Pokaż pełną wersje : Na znak protestu
Tomtrade
11-11-2006, 16:11
W zwiazku z protestem przeciw Romanowi
Giertychowi we wtorek 13 listopada wszyscy
uczniowie nie ida do szkoly. Jezeli zalezy
Wam na edukacji i pieprzycie mlodziez wszechpolska,
pieprzcie szkole we wtorek! Rozeslijcie to do wszystkich.
Zapraszamy do zabawy i pamietajcie o 13 listopada.
:cup: :cup: :cup:
Dark Sven
11-11-2006, 16:13
Normalnie śmiech na sali ~~. Podejrzewam, że połowa bandy antyg nie wie o co chodzi giertychowi a anty g akcje są dla szpanu. Nie mówie, że go popieram, ale niektóre pomysły mi się podobają- komórki na lekcjach np.
A dlaczego ma mnie iść? lubię moją szkolę i z checią pojde poywglupiac sie na lekcjach :P. A co do Romka spoko fakt jest faktem że wprowadzenie poszczególnych grup (chlopcy A i dziewczyny z dziewczynami B) to lekka paranoja ale sami jestesmy winni.
Co to dało, że to tu napisałeś? Nikt normalny tego nikomu nie wyśle bo po ch*j...
Ghost Nieudany
11-11-2006, 16:17
Drogi Tomtrade...
Dochodzę do wniosku, że jedna nieobecność w szkole twojemu mózgowi bardziej już nie zaszkodzi.
Tralala, 13 jest w poniedziałek, benc. Lepiej jednak chodź do szkoły.
O lol! Już to już trzecia data "strajku" z jaką się spotykam w ciagku kilku godzin. Na gadu dodtałem jakis tekst, żę niby 27.11 ma być strajk i w tym samym tekście jest na dole napisane, żeby 14.11 nie iść. No a teraz dochodzi jeszcze 13.11. To może wogóle nie chodźcie do szkoly i wtedy zobaczycie co się stanie?... Odważę się tutaj wypowiedziećj edno kontrowersyjne zdanie: Pomysł debili dla debili.
Shanhaevel
11-11-2006, 16:28
Widać dzieciom się udzielił dzisiejszy "nastrój niepodległości" i "chęć powstań". ^^ Spoko, w wieku około 12 lat się z czegoś takiego wyrasta...
NORMALY OBYWATEL RP
11-11-2006, 18:31
Nie moge bo we wtorek mam klasowke, sorka! -.-
wes sie powies w ramach protestu... to jest modne.
nie zycze ci spotkania z panami o niewybujalej fruzurze... skonczy sie na tym ze strepanuja ci ryj : ]
$corcerer
11-11-2006, 19:02
Najchetniej w ramach protestu przylozylbym ci czyms twardym w leb, ew podrzucilbym cie jakiemus Koniowi (he, he) zeby cie zdrowo kopnal. Jak czytam takie teksty, to na prawde mysle, ze chyba zaczne popierac Romcia. Jezeli zalezy ci na edukacji, to powinienes wlasnie isc do szkoly.
Cholera, pokolenie.eu, pfu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.