Pokaż pełną wersje : One Love Sound Fest 2006 - będziesz tam?
Gromexorek
12-11-2006, 19:33
Kto zamierza się udać na One Love? Jest to jeden z największych festiwali muzyki reggae. Naprawde fajna atmosfera, zaplecze gastronomiczne :).
Miejsce: Wrocław, Hala Ludowa, 18.11.2006 rok, start 18!
http://onelove.pl
Jedyną wadą jest cena biletów, która wynosi, niestety, około 45 złotych. Ale wartooo, ja jutro jade kupić bilet :D.
Mnie tam nie będzie, ale tym co się wybierają życzę miłej zabawy !
Bilecik juz czeka w szafeczce ;-).
Maximus89
12-11-2006, 20:41
Heh...Rok temu w Hali Ludowej był Rap Time, wiec miałem nadzieje ze i w tym roku będzie, a tu jakies One Love.... Moze i bym poszedł ale cena odstrasza,a mnie nie interesuje az tak bardzo muzyka rege...
A Iron Maiden to tam będzie ?
Jak by ktoś nie zrozumiał - to było pytanie retoryczne.
Gromexorek
12-11-2006, 21:35
Tak, przecież Iron Maiden to już klasyk muzyki reggae...
A tak na serio:
Pomyśl.
Walekifa
12-11-2006, 22:20
@ Ty,co wiesz.
Tak ciężko looknąć na stronie? Udanej zabawy życzę :)
Swoją drogą:
Podobają mi się zegary,które odmierzają czas do jakieś daty z dokładnością do sekundy :D ma ktoś namiary/nazwę na coś takiego?
@Ten Co Wie
Slayer, Metallica i Megadeth jako support grają.
mieszkam we wrocku ale ogolnie reggae jest jak dla mnie za ciężką muzyką więc nawet jakbym miał bilet to i tak bym nie poszedł
żeby ziomki nie pomyślały że zemnie jakiś niedorób to odrazu pisze żewiem co to reggae :D i wcale nie myle tego z metalem (a jest duuża róznica):D. poporsotu ciężkie to dla mnie :D
A Iron Maiden to tam będzie ?
Nie, ale będzie na zlocie kinder metal 2006. Polecam, same sławy Manowar, Ajroni, Hammerfall, Najtłisz, Limp Bizkit i Linkin Park.
A co do OLSF 2006. Reggae nie dla mnie, choć w sumie fajna zabawa może być ;p
Gromexorek
13-11-2006, 17:30
mieszkam we wrocku ale ogolnie reggae jest jak dla mnie za ciężką muzyką więc nawet jakbym miał bilet to i tak bym nie poszedł
OWNED! :O
Człowieku, rozwaliłeś mnie :D.
TehRegent
13-11-2006, 17:34
Leze i kwicze :D
To ciekawe jakiej muzyki sluchasz :D
Pewnie jest dla niego za cięzkie w odbiorze te Jah itp... . Mam nadzieję, że się nie mylę ;p.
Gromexorek
15-11-2006, 18:27
Pewnie jest dla niego za cięzkie w odbiorze te Jah itp... . Mam nadzieję, że się nie mylę ;p.
ROTFL!
(10 znaków)
Miałm jechac, ale jednak nie wypaliło... jedzie mój chłopak, a j zostaje w domnku :(
Gromexorek
16-11-2006, 19:40
No to spoko, może zrobimy ekipe "from tibia.pl"? :D
coś w tym jest ,że we Wrocławiu rządzi ktoś kto się na tym zna
Sensation White teraz One Love Sound Fest 2006:) dwa zupełnie inne klimaty dwie duże imprezy w jednym mieście:)
dobrej zabawy dla wszystkich którzy się wybierają
coś w tym jest ,że we Wrocławiu rządzi ktoś kto się na tym zna
Sensation White teraz One Love Sound Fest 2006:) dwa zupełnie inne klimaty dwie duże imprezy w jednym mieście:)
dobrej zabawy dla wszystkich którzy się wybierają
AFAIR jeszcze ten cały Tiesto będzie niedługo. Albo już był..? nvm
Gromexorek
17-11-2006, 18:08
Tiesto chyba już był, bo bylo w Hali Ludowej jakieś techno-party...
Tiesto także był w Hali ludowej o ile dobrze sobie przypominam ale ja na sesnsation w Polsce go nie było:) bilety nie takie drogie,na te techno party kosztowały 100+
Rav Othersider
18-11-2006, 00:41
Ja ide na One Love... fajny koncert się zapowiada.
Rav Othersider
19-11-2006, 13:35
Dobra, ponieważ One Love już było, czas odświerzyć i podsumować.
Koncerty były super, szczególnie Natural Dread Killaz i Culcha Candela.
Browar i jedzenie drogo, woda mineralna 4 złotych, piwo 5 złotych (0,4 litra), pierogi 7 złotych.
Ale warto było iść :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.