjegos przypadku X( .
co do filmika niezly 8o
Edit: sory za spam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.