zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Parkou film Rohena :P

Rohen
12-11-2006, 13:19
Prosze o oceny:

http://www.youtube.com/watch?v=pBvZr8yVNTQ

Cholera zle napisalem Parkour -.-'

Celoz
12-11-2006, 13:26
Z początku troche koślawo ale później świetnie - aż przyjemnie oglądać!
gratuluje!!
btw. szkoda, że ja tak nie umiem...

/me odchodzi w kąt ...

edit: najbardizej spodobał mi się fragment, jak robisz fikołka (:P) biegniesz, przeskakujesz przez murek, lądujesz, odwracasz się, patrzysz - samochód, i uciekasz :D

Nosferatu
12-11-2006, 13:30
za dlugie przez co nudne sie robi imo

Kele
12-11-2006, 13:35
Fajny skok na 2:15 :)

Ogólnie filmik średni. Biegaj dalej :)

spider-bialystok
12-11-2006, 13:36
Sprawny czlowiek zrobi bez trudu wiekszosc z tych rzeczy. Nie rozumiem po co dawac takie filmiki na neta? 0 wysokosci, 0 akro w sumie nic ciekawego.

Nadrill
12-11-2006, 13:41
Z początku troche koślawo ale później świetnie - aż przyjemnie oglądać!
gratuluje!!
btw. szkoda, że ja tak nie umiem...

Widzisz, trzeba było jednak zapisać się na te zajęcia korekcyjne.
@Filmik
Szczerze mówiąc, widzę po raz pierwszy Parkour.
Nie zrobiło to na mnie jakiegoś dużego wrażenia, choć ten wyskok, który podał Kele, jest niezły.
Dziwię się, że te babcie Cię nie zaatakowały...

Celoz
12-11-2006, 13:43
Widzisz, trzeba było jednak zapisać się na te zajęcia korekcyjne.
Ossochosi? :confused:

Aval'yah
12-11-2006, 13:50
Słabe ;; Wciąż powtarzasz te same skoki itepe. A takie np. turlanie po trawie to już w ogóle noł komentz.

Irons
12-11-2006, 15:33
Dobrze jest, i tak co nieco umiesz, a nie jak kumple z placu. Nic nie umieją a myślą, że są najlepsi, a powiesz im ze nic nie umieją to sie burzą. Ogólnie skikaj skikaj, ćwicz :P

Zenuś
12-11-2006, 16:40
hehe no nie najgorzej (chyba) choć te fikołki po trawie to troche śmieszne były :D ale respect że tak przy ludziach się nie wstydziłeś

Pramus
12-11-2006, 17:21
Mnie rozwalaly te babcie, ktore ogladaly sie za toba, a wogole ta sytuacja jak byla babka z pieskiem, prawie na nia wpadles :D

Zillek Edonek
12-11-2006, 17:49
Jak powiedział spider-białystok nic ciekawego tu nam nie przedstawiłeś, naucz się czegoś więcej i potem nam to pokaż

Rethfing on Aldora
12-11-2006, 18:56
Szczerze mówiąc to ja takie rzeczy robie przy wzroście 1,80m+ jak przeskakuje przez płotki z browarami żeby się dostać na schodki od gimnazjum :P

Bebop
12-11-2006, 19:22
Hmm... coz moge powiedziec jestes denny chociaz muzyke móglbys jakas oryginalniejsza podlozyc. Dla porównania tricki moje i kolegów :D http://video.google.pl/videoplay?docid=8310257689365336225&q=czchw+crew

Rohen
12-11-2006, 19:22
Po pierwsze Parkour to nie są salta z wytsokosci 3000000 metrow na główke -.-' mowie tu do Spidera i do Zillka. Po drugie jestem ciekawy czy ci co tak umieją "biegnąc z piwkiem" jak Rethfing potrafili by zrobic monkeya przy wzroscie 1.75 (moj wzrost) a barierka 1.60 cm zreszta jak nie wierzycie to jest jedna scenka jak ja robie (zielona barierka ta druga). Z checia bym zobaczyl czy wy tez tak wymiatacie chlopaki ;). A co do pozostalych dzieki ta pani (bitch) wlasnie mi wtedy przy reversie i przy tym tygrysim skoku zwrocila uwage ze niszcze cos xD. A babcie co sie patrzyly to mowily cos w stylu "O moj boze?" :D. A rolle (fikołki na trawe) to byly tylko po to bym sie nie potknal, upadl nie doznalbym zadnej kontuzji przy wykonaniu triku.

