Pokaż pełną wersje : HOMM5-niebieskie paski?
Knight Patryk
12-11-2006, 15:05
Wczesniej nigdy tego niemialem(niebieskie paski) i nie mialem takze lagow podczas gdy komp wykonywal ruch.Teraz jest ze raz sa raz ich nie ma... i zaczelo mnie to wkurzac dlatego napisalem tutaj.Oto screeny: nie sa imageshack bo tam moze byc 1.5mb a to ma 2.x:
http://rapidshare.com/files/3047897/bug1.bmp.html
i
http://rapidshare.com/files/3048189/bug.bmp.html
Aha i chialbym przypomniec ze w grze pt Tremulous tez mam takie cos ale mniej ich jest wiec to nie wina plyty/ustawien w grze
ten temat raczej do owionu bo rpg to nie dzial odpowiedni dla homm5
Knight Patryk
12-11-2006, 16:04
@up faktycznie to nie rpg ale ma troche z niej elementow i glupich bledow sie czepiasz by se tylko posta napisac:<
oj tak ale mi potrzebne nabijanie postów zwłaszcza jak nie ma licznika postów -.-
oj tak ale mi potrzebne nabijanie postów zwłaszcza jak nie ma licznika postów -.-
Licznik postów jest, tylko nie ma "skrótu" do niego pokazującego bezpośrednio w profilu liczbę postów.
eee to byl bym wdzięczny jak bys powiedzial gdzie jest bo przedtem nie mialem pojęcia ze gdzies jest
eee to byl bym wdzięczny jak bys powiedzial gdzie jest bo przedtem nie mialem pojęcia ze gdzies jest
Da się sprawdzić. Masz, Kołbasiu, 548 postów w tym momencie. Ale jak - nie powiem :*
I może skończcie ten offtop? ; )
edit:
down: ^^
Radek 666
12-11-2006, 19:41
Da się sprawdzić. Masz, Kołbasiu, 548 postów w tym momencie. Ale jak - nie powiem :*
I może skończcie ten offtop? ; )
Hmmm... Nie powiesz... ;)
A jeśli już o HoMM5 chodzi to ja mam też pare problemów:
1. Nie mogę wyjśc z gry. Za każdym razem jak wychodze z gry wiesza mi się komp = reset.
2. Tnieeee mi się! Nie ważne czy na low detalach czy na hight detalach tnie mi się tak samo. Głównie przy mapie, podczas walki i w zamku nie jest źle. I przez to nie mogę spokojnie grać :/.
za słaby komp innego wytlumaczenia nie znam
Knight Patryk
13-11-2006, 14:29
Mam ponad wymagania zalecane(nie minimalne)Ale jak to zaslaby?mowilem ze w tremulous tez mam takie cos a na 2x slabszym kompie tego nie mialem... cos mi sie zdaje ze karta graf sie zwalila;P
Radek 666
14-11-2006, 11:52
Jeśli to było do mnie to wątpie... U znajomego na podobnym komputerze (no, ja mam Radeona 9000, on 9100 ;P) nie jest wcale tak źle.
GeForce 2, 256 MB pamięci, procek 1giga i demko mi śmiga na średnich detalach ;d
Knight Patryk
14-11-2006, 15:17
G-Force 7300,1GB ram,Kor 2 dulo(Core 2 duo 1.86 GHZ)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.