zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cat nabu i jego zajebiste pvp

Rize
12-11-2006, 02:57
Oto 70 sorc wielki mastah z furory proboje zabic 23 knighta... zalosne....

Link:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13972

comment plx.

Rezidew
12-11-2006, 07:51
Jak by mial sd to by mu lepiej szlo, no a nie bylo "az tak zle" ale bylo zle :P, jak bys w min stal to by Cie to ( na koncu ) nie zranilo.

inferna rider
12-11-2006, 16:44
po prostu nie mial sds, ale zabil cie i spadlo ci pare uhow... a tak apropo to co ty ku**a wiesz o zabijaniu ?:>

prosze bez zbednych komentarzy :)

SpAyKeR
12-11-2006, 19:00
Z tego co wiem Cat Nabu, dostał hacka z niewiadomych przyczyn, bo sam by sie napewno nie rookował, no chyba że jest jakimś idiotom i swój cenny czas by tak lubił stracić w 10 min na poświecęnie sie rooka. Lepiej by było sprzedać to konto.
Pvp bardzo ma cieniutkie albo ta osoba co go shackowała, żeby sie bawić z knightem z 5 min to naprawde jest okropne, powinien miec przynajmniej te 2 albo 3 sd przy sobie. Autorowi filmu należą sie podziękowania tego że ruszył jednego z kilku PA, dostawał kilka hitów i już się musiał manasować, po skończeniu magic shieldu dostał 2 albo 3 hity i bliski reda był i ledwo co sie leczył. Co on nie wiem od czego jest exura vita? Owner przed hackiem wiedział chyba co to jest.

Works__1985
12-11-2006, 19:29
Twoje zachowanie było bardziej nobowskie niż jego pvp a właściwie to nic niemam do jego pvp bo nie zaóważyłem tam jakiegoś nietrafienia a jestesm pewien 100% że jak byś niemógł schodzić i wchodzić po schodach by cie zabił 5x szybciej szkoda, że tego 1 ue odrazu nie przywalił za 410...

Pzdr. 4 Cat Nabu :P

Buszmen2006
12-11-2006, 21:33
Po pierwsze SpAyKeR od kiedy to sie rockuje? chyba rookuje-.-
Po drugie jesli to byl wlasciwy owner cata to pewnie ma okolo 10 lat ;]
Po trzecie Knight tez za berdzo nie myslal gdyby nie noobostwo cata to juz by na poczatku filma padl