Rohen
12-11-2006, 19:31
Hmm... coz moge powiedziec jestes denny chociaz muzyke móglbys jakas oryginalniejsza podlozyc. Dla porównania tricki moje i kolegów :D http://video.google.pl/videoplay?docid=8310257689365336225&q=czchw+crew

Wow Zamiatasz ale pamietaj zamknij za soba drzwi i nie trenuj Parkour skoro uwazasz ze jestes lepszy :D W Parkour kazdy jest rowny a skoro ty tak wymiatasz z kolegami z piaskownicy to wow :). Uczyles sie rozumiem wsyzstkiego na salce? pod nadzorem "parkurzysty" lol lmfao :).

Pramus
12-11-2006, 19:46

Czlowieku respect. Powiedz tylko, ktory to ty, zebym widzial jak wypadasz w porownaniu do swoich kolegow.

@Rohen
NIE LUBIE doublepostow

NervGal
12-11-2006, 19:57
Ech, ja robię to wszystko oprócz "ściany" bez większych problemów. A pady (te Twoje "rolle", LOL) to już w ogóle kompromitacja. Parkouru nigdy nie ćwiczyłem...

spider-bialystok
12-11-2006, 20:24
Jesli daje sie filmik na neta, to wypada zeby to bylo cos powyzej przecietnej. Przeciez sprawy czlowiek zrobi wiekszosc (nie wszystko, ale wiekszosc z tego). Zamiast czekac na pelne podziwu komentarze do twojego kiepskiego filmiku lepiej cwicz i wydaj filmik dopiero wtedy kiedy naprawde bedzie w nim cos. Zmien nastawienie bo zalatuje mi tu przecenianiem samego siebie.
http://video.google.pl/videoplay?doc...5&q=czchw+crew
To juz jest calkiem niezle:) Widac, ze zanim wydaliscie filmik to porzadnie trenowaliscie :) Ale cwiczcie dalej, speeders otatnio pokazali, ze kreatywnosc to podstawa.

Rethfing on Aldora
12-11-2006, 21:02
Widzisz Rohen, oni naprawde robią dużo rzeczy lepiej od Ciebie i nie potrzebują np rękawiczek, według mnie to straszne pozerstwo, a jak Cię bolą nadgarstki to po prostu nie ćwicz, nie ma nic gorszego niż nadwerężać już bolące stawy, a z drugiej strony jak masz odciski czy coś to nikt nic na to nie poradzi, taki życie. Chciałbym Ci przypomnieć że Parkour to pokonywanie przeszkód w możliwie najszybszy i najefektowniejszy sposób (coś mi tak świta), a to co Ty robiłeś to po prostu zabawy. Oni biegają, skaczą, różne układy robią - to się fajnie ogląda. A nie fikołki ;P Fikołka to ja moge zrobić nawet tutaj, o - ->rofl<-.

Zillek Edonek
12-11-2006, 21:36

No, to jest coś. A który z nich to ty? :p

@Rohen
Ja wiem co to jest parkuor.

Khazid
12-11-2006, 21:51
Gratuluje odwagi :D Ja bym się wstydził tak skakać bez sensu przed ludźmi (robiłeś to przy ulicach, na których chodzą ludzie, te "starsze panie" patrzyły na Ciebie jak na niedorozwiniętego ;))

Za to ten filmik Bepopa niezły, fajnie to wygląda ;)

Walekifa
12-11-2006, 22:06
No,jest parę perełek.Ale kilka z tych tricków to sama kompromitacja :p Ale spoko,jesteś jeszcze młody,i myślę że coś z tego wyrośnie.

