zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Druga Akcja Stalowego :P

Ri'Pablo
12-11-2006, 17:45
Tym razem film nie jest juz tak efektowny, ale na pewno nie jest tez zly.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14008

Pozdro dla Johny'ego Miazgi

Btw. Zaznaczam, ze nie jest to jeszce ta wielka akcja, którą zapowiadałem.

Gromexorek
12-11-2006, 18:33
Niestety, film zbyt słaby, aby dostać się na tibicams.xt.pl. Ale czekam na tą wielką akcje :).

Film 6/10.

Mazur199
12-11-2006, 19:04
Niestety, film zbyt słaby, aby dostać się na tibicams.xt.pl. Ale czekam na tą wielką akcje :).

Film 6/10.

Bo zreszta kto tam zaglada

Film w miare dobry

Works__1985
12-11-2006, 19:18
aby dostać się na tibicams.xt.pl.

Weź przestań z tą swoją stronką kogo on interesuje...niewiem po co wogóle ją zrobiłeś

plebaN1
12-11-2006, 19:37
Weź przestań z tą swoją stronką kogo on interesuje...niewiem po co wogóle ją zrobiłeś

po to abys noobie chcial go pojecgac ale popelniajac w swojej wypiwiedzi proste bledy i'm naab plax?

kogo on interesuje czy ona -.-?

Dundee
12-11-2006, 20:11
Graxomorek czy jakos tak stfu idioto. Ile masz uzytkownikow na tej smiesznej stronce? Ostatnio jak patrzylem bylo ich chyba 4 (razem z toba) wiec zamknij sie.
Co do filmu nawet nawet. :p Czekam z utesknieniem na "Wielka Akcje". :D

NinJa
12-11-2006, 20:52
#topic
mi się podoba ;p

#btw
Myślałem że nasz Gromexorek gra na kup***m na all***o (kiedyś za coś takiego dostałem bana więc teraz cenzura) palku który ma hunta (Kaos Slayer) a nie na 100+ master sorcu :]

dudek_lfc
12-11-2006, 21:27
Mnie sie podobalo, loot nawet niezly ;] Mam nadzieje ze ta 'wielka' akcja bedzie bardzo dobra :)

Pozdro

DexteroO
12-11-2006, 21:54
po to abys noobie chcial go pojecgac ale popelniajac w swojej wypiwiedzi proste bledy i'm naab plax?

aff, no to jest taki straszliwy blad, ze poprostu trzeba sie go czepic, zal mi cie ;S

@topic
ladna akcja, loot tez dosc ladny ;S czekam na "wielka akcje ; ]"

pozdro.

Works__1985
12-11-2006, 22:14

Noo dobrze mówisz, że jesteś nabem. Po spojżeniu na twój lvl to tym bardziej moge stwierdzić fakt, że jesteś noobem.

-Ernesto-
13-11-2006, 00:54
W sumie to nie jest nic pokazane, poza zabiciem na afk... nie pokazałeś wogóle swojego pvp(co nie oznacza strzelania z run, jak niektórzy myślą)

@up
Czy ktoś jest naab czy nie to nie zależy od lvl'a...
Widziałem wiele filmików/własne doświadczenie gdzie h lvl'e są po prostu takimi nubkami, że głowa mała.

Felux
13-11-2006, 06:37

Film 6/10.

Kazdy pragnie dostac sie na twoja strone :(!

Jakbys mial wlasny server download to moze bys mial tam jakas grupke a nie ze odsylasz na tibicams

Ri'Pablo
15-11-2006, 00:11
W sumie to nie jest nic pokazane, poza zabiciem na afk... nie pokazałeś wogóle swojego pvp(co nie oznacza strzelania z run, jak niektórzy myślą)

Akurat o moje zdolności pvp nie musisz się martwić, po prostu nie jest to moja postać i właściciel wymaga zysków. A największych profitów dostarczją mordy właśnie w stylu, jaki tutaj ukazuje.

Klikaczz
15-11-2006, 11:07
gz lota widziałem oba Twoje filmy i bardzo mi się podobają:) ja tez musze tak popekoac;p

Sercselon
15-11-2006, 11:10
Noo dobrze mówisz, że jesteś nabem. Po spojżeniu na twój lvl to tym bardziej moge stwierdzić fakt, że jesteś noobem.
Sam jestes debil bo oceniasz ludzi po lvlu. Idiota.