Pokaż pełną wersje : GOD Steve na Kelterze
dudek_lfc
11-11-2006, 14:42
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13945
nic szczegolnego...przez 20 min stoi steve w domku i nic nie robi. ale sam fakt ze mozna bylo steve'a zobaczyc jest powalajacy
Kolos from rodos
11-11-2006, 15:03
heh no faktycznie był...ale nic poza tym :P
Cipsoft wziol ta sprawe bardzo powaznie i napewno beda chcieli znalesc sprawcow
Tez chyba skapneli sie ze niemoga ciagle rzerowac (sorry jesli przez ż sie pisze:P) na tym ze ci co graja w tibie zwykle niemaja stycznosci z wlamaniami;]
Steve stoi przez 20 min. w domku , tylko pytanie po co on tam stal?;)
Anvortis
11-11-2006, 21:45
O boshe ! to Steve ! ale sie podniecilem lece do niego autograf brac -.-
Sante Mefisto
11-11-2006, 22:33
Omfg to sam Steve !!!................... Ale kto to jest ??? xd (joke)
Omfg to sam Steve !!!................... Ale kto to jest ??? xd (joke)
Stephan Vogler to moj wujek.
-=DanieL=-
12-11-2006, 13:43
Wowando! Toż to sam Steve! Ale macie powód do podniety. Przecież to mój kuzyn prawie codziennie go widze. Czasami mi daje itemy w grze.
Wowando! Toż to sam Steve! Ale macie powód do podniety. Przecież to mój kuzyn prawie codziennie go widze. Czasami mi daje itemy w grze.
E to Cienki jesteś. Mi on daje chary 60vl+ ostatnio dał mi 68 Ek na Celescie
Ejjj plx tylko mnei nei wydajcie plx bo moja mama ma KnightSolo po zdejeltowaniu tz Steve zmienil name knightSolo i dał mojej mamie wiec prosze nie wydajcie nas plix ploxor plaxor plis!!
Przyjme frri itansy na Celescie plx wyslijcie mi cos plx !
Ale kto to jest ten Steve?
Oczekuje sensownej odpowiedzi bo ze jest czyjims wujkiem albo kolega z podworka to juz wiem.
Ghost111
12-11-2006, 14:51
Ale kto to jest ten Steve?
Oczekuje sensownej odpowiedzi bo ze jest czyjims wujkiem albo kolega z podworka to juz wiem.
OMG, ten gosc to jeden ze stworcow tej cholernej gry jaka jest tibia, wystepuje w grze jako GOD steve.
Lord Wardi
12-11-2006, 15:10
Lol... Ale se wlewasz...
E to Cienki jesteś. Mi on daje chary 60vl+ ostatnio dał mi 68 Ek na Celescie
Ejjj plx tylko mnei nei wydajcie plx bo moja mama ma KnightSolo po zdejeltowaniu tz Steve zmienil name knightSolo i dał mojej mamie wiec prosze nie wydajcie nas plix ploxor plaxor plis!!
Przyjme frri itansy na Celescie plx wyslijcie mi cos plx !
Kruwa jbeana mać! Jesteście żałośni...
Kto tu jest żałosny? Oni chociarz nie kur**ją na lewo i prawo ;) Film genialny, steve stoi sobie w jakimś głupim domku i tyle :P
nic szczegolnego...przez 20 min stoi steve w domku i nic nie robi. ale sam fakt ze mozna bylo steve'a zobaczyc jest powalajacy
Ziom zaprzeczasz sam sobie.
Filmik dość nietypowy.
15:35 Steve on Keltera [1]: Thanks everyone. I have to continue my investigation. If you have more information on the DOS Attacks feel free to message me.
Pewnie sprawdzaja coś w zwiazku z tym atakiem.. ciekawe ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.