@ Bebob

Omg. No to już pocisk. Jakieś mistrzostwo Polski,coś? :p Bardzo mi się podobają tricki z wykorzystaniem drzew.

Shadows
12-11-2006, 23:11
1. Troche za ambitna muzyka, jak na filmik takiej tresci.
2. 2 strona komenatrzy rox. mam na mysli przesciganie sie komenatorów w stylu "ja bym to zrobil lepiej !!1" "lol!! jestem lepsza małpa od ciebei !1"
3. Ciesze sie, ze parkour zdobywa coraz wiecej zwolenników. Przynajmniej teraz, te wszystkie miejskie ćpuny i dresiarze, zamiast zalegać na ławce, i pluć na chodnik, mają inne rozrywki.
np. Bieganie po trzepaku i skakanie po barierkach ; D!

Bebop
13-11-2006, 01:18
No, to jest coś. A który z nich to ty? :p

@Rohen
Ja wiem co to jest parkuor.

Jak jestem tez w czerwonej koszulce z dluzszymi wlosami B)

Zenuś
13-11-2006, 17:17
Wow Zamiatasz ale pamietaj zamknij za soba drzwi i nie trenuj Parkour skoro uwazasz ze jestes lepszy :D W Parkour kazdy jest rowny a skoro ty tak wymiatasz z kolegami z piaskownicy to wow :). Uczyles sie rozumiem wsyzstkiego na salce? pod nadzorem "parkurzysty" lol lmfao :).

Rohen, brawo, brawo.
Bebop jest 10000% lepszy od ciebie a ty śmiesz twierdzisz że jesteście równi?
co to wogole oznacza równi? w sporcie albo ktoś jest lepszy albo gorszy a jeśli tego nie rozumiesz to jestes sam "lmfao".
A ten tekst o piaskownicy i salce jest jak dla mnie nie zrozumiały. o co tobie chodzi?

Bebop gratz! wypasik filmik daj na maxiorka :D

Rohen
13-11-2006, 17:42
@UP

Omg :D zle mnie zrozumiales :P... Pk to nie jest taki sport jak np. Pilka Nozna a zreszta zapraszam na www.parkour.pl i inne strony na ktorych sie dowiesz CO TO JEST DEFINICJA PARKOUR i kilka zasad traucera(czyli tego kto trenuje) ktore JASNO MóWIA ze nie mozna sie smiac z gorszych bo jestes rowny i taki sam jak on (czyli niech wam bedzie jak ja). Jestescie naprawde zalosni (nie wszyscy, ale) czekajcie jak pojade do Irlandi za kilka miesiecy i wroce tu albo tu napisze w Dablinie...Nie mozecie zrozumiec jednego "p"olaczki, ze w innych krajach ktos docenia to co robie ale nie wy musicie na "ch*ja" leciec i prosto zbluzgac mnie chociaz na 50% byscie tego nie zrobili. Nie jestem lepszy fakt sa odemnie "lepsi" ale nie w znaczeniu takim ze ja jestem jakąs ciota tylko ze on wlozyl w ta SZTUKE wiecej serca. Pk (Parkour) to nie jst taki sport jak juz mowilem to SZTUKA PORUSZANIA SIE I ODIZOLOWANIA SIE OD SZARYCH LUDZI (czyli was zwyklych ludzi chodzacych do pracy/szkoly i nie wiedzacych co to jest Parkour). Nie lubie takiej krytyki jaka zaprezentowal Bobek (Bebop czy jak tam) chodzi mi o to ze pokzal mnie "palcem" i jednoczesnie mnie zbluznil bez odpowiedniego uzasadnienia on jest denny i zalosny a jego film wcale nie powalil ani mnie ani moich kolegow ktorzy tez trenuja powiem wiecej reverse na 1 klatce byl tak beznadziejny ze plakac mi sie chcialo... a ten zlamany Kash i dash palce lizac. Naprawde jezeli chcecie mi wytoczyc bledy (ktorych w tych filmikow nie ma poniewaz zdaniem kolegow robie triki dobrze co nie oznacza ze musze popracowac nad swoim flow czyli stylem), jakie tutaj zamiesciliscie to wejdzie na jakakolwiek stronke o Pk i przeczytajcie czym jest Pk i co to jest Pk pozniej mozecie mnie skomentowac.

Badzo
13-11-2006, 18:03
@Rohen
Prawda w oczy kole, co?

Rohen
13-11-2006, 18:04
@Badzo

?????? ? zdefiniuj to

Badzo
13-11-2006, 18:08
@Badzo

?????? ? zdefiniuj to
Tu nie ma czego definiowac. Po prostu jestes cienki i nie potrafisz przyjac tego do wiadomosci.

Rohen
13-11-2006, 18:09
Dobrze jestem cienki tylk ojest jedno ale poczytaj cos o Pk i wroc :). A pozatym moze to bedzie brzmiec jak "prawda w oczy kole" ale powiem ci ze przed kamera jest zawsze stres czy ci dany trik wyjdzie... No coz jutro zabieram sie za krecenie mojego kolejnego filmu i zobaczymy za kilka dni moi mili :***

Badzo
13-11-2006, 18:14
Dobrze jestem cienki tylk ojest jedno ale poczytaj cos o Pk i wroc :). A pozatym moze to bedzie brzmiec jak "prawda w oczy kole" ale powiem ci ze przed kamera jest zawsze stres czy ci dany trik wyjdzie... No coz jutro zabieram sie za krecenie mojego kolejnego filmu i zobaczymy za kilka dni moi mili :***

Ta, tylko ja nie mam o parkourze czytac, ale mam to widziec np. na filmiku. A ten Twoj filmik był cienki.proste? dobra, koniec imprezy, rozchodzimy sie.

NervGal
13-11-2006, 18:22

Nie płacz misiu.

spider-bialystok
13-11-2006, 18:33
Rohen jestes zalosny. To jest tibia.pl a nie parkour.pl. Jesli dajesz tu filmik to kazdy bedzie ocenial filmik a nie twoja idiotyczna filozofie. Dales filmik wiec wszyscy oceniaja to jak to wyglada. Chciales zaszpanowac, nie udalo sie. Niektorzy cwicza po kilka lat, sa na o wiele wyzszym poziomie a mimo to nie wydaja filmikow. Tu nie chodzi o to ze jestes na slabym poziomie. Tu chodzi o to, ze na takim poziomie nie mysli sie o filmikach, tylko o cwiczeniu. Zaloze sie, ze wiecej wysilku wlozyles w montaz tego niz w to co na nim pokazales.
No coz jutro zabieram sie za krecenie mojego kolejnego filmu i zobaczymy za kilka dni moi mili :***
Moze najpierw sie czegos naucz, a potem mysl o filmikach. Zreszta widac, ze chcesz tylko zaszpanowac. Zalosne.

traucera
Traceur, a nie traucer, panie znawco.

Walekifa
13-11-2006, 18:53

Boże,co wyście zrobili? Teraz chłopak będzie próbował jakiś zabójczych tricków i się zabije..

Rohen,wybacz ale zachowujesz się jak dziecko w tym temacie :/

Aval'yah
13-11-2006, 19:38
jak juz mowilem to SZTUKA PORUSZANIA SIE I ODIZOLOWANIA SIE OD SZARYCH LUDZI (czyli was zwyklych ludzi chodzacych do pracy/szkoly i nie wiedzacych co to jest Parkour).

Czyli że jeśli nie uprawiam Parkour to jest szarym zwykłym człowiekiem a ty megahiperkuwaelitarnym trace-costam? I gdzie tu jest ta twoja "równość"? Zachowujesz sie jak skrzywdzone dziecko, spodziewałeś się, że wszyscy będą cię chwalić, a że tak nie jest to wykręcasz się jakimiś pseudo-zasadami.

Rethfing on Aldora
13-11-2006, 19:45
Dokładnie. Rohen przyjmij to do wiadomości i postaraj się następnym razem. O wiele większy szacunek uzyskasz jeśli następny filmik będzie super niż jeśli ten by był.

Shanhaevel
13-11-2006, 19:55

Pff, a to na żywo jest, że się tak stresujesz?
/me rotfluje

BTW. Jesteś żałosny, brotha.

PiXik
13-11-2006, 20:09
ale go pojechalii;d Cóż kiedyś parkour nie było albo nazywało się to bieganiem bez celu;) dla mnie oba filmiki są słabe a koleś który pokazał ten lepszy pewnie znalazł w necie i możliwość zidentyfikowania takiego jest baaardzo nikła,jeśli nie to gz:) Kiedyś oglądałem program na tvp 2 bodajże pokazywał Parkour we Francji,to było coś:)albo chociażby nowy teledysk David Guetta vs the Egg-love don't let me go?:)Parkour z dobrą muzyką:)
ps.
Rohen:Pozerek Lamerek dzisiaj tyle ludzi wyjeżdża ,że naprawdę nie ma czym się chwalić,popracuj nad "parkourem" a jak na początek to widze,że jesteś młody i masz sprawność fizyczną większą niż ja więc powodzenia;)

Mitthenither
15-11-2006, 16:12
@Up
W tym teledysku jest za dużo salt (i innych elementów akro) aby nazwać to parkour'em.... Parkour to nie są salta, tu chodzi o jak najefektYwniejsze a nie najefektOwniejsze poruszanie sie po mieście. Myślę, że o tym wiesz ale lepiej to uściślić :>

@Topic
Co by tu o tym powiedzieć... Rolle na ziemi w trakcie biegu sa bez sensu ;) Ogólnie filmik może być ale musisz potrenować. Nie uważam się za lepszego ale większość rzeczy taka troche niedopracowana (ale nie powiem, Dashe zajefajne ^^). Ćwicz dalej :] (Musze w końcu dorwać kamere i coś nakrecić póki jeszcze śniegu nie ma >.<)

hbs369
12-02-2007, 14:44
wpisując 'czchw' znalazłem to forum i dyskusję na temat parkouru Rohena.. przeczytałem, że ktoś dla porównania dał link naszego składu filmik [rzekomo jesteśmy jego kumplami], ale zarejestrowałem się tu specjalnie po to, żeby oznajmić, że ktoś bezmyślnie znalazł nasz filmik i się chce wywyższyć. Teraz do tego gościa: nie gadaj takich głupot człowieku, bo nikogo z nas nie znasz! Jestem pewien bo nikt od nas nigdy by nie dał linku, żeby się przechwalać, bo jak już pewien użytkownik stąd powiedział, że w parkourze nie o to chodzi i tego się trzymamy! Każdy parkour robi na swój sposób i nie ma tu rywalizacji... tak więc można twierdzić, że ten koleś jest mocny w gębie podszywając się pod nasz skład... żenada.

Thot
12-02-2007, 17:38
Parkour... <mlask>, pare tygodni temu znów zacząłem ćwiczyć :)

TomGorz
14-02-2007, 16:33
Fajne fikołki.

Down: Aleś po nim pojechał.

Zamor1
14-02-2007, 16:39
Jestes fristajler i elo ziom pro skejter i w ogole !1 jestes moim idolem raz!raz

Takie fikolki to ja potrafie bez trenowania i nazywania tego parkour'em... u mnie pelno takich dzieci biega pod blokami i gowno umieja, tak jak na tym filmiku